“Belgische” IS-strijders kunnen naar hartenlust rondreizen

Screenshot_27

De “Brusselse” Abdelhamid Abaaoud reisde ongehinderd op en neer tussen de wijk Molenbeek en de Jihadisten in Syrië.

Achter uit België afkomstige Syrië-strijders zit een goed geoliede machine met een eigen reisbureau en een eigen koerierdienst. Pendelen tussen Syrië en de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek, waar onder meer terreurverdachte Abdelhamid Abaaoud vandaan kwam, is kinderspel. Dat blijkt uit het vonnis dat de Brusselse rechter opstelde na het grote terreurproces deze zomer. De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zag het 240 pagina’s tellende document in.

Ook al stonden Jihadisten internationaal geregistreerd, het hield hen niet tegen om te gaan en te staan waar ze wilden. Dat blijkt uit het vonnis dat rechter Pierre Hendrickx opstelde. Het is gebaseerd op duizenden pagina’s politieonderzoek. De Belgische veiligheidsdienst en de politie hebben twee jaar geïnvesteerd om de Brusselse terreurbende rond Abaaoud op te rollen. Dat lukte vooral dankzij het werk van een undercoveragent.

Lees verder>>>
(h/t Martha N.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Syrië, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Belgische” IS-strijders kunnen naar hartenlust rondreizen

 1. Pingback: “Belgische” IS-strijders kunnen naar hartenlust rondreizen | rechtsaf doorzee

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +
  De situatie wordt met deze ontwikkelingen steeds gevaarlijker voor Moslims in Nederland. Tevens worden Moslims in de val gelokt door met name het debat te voeren over radicalisering binnen de Moslimgemeenschap terwijl, de werkelijke oorzaak buiten schot blijft.

  https://www.facebook.com/events/1649460948660517/

  Het is nu belangrijker dan ooit dat we samenkomen en het debat verleggen en niet accepteren als misdadiger neergezet te worden of dat Islam veranderd wordt onder het mom van radicalisering.
  +

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Hier in Nederland IS het niet anders, Syrië gangers lopen hier vrij rond, inplaats van dat hun de Nederlandse nationaliteit ontnomen is en uitgezet naar 2e paspoortland.
  Andere optie is opsluiten en berechten voor moord en verkrachting, dit met omgekeerde bewijslast.
  Bewijs maar dat je dat niet gedaan hebt.
  Het hoeft niet moeilijk te zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s