Duitsland in Vrije Val

Screenshot_7

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Er zijn veel Duitsers die denken in een vrij land te leven, maar zo is het niet. De Duitsers worden geboeid en gekneveld waar het maar even kan. Geen volk ter wereld wordt zó zeer gevangen gehouden als de Duitsers. Dat begint bij de politiek van dit land, loopt via de verduistering van Duits belastinggeld en houdt op bij de vrijheid van meningsuiting. In Duitsland is alleen datgene toegestaan wat de Amerikaanse regering toestaat. Vrije verkiezingen? Vals alarm. De grote massa van het volk denkt tot op heden dat zij vrij kiezen kan, wat vanzelfsprekend een misvatting is.

De verkiezingen worden slechts gehouden om het volk deze illusie van zijn vrijheid te laten behouden. In werkelijkheid staan de verkiezingsuitslagen reeds vast vóór de verkiezingen. Wie in Duitsland mag regeren, beslissen de elites van deze wereld, die zich bescheiden op de achtergrond houden en er op letten dat er van Duitsland niet te veel moraal uitgaat, aangezien dat hun einde zou betekenen. Zodoende zetten zij er alles voor in om Duitsland zo onmerkbaar mogelijk voor de grote massa te vernietigen.

Dat begint ermee dat zij de Duitsers boeien en knevelen waar het maar even mogelijk is. In Duitsland wordt aan iedereen zonder “mits” en “maar” het bestaansminimum uitgekeerd, er wordt gezorgd voor een dak boven het hoofd, voor de verpleging, eenvoudigweg voor alles, alleen mag het niet om een Duitser gaan. Integendeel, Duitsers worden in eigen land als afval behandeld. Ze moeten de belachelijkste testen doorstaan vóór ze überhaupt nog eens aan hun bestaansminimum toekomen en worden vanaf dat ogenblik vernederd, in hun waarde gekrenkt en geschoffeerd, zodat ze hun bestaansminimum überhaupt mogen hóuden. Van het Duitse belastinggeld wordt voor de Duitse jonge mensen nóch een dak boven het hoofd betaald, nóch wordt er anderszins voor gezorgd dat ze zo beschermd worden als iedere buitenlander, die er hoe dan ook in slaagt naar Duitsland te komen.

30 dagen per jaar wordt de Duitsers een dak boven het hoofd in een tehuis voor daklozen gegund, dan is ook dat voorbij, terwijl buitenlanders sinds decennia in Duitsland gratis en zonder welke voorwaarden dan ook in Duitsland kunnen wonen, gefinancierd door Duits belastinggeld. Zo wordt Duits belastinggeld gebruikt voor de verovering van Duitsland door andere volkeren. Dat alleen al laat zien dat Duitsland niet door de Duitsers, maar door zijn vijanden geregeerd wordt. Als men dan nog weet dat geen enkel land op deze planeet zomaar zijn grenzen opheft zodat het door andere volkeren regelrecht overrompeld wordt, en er dan nog voor zorgt dat deze mensen “zonder mits en maar” de vestiging in Duitsland door middel van Duits belastinggeld mogelijk wordt gemaakt, dan is het in ieder geval híer duidelijk dat Duitsland nooit een vrije keuze had. Wij zijn bezet door onze vijanden, die elke politieke beslissing in Duitsland ten laste van de Duitsers nemen.

Zo werken de Duitsers dag na dag voor hun eigen verovering en vernietiging. Opdat dit niet meteen opvalt, wordt in de openbare media een propaganda georganiseerd die dit recht trekt. Het Duitse volk moet van deze knechting en verovering zo weinig mogelijk merken, zodat de roof van hun eigen land, ten gunste van mensen die in hun ontwikkeling nog een vrouwen-onderdrukker en kinderverkrachter als profeet huldigen, rimpelloos kan verlopen.

Tolerantie-gek wordt deze propaganda met Duits belastinggeld gefinancierd, gestimuleerd en in leven gehouden. . . Met Duits belastinggeld worden organisaties betaald om deze illusie van een – valse- vijheid van het volk mogelijk te maken. In werkelijkheid wordt de grote massa der Duitsers echter steeds armer en kan steeds moeilijker in Duitsland overleven, terwijl zijn veroveraars zich in Duitsland steeds meer uitbreiden, gefinancierd door het Duitse belastinggeld. De vrede, de veiligheid en de nalatenschap voor de Duitse kinderen worden op deze manier in Duitsland steeds minder, tot ze uiteindelijk geheel komen te vervallen. Dan heersen in Duitsland precies dezelfde toestanden als in de streken van waaruit de veroveraars gekomen zijn. Op aanpassing hoeft men niet te rekenen, want als de veroveraars daartoe in staat zouden zijn, zouden ze geen veroveraars zijn, maar zouden ze in hun landen dezelfde situaties hebben, zoals ze vóór hun verovering in Dúitsland aan te treffen waren.

Echter, mensen die een Joden-onthoofder, vrouwen-onderdrukker en kinderverkrachter als profeet volgen, zijn tot een ware vrede totaal niet in staat. Ze leven in een schijnwereld, in welke ze dènken vredevol te zijn. Maar in feite sluizen ze hun geweldverheerlijking, want iets anders is het niet als men een gewelddadig mens als profeet volgt, Duitsland binnen en zorgen zo voor zijn vernietiging van binnenuit.

Dat weten de vijanden van Duitsland. Daarom wordt hun ontwrichting van Duitsland met Duits belastinggeld gefinancierd en gestimuleerd. Landen die de vrede in hun land veilig willen stellen, heffen niet hun grenzen op en financieren niet de vestiging van geweldverheerlijkers in hun land. Die controleren nauwgezet wie ze hun land binnenlaten. Doet een land dat niet, dan wordt het door zijn vijanden geregeerd. Aldus dènken de Duitsers alleen maar dat ze vrij zijn, in werkelijkheid zijn ze het echter niet. In werkelijkheid verliezen ze elke dag steeds meer Duitse bodem, totdat deze uiteindelijk compleet onder hun voeten afgebrokkeld is.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Duitsland in Vrije Val

 1. Pingback: Duitsland in Vrije Val | Nikontino's Blog

 2. jungleelephant zegt:

  En zo zal het hier ook gaan,let maar op!

  Like

 3. peter de koning zegt:

  Illigale vreemdelingen worden 10x beter behandeld dan autochtone daklozen. Is de overheid nou helemaal gek geworden?

  Like

 4. kruisridder zegt:

  En zo gaat het in Nederland al vanaf 1973 toen Joop den Uyl een NSB-pact met Saudi-Arabie sloot.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @kruisridder: 18.04. uur. Precies wat U zegt! Het was onder het kabinet den Uyl, dat nota-bene “gastarbeiders”, werd toegestaan om hier te blijven, en hun hele familie over te laten komen. Gastarbeider, houdt voor mij in, dat deze arbeider zou dienen te vertrekken, als de betreffende arbeid, door hem verricht, is afgelopen. En ten aanzien van het goede artikel, met dank aan Theresa Geissler, WIJ zitten in hetzelfde schuitje. Het is een groot duivels complot, met medewerking van de roden der EUSSR, de Bilderbergbende, en de NWO. Mensen wordt wakker, we gaan naar de verdommenis. En de hele politieke kliek, van socialisten, liberalen en christen-democraten werken hier vrolijk aan mee. In heel Europa!

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Inderdaad:een nsb-pact!De juiste benaming!

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Hoe tragisch waar is dit, alles ten gevolge van verregaande lafheid van bestuurders!

  Like

 6. Achteraf bezien hadden de Duitsers beter akkoord kunnen gaan met het Verdrag van Versailles dan waren ze in 1950 of zo al klaar geweest met afbetalen. Nu zijn ze al 70 jaar aan het aftikken.

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat moest gezegd, is al zo vaak gezegd
  ’t was niet genoeg… de race is al verloren
  voor échte vrijheid zijn wij niet geboren
  en daar hebben we ons al lang bewust bij néérgelegd !
  .
  Jaterke
  .

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Niet alleen in Duitsland komen ondankbare moslims voor. Ik denk het is overal in EU.
  BERICHT UIT ZWITSERLAND…………….

  Een islam asielige zoeker, die op kosten van de Zwitserse Staat wordt verzorgd:
  “‘Zwitsers zijn de zonen van honden en ezels, ze verdienen zelfs niet om tot de islam bekeerd te mogen worden.
  ZE MOETEN WORDEN ONTHOOFD…………”
  ……..
  Drie mannen die worden beschuldigd aan een criminele organisatie deel te nemen, zitten al sinds voorjaar 2014 in preventieve hechtenis.
  Osamah M., die ten laste wordt gelegd de leider te zijn van een Zwitserse cel van de Islamitische Staat, verplaatst zich in een rolstoel.
  Dit omdat hij gewond is geraakt tijdens de oorlogen in het M.O/
  Hij kwam op 16 januari 2012 in Zwitserland aan en kreeg van de autoriteiten asiel.
  Ze worden er nu van verdacht banden met ISIS te hebben en aan recrutering te doen.
  Voor de rechtbank ontkennen de mannen alles, maar in hun antwoorden zijn ze HEEL duidelijk hoe zij over hun Zwitserse gastheren denken.::::

  “Jullie zijn niet anders dan de zonen van honden en ezels.
  Jullie moeten worden onthoogd, je verdient het niet eens om tot de islam te mogen worden bekeerd”. Dit aldus Osamah M, die asiel had verkregen op valse gronden en door de Zwitserse Staat wordt onderhouden.
  BRON: News Zwitserland:
  http://www.20min.ch/ro/news/suisse/story/Accuses-d-avoir-fomente-un-attentat-en-Suisse-25780780

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  In Nederland is het helaas niet beter, ook hier krijgt de asieldreiger onderdak en voeding, gaat bij criminele zaken vrijuit, krijgt een verblijfsstatus, en daarna met voorrang een compleet ingerichte woning plus een levenslange uitkering.
  Ow ja, vele autochtone Nederlanders wachten vaak al meer dan 5 jaar op zo’n woning, en moeten nu toekijken hoe de voor hun bestemde woning (die ze zelf in zouden moeten richten) aan zo’n asieldreiger wordt toegewezen.
  Is de asieldreiger het met een beslissing niet eens, mag hij gratis (op onze kosten) eindeloos procederen.
  Ja, het is heel erg in Nederland…

  Like

 10. Jan zegt:

  Landverraadster Minister Ursula Von der Leyen in Turkije


  ….
  Germany wants to send six Tornado reconnaissance jets, refueling aircraft to İncirlik Airbase in southern Turkey, a frigate to protect a French aircraft carrier in the Mediterranean Sea, and up to 1,200 military personnel to the region for one year, in response to a French appeal after the terrorist attacks in Paris that killed 130 people.

  Some 550 of the 1,200 German military personnel are set to be deployed on Turkish territory, the diplomatic sources said.
  ….
  http://www.hurriyetdailynews.com/german-minister-in-turkey-for-base-talk.aspx?pageID=238&nID=92061&NewsCatID=352

  Like

 11. Hans zegt:

  Ik ken nogal wat Duitsers.
  En ik garandeer, dat als ze er genoeg van krijgen, en dan tel ik in weken en niet maanden, ze keihard zullen terugslaan.
  En dan gaat merkel gewoon de kanselarij uit.
  Het broeit, en velen hebben de laarzen van Opi nog.
  Komt goed.

  Like

 12. Saeftinghe zegt:

  Zijn er in Duitsland al niet zo´n 6.000.000 Turken? En dan nog die andere Islam nationalitieten, denk dat dat ook nabij 1.000.000 ligt.

  Kunnen die niet de milliarden opbrengen die Erdogan wil hebben om de afvoer van “vluchtelingen” naar Duitsland te stoppen. Nou ja een belofte om ze daar te houden, die hoef je als Moslim toch niet na te komen.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  En deze zelfde situatie hebben we nu in Nederland, AFBRAAK VAN DE RECHTEN EN ZIJN DOEN EN LATEN van de Nederlandse burger, totdat deze niets meer bezit van aanzien, respect en opgebouwde zekerheden.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Waarom is überhaupt niet vertaald?

  Like

 15. rikie zegt:

  Tom Hendrixs u hebt het juist verwoord maar zet dan ook nog de Fam. ROTHSCHILDS in dat rijtje. Dat zijn ratten van de bovenste richel en bepalen wat er met de wereldbevolking moet gebeuren.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Het is erg gesteld met de situatie, maar waar blijft ons verzet??? We pikken alles maar, we worden gediscrimineerd, buitenlanders krijgen alles, ik weet er alles van. Ik werk er ook niet aan mee, ja, ik doe mijzelf tekort, maar dat heb ik er voor over, de Nederlander eerst en nooit de onwelkome gelukzoeker!!!

  Like

 17. Avidia zegt:

  Het is meer dan treurig, ik houd mijn hart vast. Ik snap er eigenlijk niets van, wij Nederlanders zijn een hard werkend volkje, we werken ons uit de naad, en de toestroom profiteert daarvan, we moeten staken, ja!!! staken!!!!! Weg er mee, weg met die hele groep gelukzoekers en handophoudvers. Ik wil eigenlijk geen belasting meer betalen, het geld gaat naar die gelukzoekers!!!!! Staken allemaal!!!!

  Like

 18. Jan zegt:

  Als een zwakzinnige over de grondwet praat…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s