FOTO: Groep 8 van Dalton basisschool “´t Palet” uit Leusden bezoekt de moskee

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op FOTO: Groep 8 van Dalton basisschool “´t Palet” uit Leusden bezoekt de moskee

 1. jungleelephant zegt:

  Ooit heb ik voor hetzelfde gestaan met mijn zoon:ik heb dat vierkant geweigerd en was daarna de gebeten hond op school.maar dat was me worst! Mijn zoon ging,als enigste,niet mee op moskee-bezoek.Wel moest hij in die tijd verplicht op school aanwezig zijn,want anders stuurden ze de onderwijs inspectie!Blij dat ik toen mijn poot al strak hield!

  Like

  • Rutger zegt:

   Ik herken uw reactie.
   Mijn ex vriendin zat op een christelijke school, bij de godsdienst lessen werden er naast het christendom ook andere geloven besproken. Haar vader verbood haar die te leren, dan maar een onvoldoende

   Like

   • Ja, maar dat is dan weer het andere uiterste:
    Er is geen bezwaar tegen dat een kind, naast het Christelijke geloof, kennis neemt -wat iets anders is dan er ingestampt krijgen- van andere religies. Integendeel, want dan heeft het juist een keuze in het leven.
    Het bezwaar tegen de Islam , exclusief de islam, is, dat die als vrijwel enig geloof ver buiten haar boekje gaat en tevens in het maatschappelijk leven ingrijpt, en dat niet bepaald op een zachtzinnige manier. DAT is de reden om zich ervan te distantiëren.
    Wat de vader van uw ex-vriendin deed, was in feite: Haar bij voorbaat die keuzemogelijkheid onthouden en -sorry- daarmee handelde hij in tenminste één opzicht net zoals de islam.
    Niet dat het mij verwondert: Dat is voor mij de reden, dat ik evenzeer iets tegen christenfundamentalisten heb, ook al leggen ze zich dan nog nèt neer bij de scheiding van kerk en staat.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • topsporter zegt:

   de juiste houding!

   Like

 2. Basisschool “t Palet in Leusden…..hm. Waarschijnlijk een basisschool in de één of andere Vinex-wijk, bevolkt door D66 klantjes uit D66 gezinnen.
  Wie laat anders zijn kind aan zoiets deelnemen? Daarvoot móet je toch wel Gekke Gerrit, oftewel een leeghoofdige volgeling van Schelvis-oog Pech-drol zijn! Kàn niet anders!

  Like

 3. rs zegt:

  Wie verzint zo iets ? de juf of de meester , of het heufd van de School, gelijk de laan uit. Weg er mee……………………….Wat vinden/vonden de ouders hiervan ???

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Uiteraard kun je -ook als ‘ongelovige’- niet vroeg genoeg beginnen met het moskeebezoek; nog even en de jonge dames trekken graag een boerka aan.
  WALGELIJK!
  Niemand -behalve de realisten- schijnt meer normaal te kunnen denken.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Mijn kind zou hier NIET aan mee mogen doen! Desnoods zou ik een andere school zoeken. De ouders van de kinderen op de foto zijn verdwaasden. Meelopers. Moslimknuffelaars.

  Het lachen zal ook hen ooit wel een keer vergaan!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal dankzij het marxistisch cultuurrelativisme, dat overal als een KANKERCEL zich heeft ingevreten. In het Onderwijs, bij Justitie, bij Binnenlandse Zaken, bij Gemeenten! En dat alles met ondersteuning van de PvdA, als de grote kartrekker. Maar ook uiteraard D66, en het CDA. Bah, wat een land is Nederland geworden. Dood-en doodmoe ben ik van deze dagelijkse ellende!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het verwonderd me eigenlijk niet, tenslotte had ook de NSB eind 1943 101.314 leden, heden ten dage is de bevolking verdrievoudigd dus nu globaal 300.000 landverraders.

   Like

 7. Elena zegt:

  Allemaal toekomstige volksverraders. Ingegeven door de ouders, die het recht hadden te weigeren dat hun kinderen naar een moskee gingen. Ik zou mijn kinderen geen toestemming gegeven hebben.
  Mits…er ook een bezoek gepland was naar een mooie kerk te gaan.

  Like

 8. Realist zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1219861/2008/04/08/Osdorp-roept-moskee-op-het-matje.dhtml

  Oud nieuws maar het is alleen maar erger geworden zo is mijn indruk.
  Het moet verboden worden voor iedere Nederlandse (basis)school om jihad-commandocentra’s te bezoeken waar ze wordt wijsgemaakt dat islam ‘vrede’ en ‘liefde’ is. Mijn neefjes en nichtjes weten ondertussen wel beter! Wat zou ik graag spreekbeurten over de islam gaan geven op alle Nederlandse basisscholen.

  Like

 9. Berthe zegt:

  Dit is geen BEZOEK brengen, maar ook BIDDEN…….hoe durven ze?
  Waar is het OM???????

  Like

 10. xadner zegt:

  Komt er ook iets in die schoentjes bij terugkomst, of doen moslims daar niet aan???

  Like

 11. Bert Weber zegt:

  So fängt’s an……….!!

  Like

 12. Driek zegt:

  Tistochwat zegt: Niemand -behalve de realisten- schijnt meer normaal te kunnen denken.

  Heel juist, beste Tistochwat, dat komt omdat het gif van de islam zijn werk al heeft gedaan, die mensen zijn niet meer te redden, en dat geldt eigenlijk voor de meeste mensen. Alleen begrijp ik niet waarom er op scholen niet eens uit de doeken wordt gedaan wat er nu precies in die koran staat geschreven, want daar hoor je ze nooit over. Nee, we zijn al te ver heen.

  Like

 13. Helena zegt:

  Ziek!! Dat ouders hun kinderen hier aan mee laten doen, was een mafkezen! Kunnen ze er vast aan wennen??? Jungleelephant respect voor u ik zou hetzelfde hebben gedaan de poot stijf houden!

  Like

 14. Pieter zegt:

  Walgelijke indoctrinatie. Gaan moslim kinderen nu ook naar de synagoge, kerk of atheistisch praathuis ?

  Like

 15. Muurbloempje zegt:

  Vreselijk dat die kids ZO vergiftigd worden met die vreselijke ideologie. Even een nieuw woord maken voor de Dikke van Dale: Idiotologie 😉

  Like

 16. geentvkijker zegt:

  en zoooo, grijpt de islam om zich heen, als een giftige slang, worden directeuren, en leraren, gedwongen ( op de achtergrond uiteraard ) mee te werken aan het organiseren van dergelijke bezoekjes van de school aan een moskee. Terwijl tot voor kort een anders-gelovige niet eens een moskee BINNEN mocht ! …..Maar nu wel natuurlijk, is immers voor de `goede ` zaak, om Europa trachten te hersenspoelen…..1000 punten Jungleelephant, dat jij daar niet aan meegedaan hebt
  zo hoort `t ….wij blijven die WIJ zijn.

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Hier is de islamisering wel erg ver doorgedreven, de kindertjes knielen zelfs al voor de antichrist.
  En dat voor een openbare school, het soort school waar je kind niet Godsdienstig geïndoctrineerd zou worden, geheel gefinancierd door de belastingbetaler.

  Like

 18. Feniks zegt:

  Ach ja wat zal ik ervan zeggen…
  ben in ca. 1975 als kleuterleidster in het onderwijs getreden.
  Ik heb destijds van alles en nog wat meegemaakt aan ” vernieuwingen” sommige zinvol , andere gewoonweg idioot en eerlijk gezegd vaak, ter meerdere eer en glorie voor de desbetreffende politicus ( ahum..) dan dat het onderwijs er echt wat mee opschoot.

  Tja, en daarna.. Je sticht zelf een gezin, brengt je kinderen als maatschappelijk verantwoorde burgers groot, gaat als invaller in het onderwijs werken , doet 5 jaar geleden een studie remedial teacher en wordt uiteindelijk wakker..
  Sorry sorry sorry mensen..als ik een beetje laat wakker ben geworden..

  Maar wat ik nu lees snap ik geheel.
  In het onderwijs is iedereen menslievend en correct….je moet aardig zijn voor elkaar..je denkt dat een ander ook zo is..overigens niet fout hoor, maar weinig realiteitsbesef is er in het onderwijs wel.
  Dat er daar buiten ook nog totaal andersdenkenden rondlopen past bij leerkrachten gewoon niet in hun denkraam.

  Ik stel me zo voor dat ik dan met zo’n klas zo een uitstap zou moeten doen naar een moskee.
  Godallemachtig, wat zou ik me dan geconfronteerd voelen met dubbele gevoelens…
  je MOET het als leerkracht nl. wel doen..maar…hoe sta je er zelf in ..tegenover zoiets als een religie als Islam.
  Persoonlijk vind ik de Islam een kwaadaardige gewelddadige beweging.

  Dan gun ik jullie nog nog een inkijkje in mijn leven.

  Sinds 2013 (scheiding ) heb ik Afghaanse en Irakese buren, die inmiddels al ca 15 jaar in Nl wonen en als ik mijn Nl buren moet geloven, het gaat hier in de wijk prima.Ook ik onderschrijf dat inmiddels.
  Mijn Afgaanse buurvrouw is een schat, zij noemt mij lief en ik kan van haar hetzelfde zeggen.
  Ik ken haar nog niet zo lang , maar alle buren kennen het gezin 15 jaar en mogen ze graag.
  De zoon is zeer beleefd, de dochters innemend en studeren, ik zou blij zijn als mijn jongens met zulke meisjes thuis zouden komen..

  Toen ik in mijn huidige huurwoning ( noodgedwongen na 30 jaar huwelijk aanbelandde)
  , was de vraag van mijn Afghaanse buurjongen..” mag ik u beleefd vragen naar de reden van uw verhuizing”.
  Verder kwam ik erachter dat zij bewonderaar waren van Pim Fortuin.

  Aan de andere kant woont er sinds deze zomer ook een Syrisch gezin in de straat..
  inmiddels is hier bekend dat dit gezin al sedert 2011 veilig in Turkije woonde, maar bekend raakte met de gunstige regelingen in Nl. ..
  Enfin op valse voorwendselen heeft dat gezin een uitkering + sociale huurwoning zien te krijgen.
  in deze doorsnee straat in Blaricum, wonen dus jarenlang echte vluchtelingen gelukkig samen maar..ineens ook een gezin wat parasiteert op de samenleving..
  Moeilijk moeilijk want eensgezind, zijn wij hier..nederlands, afghaans, irakees, het niet eens met de huidige politiek.

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wat een slapjanussen v n ouders zeg! Ik zou me daar met hand en tand tegen verzetten!
  Ik wijs mijn dochter er ook op om goed te kijken hoe het met de ‘inhoud van de geschiedenisboeken zit’ daar de maroks ook al claimen ‘ons’ te hebben gered bij WWWII
  net zoals ze ook ineens DE uitvinders v noem maar op zeggen te zijn… moorden en afslachten hebben ze niet genoemd vreemd genoeg daar ze daar anders toch echt wel een leidende rol in vertolken…
  Dochter keek wat glazig en zei t niet te kunnen geloven…

  Like

 20. vision.ultimate zegt:

  Hersenloos dit.

  Like

 21. D. G. Neree zegt:

  Het doet me pijn aan het hart om te zien hoe deze kinderen zich vernederen. Sta op, vrije burgers. Buig voor niemand en niets!

  Like

  • Helaas is de tendens om kinderen op te voeden tot mondige, vrije, kritische burgers er meer één uit ónze jeugd, D.G.:
   De huidige generatie van ouders lijkt dit weer totáál te hebben laten versloffen…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • tjonge zegt:

    “Helaas is de tendens om kinderen op te voeden”
    .
    u zegt het niet helemaal goed, het moet zijn; Helaas is het de tendens om kinderen te indoctrineren…..
    .
    want van “opvoeden” gaat men uit dat men moreel goed bezig is..

    Like

   • Je hebt helemaal gelijk, Tjonge: Ik was zelf ook niet zo gelukkig met het woord, want eigenlijk heb ik een bloedhekel aan het begrip “opvoeden.”
    Maar ja, het werd al wat later, ik voelde me moe worden en ik wist even geen beter woord. Ik had achteraf beter kunnen schrijven: “te begeléiden tot…..” Dat zeg ik anders ook liever.
    De psychologen, die in mijn jeugd in de magazines schreven, zetten zich trouwens óók af tegen het woord ‘opvoeden.’ Ik verslónd hun adviezen als 10 à 12-jarige en gebruikte ze om mijn ouders ermee om de oren te slaan! Ha Ha!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 22. Wachteres zegt:

  Onze kinderen worden verplicht een moskee te bezoeken, vanwege de integratie.

  Worden degenen die zouden moeten integreren ook verplicht om verschillende soorten kerken en – stel je voor – een synagoge te bezoeken? Zonder dat men voorzien is van bommen, natuurlijk.

  Ik denk het toch van niet!

  Like

 23. fransdewit zegt:

  Eigenlijk vind ik dat maar een heel vies gedoe in zo’n moskee, ze liggen gebukt op een plek waar de vorige knieler met zijn zweetvoeten gezeten heeft en indien je voorganger een scheet laat lig je er toch mooi achter.

  Like

 24. Joannes den Hollander zegt:

  Dat hadden ze met mijn inmiddels volwassen zonen nooit moeten doen. Dan waren de docenten nog niet klaar geweest met mij. Bovendien heb ik ze al op zeer jonge leeftijd geleerd wat de islam precies inhoud.
  Feniks, ik ben ook alleenstaand en zal niet veel ouder zijn dan u. Jammer dat u sommige moslims (nog) leuk vind en zelfs hoopt dat uw zonen met meisjes thuiskomen zoals uw Afghaanse buren. Brrrrr, ik moet er niet aan denken. Hier is alles groot, lichtblond, staalblauwe ogen en iets ovale hoofden met een mooie brede kaaklijn. Ook mijn schoondochters en kleinkinderen dus. En daar zijn wij uitermate trots op. We denken in grote lijnen in de richting van Geert Wilders. Racisten zijn we zeker niet, wel realisten. Neemt niet weg dat we teveel onaangepaste moslims en moelanders hier hebben. En daar moeten we er heel erg veel van kwijt. Liefst met terugwerkende kracht vanaf 1967.
  Ik ben al een jaar of acht alleen. Niet dat ik echt op zoek ben, maar vrouwen met mijn denkwijze zijn erg dun gezaaid. De meesten zijn toch vrij links. Vandaar dat ik geen moeite doe. Bovendien ben ik vrij traditioneel ingesteld. Daar zijn ook niet veel moderne vrouwen van gecharmeerd.
  Lekker samen ingezonden stukken schrijven en reageren op linkse fora en geen enkele discussie uit de weg gaan. Geen vrouw die ik de hele dag moet entertainen in elk geval? En niet te vergeten, thema avonden organiseren voor docenten waar we hen samen goed duidelijk maken wat de islam precies inhoud en aan welke gevaren we door hen blootgesteld zijn. Ja, als ik zo’n vrouw tegen kom dan zeg ik zeker geen nee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Joannes den Hollander 2 december 2015 om 23:54

   Waren er maar meer mannen zoals u! Ik kom overal ‘goedmenselijke’ sukkels tegen die zich het vuur uit de sloffen lopen voor de ‘vluchteling’ en die de parasiet met hand en tand verdedigen!
   En als je er iets van zegt, vragen ze je: “Waar ben je nou eigenlijk bang voor?”

   Nou, daar kan ik kort en bondig over zijn: ik ben bang dat het leven voor ons, Nederlandse realisten, straks onleefbaar en onbetaalbaar wordt. En wie zorgt er voor ons, als WIJ hulpbehoevend en oud zijn?
   En dan die dreiging van het je verplicht ‘bekeren’ tot de islam omdat anders je kop eraf gaat…

   De toekomst is rampzalig, want zoals we ook hier weer kunnen zien, wordt de jeugd compleet gehersenspoeld door die ‘lieve vredige’ islam!!! En DIE jeugd zou het later voor ONS moeten opnemen??!

   Denk maar niet dat die gruwelijke islamjong d.m.v. een leerzaam schooluitje leren bidden in een christelijke kerk!

   Like

 25. Johan zegt:

  Ik heb zoiets ook meegemaakt toen ik op pco basisschool heb gezeten. Zelf ben ik niet protestants maar wel van dichtbij ervaren hoe gevaarlijk tolerant ze zijn.

  Ik heb trouwens geweigerd om mijn schoenen uit te doen en ik heb er constant lopen spugen . Ik en een paar anderen waren ons toen al bewust van het duivelse karakter van die honden! 25 jaar geleden was toen een jaar of twaalf.

  Like

 26. Phillippe zegt:

  Hallo zeg, je kinderen naar de moskee, waar gaat da naartoe een belachlijk idee van de school, je ziet toch ook geen moslims in een kerk; ze moeten die moskee’s in Belgie sluiten dat hoort niet thuis in onze cultuur.

  Like

 27. Joop Sigaar zegt:

  Hier in Ridderkerk werden de kinderen van een vriend ook meegenomen naar zo’n haathut , niet eerst overleg oid en naar een kerk zijn ze nog nooit geweest van school uit .
  Ook ons dorp stikt van die smerige linksen en d66ers ,m’n handen jeuken en als DE dag komt …….

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Verraad !!! 140 stokslagen voor het schoolhoofd !!

  Like

 29. edwin zegt:

  met heel veel nederlanders heb ik in de toekomst geen medelijden

  Like

 30. Eline zegt:

  @Johannes den Hollander,2 dec. 23:54
  “” Hier is alles groot,lichtblond.staalblauwe ogen en iets ovale hoofden met een mooie brede kaaklijn “”
  Van deze zin uit uw comment griezel ik een beetje.Bent u ook een voorstander van het opmeten van de schedel ??Dat hoorde er indertijd ook bij.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Eline, daar hoeft u niet van te griezelen, integendeel zelfs. Van oudsher wonen mensen met overwegend deze kenmerken in Noord-West Europa. Het worden er helaas steeds minder. Mag ik er misschien trots op zijn dat de den Hollander clan nog volledig de uiterlijke kenmerken van de z.g. Noordse Germanen bezit? En wat nog belangrijker is de onzichtbare innerlijke kenmerken die nog aanwezig zijn, trots met eigenwaarde, strijdlustig tegen hen die ons volk kwaad willen doen. Tirannie wordt door ons dan onder geen enkele voorwaarde geduld. In het huidige tijdperk houdt dat in, strijden met open vizier zonder dat er op achterbaks politiek correct wijze alles rechtgekletst is wat krom is.

   Weet u Eline, elk mens is trots op zijn afkomst. c.q. zijn eigen ras. Als een mooie volbloed neger zegt: black is beauty, dan zal niemand daar iets tegen inbrengen. Men zoekt daar niets achter en zeker niets racistisch.
   Als een volbloed Germaan zegt dat hij trots is op zijn kenmerken die nog authentiek zijn aan die van zijn voorvaderen van duizenden jaren geleden dan word gelijk de link gelegd naar het Nationaal Socialisme. Precies zoals u dat op politiek correcte wijze insinueerde. Ik hoef uw schedel niet te meten. Gelet op uw schrijven ga er per definitie van uit dat uw schedel minder ovaal is, meer rondvormig zelfs. En dat staat voor Gutmensch. (LOL)

   Maar ben gerust, wij zijn geen Nationaal Socialisten. Wat zijn wij dan wel? Wij zijn Nationalisten van het Patriottistische type. We zullen nooit, maar dan ook nooit accepteren, tolereren of gedogen dat vreemde volkeren ons land komen bezetten om ons vervolgens te knechten.
   Hoe vredelievend en tolerant we ook zijn, terg ons niet tot het uiterste want dan gaan wij, de den Hollanders de strijd aan. En met de den Hollanders bedoel ik het gehele Nederlandse volk die zijn Vaderland niet verloochent.

   Pugna pro Patria

   Like

   • Johan zegt:

    Deze semi semiet is het volledig met u eens! Ook uw vorige reacties. Ik wou dat ik meer mensen zoals u in mijn omgeving had.

    Like

 31. John zegt:

  Het zijn niet alleen pedofielen die kinderen misbruiken.

  Like

 32. Eline zegt:

  Meneer den Hollander,uw reactie is ronduit beledigend voor die Nederlanders die niet aan uw ideaalbeeld beantwoorden.Ik insinueer niets,maar ik wijs naar een groep Nederlanders die een heel hoge prijs moesten betalen in de jaren 1940 – 1945.Een groep waartoe ik ook behoor.
  Een groep die niet de arische kenmerken bezat maar wel Nederlanders waren.Dat u mij politiek correct noemt is ronduit een lachertje.
  Het beste verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s