Wordt zorgcentrum Boszicht de gaarkeuken voor vluchtelingenkamp Heumensoord?

Screenshot_5

(Door: Marjolein Faber)

In een groene, bosrijke omgeving van Nijmegen ligt het woon-zorgcentrum Boszicht. In dit centrum wonen kwetsbare bejaarden. Het centrum heeft een open karakter. De buitendeur is tot 17.00 uur open. Eenmaal binnen is het gehele zorgcentrum vrij toegankelijk. Dat geldt ook voor de twee gesloten afdelingen, waar ouderen wonen die lijden aan dementie. In het zorgcentrum heerst een prettige sfeer. Er is veel gedaan aan een huiselijke omgeving en het personeel voelt zich sterk verbonden met de bewoners. Ook is er een sfeervol grand café en restaurant waar bewoners en hun bezoek samen wat kunnen nuttigen. De vraag is echter of het allemaal zo gezellig blijft in Boszicht.

Wat is er aan de hand?

De adviseur van het bestuur van de ZZG zorggroep, Gerdine van de Bogerd, is vanuit zichzelf aangeschoven bij de cliëntenraad en heeft geopperd om iets te doen voor de “vluchtelingen” in Heumensoord. Men kwam op het idee “samen koken, samen doen”. De vraag rees dan ook of er gebruik gemaakt kon worden gemaakt van de keuken en het restaurant van Boszicht.

De locatiemanager Grete Visser, die ook gemeenteraadslid voor D66 is, en de cliëntenraad besloten dat het restaurant en de keuken opengesteld moeten worden voor de “vluchtelingen”. Dit zou dan geschieden na 17.00.

Pikant detail is dat uit oogpunt van kostenbesparing het grand café en het restaurant voor de bewoners gesloten is vanaf 17.00. Voorheen kon men hier tot 19.00 uur terecht en was het mogelijk om zowel tussen de middag als ´s avonds een warme maaltijd te gebruiken.

Blijkbaar spelen kosten voor vluchtelingen geen rol en voor onze kwetsbare ouderen wel.

In de statuten van de ZZG zorggroep is te lezen in artikel 2.2 dat de stichting haar doel tracht te verwezenlijken door:

. . . het (doen) scheppen van een gunstig woon- en leefklimaat ten behoeve van de verpleging, verzorging en behandeling van de cliënten; en het (doen) bevorderen van een gunstig werkklimaat voor de medewerkers;

Dit houdt ook een veilige woon-, leef- en werkomgeving in. De vraag is hoe is de veiligheid van bewoners en werknemers worden gegarandeerd? Er is hier sprake van een open centrum met zeer kwetsbare ouderen. In de avond en nacht is het overwegend vrouwelijk personeel vaak alleen.

Een verzorgster geeft aan dat zij dan de veiligheid van de bewoners niet meer kan garanderen. Ook een mantelzorger geeft aan te overwegen om een particulier beveiligingsbedrijf in te huren. Hoe bizar, terwijl de asielzoekers beveiliging krijgen, worden onze ouderen aan de “vluchtelingen”, wier achtergrond men niet kent, overgeleverd.

Daarbij komt nog dat het merendeel van de “vluchtelingen” man is, die uit landen komen waar hele andere normen en waarden gelden en waar de vrouw een minderwaardige positie heeft.

Dat de zaak gevoelig ligt, blijkt ook uit de gebrekkige communicatie van het bestuur. Alleen in de nieuwsbrief van november is een kleine passage opgenomen over het openstellen van het restaurant en de keuken. Personeel is niet op de hoogte gebracht. Dat werd wakker geschud door een alert familielid.

Sindsdien zijn bewoners, werknemers, mantelzorgers en familieleden van bewoners zeer bezorgd. Werknemers durven uit angst om hun baan te verliezen niets te zeggen. De vraag rijst dan ook voor wiens belangen staat het bestuur van de GGZ locatie?

De PVV wijst het bestuur erop dat het moet gaan doen waar het voor wordt betaald, dus opkomen voor onze ouderen, de eigen regels moet naleven en zich niet bezig moet houden met economische “vluchtelingen”.

Grete Visser heeft wel telefonisch aangegeven dat als het plan voor veel ophef zorgt zij wil afzien van de plannen. Het is te hopen dat zij snel bij zinnen komt.

PVV normale grootteDoor:
Marjolein Faber

Screenshot_6

 

 

 

 

Fractievoorzitter PVV Provinciale Staten Gelderland
Fractievoorzitter PVV-fractie in de Eerste Kamer

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Wordt zorgcentrum Boszicht de gaarkeuken voor vluchtelingenkamp Heumensoord?

 1. delamontagne zegt:

  Het “af”wachten wordt natuurlijk op ,t eerste “”ïncidentje””, dat dan wel weer snel gebagatelliseerd zal worden.
  Het zou me ook niets verbazen als die ouwetjes binnenkort hallala-voedsel voorgeschoven krijgen. [ je proeft tenslotte toch ,t verschil niet ].

  Like

 2. Sjaak zegt:

  HET GAART IN DE LINKS / ROOD / GROENE NEDERLANDSE KEUKEN !
  WE LATEN ONS DOOR DEZE IMMIGRATIE – INDUSTRIE VERNEUKEN !

  Like

 3. Dat die ophef er dan maar snel mag komen! Dit is kennelijk nu eens een zorginstelling, waar de bewoners ‘goed’ zitten en daar heeft die goedmenschelijke kliek met ‘r “beschermelingen” van àf te blijven!
  Laat die D66 trut maar lekker “vluchtelingen” in huis nemen; kan ze er dáár samen mee gaan ‘koken.'(Hoeveel islamitische mannen zouden daarvoor te vinden zijn?)
  Schandalig, om op deze manier nog de rust en het welbevinden van ouderen en hun verzorgers te gaan verstiren, louter om te laten zien hoe “menslievend” en “multicultureel” je bezig bent! Typisch D66!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 17.34. uur. Beste Theresa, diezelfde D66 “trut”, zal er niet één in huis nemen- van die azieligerds/moslims- wat ik je brom. Het is al zover gekomen, o.a. in Eindhoven, dat ze onze ouderen uit de zorgcentra zetten, en er deze, ONS vijandige lieden inzetten. Uiteraard met goedkeuring van alle partijen, minus de PVV!

   Like

  • Misschien wil ze zich ook wel graag laten verwennen door die mannen , want die hebben het al zo erg

   Like

 4. Pingback: Wordt zorgcentrum Boszicht de gaarkeuken voor vluchtelingenkamp Heumensoord? | Nikontino's Blog

 5. peter de koning zegt:

  Wat een stommiteit om dit te doen. Oh ja dit is natuurlijk politiek correct.Vandaar, dan schakel je je verstand uit.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De locatiemanager Grete Visser, die ook gemeenteraadslid voor D66 is, is een linkse graftak die de veiligheid en de vrijheid van de bewoners van Boszicht verkwanseld !

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Meer dan schandalig,zeker na alle vechtpartijen die al hebben plaats gevonden tijdens het uitdelen van eten!En verder is het wachten op de eerste verkrachting.De vraag is niet of,maar wanneer!

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  En dan praten we nog niet eens over het binnen brengen van ziektes,bij deze,toch al zo kwetsbare mensen!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Welja, offer alles en iedereen maar op aan het welzijn van de ‘vluchteling’!
  De (bejaarde) Hollanders zijn tóch alleen maar stukken lastig en duur afval die weggevaagd moeten worden. Alles ALLES A L L E S moet kapotgemaakt worden; er is geen veiligheid en gezelligheid meer door al die opdringerige, brutale vreemdelingen die ons hele bestaan beheersen en bedreigen!

  [quote] De locatiemanager Grete Visser, die ook gemeenteraadslid voor D66 is, en de cliëntenraad besloten dat het restaurant en de keuken opengesteld moeten worden voor de “vluchtelingen”. [/quote]

  Het zou me niets verbazen als dat restaurant en die keuken in een mum van tijd helemaal zouden zijn vol gescheten door die geïmporteerde barbaren. En wie weet welke ziektes zij daar zullen gaan verspreiden…

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Een GGZ-instelling moet er in dit geval zijn voor de ouderen. Een GGZ-instelling is nu eenmaal geen asielzoekercentrum. Daar bestaat het COA voor. En gelieve in deze GGZ- centra ook geen Paarse managers aan te stellen.

  Like

 11. Als je naar Afrikaanse bestemmingen gaat wordt je eerst tot je strot volgepompt met vaccins tegen etterend ongerief waar wij westerlingen onmiddellijk het loodje van leggen. Nu worden de ziekteverwekkers gratis binnengebracht via de clienten van de zieligheidsindustrie. Arme oudjes, eerst het koekje bij de koffie afgepakt, vervolgens een week of zo in een volle luier en nu worden ze vermoord door de huisdiertjes van hersenchirurgen die zelf imuun zijn tegen deze vinkentering. Ben benieuwd of het sterftecijfer van consumenten van Vitens die het openbare schijthuis in de natuur van de Heumense bossen als waterwingebied hebben al is toegenomen. En nog benieuwder of er een volksvaccinatieprogramma wordt uitgerold.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Onze oudjes blijken sowieso maar gemiddeld 3 a 4 jaar in een zorginstelling c.q. bejaardenhuis te zitten…vroeger was dat veel langer ! De oudjes worden bij aankomst al gelijk overgeheveld naar de `arts ` van de zorginstelling, dit vanwege zogenaamde betere zorg ! De eigen huisarts moet aan de kant….vervolgens worden ze volgespoten met gif, drankjes met gif, pillen met gif….er ontstaan complicaties, en WEG ERMEE. Ik las dat eens ooit, en toen ging ik er eens opletten in mijn omgeving, ik wilde het eerst niet geloven, ik dacht : neeee daseenbullshit-verhaal ! …Ik zoek alles uit ( zo ben ik, kan ik niks aan doen, sorry ) ….ik ging eens kijken in mijn omgeving : mijn Oma….mijn Vader ….een oudere kennis, ik vroeg aan mensen in mijn omgeving, over hun grootouders, HOELANG ze in de zorginstelling gewoond hadden : niemand kwam verder dan een jaar of 3 a 4 ? …Opvallend was ook, dat al deze mensen wel een medicijntje hadden voor dat ze er in gingen, maar wanneer ze eenmaal in de zorginstelling zaten, liep het aantal medicijnenpotjes flink op, binnen niet al te lange tijd, soms wel 7 soorten ! En dat dan 3x per dag vaak …..Dochters, zonen en familie, die op bezoek komen, hebben daar geen erg in vaak, en bemoeien zich dan uit goed vertrouwen voor de zorginstelling, niet mee, hebben er totaal geen erg in, dat die oudjes gewoon langzaam vermoord worden. Ik wil aan jullie hier vragen, om gewoon eens even `in gedachten ` naar de mensen in zorginstellingen te gaan, in je omgeving of familie en eens overdenken, of bovenstaande herkenbaar is ( ?? )
   Mijnsinsziens was er dus altijd al sprake van ouderen-eliminatie, en terugkerend naar artikel hierbovenaan wordt dat inderdaad alleen maar ERGER, overal zit tegenwoordig een complot achter, steeds meer zijn er dubieuze plannen op de achtergrond.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    geentvkijker. Interessant verhaal.
    Een reden te meer om je na een jaar of zo gewoon thuis dood te laten vinden door de Gemeentelijke reinigingsdienst die je bij elkaar zal soppen en schrapen.
    Eerst goed brouilleren met je naaste familie natuurlijk want anders heb je nog geen rust.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Niet mee eens : nadere verklaring, veel mensen die ouder worden krijgen met het ouder worden last van osteoporose en of artrose, slapen slecht of korter, hartritmestoornissen, ouderdomssuikerziekte, beginnende dementie of algemene aftakeling van de hersenen en daarmee onrust. Met wat ik hier heb opgenoemd zijn al 5 pilletjes waarvan er twee of drie kwalen 3×2 is 6 tabletjes per dag is en voor de nacht twee andere extra dat zijn er dus al 8. Maar niet elk ouder mens heeft last of overal last van, gelukkig zijn er die met een of twee tabletjes uit de voeten kunnen. Na het passeren van de 80 jarige leeftijd is het krijgen van kwalen met factor 50 gestegen.
    Dus we moeten oppassen met wat we hier zeggen. Ik ben deskundige in deze. Ergens zei iemand iets over hepatitis E bij E.J.Bron geloof ik, Hepatitis E bestaat niet en heb daar uitgelegd welke wel.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik wil wel aanvullen dat en dit moet ik zachtjes zeggen, de maatschappij, overheid, verzekeringsmaatschap, banken, pensioenmaatschap, in het algemeen alleen willen verdienen en zo min mogelijk uitbetalen, het liefst mag je maar 1 of 2 jaar van je pensioen genieten, niet langer.

    Like

 12. Gerdine van Bogerd en Grete Visser , jullie zouden je diep moeten schamen , wat is jullie volgende voorstel ?? het bouwen van gaskamers , zodat je ouderen die de maatschappij geld kosten en niets meer opleveren in te vergassen ?? want dan kun je wat men dan bespaart op de ouderen zorg en aan pensioenen mooi gebruiken voor asielzoekers die al 100 euro per dag kosten per persoon

  Like

  • Edjan zegt:

   @ Frits ter Weele. JAJAJAJA! En al die huizen die vrijkomen voor de vluchtelingen!!!!

   Like

   • geentvkijker zegt:

    juist Edjan : denk eens aan al die zorginstellingen die vrij gaan komen, wanneer onze ouders, oma `s / opa `s , die ziek, zwak en kwetsbaar zijn, zo snel mogelijk opgeruimd gaan worden. Uiteraard worden deze mensen heel snel ziek, wanneer je deze bij de `ziekte-verspreidende ` vluchtelingen gaat zetten, met gemeenschappelijke keukens !
    Het is toch hoop ik wel duidelijk, dat dit een vooropgezet plan is, Hier klopt ECHT iets niet….Onze zorgstaat was al aan diggelen, maar ik noem dit gewoon GENOCIDE met voorbedachte rade. Al onze rechten worden langzaam aan afgebroken, en ik krijg steedsssss meer het gevoel dat WIJ GEWOON VOLK er helemaal alleen voor staan. Denk nou niet 1 seconde, dat als DAG X aangebroken is, wij 1 1 2 kunnen bellen,
    geloof je dat ???

    Like

 13. Joshua zegt:

  Krankzinnigheid ten top in het hele zorg en bankwezen, alles moet naar de knoppen geholpen worden en dit alles ter meerdere glorie van de Imbecielen in den haag en brussel.
  Want zij zijn het die alles verzieken, omhoog gevallen snotneuzen die niets willen aan nemen van mensen met ervaring.
  De imigratie gaat voor, iedereen die werkt of heeft gewerkt en pensioen gerechtigd is, het geld afnemen waar heel hard voor gewerkt is weggeven aan hand ophouders zowel “vluchtelingen”als dat schorem wat zich volksvertegenwoordiger noemt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joshua: 18.38. uur. Het zijn niet enkel imbecielen, maar voor het grootste deel vuile criminelen en landverraders. Zo zie ik dat Joshua!

   Like

   • Joshua zegt:

    @Tom:19:04
    Je hebt gelijk, maar als zij een gezond verstand hadden deden zij zulke dingen niet.
    Dus het zijn hersenzieke criminelen en landverraders.

    Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en onze lachebek premier Rutte, van de Varkens Vereniging Debielen, interesseert het geen biet dat onze ouderen, gehandicapten en weerlozen kapot gaan. Neen, de azieligerd is voor deze leugenaar en baantjesjager veel belangrijker. En niet vergeten, de klootzak is uit op een baantje bij de RODEN in Brussel!

  Like

 15. Helena zegt:

  Ow hier word ik toch zo boos over: ‘Werknemers durven uit angst om hun baan te verliezen niets te zeggen’ een D66 dictatuur, was te verwachten. Maar de familieleden dan… de kinderen die kunnen toch wel wat doen? Je laat dit toch niet gebeuren met je ouders, wat verschrikkelijk zeg kom in verzet met z’n allen daar, dit moet je toch zeker niet pikken!!!! Enne Nijmegen: beetje dom he Geert Wilders demoniseren, jullie burgemeester stond ook vooraan met de voorgedrukte aangifte formulieren en nu is de PVV goed om voor jullie de kastanjes uit het vuur te halen, dat dan weer wel! Maar ik hoop oprecht dat het gaat lukken om die asieleisers bij jullie kwetsbare oudjes weg te houden.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Tja, als die keuken zoveel overcapaciteit heeft mag het geen probleem zijn om tegen voldoende betaling maaltijden te leveren aan Heumensoord.
  De asieldreigers daar in ‘Boszicht’ binnenhalen is gewoon een criminele daad!

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Als blijkt dat GGZ en Locale besturen worden aangestuurd door het rijk om hun steentje (lees problemen v CAO op te lossen) bij te dragen dan weet je hoe laat het is, zeker dat ik dit zeg omdat het bestuur verzaakte een brief te sturen aan betrokkenen, personeel en bewoners. De regels worden dus weer omzeild.

  Like

 18. W. Peters zegt:

  Goed dat je dit aan de kaak hebt gesteld, Marjolein. Blijf de politiek correcte wegkijkers wakker schudden. Hopelijk wordt het tij een keer gekeerd.
  Groet, W. Peters, Arnhem.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Ja maar als je bruine mensen verwent, dan wordt je een beter mensch! Heus. Een gutmensch.
  Vandaar dat een raadslid van D66 graaiend directeur mag spelen en asielzoekers mag importeren en verwennen. Grete Visser, onthoudt die naam, vooral als je bejaard bent en mag stemmen.

  Like

 20. Freija zegt:

  Als ik zie hoeveel volkomen naïeve, of volkomen gewetenloze mensen Nederland rijk ik, zie ik het somber voor ons in. Gelukkig is niet iedereen hersendood of laf, en zijn er nog mensen die hun mening durven te geven, en zich daar niet van laten weerhouden uit angst voor islamofoob of racist uitgemaakt te worden. Als we nu allemaal iemand overtuigen dat er zich op het moment een ramp voltrekt, kunnen we het tij keren.

  Like

 21. Kosher eten zegt:

  Ophef om niks.

  Like

 22. Pingback: Kookavondje met “vluchtelingen” afgeblazen om internetterreur | E.J. Bron

 23. jansen zegt:

  Wat een slecht bestuur, maar ja die twee Dick Herfst en Jelle de Visser van de zzgzorggroep houden letterlijk van het begrip eigen zakken vullen. Zij zijn hier al vele jaren lang mee bezig. Zij laten zien hoe dit jarenlang onbeschaamd kan in een linkse Nijmeegse gemeente met een linkse burgervader die hier ook niets tegen wenst te doen. En de heren bestuurders maken beiden zelf gaarne gebruik van de afbouwregeling voor bezoldiging van bestuurders in de zorg waarvoor wij burgers allen onze delen aan bijdragen. Kijk maar eens naar de top 50 graaiers lijst van Elsevier die jaarlijks uitkomt. Daar zijn deze zakkenvullers vaste gast al vele jaren. Communicatie met eigen medewerkers en bewoners blijkt op dit arrogante afstandsniveau van bestuur ook al niet te lukken. Pure arrogantie van deze twee zzgzorg bestuurders. Kennelijk de cultuur van deze zorg!!organisatie. Laat d66 daar maar eens naar kijken in plaats van elkaar in stand te houden. Links lullen rechts zakken vullen heet dat. Bah wat een nare mensen…..

  Like

 24. Berdien zegt:

  En zakkenvulster grete visser die dubbele topsalarissen opstrijkt en zich hier wel bij voelt denkt ook nog hierdoor sociaal correct bezig te zijn. Wat een lef. Kan zich beter gaan bezighouden met toiletpotten voor lesbienes homos en transgenders, haar hobby. Bah. Linkse zooi. En dan zo iemand een maatschappelijk verantwoorde functie bieden. Zegt veel over de bestuursleden die inderdaad als hoofdtaak hebben het vullen van eigen zakken tegen alle fatsoensnormen en moraal in. Je moet je er maar lekker bij voelen en dit kunnen verantwoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s