Buren durfden niet de islamitische massamoordenaars in San Bernardino te melden – waren bang te worden beschuldigd van racisme

Screenshot_13

(Door: “rommel”)

Het echtpaar heeft afgelopen woensdag 14 mensen vermoord en 13 zwaar gewond tijdens een kerstfeest in Californië. Het blijkt nu dat de buren van de moslims al lange tijd opgemerkt hadden dat het echtpaar zich verdacht gedroeg – maar vermeden contact met de overheid op te nemen uit angst te worden beschuldigd van racisme.

Tashfeen Malik, 27, en Syed Rizwan Farook, 28, stormden woensdagochtend, tot de tanden bewapend, een centrum voor verstandelijk gehandicapten in en schoten 14 mensen dood.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Censuur, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Buren durfden niet de islamitische massamoordenaars in San Bernardino te melden – waren bang te worden beschuldigd van racisme

 1. Edjan zegt:

  14 doden en het is alweer bijna vergeten. Vanaf het begin liegen over de aard van de daders, zelfs over hun naam, hun motief verzwijgen en het enige dat eruit is gekomen: de moslimnikker kan het goed gebruiken voor zijn campagne om zijn volk te ontwapenen. Mensenlevens tellen niet meer.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Zo erg worden mensen in de westerse maatschappij al gemanipuleerd.
  Hoe moeten die buren zich nu wel niet voelen ? medeschuldig !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Nu zien we waar die zogenaamde correctheid toe kan leiden: 14 doden, die wellicht nog hadden geleefd als de buren alarm geslagen hadden!
  Het zijn meestal de ‘goedmensen’ die de waarheid niet onder ogen durven en willen zien, terwijl ze zich zouden moeten realiseren dat zij juist kunnen meehelpen om aanslagen te voorkomen.
  Ook de AIVD in ons land moet accurater optreden. Te vaak wordt er achteraf vastgesteld dat er meer gedaan had moeten worden om radicalisering tegen te gaan, haat-imams aan te pakken, en meer van dat soort zaken. Als het kalf verdronken is……
  We moeten áf van die zogenaamde ‘correctheid’. Het slaat nergens op. Is het niet veel belangrijker dat er levens worden gespaard, dan dat er mensen misschien aangehouden worden die niets op hun geweten hebben? Als op luchthavens mensen worden gefouilleerd ontsteken die normaal gesproken toch ook niet in woede? Het gebeurt in het belang van de veiligheid, en daar is begrip voor.

  Het is te hopen dat Nederlanders verdachte personen en handelingen wél durven melden. We moeten ons niet laten afleiden door mensen die vinden dat we racisten zijn als we verdachte zaken aangeven. Het getuigt alleen van gezond verstand.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  De Nederlandse regering overweegt een verzoek van de Verenigde Staten om deel te nemen aan de lopende militaire operatie tegen Daesh, ook wel bekend als ISIL / de Islamitische Staat, militante groepering in Syrië, Nederlands minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders zei zoals geciteerd door de lokale media.

  MOSKOU (Sputnik) – Volgens De Telegraaf, Koenders zei donderdag in het parlement van zijn land dat Washington een verzoek aan Nederland om zijn anti-Daesh inspanningen in Syrië vorige week intensiveren had gemaakt.

  Koenders zei dat het verzoek in overweging zou worden genomen “zeer serieus” en voegde eraan toe dat “nieuwe perspectieven” voor toetreding tot de strijd had geopend.

  Nederland staat momenteel deel aan operaties tegen de terroristische groep, verboden in veel landen, waaronder Rusland en de Verenigde Staten. Vier Nederlandse F-16 vliegtuigen zijn in Irak bij te dragen aan door de VS geleide coalitie luchtaanvallen tegen Daesh posities.

  Like

 5. “Bang om beschuldigd te worden van racisme……” Juist, ja….Interessant….
  Waarom? Dat zal ik bij deze proberen uit te leggen:
  Het klopt wonderwel, dat dit geval, in deze vorm, zich uitgerekend moest voordoen in Californië -of all places in the USA. Als er één Amerikaanse staat is, die zich, zeker sinds de jaren ’60, mentaal heeft ontwikkeld qua ‘links’ gedachtegoed, flower power, “Make love, no war,” dan is het wel de hippie-staat Californië.
  Om even een Nederlands voorbeeld ter vergelijking erbij te halen: Dit hadden milieu-aanbidders van het rariteitenkabinet GroenLinks of eurofiele nep-kosmopolieten van D66 die buren níet verbeterd.
  En om op de VS terug te komen: Slechts één of twee staten meer naar het Oosten hadden de buren in dit opzicht waarschijnlijk al minder scrupules gehad.
  Nu zullen er misschien reaguurders zijn, die gaan denken: Daar heb je haar weer met haar televisiefilm-voorbeelden, maar ik wou het toch even aanhalen: Op fictief niveau kon je dit enige jaren geleden nog zien in de T.V. serie Good Christian Bitches, (In Amerika geflopt, omdat hij te veel aan de kaak stelde; jammer want ík vond ‘m leuk) waarin hoofdpersoon Amanda, na zo’n 20, 25 ‘Californische’ jaren en de nodige levenservaringen aldaar, terugkeert naar haar geboortegrond Texas en merkt, dat ze “veranderd” is. Vóór haar vertrek was ze de aanvoerster van de populaire high School “Mean Girls” met hun keiharde opstelling naar ‘buitenbeentjes’ toe en hun bekrompen blikveld. In Californië en tijdens haar -stukgelopen- huwelijk leerde ze van bepaalde dingen de betrekkelijkheid inzien, meer begrip te kweken voor wat anderen bezighield en zich meer open te stellen voor anderen, ook omdat de Californische mentaliteit zich daarvoor leende. Prachtig natuurlijk, maar terug komend op de realiteit -die van dit bericht hier- kun je goed zien, hoezeer ook déze houding kan doorslaan naar het andere uiterste, iets wat in progressief Europa alláng schering en inslag is, met alle gevolgen van dien.
  Je kunt zeggen wat je wilt, maar de “Good Christian Bitches” uit de oliebaronnen-regio Dallas hadden waarschijnlijk geen seconde geaarzeld om de overheid in te lichten omtrent het vreemde gedrag van “die buitenlanders, die nog niet eens christelijk waren,” wat mogelijk héél wat doden had gescheeld, ook al valt over de zuiverheid van hun intenties te twisten.
  Het ware te wensen, dat eenieder eens zou leren, de houding van het juiste midden te ontdekken en naar de éne noch naar de andere kant door te slaan, zoals wij realisten hebben leren doen, dan zou ons heel wat ellende bespaard blijven.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Heel triest om te constateren dat de mind control zijn werk al goed doet , De propaganda m.b t het woord racisme begint zijn vruchten af te werpen in de US. zeer opvallend dat dit synchroon loopt met hier in Europa. Kijk voor de grap maar eens naar de NOS , zeker één maal per week komt er wel iets voorbij , het geplande “zwarte pieten geneuzel”, en als we in het binnen land niets hebben , dan gaan we wel een item zoeken in Amerika. Daar schieten ze tenminste zeker één maal per dag een zwarte dood. Ongeacht of deze persoon terecht is dood geschoten gaat het alleen om de kleur.
  Soms vraag ik me wel eens af of een neger nog wel een neger mag zijn , want een zwarte kleur is zo beladen. Wat een ontkenning van een identiteit.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Off topic maar net zo waar, men (linkse guttmensch doet er alles aan om Pegida zwart te maken!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24831796/___Pegida_slecht_voor_toerisme___.html
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Pingback: Buren durfden niet de islamitische massamoordenaars in San Bernardino te melden – waren bang te worden beschuldigd van racisme | Nikontino's Blog

 9. delamontagne zegt:

  ZORGEN STAPELEN ZICH OP IN DE FRANSE [muslim] HUISHOUDENS.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] vermeden contact met de overheid op te nemen uit angst te worden beschuldigd van racisme [/quote]

  Tja, dat ga je krijgen hè? En zo kunnen de islamitische psychopaten gewoon overal ongestoord hun ‘werk’ voor allala blijven doen.
  Als de mensen die niets hebben durven zeggen, hun mond hadden mogen opendoen, waren er geen slachtoffers gevallen.

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  blijkbaar was San Bernardino, een hoax !

  Like

 12. Republikein zegt:

  Verschrikkelijk:…Tashfeen Malik, 27, en Syed Rizwan Farook, 28, stormden woensdagochtend, tot de tanden bewapend, een centrum voor verstandelijk gehandicapten in en schoten 14 mensen dood.
  Ja, als je niet geloofd wordt word je niet geloofd![klopt de taal helemaal?]
  Binnen zonder kloppen zeker.
  Hadden ze een voorrangsverklaring? Nee, dat verklaart het.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Jan zegt:

  Farook familie: wij zijn slachtoffer van gedrag van Amerikanen. Een bizarre persconferentie.

  ‘We Need To Protect The Muslim Community’, ‘These Things Happen In All Sects Of American Culture Where Someone Gets Made Fun Of.”

  Jasje los, zak in de handen, onverschillig kijken, dom armgebaar

  Like

 15. Jan zegt:

  CAIR-nazileider: America Bears Some Of Blame For Terror Attacks

  America bears some of the blame for the bloody wave of Islamic extremism that has brought terrorism to San Bernardino, Paris and locations around the world, according to a spokesman for the Council on American-Islamic Relations.

  In a Friday CNN interview, Hussam Ayloush, of the group’s Los Angeles chapter, said American foreign policy has helped fuel the rage that drives Muslim radicals to kill in the name of their faith.
  ….
  http://www.foxnews.com/us/2015/12/04/muslim-leader-from-cair-tells-cnn-america-bears-some-blame-for-terror-attacks/?intcmp=hpbt2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s