Een Europees Tet-offensief

Screenshot_32

(Door: Matthew Bracken – Vertaling: “Vederso”)

(Wat me helemaal niet bevalt, is dat er de laatste maand allerlei doemscenario’s opduiken en dat regelmatig het woord “burgeroorlog” valt. Het jaar 2016 is dan een beslissend jaar in deze scenario’s. Wat de toekomstvoorspellingen gemeen hebben, is dat de instroom van migranten een belangrijke factor in dit komende conflict zou zijn. Ik kan me er niet veel bij voorstellen, maar dat de wereld er dan anders gaat uitzien, is ook mij duidelijk. Het zal, zo beweert men, heel veel bloedvergieten opleveren – hieronder staat een deel van het artikel op “Gates of Vienna”  – “Vederso”).

Meer dan tien jaren geleden schreef ik mijn eerste roman: “Buiten- en binnenlandse vijanden”. Een deel van mijn motivatie was om de aandacht te vestigen op het inschatten van sociale, politieke en militaire ontwikkelingen. Ik hield niet van de richting waar Amerika op weg naar toe was en ik wilde zoveel mogelijk lezers waarschuwen voor een aantal van de gevaren die ik zag aankomen. Aan het eind van 2015 hoop ik dat mijn successen in het verleden in het voorspellen van toekomstige ontwikkelingen mensen zal aanmoedigen om aandacht te besteden aan dit essay.

Als we nu voor het nieuwe jaar staan, zijn we getuige van de opmaat naar het hoogtepunt van een titanenstrijd tussen drie grote acteurs. Drie grote sociale krachten zijn nu in gang gezet voor de ontknoping en botsing die, historisch gezien, op gelijke voet staat met de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Screenshot_33

Twee van deze grote maatschappelijke krachten zijn momenteel verbonden in een feitelijke coalitie tegen een derde. Ze hebben een ongeschreven overeenkomst gesloten om gezamenlijk de zwakste van de drie krachten te elimineren. Eén van deze twee maatschappelijke krachten zou totalitaire controle over grote delen van de wereld met de andere resterende maatschappelijke kracht willen delen. Eén van deze maatschappelijke krachten zal nooit tevreden zijn, totdat hij volledige overheersing van de hele planeet bereikt. Dus wat zijn deze drie grote sociale krachten? Het zijn de islam, het internationale socialisme en het nationalisme.

(Bracken bespreekt eerst de drie grote sociale krachten, vervolgens Wereldoorlog III en waarom nu een dergelijk conflict. Hij ziet een overeenkomst met Vietnam en voorspelt de gruwelijkheden waar de mensen in Europa voor komen te staan – “Vederso”).

Het Tet-offensief van 1968

Ik moet denken aan het Tet-offensief in Vietnam. In januari 1968 vóór de Tet Nieuwjaarsvieringen waren duizenden Vietcong-strijders in Saigon en andere Zuid-Vietnamese steden geïnfiltreerd. Hun massaal gecoördineerde aanval op 30 januari kwam bijna als een complete verrassing, die Amerika’s ergste falen van de inlichtingendiensten vormde tussen 1950 in Korea en 2001 in New York. De deskundigen waren het er allemaal over eens dat de VC te verzwakt en verdeeld was om massa-aanvallen op nationale schaal uit te voeren, maar toch vielen meer dan 80.000 illegale communistische infiltranten gelijktijdig in meer dan honderd steden aan. De communisten gebruikten een wapenstilstand om hun aanvallen te lanceren, terwijl de Amerikaanse en Zuid-Vietnamese troepen op verlof waren. De bittere stedelijke gevechten in Hue, de derde grootste stad van Vietnam, duurden een maand. Voordat ze in Hue werden verslagen, executeerden de communisten duizenden burgergevangenen, dumpten ze in massagraven met hun handen achter hun rug gebonden.

De communistische bazen in Noord-Vietnam rekenden erop dat de Viet Cong-aanslagen in de steden tot een spontane nationale opstand zou leiden tegen de Amerikaanse imperialisten en hun stromannen van de Vietnamese republiek. Deze algemene opstand vond niet plaats en de VC werd grotendeels weggevaagd door hard vechtende Amerikaanse en Zuid-Vietnamese troepen. Het stadsleven ging terug naar wat normaal in Zuid-Vietnam genoemd kon worden. Na Tet herwon de Viet Cong nooit zijn vroegere sterkte. (De uiteindelijke overname van Zuid-Vietnam in 1975 werd door conventionele NVA-troepen bereikt die vanuit het noorden in tanks en vrachtwagens arriveerden, nadat de Democraten in het Amerikaanse Congres de bevoorrading van munitie en brandstof voor onze Zuid-Vietnamese bondgenoten hadden afgesneden, waardoor ze niet in staat waren om hun republiek te verdedigen.)(…)

Screenshot_34

Een Europees Tet-offensief

Dat brengt mij op de hoofdlijnen van dit essay. Ik geloof dat Europa wordt voorbereid voor een moslim-jihad-versie van het Tet-offensief in Vietnam in 1968. In Europa heeft een grote en onderling afgestemde feitelijke daad van verraad sinds de oprichting van de Europese Unie plaatsgevonden. In het kader van het Akkoord van Schengen beloofde Brussel om de buitenste grenzen van de EU te bewaken, terwijl de interne grenscontroles werden afgeschaft. De eurocratische elites braken de eerste belofte, maar hielden zich aan de tweede om aldus een breed pad te openen voor de aanstormende hijra-invasie.

Op dit moment zijn er ongeveer een miljoen nieuwe islamitische migranten verwikkeld in een strijd om een ​​warme plek om te slapen in een continent dat bij benadering geen capaciteit heeft om hen naar behoren te huisvesten. Ten minste 75% van de migranten zijn moslimmannen van weerbare leeftijd. Autochtone etnische Duitsers, Zweden en anderen worden op straat gezet om noodhuisvesting voor “vluchtelingen” te bieden. Tienduizenden migranten wonen momenteel in tenten en in tijdelijke onderkomens zoals sportzalen en niet benutte magazijnen.

Er zal geen onderdak gevonden worden en er zullen geen permanente kwartieren voor hen worden gecreëerd voordat de Centraal-Europese sneeuwstormen komen. Als het in Duitsland en in heel Europa flink heeft gesneeuwd, zullen deze mannen de lokale huizen binnengaan en eisen te worden opgenomen als “pensiongasten” – of anders. Waar het goed uitkomt, zullen kleine kinderen van migranten als menselijk schild vanwege hun waarde voor emotionele chantage omhoog worden gehouden, anders zullen ze worden achtergelaten. Op de één of andere manier zullen islamitische migranten proberen de Duitse huizen en appartementen binnen te komen op zoek naar warmte en voedsel en de jonge moslimmannen zullen trachten onverdedigde ongelovige of kafir-vrouwen te benaderen om hun lusten bot te vieren (dat is onder de islamitische sharia hun recht).

Screenshot_35

In ontwapend Europa zal een groep van een dozijn of meer koude, hongerige en boze moslimmannen, gewapend met knuppels en messen, in staat zijn om elk Duitse huis of bedrijf binnen te gaan als ze dat willen. Erger nog, er zijn nu meldingen van enorme hoeveelheden vuurwapens die door de Moedjahedien naar Europa gesmokkeld worden, waar geïntimideerde Europese autoriteiten bang zijn om de migranten of hun bagage te doorzoeken opdat zij geen rellen provoceren. En er zijn niet alleen wapens gesmokkeld in bagage van “vluchtelingen”: achthonderd geweren werden op weg van Turkije naar België in een enkele vrachtwagen in Noord-Italië in beslag genomen. Hoeveel vrachtwagenladingen wapens en explosieven zijn niet gestopt? (…)

Een paar dagen na de aanslagen van Parijs vuurde de Franse politie zo’n 5.000 schoten af in een drukke straat met appartementen. Een jaar vanaf nu voorspel ik dat als de politie in die straat arriveert zij ontvangen zal worden door vuur van sluipschutters, geïmproviseerde barricades, zelfgemaakte bommen en eventueel RPG’s (raketgranaten). Kortom, Parijs, Brussel en vele andere Europese steden zullen na verloop van tijd lijken op Beiroet in de jaren 1980.

Screenshot_36

Om de toekomst van Europa te begrijpen, vraag gewoon aan een Libanees wat er volgt als een natie tienduizenden moslim”vluchtelingen” opneemt. Burgeroorlog is wat er gebeurt, zelfs als het begint tussen de verschillende concurrerende groepen “vluchtelingen”. Het is vergeefse hoop dat een gewenste, vreedzame zwijgende meerderheid van moslims in staat is om invloed op de radicale gewelddadige “islamisten” uit te oefenen en de komende Europese Burgeroorlog zou kunnen voorkomen, zoals de veronderstelde vreedzame zwijgende meerderheden de burgeroorlogen in Libanon, Bosnië, Syrië of een dozijn andere plaatsen niet hebben kunnen voorkomen. Werkelijk vredelievende moslims zijn even onbelangrijk voor de uitkomst van het komende conflict als Quaker-pacifisten verstopt in 1944 in Berlijn. Het enige belang van de vermoede zwijgende meerderheid van vreedzame moslims is dat zij zullen dienen als levende camouflage voor de Jihadisten om zich onder hen te verbergen.(…)

Duizenden van de recente islamitische Moedjahedien die momenteel in Europa aankomen, werden in langdurige en primitieve religieuze en etnische burgeroorlogen geschoold. Vandaag zijn de Europeanen bewust gehersenspoeld met politiek correcte sprookjes over de voordelen van multiculturalisme, hebben ze absoluut geen idee welke verschrikkingen op hen wachten. Toenemend Europees ongemak zal de uitkomst helemaal niet veranderen. Juist omdat de Europeanen de irritante aanwezigheid van moslims (zowel nieuwe immigranten en autochtone geboren) zat zijn, zullen de moslims nooit vrijwillig uit Europa vertrekken. Noch zullen de islamitische allochtone indringers zich gewonnen geven en vreedzaam en volgzaam worden.

(Na de gijzeling in Beslan besproken te hebben en de manier waarop Hafez Al-Assad na terrorisme vanuit Hama (Syrië) de stad in 1982 verpulverde, komt Backer bij de onderwerpen Eindspel en Alternatieve uitkomsten. Eén zin wil ik nog noemen: “Als de Europeanen niet de moed voor dat niveau en de omvang van de totale burgeroorlog kunnen opbrengen, zullen ze na verloop van tijd worden verslagen en hetzij gedwongen worden zich te bekeren tot de islam, onderworpen in dhimmi-status of ze zullen worden geëxecuteerd”. Het gehele essay en de reacties zijn te lezen (Engels) via de bron).

Screenshot_37

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Matthew Bracken

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een Europees Tet-offensief

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. exter39 zegt:

  Velen hebben het door , maar nog meer slapen door , en dat is gevaarlijk , want als die wakker worden zal het voor hun te laat zijn ,als Rechts niet de macht veroverd in zeer korte tijd , is het verloren , wat ik niet begrijp is , dat de knuffelaars nu echt denken , dat het niet waar is , en het heel anders zal verlopen , als wij hier nou voor spellen , hoe kan dit , zijn ze wereldvreemd , of geloven ze in de goede bedoelingen van de moslim ,ze zullen het in ieder geval zelf NIET overleven , want die groep heeft namelijk twee vijanden gecreëerd , haar eigen burgers EN de moslims ,want die kennen geen ongelovige honden als vriend, anders overleven ze het zelf weer niet, van de Salafisten.

  Like

 3. peter de koning zegt:

  Dit is een realistisch scenario, wees voorbereid.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de grootste 5e colonne der islam, en de instroom van economische vluchtelingen, zijn de socialisten! Maar zij niet meer alleen, ook de liberalen, links-liberalen en christen-democraten, helpen mee om de islam Europa te laten bezetten! Het is al 10 tallen jaren geleden besloten.
  En de stomme massa maar stemmen op: PvdA,CDA,VVD en D66.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Ik had nog willen slapen vannacht!!!!We weten dit maar staan machteloos:wat een rot gevoel!

  Like

  • Edjan zegt:

   jungleelephant, ik voel met je mee. Dit is wel een pikzwart scenario en ik hoop maar dat het mee gaat vallen. Als dit waar zou zijn, dan zou je alleen maar kunnen overleven als je zwaar geschut achter de voordeur klaar hebt staan waarmee je al je belagers (en hun eventuele beschermers) neermaait, dan je klaarliggende vermomming aantrekt en de klaarliggende noodpakketten meeneemt en met de jouwen de wijde wereld intrekt? Of moet je met de pootje omhoog gaan liggen als ze komen? Of welkom zingen?

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Edjan,ik ga ze zeker niet welkom heten en ook niet met mijn pootje omhoog liggen!Ik wou dat ik rijk was,dan kregen ze,zeker weten,een heel ander welkom!Dat ze niet meer na zouden kunnen vertellen!

    Like

 6. Vederso zegt:

  Een ander, maar er op gelijkend scenario (Duits): http://www.pi-news.net/2015/10/p488252/

  Like

  • Edjan zegt:

   Opmerkelijk dat het uitsluitend en alleen over Duitsland gaat, geen enkel ander land wordt genoemd. Nu is het weliswaar zo dat Duitsland ongeveer 2,5x zoveel migranten op moet nemen als Nederland (per hoofd van de bevolking) maar over het feit dat ook andere landen lijden onder de idiotie van hun merkel geen woord. Aardige mensen die Duitsers? NIET.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  The Times of israël;
  19:05

  Hungary leader claims secret deal will bring 500K Syrians to EU

  De Hongaarse leider beweert dat een geheime overeenkomst 500K Syriërs naar de EU zal brengen.

  Hungary’s prime minister says he expects a German-led secret pact to be revealed soon that would bring up to 500,000 Syrians directly into the European Union from Turkey

  De premier van Hongarije zegt dat hij verwacht dat een geheim pact, waarover Duitsland de leiding heeft, dat in de Europese Unie rechtstreeks uit Turkije tot 500.000 Syriërs zal brengen, binnenkort onthuld zal worden.

  Prime Minister Viktor Orban says a similar idea was rejected recently by European leaders but the new scheme will be announced in Berlin as soon as this week.

  Premier Viktor Orban zegt dat een soortgelijk idee onlangs door de Europese leiders verworpen werd, maar de nieuwe regeling zal in Berlijn deze week nog bekend worden gemaakt.

  “This secret background agreement exists. And we will be confronted by it in the coming days,” Orban says at a meeting of Hungarians from around the world. He says the plan included forcing all EU countries to take in some of the migrants, even if they are opposed to mandatory relocation quotas.

  “Deze geheime achtergrond overeenkomst bestaat. En we zullen hiermee de komende dagen worden geconfronteerd , “aldus Orban tijdens een bijeenkomst van de Hongaren uit de hele wereld. Hij zegt dat het plan ook inhoudt dat alle EU-landen worden gedwongen een aantal van de migranten op te nemen, zelfs als ze zich verzetten tegen de verplichte hervestiging quota’s

  EU Commission Vice President Frans Timmermans, however, bluntly rejects Orban’s assertion.

  De Vice President van de Europese Commissie , Frans Timmermans, verwerpt echter botweg Orban’s bewering.

  “I’ll try to explain this in clear terms —nonsense,” Timmermans says in Brussels.

  “Ik zal proberen om dit in duidelijke termen uit te leggen – onzin” zegt Timmermans in Brussel.

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Vederso, ik begrijp je bezwaar tegen het Burgeroorlog. Burgeroorlog veronderstelt een onderlinge strijd tussen de burgers van een land. Als we de gedachtegang van de schrijver volgen, dan is er in Nederland sprake van een oorlog van de indringers tegen de bevolking, waarbij de indringers gesteund zullen worden door wat we voor het gemak de goedmensch-elite zullen noemen. De vraag is, hoe groot (en hoe invloedrijk/machtig) die laatste groep zal zijn tegen die tijd. Mocht die al zijn geslonken tot een verwaarloosbare groep, dan zal er geen sprake zijn van een burgeroorlog, maar van een veroveringsoorlog (en voor de Nederlanders een verdedigingsoorlog) ) die zich op ons eigen grondgebied zal afspelen. Mocht de groep ‘appeasers’ echter zo groot zijn als nu, dan is die oorlog snel afgelopen en verliezen we van de indringers, waarna de appeasers ook over de kling zullen worden gejaagd. Zie de Iraanse revolutie.
  Een ‘burgeroorlog’ in deze zin is zeker geen onwaarschijnlijk scenario

  In ieder geval staat het er niet goed voor en de enige kans om het geschetste te vermijden is als er erg snel een mentaliteitsverandering en een politieke verandering komt. Geert Wilders is de enige die dat op dit moment zou kunnen bewerkstelligen. Er zal dan echter ook een flinke mentaliteitsverandering moeten plaatsvinden (dit gebeurt al hier en daar) en de huidige politiek terugkomen van zijn zelfmoordroute.

  Like

  • Er gebeurt wel iets, ja…..Ook al is het vooralsnog hardnekkig in de vorm van: Twee stappen voorwaarts, één stap achterwaarts.
   Het is ongelofelijk, hoeveel mensen er nog gebàkken blijken te zitten aan het idee dat de gevestigde partijen toch altijd “betrouwbaar en respectabel zijn geweest” en dat ze dit nóg zouden zijn.
   Ze weigeren, de veranderde omstandigheden te erkennen, dàt is de pest:
   Weigerden ze dat niet, dan zou het ze aanmerkelijk lichter vallen, het gelijk van Wilders te erkennen.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Ron zegt:

    Ben het helemaal met je eens Theresa.
    Ik begin begrip te krijgen voor amerikanen die veel minder overheid willen omdat ze de overheid niet vertrouwen.
    Ik vertrouw de overheden van west-europa al enige jaren niet meer omdat ze steeds gekker zijn gaan doen en laten zien dat ze slechte plannen hebben.

    Het volgende filmpje trof ik op youtube aan. Het zal jonge bioscoopgangers aanspreken omdat het de beelden van een recente bioscoopfilm onmiddelijk linkt aan de werklijkheid in de verenigde staten.

    Donald Sutherland reveals some dark secrets:

    Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Het moment dat ik op verschillende blog,s ging lig alweer ruim een half jaar achter mij en toen trok ik vergelijkingen met de WWll en de burgers nu. Waarschuwde ik voor de passiviteit onder de burgers en dat Nederland mijn Vaderland wakker moest worden. Inmiddels drie aanslagen verder wordt het alleen maar erger. Mensen hierboven beschreven is geen doomscenario het is realiteit geworden. Stop gezamelijk die duivelse krachten met het goede. Met liefde voor uw huis en haard is het geoorloofd u te verdedigen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Heel[te]langzaam gaan er wel ogen open:vanmorgen wilde ik een afspraak bij de huisarts maken,wat niet meer mogelijk was:pas volgende week.Ik heb toen gezegd dat het steeds erger werd en dat ik de oorzaak ook wist:het nog maar meer binnen halen van asielparasieten.Ik zei:als je bij jullie binnen komt,of bij de apotheek of in het ziekenhuis,zie je een zwart waas;die geen genoegen nemen met 10 minuten,maar rustig een half uur binnen blijven!En vaak om helemaal niks!Wie schetst mijn grote verbazing:ik kreeg gelijk!Dat was een jaar terug nog ondenkbaar geweest!En dat weet ik omdat ik dat toen ook al eens aangekaart heb!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s