Martin Bosma (PVV) heeft enkele vragen over de politieke carrière van NPO-baas Henk Hagoort

Screenshot_1

Henk Hagoort

(Door: Bas Paternotte)

‘Welke kiezers hebben hem gekozen?’

Onvrede in het land over de klimaatcampagne NPO GroenMediacritici, hoofdredacteuren enTPO’s Jan Dijkgraaf zetten begin deze week hun vraagtekens bij de actie van de publieke omroep. Brandpunt van de controverse is de volgende uitspraak van de voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) Henk Hagoort:

“Ik zie politiek die heel erg aarzelt om iets te doen. Wij hebben invloed op publieke opinie. Zo geven we voedingsbodem aan politiek om tot beleid over te gaan.”

PVV-Kamerlid Martin Bosma ruikt – niet geheel onterecht – bloed en stelde woensdag media-staatssecretaris Sander Dekker (VVD) enkele vragen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Martin Bosma (PVV) heeft enkele vragen over de politieke carrière van NPO-baas Henk Hagoort

 1. leefbarbaar zegt:

  Meneer Bosma heeft een punt. Maar het is natuurlijk de staat, die bepaalt dat de omroepen de hele dag propaganda uitzenden.
  De uitspraken van meneer Hagoort bevestigen alleen maar dat de omroepen dit graag doen.
  Ik luister wel eens een uurtje naar Hilversum 1/ BNR nieuwsradio of NPO 1. De hele dag D66-propaganda. De hele dag, iedere dag. Waarom zouden wij daar aan meebetalen? Objectief nieuws? Geen seconde.
  Ik hoop dat het kabinet Agema I hier een einde aan maakt.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  De vragen van Martin Bosma zijn niet moeilijk te beantwoorden. Henk Hagoort en zijn media club zien zichzelf op de manier Louis XIV zag zichzelf als monarch IK BEN FRANKRIJK. Henk Hagoort heeft niet de gotspe om te beweren dat HIJ EN ZIJN NOP ZIJN NEDERLAND. Maar hij vindt het niet vreemd om te beweren dat zijn mening en die van zijn vrienden is de legitieme mening VAN HEEL NEDERLAND. De bevolking van Nederland kan niet zelfstandig denken, dus hij moet het voor hen doen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dus tóch! We hadden er al een vermoeden van dat de NPO niet zuiver was, maar nu weten we het zeker.
  Afschaffen die publieke omroep!

  Like

 4. Joshua zegt:

  Het is geen publieke omroep het is de staat die bepaald wat wij horen moeten, er is niets voor het publiek bij, alleen staats propaganda, en nog van smeerlappen partijen ook,pvda,vvd,d666.cda,grl,enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s