Niet bang zijn hoor…

Screenshot_18

(Door: Wim van Schaik)

Een bloemetje van Obama bij theater Bataclan en de verschrikkelijke aanslagen in Parijs lijken weer voorbij. Wat nog het meest verbaasde, was de algemene verbazing. Iedereen geschokt. Wat voor mensen dit zijn? Hoe komt iemand tot zulke daden? Heel hypocriet, want het antwoord ligt voor de hand. Tenminste voor wie wil zien.

Wie iets over jihad wil weten kan niet om ‘The Management of Savagery’ (2004) heen, geschreven door een Jihad-ideoloog die zich Abu Bahr Naji noemt. Het boek, gepubliceerd op internet (PDF), kan gezien worden als een blauwdruk voor de strategie van IS om een nieuw islamitisch kalifaat te stichten.

Volgens dit boek is het noodzakelijk dat in moslimstaten een toestand van nationale en religieuze onvrede, geweld en algehele chaos wordt bewerkstelligd als perfecte voedingsbodem voor Jihadisme. Dat gebeurt door een uitputtingsslag met het bestaande (militaire) gezag. Voortdurend geweld knaagt aan gezag, zeker als de bron van dat geweld niet wordt verslagen. Tenslotte faalt dat gezag. Dat is het moment waarop een toestand van chaos of barbaarsheid ( ‘savagery’) intreedt.

Tijdens de barbaarsheid dwingen de Jihadisten onderwerping af aan de nieuwe orde. Na de chaos zijn zij degenen die betrekkelijke veiligheid en sociale voorzieningen brengen. De prijs is invoering van de sharia plus een waar schrikbewind om de nieuwe macht te consolideren. Onthoofdingen en andere gruwelen zijn dan ook geen toevallige daden van doorgeslagen fanatiekelingen, maar behoren bij de strategie. Net zoals plunderen (voor het goede doel) behoort bij het besturen van de barbaarsheid: veroveren van olievelden, wapenopslagplaatsen beroven en verkopen van de industriële infrastructuur. Bijvoorbeeld die van Aleppo en Noord- Syrië aan de Turken! Zo ontstaan kernen van een nieuw kalifaat. Het handboek toont met koran-teksten aan dat dit het is wat islam wil.

In feite is het de moslimversie van de strijd zoals Mao en Ho Chi-Minh die voerden. (Niet zo vreemd dus die constante flirt van links met de islam.) Terrorisme, als dat de enige modus operandi is. Guerrilla, zodra er uitvalsbases beschikbaar zijn. En tenslotte het stichten van een oorlogszuchtige, onafhankelijke staat. Met dat verschil dat IS geen economische, politieke of sociale strijd tegen staten voert, maar ‘a battle of the proclamation of the single God [tawhid] against unbelief and faith against polytheism.’

En als het niet lukt? Het handboek van Naji geeft ook daar richtlijnen voor. Als het de islam niet lukt een kalifaat te stichten, omdat de westerse militaire macht toch superieur blijkt, dient de Jihad verplaatst te worden naar het Westen zelf. En dat is precies wat we zien gebeuren. ‘Eilanden van barbaarsheid’, gebieden die functioneren als volkomen parallelle samenlevingen, moeten dienen als operationele uitvalsbases voor de jihad. ‘Ontelbare kleine acties’ moeten het leven van de ongelovigen ondraaglijk maken en hen verlammen door dagelijkse angst. Ze moeten niet langer rustig in metro of trein zitten. Niet meer ontspannen een terrasje pikken, niet meer naar een voorstelling of wedstrijd durven…

Parijs is dus al beschreven, uitgespeld in dit Mein Kampf achtige boek. Maar als dat zo is, en het is zo, waarom doet de Tweede Kamer dan zo geschokt? Waarom niet de minste verwijzing naar de inspiratiebron voor deze moslims? Waarom nooit eens de vraag waarom er wereldwijd en dichtbij zoveel sympathie is voor het aanvallen van het Westen? Waarom niet de vraag waarom moslims zo graag naar het Westen komen als ze op onze manier van leven spuwen? Waarom de enige partij die het geweld adresseert demoniseren? En vooral, waarom roepen over oorlog en ondertussen de grenzen open houden? Waarom de vijand binnen laten?

Welke ouder zou zijn kind als het zwaar gepest wordt niet serieus nemen, er alles aan doen om dat laffe pesten te stoppen? Stel je voor dat een gepest kind van z’n ouders te horen kreeg: ‘Maar er zijn toch ook veel aardige kinderen in de klas? Ze pesten toch niet allemaal? Niet bang zijn hoor, ga morgen maar weer rustig naar school.’ Zo’n ouder zou je geen ouder noemen.

Kijk, dat is nu precies wat de overheid wel tegen ons zegt. Zo’n overheid noem ik daarom een nep-overheid.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Niet bang zijn hoor…

 1. Helena zegt:

  Dank, Wim van Schaik u slaat de spijker weer op de kop. Het wordt tijd dat we van die nep-overheid, die het wegkijken stimuleert en ‘het volk’ dom blijft houden, afkomen en dat de weerstand toeneemt en er vervroegde verkiezingen worden gehouden. I have a dream!!!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Massa-import van muzelmannen is gunstig voor de politiek want het destabiliseert de zaak. Aanslagen zijn helemaal gunstig voor de politiek want dan kunnen ze de democratie en de privacy verder beperken en daarmee de controle en dus hun macht vergroten. En daar gaat het om want de politiek streeft naar almacht.

  Uiteindelijk zal de politiek steeds vaker als oplossing presenteren: een groot-eu onder dictatoriaal bewind. Democratie en de natiestaat zullenverdwijnen.

  Pas als de islam rechtstreeks de politici of haar belangen gaat aanvallen,als ze bijvoorbeeld in Nederland de havens gaan aanvallen, zal de liefde bekoelen. Daarom valt de islam vooralsnog ook alleen onschuldige burgers aan. En tot zolang laat de politiek hen begaan en helpt ze ook door steeds meer van hun soortgenoten te importeren.

  Als eenmaal de groot-dictatuur is gevestigd, zal men de muzelmannen klein gaan houden maar niet uitroeien: ze komen uitstekend van pas om het lompenproletariaat (onze kinderen en de jongeren onder u) koest te houden.

  Like

 3. geentvkijker zegt:

  een bloemetje van Obama bij de bataclan ???????????????
  wat is het gezegde ook al weer ???????
  iets van `daders ` en het `plaats delict ` ????????

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  en……HOE toepasselijk wel niet ? ……bij een theater…………
  laat me niet kotsen……..

  Like

 5. geentvkijker zegt:

  https://nl4nl.wordpress.com/2015/11/30/turkijesaudi-arabie-en-obama-hebben-isis-gecreeerd/
  en dit is niet het enige artikel hoor, zo kan ik hier nog 25 van deze plaatsen…

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘What a powerful rebuke to the terrorists it will be’: Warmers feast in Paris

  Hahahahahahahahahahahahaha…………………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wat een krankzinnige

  Like

 7. Pingback: Niet bang zijn hoor… | Nikontino's Blog

 8. jowitteroos zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Escalatie-NAVO-gevechtsvliegtuigen-naar-Turkije-Bosporus-afgesloten-voor-Russische-schepen

  De NAVO is uit op oorlog met Rusland. Dat schrijven we al sinds het begin van de door de CIA georganiseerde illegale staatsgreep in Oekraïne. Zeker sinds het neerschieten van een Russische bommenwerper door Turkije, vandaag een week geleden, kan daar geen twijfel meer over bestaan. De NAVO lijkt de spanningen met Rusland verder te gaan escaleren door gevechtsvliegtuigen en luchtafweerraketten naar Turkije te willen sturen, het land dat inmiddels de Bosporus –tijdelijk?- heeft afgesloten voor Russische (marine)schepen. Al deze provocerende maatregelen kunnen in Moskou terecht als voorbereidingen op een oorlog worden opgevat. Geen wonder dus dat het Kremlin nog meer zware wapens, zoals houwitsers en raketwerpers, naar Syrië heeft gestuurd.

  Maar Koeders zegt : http://www.telegraaf.nl/buitenland/24814798/__Koenders__hotline_met_Russen__.html
  Het is ongelooflijk belangrijk dat er veel meer militair contact komt tussen de NAVO en Rusland”, zei minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken). En op politiek niveau moet het reguliere overleg in de NAVO-Ruslandraad weer op gang worden gebracht, aldus de minister.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s