ISIS maakte 3000 authentieke paspoorten buit in Syrië en Irak

Screenshot_29

Met dit Syrische paspoort kwam een van de zelfmoorddaders als “vluchteling” naar Parijs.

(Vertaling: E.J. Bron)

Actuele informatie geeft nog steeds aanleiding tot zorgen dat aanhangers van de islamitische terreurmilitie “Islamitische Staat” in het kader van de vluchtelingengolf gewoon “terreurreizen” naar Europa zouden kunnen ondernemen. Minstens twee van de zelfmoorddaders van Parijs was de binnenkomst in de EU met behulp van authentieke Syrische paspoorten gelukt. Volgens het Duitse tijdschrift “Focus” heeft de terreurmilitie in Syrië en in Irak inmiddels 3000 van zulke authentieke paspoorten buitgemaakt. Men vreest dat er nog meer terroristen Europa zouden kunnen binnenkomen.

ISIS maakte volgens het bericht in veroverde steden zoals Mosul, de grootste Irakese stad onder controle van de terreurmilitie, en Raqqa, het bolwerk van de Jihadisten in Syrië, doelbewust authentieke paspoorten buit, waarmee terroristen wereldwijd in actie kunnen komen. Ongeveer 3000 van deze “blanco identiteitspapieren”, o.a. gestolen van Syrische autoriteiten, zouden inmiddels in bezit zijn van de extremisten.

Duitse autoriteiten gealarmeerd wegens gestolen paspoorten

“Focus” beroept zich op informatie uit de bondskanselarij in Berlijn. Iedere dinsdag wordt daar vergaderd over de veiligheidssituatie en wordt er informatie uitgewisseld tussen de ministeries van Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken, Defensie, Justitie en landelijke autoriteiten. Volgens het bericht vrezen de recherche en de binnenlandse veiligheidsdienst dat terroristische cellen met de gestolen documenten in de vluchtelingenstroom Europa zouden kunnen binnensijpelen.

Voor de Franse en Duitse geheime dienst staat vast dat twee of mogelijk zelfs drie daders van de aanslagen in Parijs op het Griekse eiland Leros als “vluchtelingen” geregistreerd werden. Ahmad al-Mohammad en Mohammed al-Mahmud bliezen zichzelf op 13 november op voor het Stade de France. Mohammed werd aan de hand van zijn – blijkbaar vervalste – paspoort, dat naast zijn lijk werd gevonden, geïdentificeerd.

Screenshot_30

Nog meer terroristen met de daders als “vluchtelingen” binnengekomen?

Volgens onderzoek van de veiligheidsautoriteiten kwamen met de beide terroristen in totaal 198 “vluchtelingen” op Leros aan. 30 van hen zouden zich inmiddels in Duitsland bevinden, wat zou blijken uit de veiligheidsvergadering van afgelopen dinsdag, aldus “Focus”. “Niemand van ons kan uitsluiten dat zich onder deze 30 personen nog meer radicale islamieten bevinden, die wellicht als “slapers” van ISIS binnen gesijpeld zijn en zich eerst heel rustig gedragen”, zei een deelnemer aan de vertrouwelijke gesprekken volgens het tijdschrift.

Mikl-Leitner: “We hebben een reductie van de vluchtelingenstromen nodig”

De ruzie om de opname van “vluchtelingen” en de bewaking van de Europese buitengrenzen stonden vrijdag ook in het middelpunt van de ontmoeting van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken in Brussel. “We hebben een reductie van de vluchtelingenstromen nodig”, eiste de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner. Het zou de hoogste prioriteit blijven om “de Schengen-zone te behouden”, zei ze voor de ontmoeting met haar EU-collega´s. Als “belangrijke datum” noemde ze de 15e december: “Dan stelt de Europese commissie een grensbewakingspakket voor, dat voor mij de basis moet zijn in de richting van gemeenschappelijke Europese grensbewaking. Want het moet eindelijk afgelopen zijn met het verlies van controle aan de Europese buitengrens”, aldus Mikl-Leitner.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op ISIS maakte 3000 authentieke paspoorten buit in Syrië en Irak

 1. Hendrik M. zegt:

  Het moet toch na te gaan zijn welke nr’s van paspoorten gestolen zijn?
  Lijkt me dat de nr’s die naar een bepaald gebied gaan geregistreerd zijn.

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Voor de goede orde, het merendeel van de “vluchtelingen” (zo ongeveer 80% alleenstaande mannen, hetzij vrijgezel, hetzij helden die hun gezien achterlieten, althans, dat geven ze aan) die in Duitsland aankomen en geregistreerd worden, komt bij de registratie met niet meer aan dan een door hen zelf ingevuld formulier waarop ze hun naam, voornaam, huwelijkse staat, religie niet te vergeten (vrijwel ALTIJD moslim) beroep (dat is een lachertje als je ziet wat ze daar neerkrabbelen) etc.
  Dan wordt een fotootje gemaakt (vaak door plexiglas heen dus lekker duidelijk) en dat is het dan. Niks vingerafdruk zoals in Griekenland???
  Degenen die zich niet willen laten registreren, worden met de bus naar het dichtstbijzijnde treinstation gebracht en daar uitgeladen met de boodschap: zoek het verder maar uit.
  Dus om nu te zeuren over de mogelijkheid dat terroristen met een vals paspoort binnenwandelen is echt niet nodig. Dat valse paspoort hebben ze namelijk helemaal niet nodig. Gewoon even een formuliertje invullen (met waar- of onwaarheden) en klaar.
  Aanvallen maar!

  Like

 3. Elena zegt:

  Europa kan haar hele defensie nu wel opdoeken.
  De terroristen oftewel soldaten van allahakbar komen gewoon binnen wandelen en worden luidkeels toegezongen dat zij welkom zijn in ons land .
  Krijgen bovendien bed, bad, en brood en worden bovendien door duizenden vrijwilligers geknuffeld.

  Wapens worden hen op slinkse wijze toegespeeld en als iedereen “binnen” is, zal op één GSM signaal de soldaten doen beginnen met moorden op de ongelovige burgers.

  Bijvoorbeeld het dorpje Oranje, met slechts 150 inwoners en ik gok op ongeveer 75 huizen… kunnen 150 allahakbar soldaten ( 2 soldaten per huis) binnen 5 minuten het ganse dorp uitroeien.
  Voila, klaar is Klara.

  Daarna zal de roverheid wederom huilie huilie doen en men zal eindeloos vergaderen om de daders op te sporen, die men nooit vinden zal.

  Eigenlijk is het om je slap te lachen met zo’n debiele linkse roverheid.

  Like

 4. Dit betekent dat inmiddels minimaal 3000 IS-terrroristen als Syrtische vluchteling in Europa zijn verwelkomd!

  Like

 5. Edjan zegt:

  Er zijn in 2015 meer dan 1 miljoen moslim-immigranten binnen gekomen, voornamelijk mannen in de weerbare leeftijd. Ik denk dat ik heel erg voorzichtig, op het politiek-correcte af ben als ik denk dat daar 1% strijders-terroristen tussen zitten. Dat is 10.000.

  Het kunnen er ook meer zijn want er is nauwelijks enige controle bij binnenkomst en ook heel weinig tijdens de opvang.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ik zal het nog anders stellen, het aantal is niet meer belangrijk, ze zijn er, de wapens zijn er, en op het moment dat grote groepen samen zijn in een kamp is het een kwestie van lobbiën wie mee wil/moet doen uit naam van Allah en zich dus zullen aansluiten, en dat zouden er best eens veel kunnen zijn, EEN SOORT BROEDERMOSLIMSCHAP en gaan met het automatisch wapen en mes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s