Amsterdam biedt homoseksuele asielzoekers ‘veilige opvang’

Screenshot_4

De regenboogvlag wappert tijdens de gay pride aan de ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan.

(Door: Elif Isitman)

Amsterdam gaat homoseksuele vluchtelingen apart opvangen in woningen. De scheiding van de andere asielzoekers wordt ingesteld naar aanleiding van verschillende bedreigingen en incidenten in de opvangcentra.

De scheiding is tegen de wens in van staatssecretaris Klaas Dijkhoff, die de oplossing ‘stigmatiserend’ vindt, meldt Het Parool.

Spugen

De afgelopen tijd zijn er talrijke incidenten geweest in asielzoekerscentra. Homobelangenorganisatie COC spreekt van onder meer spugen, bedreigen, en roepen dat homoseksuelen een schande zijn voor hun volk. Homo’s en transgenders zouden hierdoor hun kamer niet meer uit durven, aldus Philip Tijsma van het COC.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amsterdam biedt homoseksuele asielzoekers ‘veilige opvang’

 1. delamontagne zegt:

  Hierna komen de Hindus, en de lebbiërs aan de beurt om apart te mogen wonen.
  Dan de shittieten, malevieten en de vele andere “ïdioterieten”.
  Dan de Christenen en de atheïsten.
  Uiteindelijk moet HEEL NL apart gaan wonen………….!

  wanneer komen de verantwoordelijken eens tot “de jaren des verstands”…………….NOOIT

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Naar aanleiding van verschillende bedreigingen en incidenten in de opvangcentra ?
  En wanneer ze dan hun eigen wijk hebben ook de Nederlandse bewoners ?
  Tjakka ! Meer-meer-meer !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zeer onterecht wat hier gebeurt! Waarom worden er voor homo’s uitzonderingen gemaakt, terwijl dat voor bijvoorbeeld christenen niet wordt gedaan? Dan is de stelling dat iedereen zich veilig dient te voelen in een opvangcentrum en dat iedereen de regels hoort te respecteren!

  Nu Amsterdam de homo’s in bescherming neemt, betekent dit dat zij meer bescherming krijgen dan andere groepen. Eigenlijk ontoelaatbaar als je als stad, en als burgemeester partij trekt voor een bepaalde groep mensen, en dat nog eens extra duidelijk maakt door die speciale vlag uit te steken.

  Ik ben niet bepaald een fan van Klaas Dijkhoff, maar zijn uitspraak dat de scheiding stigmatiserend is, onderschrijf ik wel.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Mooi.
  Dan is nu iedere bijstandstoerist homo natuurlijk.
  Zodoende kan homohaat gewoon doorgaan in de AZC’s en wordt op deze manier erkend, dat het cultuur is.
  En krijgt de zelfverklaarde zandnicht eerder bescherming (miele, huis, ziekenkostenverzekering, toeslagen en uitkering)
  Zou het niet beter zijn de PVV gelijk te geven, de grenzen te sluiten en onze normen en waarden te verdedigen? Dan kan zelfs een afvallige moslimnicht op een roze scooter boodschappen doen.(hoi Dibi).

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Wat lief zeg, die mensen krijgen gelijk een stempel opgedrukt. Gaan ze dalijk de vrouwen ook beschermen (achteraf) die verkracht worden? En al die jonge meisjes die uitgehuwelijkt werden ook?

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Maar natuurlijk. centen zat hier

  Like

 7. Ze kunnen beter het eerlijke verhaal vertellen tegen die spugers en het ze recht in het gezicht zeggen…met een moker…van 40 kilo.

  Like

 8. Republikein zegt:

  In den beginne was er de essentie, en Hij zeide laat er licht zijn en er was licht.
  En alles trok naar de essentie en de amoebe was er, en ook bewindslieden waren er, en zullen het leven van velen nog zeer zuur maken.

  Like

  • Wordt tijd dat we weer terug gaan naar onze eigen essentie en iedereen en zijn amoebe die door Zijn licht naar onze essentie trok terug gaan sturen naar hun eigen hemel die in onze essentie hel genoemd wordt. Ja, die windslieden is wat moeilijker. Misschien weg laten waaien door een vreselijke storm? Een landstorm misschien?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s