Jongeren AZC Oisterwijk wilden autochtone jongeren met stokken te lijf gaan, politie voorkomt erger

Screenshot_5

Politie ter plaatse in Oisterwijk.

OISTERWIJK – Jongeren uit het asielzoekerscentrum in Oisterwijk wilden dinsdagavond autochtone jongeren met stokken te lijf gaan aan het Klompven. De politie heeft dit weten te voorkomen. Twee allochtone jongeren zijn opgepakt.

Rond kwart voor acht kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan het Klompven in Oisterwijk. Dat bleek niet het geval te zijn, maar er was wel ruzie tussen verschillende groepjes. Veel politiewagens kwamen ter plekke in Oisterwijk. Ook een ambulance kwam op de melding af.

Geen gewonden

Er waren zo’n twintig jongeren betrokken bij de vechtpartij. Er zijn geen gewonden gevallen. Aan de vechtpartij is vermoedelijk een ruzie voorafgegaan. De twee aangehouden allochtone jongeren zijn naar het politiebureau in Tilburg gebracht. Een van de jongeren heeft een valse naam opgegeven.

Bron:
www.omroepbrabant.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Jongeren AZC Oisterwijk wilden autochtone jongeren met stokken te lijf gaan, politie voorkomt erger

 1. Mooi. Dat er nog maar veel van dat soort incidenten mogen volgen: Het gelijk van de PVV en Pegida wordt er alleen maar door bevestigd.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  is dit niet al een ‘ouder’ bericht van toen deze ‘verrijkers’ net in grote getale aan het neerstrijken waren, toen ook de video waar die ‘vluchteling met die héle grote ballen omdat ie nx te…n had en ‘iets of wat dan ook’ moest zien te ….’ die man die nu trouwens een proces heeft aangespannen, om ‘zijn eer’ en oook die van àlle ‘vluchtelingen’ te herstellen…. er zou geknipt en geplakt zijn…

  Like

 3. Cathja zegt:

  De brutaliteit van die asieleisers kent geen grenzen. In plaats van zich rustig te gedragen, gaan ze de Nederlandse jongeren met stokken te lijf!
  Het beleid daarop moet zijn: als je geweld pleegt tegen de Nederlandse bevolking verspeel je je kans op verblijf in ons land, en wordt je overgeplaatst naar een uitzetcentrum, waar je je kunt voorbereiden op je thuisreis.
  We moeten aangeven wat we van hen eisen, en duidelijk maken dat geweld niet wordt getolereerd. Als we die gasten hun gang laten gaan zijn ze hier binnenkort volledig de baas!

  Like

 4. rs zegt:

  Ik mag toch hopen dat die twee allochtonen UITGEZET zullen worden ????
  Wegens bedreiging van onze jongeren en valsheid in geschrifte c/q valse naam opgeven ?

  Like

 5. Hans zegt:

  Beroepsvluchtelingen, blijf maar weg uit Oss.
  Anders wordt je het begrip vluchteling snel bijgebracht. Inclusief een echte status.

  Like

 6. tjonge zegt:

  niet zeuren mensen, stokslaan is folkloristisch islam-traditie…..

  Like

 7. Helena zegt:

  Oppakken en het land uit knikkeren, zet ze maar uit in Syrie kunnen ze daar lekker tekeer gaan. Op zulke ‘kansenpareltjes’ zitten we hier niet te wachten, korte metten met dat tuig!!!

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Nu was de politie er nog tijdig bij. Maar naarmate het aantal incidenten toeneemt zal de kans op tijdig politie ingrijpen, zo dit al blijft gebeuren, afnemen. Beveilig daarom je huis, leer de buurt zichzelf mobiliseren voordat calamiteiten optreden en leer je kinderen zichzelf niet enkel met woorden verdedigen. Want bij ongewijzigd beleid uit Brussel zal een degelijke voorbereiding levensverlengend blijken.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Alle asielzoekers die hierbij betrokken waren hebben getoond de autochtone bevolking te willen onderwerpen; dit hele zooitje dient uitgezet te worden.

  Like

 10. Peter Rissing zegt:

  Natuurlijk een droevig verhaal, maar het vond 6 oktober j.l. plaats. Niet echt nieuws dus.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Cathja zegt:
  3 december 2015 om 21:11 In plaats van zich rustig te gedragen, gaan ze de Nederlandse jongeren met stokken te lijf!

  Ze horen hier helemaal niet te zijn, de brutaliteit om hier te komen als jonge man is al erg genoeg, het zijn GEEN vluchtelingen maar gelukzoekers, die hebben gehoord van de walgelijke regeling: gratis geld, gratis huis enz. Fijn toch in Nederland krijg je alles gratis, niet de eigen burgers, maar wel die snotapen, daar zullen we nog wel het een en ander over horen, stelen en mishandelingen, misschien wel moord, ze draaien hun hand er niet van om. Ik vind ALLES onbegrijpelijk, waar zijn we in beland???? Wat hangt ons allemaal boven het hoofd????

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia om 2:03

   Natuurlijk heeft u gelijk! Ik denk er precies zo over. Het feit is helaas dat ze hier wél zijn. En omdát ze hier zijn, en voor de tijd dát ze hier (mogen) zijn, zouden ze ingepeperd moeten krijgen dat ze zich gedeisd moeten houden, geen geweld gebruiken of andere ongein uithalen, anders is het direct over en uit.

   Van mij mogen ze GISTEREN uitgezet worden, al die gelukszoekers! Helaas is het verdacht stil rondom de uitzetting van gelukszoekers. We lezen niets over de aantallen personen die ons land moeten verlaten. De reden daarvoor zal wel zijn dat het er NUL zijn.

   U vraagt: “wat hangt ons allemaal boven het hoofd?”. Wel, er moeten nog steeds 160.000 ‘vluchtelingen’ worden verdeeld over de 28 lidstaten van de EU.
   Verschillende voormalige Oostbloklanden liggen dwars, dus die herverdeling zal niet van vandaag op morgen geregeld zijn. Maar dat ze op een dag kómen, dat staat wel vast.
   Dan zullen we het nog maar niet hebben over de ‘geheime’ afspraak tussen Juncker en Merkel, die het valse plan hebben bedacht om nog eens 500.000 Syriërs hierheen te halen!

   Daarop zouden we ons moeten ‘voorbereiden’.
   Maar……, hoe doen we dat?

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Jammer dat ook lokale journalisten niet in staat zijn om nieuws te brengen. Want natuurlijk wil ik weten waar die ruzie over ging. Islam, diefstal, meisjes?
  We gaan nog veel ellende meemaken met de bijstandstoeristen en dus is het zaak om te weten wat er precies speelt.

  Like

 13. Realist zegt:

  Massale vechtpartijen tussen astronauten, apothekers en hersenchirurgen, architecten en wiskundigen misbruiken kinderen, de afgelopen week in vogelvlucht.

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2102404/Gewonden-bij-vechtpartij-vluchtelingenopvang-Apeldoorn
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24834577/__Vechtpartij_in_azc_Apeldoorn__.html
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/240625742/Spelletje+biljart+aanleiding+vechtpartij+AZC+Grave+vijf+bewoners+aangehouden.aspx
  http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/grave/vluchtelingen-elkaar-te-lijf-met-kettingen-in-azc-velp-1.5510511
  http://www.nu.nl/binnenland/3936511/spanningen-in-asielzoekerscentrum-brabantse-budel-dorplein.html
  http://www.nu.nl/binnenland/3600245/gewonde-steekpartij-asielzoekerscentrum.html
  http://www.spitsnieuws.nl/buitenland/2015/11/zwaargewonden-door-massale-vechtpartij-asielopvang
  http://www.nieuwsflitsje.nl/2015/11/30/asielzoekers-richten-vernielingen-aan/
  https://eunmask.wordpress.com/2015/12/03/jongeren-azc-oisterwijk-wilden-autochtone-jongeren-met-stokken-te-lijf-gaan-politie-voorkomt-erger/
  http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/235008/mannen-uit-noodopvang-utrecht-gezet-na-lastigvallen-meisjes.html
  http://www.blikopnieuws.nl/2015/234492/gewonde-bij-steekpartij-in-asielzoekerscentrum-groningse-onnen
  http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/3-aanhoudingen-na-vechtpartij-in-azc-de-koepel-in-arnhem-video-1.5475182
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/240561662/Onderzoek+naar+kindermisbruik+in+asielzoekerscentrum+De+Orangerie+in+Eindhoven.aspx
  http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/boxmeer/dronken-asielzoeker-slaat-beveiliger-azc-overloon-1.5510332
  http://www.nu.nl/binnenland/4114629/mogelijk-kindermisbruik-in-azc-bellingwolde.html
  http://www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/12/migranten-overgeplaatst-na-aanranding-in-opvang

  Volgende week stuur ik weer een lijstje.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Realist op 4/12 om 23:25

   Tja…., als het nu nóg niet duidelijk is dat deze mensen zich nooit zullen aanpassen aan onze vrije westerse samenleving, dan weet ik het niet meer. Vechtpartijen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag, en deze ontstaan steeds opnieuw door het gedrag van de ‘cultuurverrijkers’.

   ‘Fijn’ hoor, dat we deze ellende in ons land hebben toegelaten! Het ergste is dat we ze voor onbepaalde tijd nog moeten onderhouden ook!
   Laat de overheid alle jongemannen terug sturen naar hun eigen land. Als hun land van herkomst in oorlog is, zouden geen buitenlandse militairen hun land moeten verdedigen, maar deze jonge gasten zélf! Ze zijn ook niet te beroerd om sympathie te hebben voor IS, en desgevraagd de wapens op te nemen om in Europa aanslagen te plegen! Dus zogenaamd vluchten voor de oorlog is een leugen! Het is bovendien uiterst laf als je je eigen land verlaat en de mensen die geen kant op kunnen aan hun lot overlaat. Dat zijn de échte slachtoffers van de oorlog. Niet deze vechtersbazen.

   Like

 14. 4sjun zegt:

  Goed dat je de moeite genomen hebt Realist. Tijd voor een zwartboek waarin alles verzameld wordt en niet vergeten daarvan backups te maken zodat het gedeeld kan blijven worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s