Door toe te staan dat de islam zich in het land nestelt, doet Frankrijk een poging tot zelfmoord. . .

Screenshot_8

MOHAMMED MERAH. Van oorsprong “tuig van de richel”, 18 maal veroordeeld door Justitie, terrorist die zich op de Jihad kan beroemen door 7 mensen te vermoorden, waaronder 3 kinderen. EEN KANS VOOR FRANKRIJK?

(Door: Salem Benammar – Vertaling: “delamontagne”)

Ik maak me geen enkele illusie over de toekomst van de democratie op aarde als deze onderworpen zou worden aan de harde en onrechtvaardige wetten van de islam, het meest drastische en barbaarse systeem dat de mensheid ooit heeft gekend. Dit is geheel in tegenstelling tot hetgeen de verheerlijkers van de stelling beweren, namelijk dat democratie en islam te verenigen zouden zijn. Men zou  net zo goed aan Allah kunnen vragen om zijn macht aan de mensen over te dragen, maar dit zou afvalligheid betekenen.

Waar de aarde geïnfecteerd is met de “moslim-bende” is zij onvruchtbaar voor het zaad van de democratie, dit is net alsof men jasmijn zou willen zaaien in de Arabische woestijn of in de Atacama-woestijn, de meest droge woestijn ter wereld.

Eigenlijk is het “probleem”(van) minder “islamisme”, dat volgens mij slechts een verderfelijk rookgordijn is om de islam te ontdoen van en zich te laten verontschuldigen voor alle gepleegde terroristische misdaden die door extremistische moslims worden gepleegd.

Het is daarom niet voldoende om de diepgewortelde terreur alleen te veroordelen of deze in de historische context te plaatsen zoals om het even welke andere “monotheïstische” religies, die [vroeger] nu ook niet bepaald een “lofzang” op vrede waren, maar zij hebben sinds lang het geweld uit hun gelederen verbannen.

Is het niet zo dat de gebieden van het “Koninkrijk-van-Allah” precies de antithese zijn van het christendom? De islam is een systeem dat van nature politiek-religieus is. Geloof, politiek en maatschappij (dine, dawla en donia). Het maakt geen onderscheid tussen het sacrale en het wereldse, niet tussen geloof en aardse zaken.

In de maatschappijen die geïslamiseerd zijn, zijn alleen de goddelijke (Allah)wetten van toepassing. Alle andere wetten die niet dit “gewijde” karakter hebben, worden beschouwd als heiligschennis en moslims moeten er voor waken zich hiermee in te laten. . .

In de islam kan men zich niet voorstellen dat de mens zelf verantwoordelijk is voor zijn “politieke” lot. Zijn “missie” is slechts om het woord van Allah over de aarde te verspreiden en dit met alle mogelijke middelen en een Islamitische Staat van het type “Nazi-Reich” te vestigen, zoals in de koran wordt beschreven.

De koran, waarvan de wetten onveranderbaar zijn en “tijdloos”.  Alleen Allah zelf kan deze wetten veranderen. . . Dit staat in schril contrast met ons [westerse] recht en is een ontkenning van het fundamentele principe van de democratie, die de uitdrukking is van de wil van een soeverein volk. In een democratisch systeem zijn de mensen vrij in hun keuze van manier van leven, hun politieke voorkeur (stemrecht) en vrijheid van geweten (verboden in de islam).

In de gebieden die onderhorig zijn aan de “sharia” hebben atheïsten en afvalligen geen recht op leven. Het is “bekering of de dood”.

Zij hebben ook nooit de “Universele Verklaring van de Rechten van de Mens” uit 1948 ondertekend en die is ook nooit door de moslimlanden aanvaard, omdat zij in strijd is met hun “geloof”!

Dus een illusie van democratie is voor de muzelmannen niets meer dan een “bedwelmend vleugje verlangen”, maar dit verdwijnt in het niets. In een “moslimland” berust de heerschappij bij Allah en de onderwerping en de loyaliteit zijn voor het volk.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Benammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Genocide, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Door toe te staan dat de islam zich in het land nestelt, doet Frankrijk een poging tot zelfmoord. . .

 1. Tom Hendrix zegt:

  Frappant detail, op 14 september 2014, is er op deze site ook al een fikse waarschuwing geuit, ten aanzien van de Islam en IS!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Daarom is de islam onverenigbaar met het vrije westen.
  De keuze is aan de moslims: óf je past je aan in onze vrije wereld, omdat jij degene bent die hier wil leven, óf je keert terug naar je thuisland en onderwerpt je aan de sharia-wetten.
  Eigenlijk is het heel eenvoudig.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik begrijp niet dat een beschaving die over honderden jaren is opgebouwd teloor kan gaan aan lafheid van haar hoeders. Dit is een misdaad tegen de menselijkheid.
  Rutte wilt u meelezen? Een misdaad tegen de menselijkheid, wij en u zijn in oorlog met de islam weet u nog? Dus doe eindelijk eens iets moedigs en stap om te beginnen uit de EU en daarna kunnen we orden op zaken gaan stellen, zolang we in de EU zitten gaat dat niet lukken.
  Meneer Rutte er is werk aan de winkel dus HANDEL!

  Like

 4. Driek zegt:

  ‘Kabinet creëert te weinig draagvlak’

  DEN HAAG –
  Het kabinet doet te weinig aan het bevorderen van draagvlak voor de opvang van asielzoekers, zo vinden de meeste Nederlandse burgemeesters. Dat blijkt uit een peiling van Binnenlands Bestuur.

  Overigens vinden drie van de vier burgemeesters dat er bij hun inwoners wel voldoende draagvlak is voor de opvang van asielzoekers. Verder blijkt uit de peiling onder 75 burgemeesters dat ruim de helft vindt dat het kabinet de opvang van vluchtelingen te makkelijk op het bordje van de gemeente schuift. ,,De gemeente lost het op, en de regering maakt zich er met een jantje-van-leiden vanaf”, zegt burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Nederland idem.
  En democratie? Je mag eens in 4 de jaar een volksvertegenwoordiger kiezen bij een partij naar keuze, welke je vervolgens niet vertegenwoordigt… (PVV uitgezonderd)

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zij hebben ook nooit de “Universele Verklaring van de Rechten van de Mens” uit 1948 ondertekend!
  Van welk universum?
  Dat zou ik ook niet doen, dat is voor mij beslist zonder toestemming.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Veel kaarsen branden, de duivel heeft vele gedaantes en een ervan is de Islam, de duivel kan niet tegen kaarslicht.

  Like

 8. Pingback: Door toe te staan dat de islam zich in het land nestelt, doet Frankrijk een poging tot zelfmoord. . . | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s