Regels voor de onderbrenging van “vluchtelingen”: Schoonmaken en sneeuwruimen moet gedaan worden door de autochtonen

Screenshot_4

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van de stad Hagen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Erik O. Schulz, is het kindje van een heel bijzondere exotische alliantie. Na 25 jaar lidmaatschap van de SPD gaf hij zijn partijboekje terug en wordt korte tijd later als gemeenschappelijke kandidaat van de CDU, de FDP en de Groenen in zijn functie gekozen. Op dit moment zorgt Hagen voor krantenkoppen met een handleiding ter onderbrenging van “vluchtelingen”, die speciale richtlijnen voor autochtonen bevat.

De districtsvrije grote stad Hagen in het regeringsdistrict Arnsberg in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wordt op dit moment politiek geleid door een coalitie bestaande uit de partijen CDU, FDP en de Groenen, die de nu partijloze burgemeester Erik O. Schulz ondersteunt. 31,2% van de kiezers nam in mei vorig jaar nog deel aan de verkiezing, waarbij Schulz won van zijn voormalige SPD-partijvriend Horst Wisotzki.

Ook met de stem van de burgemeester komt de exotische coalitie op slechts 30 van de in totaal 63 zetels uit en is zodoende voor een meerderheid in de gemeenteraad van de stad op de ondersteuning van minstens twee andere raadsleden aangewezen. Dat zou echter voor een burgemeester, die schijnbaar op de een of andere manier met iedereen overweg kan, geen uitdaging moeten betekenen in dit willekeurige partijenlandschap.

Hagen herbergt op dit moment ongeveer 2.500 “vluchtelingen” in zowel noodonderkomens van de stad zelf als van de deelstaat Nordrhein-Westfalen – en ook hier worden het iedere dag meer. Daarom hebben de verantwoordelijke functionarissen onlangs nog de sportzaal aan de Berghofstraße in beslag genomen. Het terrein naar het schoolplein werd met een bouwhek afgesloten.

Wegens de acute noodtoestand bij de onderbrenging van de “vluchtelingen” wilden diverse eigenaren van onroerend goed uit Hagen hun vrije woonruimte, zoals gemeubileerde woningen, aan de stad aanbieden, zoals de “Westfalenpost” nu bericht:

“Met een omvangrijke handleiding voor de onderbrenging van vluchtelingen heeft de stad strikte richtlijnen gesteld aan huis- en woningeigenaren die woonruimte willen verhuren. Het bestuur somt gedetailleerd op dat vluchtelingen bijvoorbeeld niet het trappenhuis mogen schoonmaken of sneeuw mogen ruimen: ´Reinigen van een trappenhuis en sneeuwruimen zijn een zaak van de verhuurder´, staat er helder en duidelijk.

De richtlijnen hebben voor verbazing en ergernis bij de onroerend goed bezitters in de stad Hagen gezorgd. ´ Ik begrijp niet waarom wij in Duitsland onze gangen moeten schoonmaken, maar de vluchtelingen dit niet mogen´, schudt Brigitte Külpmann haar hoofd.”

Deze handleiding voor het onderbrengen van “vluchtelingen” is opgesteld door de verantwoordelijken van de stad. Achter deze regeling betreffende het schoonmaken van trappenhuizen en het sneeuwruimen zou een “juridische component” zitten.

Mocht een “vluchteling” namelijk, om welke reden dan ook, deze verplichtingen niet nakomen en zou er een ongeluk plaatsvinden, dan zou de stad daarvoor aansprakelijk zijn, staat er verder in het bericht.

De handleiding stelt ook bijzondere eisen aan de toestand en de kwaliteit van de woning. Zo moet er bijvoorbeeld behalve een veilige vluchtroute in het trappenhuis een tweede vluchtroute volgens de eisen van de bouworde (een venster met een openingsmaat van minstens 90 x 120 cm) voorhanden zijn. Verder moeten er rookmelders in alle ruimtes aanwezig zijn en een houten vloer is eveneens niet gewenst – eveneens wordt er geen borg betaald.

Met zulke richtlijnen zal de stad vermoedelijk in de toekomst nog de een of andere sportzaal in beslag moeten nemen. En precies dat wil ze ook doen, zelfs bij een nog grotere massale aandrang, zoals vluchtelingencoördinator Klaus Gierke ter afsluiting aan het blad meedeelt: “Ook dat zal ons er niet toe brengen om woningen te huren die niet aan de eisen voldoen.”

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Regels voor de onderbrenging van “vluchtelingen”: Schoonmaken en sneeuwruimen moet gedaan worden door de autochtonen

 1. jungleelephant zegt:

  Nou wordt hij gloeiende gloeiende helemaal mooi:asielparasieten krijgen er dus gratis een werkster bij!Ze zouden eens moe worden of vuile handen krijgen!Hoe haalt die verrekte landverrader het in zijn hoofd?Ik stuiter haast uit mijn schoenen van boosheid,grrrrrr!

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv MET STOMHEID GESLAGEN:REGELS vr onderbrenging v vluchtelingen:Schoonmaken&sneeuwruimen vr kuffars http://wp.me/p1O7aM-qN5

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als ‘vluchteling’ ben je in Duitsland veel beter af dan als Duits staatsburger. Het begint er behoorlijk op te lijken dat de Duitsers tweederangs burgers aan het worden zijn. Waarom zouden asielzoekers geen sneeuw mogen ruimen? Zelfs al zou er een ongeluk gebeuren, wat dan nog?
  Elke asielzoeker krijgt alle denkbare medische zorg aangeboden, zonder dat hen dit ook maar een euro kost. Uitgebreide behandelingen zijn voor hen beschikbaar.
  Dus wat is dan het probleem?

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @ Cathja,
   Het ligt niet aan helemaal aan de asielratten, maar nog steeds aan de fucking faciliteerders. Het zou juist zijn om eten afhankelijk van schoonmaakwerk te laten zijn!!
   Duitsers zijn al jaren tweederangs burgers in eigen land, net als NL-ers en dat uit zich in niets gratizzzzz krijgen, gepest worden door kloterige gemeente ambtenaren die er alles aan doen om maar geen bijstand te hoeven uitkeren, continue kostenverhogingen waarmee woningstichtingen zich kunnen verrijken, enz., enz.
   Dus stop de fucking cabal, de Brusselse hollikkers in den Haag!!!
   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Autochtone bevolking tot slaaf der asieldreigers gemaakt; hoe diep kan men zinken…

  Like

 5. Elena zegt:

  Het enige protest wat de autochtonen kunnen laten zien..is meerdere asielcentra in de fik steken alvorens er mensen in wonen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  De stinkende Brusselse en Haagse BEERPUT is hééééééééééél DIEP

  Like

 7. Avidia zegt:

  Je moet ze geen blik waardig gunnen, ze laten blijken dat ze niet welkom zijn, dat wij NIET geloven aan hun status VLUCHTELING, maar ze zien als gelukzoekers, ik kijk ze allemaal minachtend aan, daar schrikken ze van, want ze denken heel wat bereikt te hebben, nou, mooi niet!!!! Nou ja, eigenlijk wel, ze krijgen alles wat ze willen hebben, ba!!!!!!!

  Like

 8. Joshua zegt:

  Wij autochtone bevolking zijn de joden geworden, want de brusselse nazies hebben het voor het zeggen om uit te maken dat wij uit gemolken/vertrapt dienen te worden.

  Like

 9. Pingback: Regels voor de onderbrenging van “vluchtelingen”: Schoonmaken en sneeuwruimen moet gedaan worden door de autochtonen | Nikontino's Blog

 10. Jean zegt:

  Moest ik zo een sneeuwschop bezitten dan diende die enkel om vreemdelingen uit mijn straat te schoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s