OPEN BRIEF AAN DE ISLAM

Screenshot_39

(Door: “M.A.L. Sion”)

Aan alle landen die geheel of gedeeltelijk de ISLAM als richtsnoer en fundament voor hun beleid hanteren. En aan alle mensen die de ISLAM als hun religie beschouwen. Wereldwijd wordt de ISLAM door u aan de rest van de wereld getoond als de religie van de VREDE en de LIEFDE. Dat beeld baseert u op de tekstdelen van de koran en andere geschriften waar dat wordt voorgehouden. Met dit beeld steekt u uw hand uit als vredelievende gemeenschap. Naast en achter dit beeld gaat een geheel ander beeld schuil. Een beeld van straffen, terechtstellingen, van berovingen,  van haat en dreiging anderen aan de ISLAM te zullen onderwerpen.  Dit beeld komt overeen met de wijze waarop islamieten zich wereldwijd gedragen. Met dit beeld heft u uw hand om een medemens te slaan.

Deze twee beelden zijn met elkaar in strijd. Het is niet mogelijk tegelijkertijd vanuit dezelfde grondslag VREDE en LIEFDE te tonen en op wrede wijze dood en verderf te verspreiden. De wereld wordt verscheurd door deze tegenstrijdigheid. Het zou goed zijn als u een keuze zou willen maken tussen deze twee beelden. Met het beeld van de VREDE en de LIEFDE kan een wereldwijde samenwerking ontstaan tussen mensen van de ISLAM en anderen. Met het beeld van de HAAT en de dreiging verklaart u de rest van de wereld de oorlog.

Het zou goed zijn voor de ISLAM-gemeenschap, evenals voor de rest van de wereldgemeenschap, als u een keuze zou maken tussen deze twee beelden. Bij een keuze voor het beeld van VREDE en LIEFDE zou u zich uitsluitend nog baseren op die tekstdelen van uw religieuze geschriften die deze levenshouding voorschrijven. Dit betekent een hervorming van de ISLAM, een reusachtige stap naar blijvende WERELDVREDE.

Bij een keuze voor dat andere beeld, dat van de HAAT, de STRIJD en de OVERHEERSING, betekent dat de totale oorlog met de rest van de wereld. Bij de huidige stand van de wetenschap op technisch-militair gebied zou dat een catastrofaal gevolg hebben.

Aan u de keuze. Dat het verstand hierbij moge overheersen.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op OPEN BRIEF AAN DE ISLAM

 1. DonnaDolce zegt:

  Nou vraag je wel erg veel 🙂 …. “Dat het verstand hierbij moge overheersen”

  Like

 2. sammy zegt:

  wij hebben geen keuze

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De ramp die islam heet !

  Like

 4. Wetenschappers hebben een krachtige nieuwe stam van feiten-resistente mensen ontdekt die het vermogen van de aarde om leven te ondersteunen bedreigen, aldus een ontnuchterende nieuwe studie.
  Het onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Minnesota, identificeert een virulente stam van mensen die vrijwel immuun zijn voor elke vorm van verifieerbare kennis, waardoor wetenschappers in het duister tasten over hoe ze te bestrijden.

  Like

 5. Jade zegt:

  Misdaad loont tegenwoordig, dus waarschijnlijk gaan ze voor de foute keuze.

  Like

 6. jerovanja zegt:

  Mensen kunnen veel, maar de keuze moet verstandig zijn.
  Men kan bloedvergieten met de bedoeling goed te doen voor anderen, om voor eten en voor vlees te zorgen op tafel bvb.
  DAT kan ik nog begrijpen.
  Maar mensen kunnen en mogen dat bloedvergieten niet elkaar aandoen.
  Anders is men tegelijk het mes en het lam.
  En de islam = lam?,
  die naar ons komt om ons met bommen en met angst te vergiftigen?
  Willen zij dan het mes maar zijn?
  Moeten wij dan de handen maar zijn die het mes hanteert?
  Bij God en Allah, ik hoop het niet !!!
  Want zo wil ik niet tegen en ook niet gelijk zijn!

  Like

 7. Ron zegt:

  Het probleem is dat Vrede in de islam een andere betekenis heeft dan in de rest van de wereld.
  Volgens de betekenis van de islam wodt reeds continu de vrede uitgedragen wegens dat vrede in de islam totale onderwerping aan de islam betekent.

  Word wakker uit die droom. Voor islamieten is het pas vrede als iedereen aan de islam onderworpen is. Vrede zoals wij dat kennen kent de islam niet.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, ik ben het geheel eens met U, M.A.L.Sion. Sinds ik het boek gelezen heb, van IBN WARRAQ, met de titel: ” Weg uit de islam- Getuigenissen van afvalligen(moslims), zijn mij de ogen ver open gegaan. De islam is in mijn optiek niet hervormbaar. Helaas moet ik erbij zeggen.

  Like

 9. Realist zegt:

  Het enige en weinige ‘goede’ wat in de koran beschreven staat is bedoeld voor moslims. Deze zeer agressieve en fascistische genocide-ideologie met 1,5 miljard gehersenspoelden welke een ‘profeet’ aanbidden die moslims oproept om niet-moslims te haten, te vermoorden, te verkrachten, te beroven, te bestelen, te beliegen en te misleiden aldus bevolen door hun anti-god dient keihard onderdrukt te worden door ieder westers land!

  Like

 10. hendrikush zegt:

  60% van de moslims is analphabeet. 60% van de alphabete moslims kent alleen het arabische schrift. Brieven aan de islam zijn aan de bierkaai gericht.

  Like

 11. Roger Catrysse zegt:

  Ik zou uw berichten graag thuis krijgen

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Vind het een leuke brief, maar je kan toch echt niet tot dat volk toetreden of doordringen hoor, die laten zicht hersenspoelen en doen alles wat hun leermeesters hun voorkauwt. Ze hebben nooit voor zich zelf leren denken en volgen als trouwe honden hun meester.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Gaat niks van komen wegens gebrek aan empathisch vermogen.
  Constateer ik ook dikwijls bij hoogopgeleide linxen.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/17/nicolai-sennels-psychologie-waarom-de-islam-monsters-creeert/
  Maar niet geschoten is altijd mis.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Even voor alle duidelijkheid de Islam kent geen onderscheid en de moslim kan geen keuze maken omdat de koran zegt wat goed voor hem is en wat hij moet doen. Dat is de wens van Mohammed de wereld veroveren en alles wat niet gelovig is uitroeien.

  Like

 15. Republikein zegt:


  Every Five Minutes A Christian Is Killed For The Faith.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s