Griekenland – De schande van de EU: Seks voor 2 euro – voor een warme maaltijd

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

De economische crisis en de extreme bezuinigingsmaatregelen zorgen ervoor dat de Griekse bevolking verarmt. Jonge Griekse vrouwen hebben geen andere keuze dan hun lichaam te verkopen om te overleven . . .

Door de economische crisis in Griekenland zijn veel mensen in het land in extreme nood geraakt. De bezuinigingspolitiek van de Griekse regering onder druk van de Europese Unie en de trojka zorgt ervoor dat de Grieken verarmen. Veel jonge mensen zijn werkloos en kunnen zich niet eens een warme maaltijd per dag veroorloven.

Daarom komen er steeds meer jonge vrouwen in Griekenland die zichzelf prostitueren. Vooral jonge Griekse vrouwen tussen 17 en 20 jaar zouden hun lichaam verkopen. Volgens een onderzoek van de Pantion-universiteit in Athene zouden de meisjes slechts € 2,- per halfuur vragen. Voor dit kleine beetje geld zouden de vrouwen iets te eten kopen, rekeningen betalen of hun drugsverslaving financieren.

Voor het onderzoek werden 17.000 prostituees geënquêteerd, die dit vreselijke resultaat aan het licht brachten.

De Griekse economie is kapot en er is geen verbetering in zicht. De donoren zijn er ook niet in geïnteresseerd de Griekse bevolking te helpen. De miljarden die Griekse “reddingspakketten” genoemd werden, zijn beland in de zakken van buitenlandse investeerders en banken. Deze EU-belastingmiljarden zijn de neus van het Griekse volk voorbijgegaan.

Kan Griekenland zijn schulden ooit afbetalen?

De Griekse staatsschuld bedraagt ongeveer 177% van het bnp. Het IMF verwacht dat de schulden binnen de komende twee jaar de grens van 200% zullen bereiken. Daarbij gaat het instituut er van uit dat al bij een staatsschuld van 110% van de economische prestatie twijfelachtig is of Griekenland op den duur betaalkrachtig kan blijven.

Het IMF heeft daarom een schuldvermindering voor het land geëist. De Duitse regering is het daar echter niet mee eens. De discussie rondom een schuldenkwijtschelding zou ook al in de zomer zijn beëindigd, was er vanuit Berlijn te horen. Bij schuldvermindering zou er echter sprake zijn van enige speelruimte.

Een schuldenkwijtschelding betekent het volledige kwijtschelden van in ieder geval een deel van de bestaande schulden. Deze worden dan compleet afgeschreven door de schuldeisers en niet meer terugbetaald door de debiteur.

Volgens de Europese verdragen is zo´n schuldenkwijtschelding op grond van een zogenaamde “No-Bailout”-clausule eigenlijk uitgesloten. Daartegenover gaat het bij schuldenvermindering, die de Duitse regering overwoog, om verlengde aflossingstermijnen en lagere rentes.

Lagere rentes werken net zoals een schuldvermindering, omdat zij de eisen van de schuldeisers in het verloop der tijd inderdaad verminderen. Verlengingen van looptijden voor kredieten echter verkleinen de schuldenberg niet, ze verschuiven de betaaldag verder naar achteren.

Het kan dus nog tientallen jaren duren totdat Griekenland zijn schulden heeft afbetaald, en tot dan zal van de normale Griekse burger betaling worden geëist. . .

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Griekenland – De schande van de EU: Seks voor 2 euro – voor een warme maaltijd

 1. jungleelephant zegt:

  En dat allemaal dankzij de wurgcontracten van Brussel,waar overigens,Franz Timmermans helemaal lyrisch van wordt!Meer dan triest!Het leven wordt onleefbaar gemaakt,land voor land,door de Brusselse maffia!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Vaak wordt “de Griek” afgeschilderd als onbetrouwbaar en lui. En o ja, hij gaat al met zijn 50ste op pensioen. Bij nader bestuderen, blijkt daar niet veel van te kloppen.

  – De Griekse regering heeft de zaak belazerd om in de EU te mogen
  – Banken van oa. Duitsland, Frankrijk en Nederland begonnen enorme kredieten te verstrekken tegen lage rente zodat Griekenland zich met de rest van Europa kon meten. Er kwam een sociaal systeem, een wegennet enzovoort. Die banken wisten goed dat dat riskant was maar ze gingen ervan uit dat hun regeringen hun zouden helpen als het mis ging, ook al was dat per verdrag verboden.
  – Het ging mis en de banken kregen hun geld niet terug. U en ik hebben de banken moeten redden. Wie anders? Deze redding werd voorgesteld als een reddingsoperatie van Griekenland.
  – De Grieken kregen niets, nada, noppes, nakka alleen draconische bezuinigingen omdat anders Griekenland uit de EU zou moeten en weer een derde-wereldland zou worden.

  Dus nu zijn de Grieken in armoede gedompeld. Armoede, werkeloosheid en honger.
  Dat het de Grieken hun eigen schuld zou zijn, is voor een groot deel een goed gelukte propaganda. Als het in Nederland om wat voor reden dan ook, mis zou gaan, zou de Nederlander met hetzelfde succes afgeschilderd worden als dom en lui en onbetrouwbaar.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het schijnt dat er in de zeeën rond Griekenland behoorlijk wat olie zit, wat nog niet gewonnen wordt.
  Deze olie moet bewaard worden totdat TTIP er door is en de Amerikanen er mee vandoor kunnen gaan…

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  De crisis bestaat eigenlijk niet en heeft nooit bestaan.
  Dat is wat ze het `publiek ` willen wijsmaken, en dat is gelukt ! ( en het lukt hier ook )
  In 2007 is er blijkbaar 200 triljoen voor uitgetrokken, om dit wat er NU gebeurd allemaal
  te bewerkstelligen. In die schematische plannen / opstelling, is er voor elk land een TAAK
  afgesproken. Griekenland kreeg hierbij de `slachtoffer-rol ` toebedeeld. En als 1 van de volgende stappen wordt nu Europa geslachtofferd. Dit alles is een in SCENE gezet toneelspel
  waar U en ik deel van uit maken, we moeten gaan klagen bij de REGISSEURS van dit drama.
  Zij zijn de schuldigen ! En verder niemand !
  Hun achternamen beginnen met een R………, en daarboven zijn er nog een aantal.
  Zij zijn het die in zeer korte tijd, ALLES zouden kunnen herstellen, indien ze dit zouden willen.
  Echter : er moet en zal perse een 3e w.o. komen volgens hun, en dus komt ie er…..
  Zij bezitten minimaal 20 x zoveel, als al de rest van de mensen op de gehele aardbol.
  Geld tekort ? Bij ons ja, landelijk en persoonlijk……maar niet GLOBAAL gesproken.

  Like

 5. Paardestaart zegt:

  Exactly. De Grieken van vandaag zijn al aanbeland waar onze leiders ons willen hebben met z’n allen.
  Verelendung maakt gedwee – bend over, volk, krijg je een knaak..

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tel daarbij op dat het toerisme komend jaar een gigantische klap zal krijgen vanwege de migrantenstroom en de ramp wordt nagenoeg onoverkomelijk.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  In al de Europese landen zijn het de linkse smerige hoerenlopers die
  zich politiker noemen en die uit de eens gezonde soziaalkassen een
  zelfbedieningskassa hebben gemaakt en zonder mogelijkheid van
  tegenweer van deze EU ratten word leeg geplunderd !
  En dit is een voorbeeld waarheen in heel Europa de reis heengaat
  wanneer we niet heel snel deze smerige EU Parasiten naar de hel
  jagen !

  Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 9. Pingback: Griekenland – De schande van de EU: Seks voor 2 euro – voor een warme maaltijd | Nikontino's Blog

 10. hendrikush zegt:

  Nee!!!
  Het is de schande van de Grieken zelf omdat ze jarenlang via de EU hebben weggekeken.
  Stop met het projecteren van medeleven en medelijden. Wie zich brandt moet op de blaren zitten. Een recht op hulp moet je verdienen. De EU is ziende blind voor haar medeplichtigheid aan alle economische en morele puinhopen die ze aanricht. Opheffen die hap.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Wat ben je voor een vent wanneer je van de armoede en nood van een vrouw gaat profiteren door je lusten op haar te botvieren?
  Dan ben je dus letterlijk een LUL.
  Zoals de PvdA-er Rob Oudkerk dat ook is, want die deed precies hetzelfde.
  Maar een echte man, iemand met eergevoel en compassie, helpt zo’n arme meid gewoon zonder daar iets voor terug te vragen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Mee eens;U bent een heer!Een verademing in deze tijd van grofheid!

   Like

  • johannes zegt:

   precies taljaard en dat type rot volk loopt ook in ons rot land rond , ik ken er meerdere
   en ik zou ze met plezier verzuipen of overhoop schieten, een ligbad kan ik er van vol kotsen,
   en dat soort waardeloos rot volk krijgt ook nog vaak respect om dat ze in het goeie pak lopen en op gore wijze wat geld verkregen hebben ,waar mee ze alles kopen wat voor geld niet tekoop zou moeten zijn. met de laatste regel ben ik het helemaal eens.

   Like

 12. Taljaard zegt:

  @jungleelephant
  Dank u.
  Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel aan cultureel marxistische seksuele decadentie, die voortkomt uit de zgn. ”seksuele revolutie”, maar die in feite niets anders is dan gezinsverwoestende losbandigheid en plat hedonisme en egoisme, dat de afgelopen 50 jaar een enorm onheil in het Westen heeft aangericht.
  En het oeroude kwaad van de hoererij volgt in het voetspoor van deze ellende.

  De enige keer dat ik ooit een bordeel heb betreden was om er iemand die daar tegen haar wil naar was terug gebracht weer uit te halen. Dat is al een jaar of 30 geleden. Wijlen mijn vader leefde toen nog (70 plus, oorlogsveteraan en drager verzetskruis) en wilde daar graag aan mee werken.
  Hij nam ook direct de leiding.
  Wij verschaften ons met 4 man sterk toegang tot het pand.
  Senior schoot met een hagelgeweer twee TL armaturen kapot.
  Een getint persoon met een kakelbont overhemd en een grote nepgouden halsketting om zijn dikke nek liep op hem toe, met de woorden; ”Nou kun je niet meer schieten, ouwe.”
  Sardonische grijns en het antwoord; ”Ie `ebt geliek, joonchien/Je hebt gelijk, jochie.” Waarna hij hem met de kolf in zijn gezicht ramde, en het pooiertje jankend en bloedend uit mond en neus horizontaal ging.
  Operatie over de gehele linie geslaagd.
  Thuis en na afloop las hij aan tafel bij de maaltijd Ps. 144;
  ”Gezegend zij de HEERE, mijn Rotssteen, Die mijn handen onderwijst ten strijde, mijn vingeren ten oorlog.” 🙂
  Mis die man nog elke dag.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Wat een lovenswaardige actie;respect!

   Like

  • benkok zegt:

   Hi Taljaard:
   Amen en hallelu-Jah.
   Ben Kok (joods-chr. pastor)
   tora-yeshua.nl

   Like

  • johannes zegt:

   Oh Taljaard wat een fantastisch vent ,mijn Vader was net zo ,toen ik een dergelijk akkevietje moest opknappen, stond hij garant voor de bij komende kosten, als die er zouden komen , als ex militair wist ik dat ook nog te voorkomen,dus de operatie was geslaagd,en het doel berijkt, voor de schade aan gebouwen was een dader nodig ,maar die is om boven genoemde reden nooit gevonden, de achter gelaten waarschuwing heeft men ook goed begrepen. ook ik mis mijn vader nog elke dag,
   en ook nu ben ik het met je laatste regel helemaal eens.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 15.36. uur. U mag trots zijn op uw vader! Nou inhoudelijk, de gewone Griekse bevolking is net als WIJ slachtoffer, van de RODE FASCISTENKLIEK EUSSR te Brussel, de vuile BILDERBERGBENDE en de NWO. De hele ELLENDE is een vooropgezet plan, om ONS te degraderen tot slaven! Ik verwens de dag, dat in 1992, de RODE MITTERAND en de DIKKE VETZAK KOHL, op de top van Maastricht aan kwamen zetten met dat satansplan der EU! En de hele politieke bende, van “links tot rechts”, ging ermee akkoord. En dan de HUICHELAARS KOK en ZALM, die in 2000, het CDA Kamerlid uitlachten, toen deze i.i.g. kwam met een motie om Griekenland buiten de EMU en de EU te houden. Ik walg van het hele politieke zooitje, buiten de ploeg van Geert Wilders uiteraard!

   Like

  • Willie zegt:

   @Taljaard , dat was dus iemand MET ballen , die zijn er tegenwoordig niet veel meer , spijtig

   Like

 13. ron zegt:

  De e.u. in brussel is het uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Juist ron ! …..en wat `toevallig ` dat de terreurdaders uit Molenbeek kwamen, een buitenwijk van DAT BRUSSEL ! Ik sta beslist niet aan de kant van lastige bevolkingsgroepen, WIE het ook zijn…..maar toevallig blijft het ! Bovendien moet ik nog steeds denken aan dat artikel, waarin 1 getuige verklaarde, dat er voor de Bataclan
   een zwarte Mercedes stopte, een blanke, keurig geschoren man uitstapte, en in een paar minuten tijd, met een flink wapen, slachtoffers maakte….vervolgens weer instapte, en snel wegreed ! Maar goed…..dat was maar 1 getuige….en dat wil toch niks zeggen, niet waar ??? En vervolgens hoor je dan later op TV over de terreurdaders, Marokkanen enz. en worden er keurige foto s getoond……och ja, en laten we vooral het `paspoort ` niet vergeten, wat er gevonden was……
   Twijfel alom, ron…….ik vrees dat een zeer groot gedeelte van de hele gebeurtenis
   ietsje anders in elkaar steekt, dan wij denken…..en uiteraard was de bedreiging plotseling zo groot dat heel Brussel op slot moest en de bedreiging voor Europa was geboren.
   1 en ander zal nog wel duidelijk worden…

   Like

 14. malou zegt:

  Het volk de 2e macht de staat dat zijn wij de burger..
  Nederland en Duitsland zijn Firma’s . Alle , ja alle politieke partijen zijn het personeel.
  Je kunt nooit een nieuwe vrije partij oprichten onder dit huidige Firma bewind.
  Elke Nieuwe partij is
  en BLIJFT een firma zoals ook de CDU, CDA, CU, BOSCH, SPD, PvdA, ALDI, die Linke, FDP, NPD, AfD, PvdD, Media Markt, PVV, D66. Grünen, GL, , Hornbach, etc. – usw. : Zoals ook in elke gemeente en stad de gemeente een firma is
  Dit moet dus weg.
  Zoals toen “De Franse Revolutie van 1848” het volk zichzelf bevrijde.onder het juk.
  En dit gebeurde zonder internet en inmiddels een voor dom gehouden Burger.
  In Duitsland is een groep gestart om de Duitse burgers wakker te krijgen om onder het juk van de illegale EU BRD te komen. Website: http://www.verfassunggebende-versammlung.org/die-ausrufung/
  .., en dat weten ze in Brussel inmiddels al, daarom stapelen zich momenteel de meest bizarre DWINGENDE “regels” op
  Ik plaats deze reactie op jullie blog omdat het steeds erger gaat worden voor de onwetende burger. Want straks is het zover dat je niemand meer durft te vertrouwen.

  Like

 15. Pingback: Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers; EU voert in Griekenland meldplicht cash in | Time2Wakeup!

 16. Pingback: Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers; EU voert in Griekenland meldplicht cash in | Freedom Unity

 17. Pingback: ECB Onteigent zijn Eigen Burgers | Apeldoorn-nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s