Socialistisch geneuzel

Screenshot_28

(Door: “Tijl Uylenspiegel”)

De rooie rakkers van de PvdA zetten in op het terughalen van kiezers bij het net zo rooie GroenLinks. Was het eerst nog de vrijage van Samsom en Klaver die samen weleens even een milieuplan zouden afdwingen(!), nu komen ze weer met een dromerig plan om “kiloknallers” te verbieden.

“De regeringspartij zal dat vandaag bepleiten tijdens het begrotingsdebat van Economische Zaken over landbouw en natuur. Het is de politiek al langer een doorn in het oog dat vlees voor stuntprijzen wordt verkocht. Begin dit jaar meldde de stichting Wakker Dier dat het aantal stunts met goedkoop vlees weer toenam.”

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Socialistisch geneuzel

 1. rs zegt:

  En Jan met de Pet kan eindelijk eens een stukje vlees op het bord krijgen, als het inkomen het al toelaat, en nu willen ze dat weer gaan verbieden ?????

  Wat een plofkoppen daar bij de PvdA !!!!!!!!!!!!!!!
  Je zou ze toch onverdoofd slachten!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Wilma. zegt:

  Daarnet bij Twee Vandaag: 89% van het Nederlandse vlees is voor de export. 11% belandt op ons bord. Nederland staat bovenaan wat betreft dierenwelzijn, en voor deze regeltjes wordt duur betaald. Maar hoe zit het met de rotzooi die we uit het buitenland krijgen? Worden de inwoners uit deze landen uit (o.a.) Afrika ook zo’n schuldgevoel aangepraat zoals men dan zo goed bij het Nederlandse volk kan? Doet men daar ook aan dierenwelzijn? (NEE)
  De boeren zijn niet geholpen met een consument die meer gaat betalen voor het vlees. Het is de kas van de supermarkt die gespekt wordt.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  De kilo, een officiële gewichtseenheid, wat kan daar op tegen zijn?
  De ‘ons’ en het ‘pond’ zijn ons ook al afgenomen; wat willen ze nu?
  De 1000 grams knaller?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wilma, dat was dan ook mijn punt, het probleem is de monopoliepositie van de supermarkten die hun producenten dwingen tegen een te lage prijs te leveren, de supermarkten hebben maar een belang en dat is eigenbelang. Het belang van hun producenten telt niet mee, dierenwelzijn telt niet mee, het belang van de consument telt niet mee. Producenten en toeleveranciers wordt het mes op de keel gezet, personeel wordt uitgebuit en onderbetaald en de consument bedrogen met lokkertjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s