Dit is de terreurbruid van San Bernardino

Screenshot_28

Tashfeen Malik

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Drie dagen na het islamitische bloedbad in San Bernardino in de Amerikaanse staat Californië hebben de onderzoeksautoriteiten nu ook een foto van de 27-jarige terreurbruid Tashfeen Malik gepubliceerd. Zij en haar 28-jarige man Syed Farook richtten een bloedbad aan, waarbij 14 mensen om het leven kwamen. De politie vond tijdens het doorzoeken van hun woning een wapenarsenaal en genoeg munitie die “nog honderden zouden hebben kunnen afslachten”, citeert “The Telegraph” een onderzoeker.

Beide daders waren van Pakistaanse afkomst, hadden elkaar online leren kennen en elkaar in 2013 op een bedevaart in Mekka ontmoet. Het paar had een zes maanden oude baby, dat ze voor de daad naar oma hadden gebracht. Waren de autoriteiten er op de dag na de aanslag nog van uitgegaan dat Syed de belangrijkste initiator van de aanval geweest zou zijn, in het verloop van het onderzoek kwam de focus steeds meer op Tashfeen Malik te liggen, die blijkbaar een zwak had voor Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van ISIS, aan wie ze trouw had gezworen.

Tashfeen werd in Karor Lal Esan, ongeveer 120 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Islamabad in de provincie Punjab in Pakistan geboren. Ze groeide daarna echter op bij haar vader in Saoedi-Arabië, Later studeerde ze farmacie in Pakistan, twee jaar geleden leerde ze Syed Farook kennen, die haar in juli 2014 op een zogenaamd familievisum naar Amerika haalde. Zo eenvoudig gaat dat. Ook zij wist kennelijk voorbeeldig, door middel van de aan de moslims al als kinderen bijgebrachte “Taqiyya”, alle visacontroles en de daarbij behorende gesprekken met de autoriteiten onopvallend te doorstaan. Een vals Pakistaans adres viel door de mazen van het net en werd vermoedelijk niet gecontroleerd. Op 16 augustus 2014 trouwde het stel.

Hoewel Tashfeen blijkbaar goed opgeleid was en een zelfstandig leven zou hebben kunnen leiden, ging ze, geheel tot vreugde van haar echtgenoot, volledig versluierd in de nikab door het leven en was, volgens informatie van vrienden van het stel, een “stille huisvrouw”, die bijna nooit iemand te zien had gekregen.

Syed Farook werd geboren in de Amerikaanse staat Illinois, zijn ouders zijn Pakistani, ook hij studeerde en werkte tot het laatste moment bij de stedelijke gezondheidsdienst als controleur van levensmiddelen. Onlangs had hij vaderschapsverlof opgenomen. Zijn vader zei tegenover “The Telegraph” geen contact met zijn zoon gehad te hebben. In tegenstelling tot veel andere getuigen was hij er van overtuigd dat zijn zoon strenggelovig geweest zou zijn. Hij zou naar zijn werk zijn gegaan om daarna te bidden enz. volgens informatie van de autoriteiten zouden de ouders op grond van de gewelddadigheid van de vader gescheiden zijn.

De dagen na de daad lichtten de autoriteiten Facebook-pagina´s door, verhoorden familieleden, collega´s en meerderen van Syed Farook werden geïnterviewd. De meeste van hen omschreven hem als gelovige, maar niet radicale moslim. Dat alleen bevestigt of de slimme tactiek van deze mensen om hun bedoelingen en opvattingen achter “Taqiyya” te verbergen of dat ook gematigde leden van de islam morgen al actieve Jihadisten kunnen worden.

Farook had vermoedelijk ongeveer twee weken voor de aanslag heftige ruzie met een joodse collega, die bekendstaat als ondersteuner van Israël, over de islam. De man had daarna doodsbedreigingen ontvangen. Zoals de “Los Angeles Times” bericht, zou Farook bovendien contacten hebben onderhouden met het islamitische Al-Nusra Front in Syrië en met Al-Shabaab in Somalië.

Tegelijkertijd geldt echter ook, volgens uitspraken van de Pakistaanse geheime dienst, de geboorteplaats Tashfeen Malik, de provincie Punjab in Pakistan, als bolwerk van islamitisch militante organisaties, waar de Malik-clan gerekend wordt tot een van de meest ontwikkelde, erkende en machtigste families. Malik Ahmad Ali Aulakh, een van de neven van haar vader, was waarschijnlijk ook een van de vooraanstaande politici van de provincie. Men zei altijd al dat de familie contacten had met de militante islam.

Het echtpaar vuurde minstens 65 schoten uit semiautomatische wapens af op de ongeveer 80 deelnemers aan een kerstfeest. Twaalf van de 14 doden en 18 van de 21 gewonden waren medewerkers van de stad, dus Farook´s collega´s. Farook en zijn terreurbruid werden later in een vuurgevecht met de politie gedood.

Wie van de beide nu werkelijk de initiator van dit bloedbad was, is nog niet duidelijk. Ook weten de autoriteiten nog niet of de aanval zou zijn aangestuurd door een islamitische terreurorganisatie. De FBI kwalificeerde de daad echter officieel als terreurdaad.

Vast staat dat islamitische daders overal ter wereld onder ons leven. Ze mogen radicaal overkomen of niet, nauwelijks iemand kijkt achter de “Taqiyya”-façade. Moslims zijn en blijven, door de in de koran gefundeerde haatboodschappen, die hen van kinds af aan of later met de paplepel worden ingegoten, een gevaar voor onze vrije westerse samenleving. En de huidige politiek van open grenzen, tolerantie en naïeve multicultidromen maakt van ons allemaal een doelwit, iedere dag, overal.

De Amerikaanse president Obama wil een belachelijke 10.000 Syrische “vluchtelingen” opnemen. Robert Spencer waarschuwt in de onderstaande video voor het grote gevaar dat zich onder de 10.000 Syriërs ook veel potentiële ISIS-terroristen kunnen bevinden. Van hen hebben wij, als het aan de bondskanselier ligt, weldra enkele miljoenen.

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jihad, Moslims, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Dit is de terreurbruid van San Bernardino

 1. Pingback: Robert Spencer over San Bernardino en politiek correcte landverraders | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. DonnaDolce zegt:

  Het feit dat de media al vrij snel in het huis mocht van die twee en meer van dit soort rare acties, zou je gaan denken dat dit een “false flag” is?? Een in elkaar geflanst moordpartijtje om de aandacht even op wat anders te zetten?? Net als met 9/11, zodat ze zo een oorlog in kunnen gaan?? Hopende dat andere landen ook overstag gaan om IS te gaan bombarderen??

  Like

 3. Enfin, weer twee minder, zij het dan ook ten koste van 14 àndere doden.
  Het zou trouwens best kunnen, dat dit juist voor Califórnië het startsein is voor méér aanslagen: Immers,als de mensen daar klaarblijkelijk geen aangifte doen, omdat ze bang zijn, voor ‘racist’ uitgemaakt te worden…..
  Ik zou het las terrorist wel weten….

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat zonde toch dat de Amerikaanse politie meteen schiet om te doden, beter ware het geweest als ze beiden met hele pijnlijke schotwonden het hele voorval hadden overleefd om daarna levenslang tussen de vast niet zo vriendelijke medegevangenen te zitten voordat hij naar zijn 70 maagden en zij naar… ja waarheen gaan vrouwen eigenlijk, 70 te vroeg ejaculerende knapen misschien. Maar goed, alle gekheid op een stokje, wat mankeert 2 jonge mensen die zojuist voor het eerst in hun leven vader en moeder zijn geworden om vrijwillig de dood te verkiezen boven een leven op aarde. Zal ik eens wat vertellen? Ik ben blij dat ik het niet snap

  Like

  • Pieter zegt:

   Ik snap het wel. Iets in hun opvoeding heeft gemaakt dat zij getikt zijn geworden en vergeet niet de islam is een doodscult dus voor gestoorde mensen een gok om die maar te omarmen omdat hun leven al geen waarde meer heeft vanuit die ontwrichte opvoeding.
   Westerse mensen zoeken hulp in de psychiatrie, zij kiezen de dood met medeneming van zoveel mogelijk slachtoffers in de waan een religieuze daad te verrichten.

   Like

 5. Jean zegt:

  Ze komen er wel achter dat in de westerse wereld géén moslims/islamieten getolereerd mogen worden, helaas zal dat gebeuren met nog veel moordaanslagen en massa’s verkrachtingen.
  Het ligt nogal moeilijk voor lafaards en verraders om hun fouten toe te geven alhoewel hun dat zou sieren.
  Europa én Amerika moeten totaal moslim/islam vrij gemaakt worden, punt, dan pas zal er rust en veiligheid komen want moslims/islamieten zijn totaal onbetrouwbaar en sommige gemeenten hebben dergelijke troep toegelaten op bestuursfuncties?????

  Like

 6. Hans zegt:

  Mijn God, wat een verschrikkelijk kokkerd van een neus. Wat zijn ze toch lelijk.
  Lijkt wel een reuzenblikopener.
  Met zo’n neus heb je ook weinig andere keus.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tijd voor een islamvrij Nederland!

  Like

 8. Jan zegt:

  Republikeins congreslid Joe Walsh door procureur generaal Loretta Lynch bedreigd met in hechtenis neming nadat Walsh zei dat de islam een verdomd ernstig probleem heeft met zichzelf.
  Lynch:

  Loretta Lynch Vows to Prosecute Those Who Use ‘Anti-Muslim’ Speech That ‘Edges Toward Violence’

  http://www.dailywire.com/news/1593/loretta-lynch-vows-prosecute-those-who-use-anti-james-barrett

  Het wijf is dan ook in bed met Hussein Obola

  Like

 9. Jan zegt:

  Photo Of Tashfeen Malik Arriving In U.S. Last Year in Burka With Her Husband

  http://abcnews.go.com/US/america-photo-shows-terror-couple-entering-us/story?id=35615829

  Like

 10. Jan zegt:

  Hussein Obola weet niets omdat hij niets doet, niets weet, niets kan en met zijn luie reet op de golfbaan zit of in de sauna:

  During his speech, President Obama noted the following about the San Bernardino terrorist Tashfeen Malik.

  That’s why I’ve ordered the Departments of State and Homeland Security to review the visa waiver program under which the female terrorist in San Bernardino originally came to this country.

  But she didn’t enter under the visa waiver program, she came in under a fiancee K-1 visa, a program which Obama helped to streamline to make it easier to come in.

  http://www.weaselzippers.us/244073-obama-streamlined-process-for-jihadis-to-enter-on-fiancee-visas/

  Like

 11. Jan zegt:

  Smerig links: de schuld van de slachting in Sam Bernardino is de NRA

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s