Foto Spaanse supermarkt: anti-moslimpoort van varkensham

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Counterjihad, Islam, Islamisering, Spanje. Bookmark de permalink .

50 reacties op Foto Spaanse supermarkt: anti-moslimpoort van varkensham

 1. rs zegt:

  Prachtig !!!!!!!! hahahahahaha……………Maar zal wel gefotosjopt zijn………………….

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nee is echt, de Spaanse Carrefour doet soms ook dit soort reklames , rond de feestdagen is zo,n 300 m2 ingericht met delicatesses als een grote kaasafdeling, de jamonafdeling, speciale wijnen etc. Wordt druk bezocht en veel afgenomen. Verschillen in prijs, een gewone jamon *voor of achterpoot* varieerd in kg van 5kg tot 10kg, prijs vanaf 22 eur. tot de speciale Iberica jamon van 200 eur. De goedkope heeft iets meer vet en is sappiger heeft een witte varkenspoot *tenen*, de Iberica heeft zwarte tenen, loopt los in eikenbossen, eet alleen eikels en ander wilde kruiden, is droger maar zeer lekker.

   Like

   • Herman Peter zegt:

    en niet te vergeten ,…de pata de jamon “Cinco gotas 2 kan tot 1000 € oplopen !!te verkrijgen bij El Corte Ingles,Delicadessen afdeling

    Like

 2. Marlies zegt:

  Waar Serrano ham al niet goed voor is…

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Hahaha,die vind ik leuk!En,zo te zien,afdoende!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat is mooi, een moslim vrije supermarkt, kunnen we er niet één bij elke grensovergang zetten ?

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #PVV IEMAND NOG N HAMMETJE?Foto Spaanse supermarkt:ANTI-moslimpoort v VARKENSHAM http://wp.me/p1O7aM-qMb @wordpressdotcom

  Like

 6. dutchess43 zegt:

  Meesterlijke zet…… ( als het inderdaad niet gephotoshopped is)

  Like

 7. Muurbloempje zegt:

  Geweldig, wat een anti-moslim protection!! Daar achter zouden nog een paar AK-47’s op scherp opgesteld moeten staan voor lieden die toch door het poortje gaan en hardleers zijn (zoals ze meestal zijn….. 😉 )

  Like

 8. Nou, schitterend……Als het ècht is. De suggestie van rs lijkt me ook weer niet zó onwaarschijnlijk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Prachtig, geen kopvod te zien!

  Like

 10. geentvkijker zegt:

  hahahahahahahahahahahahahahahaha…….weeeer in me broek gepist !
  hahahahahahahahahahaha, nienormaalzeg hahahahahahahaha

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv ‪#‎PVV‬ IEMAND NOG N HAMMETJE?Foto Spaanse supermarkt:ANTI-moslimpoort v VARKENSHAM http://wp.me/p1O7aM-qMb @wordpressdotcom

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Een poort uit varkenskoppen zou me liever zijn !

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  De heerlijke Spaanse Jamon, Er zijn grote supermarkten die voorafgaande aan de feestzaken hun zaak feestelijk inrichten en een van die grote ondernemingen is wat ik kan opmaken uit deze foto de Carrefour. Deze foto gekoppeld aan de tekst vind ik wel toepasselijk voor de huidige Europese ontwikkelingen, prima. De aanvoer van nieuwe gerijpte jamon is heerlijk van smaak. De oudere van vorig jaar zijn vaak in de aanbieding, omdat de jamon in grote klimaatruimtes onder lagen zout rijpen blijven ze lang goed.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nog een aanvulling hierop, de Pato Negro is de lekkerste, de varkens eten alleen eikels en wat kastanjes en lopen vrij op vele hectaren grond.

   Like

  • delamontagne zegt:

   De [Franse] Carrefour ?
   Er werd door reageerders gesteld dat ,t “gefotoshopt” zou zijn.
   Niet zo dus, ook niet om islammers weg te houden ( wel leuk idee ….)
   Ook hier in Z_Fr zie je in de grote markets ,t zo uitgestald worden.
   ( ook die Sp. worsten [waarvan ik de naam niet zo gauw weet ].

   Like

   • Marlies zegt:

    Bedoel je Chorizo of misschien Fuet? Ik vraag me altijd af wat die mensen gewend zijn die zeggen dat ons land zo veel keuze aan etenswaren heeft. Ik vind het maar een armoedige bedoening hier als je het vergelijkt met b.v. Frankrijk (nog steeds mijn No. 1), België, Italië.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ja ik bedoelde chorizo. In allerlei soorten. Maar denk dat als NL-ers [ die ,t niet kennen ] ze zien hangen, ze on-apetijtelijk zullen vinden.
    In NL heb je in de markts weer andere keuze.
    Zo vind ik ,t Fr-bier hier verschrikkelijk, uitzonderingen daargelaten.
    Koop altijd bij Lidl Duits bier.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Voor de worsten wel bekende Chorizo in vele soorten en maten. En dat ik denk dat dit een Carrefour is omdat de gangpaden breed zijn, andere supers hebben dit niet. Tegen de tijd dat de feestdagen beginnen is de Carrefour een speciale supermarkt met op de voedselafdeling een feestelijke hele grote speciale markt in kerstsfeer met de meest exotische en speciale producten. Vaak koop ik er een kilo kaas van verschillende merken en makers, ook de wildafdeling geniet mijn aandacht. Fijne dag delamontagne.

    Like

  • Herman Peter zegt:

   Met alle respect,moet ik toch op een fout wijzen…Oude “Patas”zijn héél zeldzaam,omdat de hammen NADAT ze onder lagen zout hebben gelegen ,in de “fabrieken”waar ze tot rijping worden gebracht daar nog te drogen worden gehangen ,dit om het overtollige vet eruit te laten druipen .Dit proces duurt van één tot meerdere jaren.Ik heb het genoegen gehad om één van de belangrijkste fabrieken waar deze Jamones worden klaargemaakt voor de verkoop ,te bezoeken,namelijk in JABUGO,waar een super-kwaliteit vandaan komt …Wel aan de prijzige kant …Het zout waar ze enkele maanden onder liggen droogt de hammen namelijk uit,en drijft het vocht er in iewat versneld tempo uit ..

   Like

 14. Jade zegt:

  Heel de Nederlandse grens aangeven met om de meter een ham of een varkenskop…

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Zonde van die varkenskop. Een hele grote pot met water opzetten, vooraf geweekte spliterwten. daarna een halve varkenskop in het water laten koken en daarna op klein vuur, de erwten erbij en daarna een goede rookworst en je hebt de heerlijkste erwtensoep. Een heel oud Hollands recept, van een varkenskop werd in de winter een goede soep getrokken.

   Like

 15. Hoefnagels Jan zegt:

  Muy bien, y dont ésta ?

  Like

 16. Joy zegt:

  Belachelijk

  Like

 17. marcelvl1976 zegt:

  Dit keer eens met Joy als het al niet gefotoshoped is. Vijftig procent van het varkensvlees is besmet met Hepatitus E virus. Niet alleen bij de moslims, maar ook bij de Joden is varkensvlees niet Kosher. Zelf eet ik al 3 maanden geen tot zeer zeer weinig varkensvlees uit he oogpunt van de Hepatitus E besmetting van vijftig procent van deze diersoort en het bevalt me prima. Ik vind varkensvlees nu niet eens meer lekker.

  Like

 18. Ja, mooi hé, schitterend, geweldig grappig. Deze foto leidt intussen een eigen leven op FB, wat maakt dat de Spanjaarden binnen dit en twee dagen als anti-islam beschouwd gaan worden! Hebben jullie enig idee wat dit soort uit de context gerukte ‘grapjes’ kan teweeg brengen? Met cartoons heb ik geen probleem, dan weet je dat het om belachelijk maken gaat, dit is een echte foto en heeft al wat reactie uitgelokt, terwijl Spanje zich van geen kwaad bewust is.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ach @Sabien, iedereen die kritiek op de islam heeft wordt toch voor ‘islamofoob’ uitgemaakt.

   Mogen we straks helemaal geen grapjes meer over de islam maken, omdat we bang moeten zijn dat we dan als ‘anti-islam’ worden beschouwd?

   Zo langzamerhand wordt dat een erenaam, omdat degenen die ervan worden beschuldigd laten blijken dat ze niet buigen voor linkse en islamitische terreur.

   Bij ons is het normaal om iedereen – dus ook de islam – op de korrel te nemen.

   Wie daar niet tegen kan, kan beter een ander werelddeel opzoeken om te gaan wonen.

   Saoedi- Arabië bijvoorbeeld.

   Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Blijf alles met de nurchterheid zien, de moslim beziet alles met de nuchterheid vanuit de koran, wil je niet buigen of geloven dan je kop eraf. Zo nuchter zien zij het. Dus zo nuchter ziet Wilders het dat Islamiseren voor ons het einde betekent. Dus moet je je ertegen verzetten met volle nuchterheid en standvast.

    Like

  • Edjan zegt:

   Beste Sabien Ruyseveldts.
   Mag ik vragen wat voor vreselijk nadeel het is om als anti-islam beschouwd te worden? Misschien is Spanje dan minder in trek bij immigranten? Lijkt me toch eerder een voordeel.

   Like

  • rs zegt:

   Vindt Spanje de moslims dan lievvvvvvvv ????? Ik lees hele andere verhalen.
   En hoe weet U dat de foto “echt “is ?

   Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Gisteren heeft Spanje weer twee Jihadisten opgepakt. Ze zijn heel scherp in Spanje in onderzoek naar en in bestrijden van. Mogen andere landen dit voorbeeld overnemen. Gezien de historische overheersing van de Moren zal Spanje dit niet meer toelaten nooit en nooit meer. Maar op zekere hooge verdraagzaam zijn kan wel, en dat zegt ook Wilders.

  Like

 20. Alex zegt:

  Kleinere doorgang zou beter zijn, winkelwagen formaat!!!

  Geliked door 1 persoon

 21. Nina1864 zegt:

  Ik vind de serano ham wel lekker hoor en niet uit Nederland maar vers gesneden uit Spanje niet die nep troep die ah verkoopt de kwaliteit van de ham daar is 100% hier in Nederland is het te nat en te vet komt door het klimaat daarom zie je het hier niet in de supermarkt die in Spanje waar dan ook zijn de super markten 30 keer groter als de grootste ah supermarkt die draait er 30 keer in rond als het moet ik kan het weten heb familie daar wonen in Barcelona en Tenerife een kilo ham kost 22 euro maar de moeite waard

  Like

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 23. Lemarc zegt:

  Geen fotoshop, dit zie je hier in Murcia ook. Ik vraag me altijd af hoe lang de varkenspoten hier nog aan het plafond blijven hangen in de cafés. Ik denk niet dat de gemiddelde spanjaard dit over zijn kant laat gaan als ze weg moeten en ja hier zijn ook kleine dorpjes volledig verislamitiseerd. Spanje is minder aantrekkelijk omdat er niet zoveel geld te halen valt want dan reist men liever iets door naar Duitsland of Nederland of…

  Like

 24. Sandra Oudshoorn zegt:

  Ik denk niet dat het anti-moslim is, de Spanjaarden zijn nu eenmaal gek op ham ! Insha Allah !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s