Tsjechische president over de asielcrisis: “Georganiseerde invasie” – alleen met het leger te stoppen

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische president weet zeker dat er met opzet gezorgd wordt voor de asielcrisis om de EU uiteen te laten vallen. Hij noemt het grote aantal “vluchtelingen”een “georganiseerde invasie”, die alleen met het leger te stoppen zou zijn.

“De migratiecrisis heeft kenmerken van een georganiseerde invasie”, zei de Tsjechische president Miloš Zeman tegenover de tv-zender “Prima”, bericht “Sputniknews”.

De ongebreidelde massa-immigratie naar Europa is voor het Tsjechische staatshoofd een goed georganiseerde actie, waarvan het doel zou zijn de Europese Unie uiteen te laten vallen. Zeman spreekt van een nog nooit eerder voorgekomen gevaar voor Europa sinds de nazi-bezetting. Daarom eist hij het inzetten van het leger.

Deze invasie zou “goed georganiseerd” en “goed betaald” zijn en de toestroom zal ok de komende jaren niet afnemen. Volgens informatie van de VN zal de migratie tweemaal zo groot worden, volgens de EU zelfs driemaal zo groot, aldus de Tsjechische president.

Het grote aantal immigranten zou een enorme bedreiging voor Europa vormen, vooral omdat de Europese cultuur het gevaar zou lopen om door de vreemde cultuur onderdrukt te worden. De geïmporteerde cultuur zou niet verenigbaar zijn met de Europese waarden, zegt Zeman verder. Daarom zou de vluchtelingengolf volgens hem niet met hekken, maar alleen met het leger gestopt kunnen worden.

Alleen al in Duitsland houdt men dit jaar rekening met meer dan een miljoen “immigranten”. Volgens officiële informatie van het EU-grensagentschap Frontex zijn er in januari al meer dan 1,2 miljoen “vluchtelingen” naar Europa gekomen. Daarbij gaat het echter alleen maar om de geregistreerde “asielzoekers”. Hoe groot het aantal ongeregistreerde “immigranten” is, is onbekend.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Cultuurstrijd, Demografie, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tsjechische president over de asielcrisis: “Georganiseerde invasie” – alleen met het leger te stoppen

 1. jungleelephant zegt:

  De man heeft gelijk.En het is inderdaad wat Wilders voorspelde:een invasie!Waarvoor hij toen de hele regering en media over zich heen kreeg!En het leger is de enige die dit kan stoppen en keren,maar dan moeten we eerst van onze hielenlikkers-regering af!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Die president ziet het goed!

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik noem het een georganiseerde misdaad georganiseerd door de EU misdadigers.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  En dat zou watje Rutte op moeten lossen, hij kan nog niet eens zijn veters vastmaken!

  Like

 5. Bas zegt:

  De voormalige Tsjechische president Václav Klaus, alsook de Hongaarse president Viktor Orbán haalden laatst fel en kritisch uit naar het asielbeleid van het Europees Parlement.
  Rutte en Merkel en consorten staan daarentegen ongelukkigerwijs klaar met een een grote pot belasting geld incl. welkomstcomité. Volgens de najaarsnota 2015 komt er nog meer geld voor de asielinstroom. Voor de opvang in het COA stelt het kabinet dit jaar 350 miljoen euro extra beschikbaar. Volgend jaar zal dit waarschijnlijk nog meer zijn. Het begrotingstekort (EMU-saldo) komt in 2015 naar verwachting uit op -2,3% van het bruto binnenlands product (bbp). En dan is het nog maar zien of het beter zal gaan. Wat dan kennelijk strategisch gezien niet de bedoeling is van IS. IS hanteert een nieuw model militair-strategische oorlogsvoering. Eerst soft en daarna de genadeklap. Alleen onze stuurlui in hun ivoren toren beseffen het kennelijk nog niet!

  Like

 6. Ron zegt:

  Deze heb ik op Xandernieuws zien staan.

  Dr. Rath – EU Politiek Perspectief – YouTube

  De film is een toespraak van dr. Rath, is lang (63min) en begint over gezondheid, maar je valt zo’n beetje van je stoel als je hem gezien hebt.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb dat altijd al gedacht, mijn gedachten waren: we zijn te mondig, stuur een leger mindere mondigere en het volk wordt milder, nou mooi niet!!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  EU dreigt Grieken uit Schengen te gooien

  Griekenland dreigt te worden geschorst als Schengen-lid. Het land moet binnen 2 weken de buitengrens met Turkije potdicht hebben, anders verliest het zijn open binnengrenzen met Europa.

  Met dat paardenmiddel zet Brussel Athene maximaal onder druk om eindelijk zijn Europese buitengrens beter af te schermen. Het zou de eerste keer zijn dat een Schengenland wordt geschorst.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4200592/2015/12/03/EU-dreigt-Grieken-uit-Schengen-te-gooien.dhtml

  Al de linkse gekken in Brussel interesseerde het niets, sterker, zij haalden de rotzooi zelf actief binnen met boten en vliegtuigen en bovendien was ‘schengen’ vanaf dag 1 een wassen neus.

  Like

 9. Bas zegt:

  quote: EU dreigt Grieken uit Schengen te gooien.

  Dit zullen ze militair strategisch alsook economisch gezien niet doen. Griekenland is (niet alleen) volgestopt met leningen om als (voorlopige) buffer (dumpings plaats) voor het geïntegreerd grensbeheer te dienen. (Frontex) Het is ook NAVO radar uitkijkpost..

  Like

 10. Pingback: FICTIE OF WERKELIJKHEID?? | voorzieners

 11. Tom Hendrix zegt:

  De Tsjechische president heeft volkomen gelijk. Deze INVASIE is niet meer of minder dan een BEZETTINGSLEGER. En het is een smerig vuil complot, tegen de geboren Europeaan. De rode EUSSR volgt de bevelen op van de satanisten van de Bilderbergclan, en de NWO!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  100% gelijk !!

  Like

 13. Pingback: Europa – overal oorlogsvoorbereidingen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s