Orbán: “We kunnen de migrantenvloed stoppen, als we willen”

Screenshot_36

Viktor Orbán: kritiek op de EU.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije heeft aangekondigd zich aan te sluiten bij de klacht tegen de herverdeling van “asielzoekers” binnen de EU. “Het volstaat niet om te protesteren, men moet ook handelen”, motiveerde minister-president Viktor Orbán de stap. Daarvoor had Slowakije al een klacht ingediend tegen de asielquota van de EU bij het Europees Gerechtshof.

Bovendien viel Orbán de Europese Commissie fel aan. Deze zou de afgelopen dagen meerdere processen betreffende schendingen van verdragen tegen zijn land aanhangig hebben gemaakt om zich op hem te “wreken”. Het zou de EU niet aanstaan dat Hongarije “het gewaagd had om zich tegen de immigratiepolitiek van Brussel te keren”, zei de politicus volgens informatie van het Duitse persbureau dpa.

Orbán: het is mogelijk de vloed te stoppen

Terwijl Hongarije samen met Polen, Tsjechië en Slowakije zou hebben bewezen dat “we de migrantenvloed kunnen stoppen, als we willen”, benadrukte de minister-president. Daarover zouden ook diegenen blij zijn, die “andere denkpatronen volgen”.

De EU-ministers van Binnenlandse Zaken waren het er in september over eens geworden om 120.000 “asielzoekers” uit Griekenland en Italië binnen de EU over andere landen te verdelen. Onlangs had Zweden aangekondigd om al in het land wonende “asielzoekers” weer kwijt te willen.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, Slowakije, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Orbán: “We kunnen de migrantenvloed stoppen, als we willen”

 1. Bob Fleumer zegt:

  De EU is een in ontbinding bevindend karkas, rustig laten sterven a.u.b.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Orbán heeft weer eens voor de volle 100% gelijk!

  Like

 3. Elena zegt:

  Hopelijk zal die verrotte hypocriete EU een snelle dood sterven.
  Worden we weer baas in eigen land.
  Viktor Orban geeft het goede voorbeeld.
  ook in Polen staan in totaal 3 haathutten tot groot ongenoegen van de burgers.
  Laten de Polen dan snel die haathutten met de grond gelijk maken.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Natuurlijk kunnen we dit stoppen. De meerderheid wil dit niet. Dat weten we allemaal. Het probleem zit hem dus in het parlement. Dat is nep en doet consequent niet wat het volk wil. Daarom moet dit parlement nu verdwijnen. Goedschiks of kwaadschiks.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Ik hoop dat de Visegrad-landen dit winnen en zo niet dat zij dan hun principes trouw blijven en de EU verlaten, de rest volgt dan hopelijk vanzelf.

  Like

 6. Jan zegt:

  De toekomst van Europa: lessen voor Amerika

  Like

 7. Cathja zegt:

  Orbán is als een lichtbaken in een duistere nacht! Ik krijg met de dag meer respect voor deze LEIDER! Deze man zou op de plaats van Merkel moeten zitten. Hem zou beslist niet verweten kunnen worden dat hij onverantwoord handelt m.b.t. de ontelbare asielzoekers. Deze man ziet haarscherp waar Europa naar toe gaat als er niet zeer snel wordt ingegrepen.

  Hongarije is de luis in de pels, evenals enkele andere oost-Europese landen. Orbán krijgt nu de zwarte Piet toegespeeld, omdat hij het waagt zich tegen de immigratiepolitiek van Brussel te keren. Ja, dat zal de ‘leiders’ der EU niet lekker zitten. Dat er zomaar iemand bestaat die hun walgelijke politiek aan de kaak stelt! Dat een Hongaarse MP het aandurft om de ‘leiders’ in Brussel te vertellen hóe je de immigrantenstroom moet stoppen, terwijl Brussel helemáál niet van plan is om de immigratiestroom te stoppen. Sterker nog, ze maken plannen om nog veel meer Syriërs hierheen te laten komen!

  Orbán moeten we koesteren! Hij zegt waar het op staat (wat een verschil met de draaikont Rutte!!), en het boeit hem niet dat de Europese Commissie meerdere processen betreffende schendingen van verdragen tegen Hongarije aanhangig hebben gemaakt. Hij vaart steevast zijn eigen koers.
  En die koers zou wel eens de allerbeste kunnen zijn!

  Laat de Europese Commissie zich maar eens druk maken om de schendingen van verdragen met betrekking tot de bewaking van de Europese buitengrenzen! Want dát heeft catastrofale gevolgen voor de welvaart van alle Europeanen. Die hele immigratiepolitiek kost ons klauwen met geld, en de welvaart binnen de lidstaten neemt duidelijk af, evenals de veiligheid!
  We zijn echter niet vergeten wat ons is voorgespiegeld toen we ons aansloten bij de EU. Geen oorlog meer, en welvaart voor iedereen. Wat een leugens…..!

  Wie hebben ons dit ook alweer wijs gemaakt?

  Like

 8. Muurbloempje zegt:

  Die man spreekt, net als Geert, klare taal.

  Like

 9. Gelukkig dat er nog mensen genoeg zijn met verstand,niet beneveld door de alcohol,zoals die idioten in Brussel met hun psychopatengedrag alles verziekend.

  Like

 10. Leannie zegt:

  Bah, politiek correct Europa die “stoorzender” Hongarije aanpakt. De stoorzender die de waarheid wel verteld en naar handelt en die een confronterende spiegel is voor de Europese elite.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Zorg ervoor dat Orban/Hongarije bescherming geniet, anders kunnen er plannen gesmeed worden om vanuit Brussel dit anders aan te pakken, ik zie ze tot alles in staat.

  Like

 12. henk zegt:

  Maar wat steeds meer opvalt, wat je ook kan lezen in dit verhaal, dat EU een dictatuur
  Ik teken voor Orban, en de meeste oost europese landen.
  Hoop dat EU snel sneuvelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s