San Bernardino Shooting, Jihad in America

Screenshot_2

(Door: “Fubar”)

Politie heeft namen vrijgegeven: Tayyeep Bin Ardogan, een 28 jarige Qatari, en Farouk Saaed.

Ze waren goed voorbereid. Militaire kledij en handwapens en geweren (AR-15) en pijpbommen. Na de aanslag zijn ze niet ver gevlucht, maar bleven in de buurt alsof ze op de politie wachtten om doodgeschoten te worden.

Paradijs … Als dit geen jihad is. 14 dood, 17 gewond. Daders dood, man en vrouw. De politie wil het op dit moment nog niet zeggen, maar de FBI is ingeschakeld en noemt het terrorisme.

Eén en één is twee: Immigratie-Jihad.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op San Bernardino Shooting, Jihad in America

 1. delamontagne zegt:

  Ze waren pas nog in Saoudie Arabia geweest !
  Volgens ( bepaalde ) kranten, waren het “ontevreden” werknemers.
  Dat “pas-nog-naar-S.A.-geweest”, vind ik typisch, om ,t mild uit te drukken.
  Is Abu uit R,dam al terug uit Saoudië ????????????

  Like

  • delamontagne zegt:

   [ aldus de vader: ]

   He also identified his son as “very religious. He would go to work, come back, go to pray, come back. He’s Muslim.”

   Al die “allah-vruchtige”, vrome, biddende moslimmers zijn eigenlijk allemaal tikkende tijdbommen.

   Het wordt tijd dat er eens een van die goed-beveiligde “bovengestelden”
   te grazen wordt genomen door zo,n “”””godsvruchtige jihader””””

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Moslim
  Volgens Amerikaanse media is de man geïdentificeerd als Syed Farook, een 28-jarige Amerikaans staatsburger die in het zorgcentrum werkte. Collega’s zeggen tegen de LA Times dat Farook ‘een toegewijde moslim’ was, en dat hij onlangs naar Saudi-Arabië reisde. Daar ontmoette hij zijn vrouw Tashfeen Malik (27).

  Farook zou het personeelsfeest hebben bijgewoond, maar nadat hij ruzie kreeg met een van zijn collega’s vertrok hij. Even later kwam hij, samen met zijn vrouw, zwaarbewapend terug.

  Explosieven
  Uren laten vond de politie in San Bernardino bij het centrum voor gehandicapten ook nog drie explosieven. Het zou gaan om zelfgemaakte ‘pijpbommen’. De politie wist de explosieven onschadelijk te maken.

  uit Elsevier.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Het zou gaan om zelfgemaakte ‘pijpbommen”
   .
   dat heeft ie ff gauw in elkaar geknutseld dan, die pijpbommen….

   Like

  • anna zegt:

   naast deze Arabische vrouw stond hij ook nog op 2 datingsites (Pakistaanse en nog een) om daar een “goede ” moslima te zoeken, en dan schieten op gehandicapten …. goed dat ze dood zijn, maar de volgende staan al weer klaar …. prettige feestdagen

   Like

 3. Pieter zegt:

  Zijn familie in de video schijt bagger om de US te worden uitgezet en de moordenaar op de foto is een typische fundi zo te zien in een islamitisch decor.
  Een volkomen niet geintegreerde nietsnut die boos van een bedrijfsfeestje wegloopt, mogelijk omdat daar alcohol wordt genuttigd en voor meneer de vrome moslim de maat vol is met zijn lange religieuze tenen omdat niet aan zijn wensen werd voldaan.

  Overigens is de berichtgeving uit Amerika nogal vreemd want is het niet gebruikelijk dat islamitische moordenaars veelvuldig Allah Akbar scanderen onderwijl hun AK47 leegknallend op weerloze mensen ?
  Werd deze doodskreet deze keer niet gebruikt of door de Amerikaanse media weggehouden voor het publiek. Urenlang deed men of men niet wist waar deze aanslag voor stond.

  Like

 4. Ook buiten Europa is men nu de klos!

  Like

 5. Edjan zegt:

  Zozo. Telegraaf spreekt van Syed Farook en dat klonk mij Amerikaans “in de oren”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24822847/__Het_gesprek_van_de_dag__.html

  Opmerkelijk de eerste reactie van obama om schutters “breed aan te pakken.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24822028/__Obama__pak_schutters_aan__.html
  Ik denk dat hij zijn volk wil ontwapenen want het is zijn diepste wens dat Amerikanen net zo weerloos als wij europeanen worden. Zijn moslimvrienden komen wel aan wapens.

  Like

 6. Johan zegt:

  Tayyeep zoon van Erdoğan, zegt genoeg.

  Like

 7. Janchik zegt:

  Voor Bombama een geschenk van zijn moslim vriendjes uit Quatar. Hij vind het nog steeds belangrijker om ruzie met Rusland te zoeken middels zijn opdrachten aan de NATO zoals inlijving Montenegro. En maar blijven pesten, ja en dan komt er zo een dag dat de gemiddelde burger in het Westen voor de zoveelste maal ziet en beleeft wie zijn vriendjes zijn.
  En dan nog zullen onze politici zeggen, “heeft niets met de islam te maken, zijn sielugge jongelui die geen kansen krijgen.
  Zolang deze rotzakken dit blijven verkondigen zal het geweld zich als de middeleeuwse pest over onze landen verspreiden en worden wij burgers het doelwit.

  Like

 8. Doc zegt:

  Lijkt me meer een false flag.

  De bedoeling is dat de wapens ons worden afgenomen.Trap er niet in!

  Let op de Cap! https://www.youtube.com/watch?v=4YcU0VkhlT4

  En natuurlijk was er een “massive drill” Tjee, waar hebben we die ook alweer meer gezien?

  Like

 9. Doc zegt:

  De bedoeling is dat de wapens ons worden afgenomen.Trap er niet in!

  Let op de Cap! https://www.youtube.com/watch?v=4YcU0VkhlT4

  En natuurlijk was er een “massive drill”Tjee waar hebben we die ook alweer meer gezien?

  Like

  • Edjan zegt:

   @ Doc: je hebt gelijk.
   Obama had ook kunnen reageren met: “alweer die moslims, het spijt me dat ik er zoveel heb binnengelaten maar nu ga ik er echt iets aan doen”. Maar nee. Hij is politicus en ruikt binnen 0,1 seconde waar hij een slaatje uit kan slaan. Dus hij zegt: “o lieve hemel, alweer mensen die op elkaar schieten, we moeten nu echt de handen ineen slaan om het wapenbezit te verbieden”.

   Hij wil net als onze “leiders” dat wij weerloos naar de slachtbank gaan.

   Like

 10. Thoth zegt:

  Bij mij versterkt het gevoel, de moslims moeten eruit. Uit Nederland en uit Europa. Anders blijven we er mee bezig…. Jaar in, jaar uit, vele millennia lang.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Erg eigenlijk, maar we kijken er bijna niet meer van op. We ervaren dat de wereld van vandaag er heel anders uitziet dan de wereld van pakweg 25 jaar geleden.
  Overal worden nu mensen gedood, en niet omdat zij zich ophielden in een criminele sfeer, maar gewone burgers, die geen vlieg kwaad doen. Mensen die op een terrasje zitten, Joden omdat zij Joden zijn….!

  De ‘religie van vrede’ wordt vertegenwoordigd door duivelse monsters, die de opdrachten van hun grote ‘voorbeeld in het kwaad’ dag na dag uitvoeren. Wereldwijd zoekt men antwoorden op deze bijna niet uit te bannen verschrikkingen, maar men krijgt er nog geen vat op.

  Europa en de rest van de wereld zal beslist harder moeten optreden om hun volkeren te beschermen! We zullen om te beginnen alle ondertekende verdragen moeten opzeggen die ons belemmeren om krachtig op te treden. Extreme moslims lappen mensenrechtenschendingen aan hun laars. Wij zouden als antwoord daarop hetzelfde moeten doen. Niets meer gedogen, niets ondersteunen als Syrië-gangers terugkeren, maar we moeten deze jihadisten wereldwijd het zwijgen opleggen.

  Laat ieder land hierin zijn eigen beleid voeren. Negeer de kritiek vanuit de VN. Dit is een organisatie die bewezen heeft zeer partijdig te zijn.
  Nutteloos.

  Like

 12. Japio zegt:

  Wie moeten het anders geweest zijn dan moslims. Het zal wel weer gebruikt worden om de Amerikaan proberen te ontwapenen. Allemaal deporteren naar het MO en nooit meer terug komen. Putin beloofd Turkije ook niet veel goeds en die kletst niet zomaar wat. De wereld staat in brand en de MSM brengt het meest onbenullige nieuws. En dan die klimaat-top, wat een toneelstuk is dat zeg. Het is er alleen maar om de belastingen weer te verhogen. De journaals zouden bol moeten staan van de berichtgevingen over de crisis in het MO en het daaraan gerelateerde geweld wereldwijd. Overal in Europa is geweld en zijn er verkrachtingen in de AZCs en de zgn vluchtelingen worden constant gepamperd en beschermd. Je wordt er gewoon doodziek van, en er zijn teveel vrijwilligers in Nederland om de arme asielzoeker te helpen. Wat zijn dit voor naïeve en domme mensen? Ze onthalen hun eigen ondergang en ze zijn totaal de weg kwijt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Japio. Dat spelletje van Obama gaat niet door… want als ze er niet meer onderuit kunnen dat het (natuurlijk!) een islamaanslag was dan veranderd de hele zaak natuurlijk.!
   Dat wordt het juist een positieve zaak voor de wapenlobby van de Republikeinen die er achter staan dat elke Amerikaan zich mag bewapenen! Dus het komt goed.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Syed Farook, DE “GOEDE” muslim die op tijd z,n gebedjes deed.
  In huiselijker sferen………….

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2015/12/mass-shooter-syed-farook-islam-in-america-religion-of-peace-933×445.jpg?w=1920&h=915

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik word een beetje ziek van al die ‘goede’ moslims en ook van verwarde mannen !!
   Laten we ze maar gauw terug sturen naar het land van herkomst !

   Like

 14. Geronimo zegt:

  Je moet maar eens naar het nieuws op tv luisteren, in casu b.v. de Belgische rode VRT en het niet veel verschillende VTM. Naast de kwestie of niet, het doet er niet toe, de wapenwet is weer de oorzaak van dit moslim geweld/terrorisme, niet de islam. Geen sprake van islamitische jihad. Neen, de oorzaak is die lakse Amerikaanse wapenwet. Zonder zou dit niet zijn gebeurd. Welke wet de gebruikte Kalasjnikovs in Parijs dan wel heeft mogelijk gemaakt, dat doet niet ter zake. Te lastige vraag uiteraard voor het rode-zender gespuis. Op deze zenders zijn ze overigens nog altijd aan het vergaderen om te zien hoe ze dit allemaal voor de kijkers verder kunnen duiden en inkleden om toch maar de islam te ontzien. Voor meer en echt nieuws is men dan ook beter af met de berichtgeving ter zake van het Persbureau Reuters, en ook op FOX news vindt u genoeg echte info.

  Moslim Obama zelf hoopt nog maar eens op medewerking van alle partijen om meer schietpartijen te voorkomen door de wapenwet aan te passen. Wel, ik kan hem alvast een advies geven: stop de islamisering, sluit alle moskeeën, en verban alle moslimcriminelen, inclusief jezelf, naar Syrië.

  “The only person that can stop a bad guy with a gun, is a good guy with a gun” Slaap bijgevolg op uw beide oren met die wapenwet zoals hij nu is. Daar hoeft niets aan veranderd, want de slechteriken zullen, of men die nu verbiedt of niet, altijd wapens hebben om te moorden.

  Geef ons bijgevolg wapens ! We are the good guy’s.

  Like

 15. Manna zegt:

  Tegeltjes wijsheid:

  “NIET ALLE POTENTIËLE TERRORISTEN ZIJN MOSLIMS, MAAR WEL ALLE MOSLIMS ZIJN POTENTIËLE TERRORISTEN”

  🙂

  Like

 16. tjonge zegt:

  het ad.nl doet er alles aan om het woordje islam te vermijden en de daders waren “the american dream”.
  .
  heeft allemaal niks met jihad te maken….
  .
  zie link ad; http://www.ad.nl/ad/nl/37701/Schietpartij-San-Bernadino/article/detail/4200731/2015/12/03/Koelbloedig-moordkoppel-leefde-Amerikaanse-droom.dhtml

  Like

 17. Giny zegt:

  De ellende is begonnen met die Arabische lente, al die leiders moesten verdwijnen,
  wat zijn we daar mee opgeschoten???
  Ook Assad moest verdwijnen, heel Europa liep als een schoothondje achter Obama aan!
  Hoeveel mensenlevens heeft het inmiddels gekost, het hele land aan puin,
  wij zitten met al die gelukzoekers, ook wat vluchtelingen opgescheept en Assad
  moet nu toch maar blijven!
  Daarom moeten wij uit de EU en eigen baas zijn, stuur die gelukzoekers terug, laat ze vechten
  voor hun eigen mensen!
  Alcohol is verboden in die landen. ze zuipen zich hier te pletter!
  Als er een moslim bij pauw zit komt er geen alcohol op tafel, stelletje hypocrieten!
  Heb net eenvandaag ingevuld over politicus van het jaar en wie de nieuwe premier
  moet worden, hoop dat er meerdere dat nog kunnen doen!

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Is iedereen New York 9/11 vergeten ???????????

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  En in Keulen BRD, roept een haatjurk-imam op, tot het vermoorden van Europese burgers! Maar volgens onze PINOKKIO RUTTE, de veilingmeester Pechthold, en lafaards van CDA,CU,SP,SGP,GL is het natuurlijk niet waar!

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Zolang de islam niet is uitgeroeid (niet dat dat ooit zal lukken) zal het overal en altijd gedonder blijven. Jammer dat de meeste sukkels dit niet willen zien; ze hebben het te druk met het knuffelen van ‘vluchtelingen’.

  Like

 22. Jan zegt:

  workplace accident

  Like

 23. marcelvl1976 zegt:

  Het westen zélf zal weer wel de schuld krijgen in de alternatieve media. Ondertussen is het excuus al klaar door die moslims als de volgende de nieuwe aanslag aan het voorbereiden is.

  Like

 24. Jan zegt:

  Reactie van de Gek in het Witte Huis: de wapenwet dient ingeperkt te worden, of, dit kent zijn gelijke niet elders, of, wij weten niets van de motieven van de daders.
  Iedere gelegenheid aangrijpen om de vrijheid in te perken terwijl de oorzaak de geitenneukers, holbewoners zijn.

  Like

 25. Jan zegt:

  San Bernardino Shooter Syed Farook’s handlanger was zijn vrouw en zij hadden een baby van 6 maanden en een IED werkplaats thuis

  San Bernardino shooters Syed Farook and Tashfeen Malik have been married for about two years, according to relatives. Farook recently returned from a trip to the Middle East and reportedly spent about one month in Saudi Arabia. The Redlands home shared by Malik and Syed Rezwan Farook has been deemed an “IED factory” or “IED facility” by some law enforcement sources.

  Syed Farook, 28, has been described as a devout Muslim who began growing a beard over the course of the last year. The couple had a 6-month-old daughter, WYFF 4 News reports.
  ….
  http://www.inquisitr.com/2606621/san-bernardino-shooting-syed-farook-and-tashfeen-malik-had-ied-factory-in-their-home/#utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=Feed

  Like

 26. Jean zegt:

  In het huidige westen zijn misdaden voor 99% gelinkt met islam, in Afrika en het midden oosten voor 100% en nog blijven de EU lafaards achter die zwarte moslim in dat witte huis aanlopen!!!
  En die zwarte moslim in dat witte huis krijgt zijn instructies uit Saudi Arabia. Duidelijk!

  Like

 27. Ik heb gelezen in de New York Times dat zijn collega’s tijdens het bedrijfsfeestje hem een nieuw gebedskleedje schonken maar in zijn opgerolde gebedskleedje was een grote drol verstopt door zijn collega’s. Dat is natuurlijk zware ‘laster’ waar de doodstraf op staat…

  Like

 28. Jan zegt:

  Nazi-organisatie CAIR over San Bernardino

  Like

 29. Jan zegt:

  Geschift links na de slachtpartij:

  Like

 30. Jan zegt:

  State Department, builsprekpoppen van Hussein Obola:

  State Department Satisfied With Visa Process That Allowed Tashfeen Malik Into U.S., Despite Terrorist Giving Phony Address

  Like

 31. Jan zegt:

  En daar is debiel links weer. Overal waar mensen afgeslacht worden staan socialisten hen bij:

  Democrats Visit Mosque In Virginia To Show Support To Muslims (But Mosque Has Terror Ties)
  This was the mosque of Anwar al-Awlaki.

  http://www.washingtonexaminer.com/dems-visit-mosque-to-show-solidarity/article/2577676

  Dar al-Hijrah Mosque
  Falls Church, VA
  Al Qaeda, Hamas

  The Department of Treasury’s Enforcement Communications System (TECS) records note that Dar al-Hijrah “is a mosque operating as a front for Hamas operatives in U.S.,” “is associated with Islamic extremists,” “has been under numerous investigations for financing and proving aid and comfort to bad orgs and members,” has “been linked to numerous individuals linked to terrorism financing,” and “has also been associated with encouraging fraudulent marriages.
  ..
  http://www.investigativeproject.org/mosques/417/dar-al-hijrah-mosque

  Like

 32. Jan zegt:

  ALLE scholen in Los Angelos dicht vanwege terreurdreiging van moslims

  KTLA in Los Angeles reported moments ago that a “credible” terror threat prompted the Los Angeles Unified School District to cancel all classes for all students:

  All Los Angeles Unified School District schools were closed Tuesday after LAUSD received a “credible terror threat,” according to school district officials and police.

  A press briefing is expected shortly. TruthRevolt will provide updates as they become available.
  ..

  http://www.truthrevolt.org/news/breaking-la-schools-closed-due-credible-terror-threat-all-them

  Gewoon meer binnenhalen zou ik zeggen, kan de stad op slot

  Like

 33. Jan zegt:

  Amerika wordt bewust verwoest:

  At Least 29 People Legally Let Into The U.S. Have Been Accused Of Terrorism…
  At least 29 individuals legally granted entrance to the United States between 2012 and 2015 have been accused of having a role in terrorist plots, according to public reports that experts say highlight only a fraction of those foreigners in America who could have ties to terrorism.

  http://freebeacon.com/national-security/more-recent-migrant-terrorists-found-operating-in-us/

  Like

 34. Jan zegt:

  NY Pizza Parlor Owner Admits To Recruiting For ISIS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s