Zweden glijdt af naar anarchie

Screenshot_2

Links: De afgebrande resten van een asielwoning in Munkedal, Zweden, nadat deze de afgelopen maand werd verwoest. Rechts: Het resultaat van rellen in een buitenwijk van Stockholm, december 2014.

(Door: Ingrid Carlqvist)

Er was eens een verzorgingsstaat genaamd Zweden, waarvan de inwoners zelden hun deur op slot deden.

Tegenwoordig is dezelfde staat een nachtwakersstaat – elke wachter staat er alleen voor. Wanneer de minister van justitie het overtreden van de wet aanmoedigt, betekent dit de deuren openen naar een anarchie. Mr. en mevr. Zweed hebben alle reden toe om bezorgd te zijn. Met een verwachting van een toename van 190,000 ongeschoolde en werkloze migranten dit jaar – gelijk aan 2% van de huidige populatie van Zweden. Dit aantal is alsof er 6.4 miljoen straatarme migranten, die geen Engels spreken, zouden aankomen in de V.S. in een jaar, of 1.3 miljoen in Groot-Brittannië.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zweden glijdt af naar anarchie

 1. Hendrik M. zegt:

  Zweden mag alle moslims houden, wij willen ze niet!

  Like

 2. Jan zegt:


  In Stockholm, Sweden, new traffic signs have appeared warming drivers to pay more attention to those who cross the road while staring into the screens of their smartphones.
  ..
  http://www.pravdareport.com/news/society/26-11-2015/132714-people_with_smartphones-0/

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De Zweden worden wakker en zij begrijpen nu dat het IS EROP OF ERONDER. ER IS GEEN TUSSENWEG. Het is zeer verstandig van hen dat zij zichzelf bewapenen. Als er geen autoriteit meer is die ze kan of wil verdedigen moeten ze het zelf doen. Misschien leren ze iets van de Israëliërs die elkaar op straat beschermen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s