EU-landen wijzen het plan van Merkel om meer “vluchtelingen” op te nemen af

Screenshot_9

Angela Merkel vrijdag in het Duitse parlement.

(Vertaling: E.J. Bron)

De ontmoeting van EU-ministers betreffende de opname van “vluchtelingen” is “teleurstellend” verlopen: het plan van Angela Merkel om opnieuw honderdduizenden “vluchtelingen” uit Turkije op te nemen, is mislukt. De EU-landen hebben moeite om de al maanden geleden overeengekomen quota ook maar in beginsel te halen.

Hoge vertegenwoordigers van de EU-regeringen hebben vrijdag het initiatief van Angela Merkel betreffende het rechtstreeks opnemen van contingenten “vluchtelingen” uit crisisregio´s afgewezen. Alle 28-landen zouden aan de ontmoeting hebben deelgenomen, evenals Zwitserland en Noorwegen, was te horen uit EU-kringen. Het zou gegaan zijn om “een eerste speciale oriënterende bespreking”, opdat de Europese Commissie zoals gepland op 15 december een voorstel voor de evacuatie van “vluchtelingen” zou kunnen voorbereiden. In gesprek is de vrijwillige opname uit buurlanden van Syrië, zoals Turkije, Libanon of Jordanië.

In de EU bestaat sinds afgelopen zomer een overeenkomst over vrijwillige opname en verdeling van ongeveer 22.000 mensen uit vooral buurlanden van Syrië. Een groep van acht landen rondom Duitsland had er aan de rand van de Turkije-top zondag over gepraat hoe de legale migratie verder uitgebreid en er meer “vluchtelingen” rechtstreeks uit crisisregio´s opgenomen kunnen worden.

De minister van Buitenlandse Zaken van Luxemburg, Jean Asselborn, bekritiseerde het initiatief betreffende de zogenaamde evacuaties. “We mogen er nu niet nog een schepje bovenop doen”, zei hij aan de rand van de ontmoeting van EU-ministers van Binnenlandse Zaken. De EU zou nu niet “alweer over honderdduizenden kunnen spreken die we vrijwillig verdelen.” Hij zou niet zien waar zo´n “coalitie van willigen” te vinden zou zijn.

Europa zou zich er veel meer op moeten concentreren om de besloten herverdeling van 160.000, al in de EU aangekomen “vluchtelingen” uit te voeren, zei Asselborn. Ondanks geldende EU-besluiten wijzen meerdere Oost-Europese regeringen de opname van mensen om de belangrijkste Europese aankomstlanden Griekenland en Italië te ontlasten, af. Hongarije en Slowakije dienden bij het Europees Gerechtshof een klacht in tegen het EU-besluit betreffende de verdeling van vluchtelingen.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EU-landen wijzen het plan van Merkel om meer “vluchtelingen” op te nemen af

 1. Neilton zegt:

  Dat mens is gek, dat zij niet gestopt wordt door haar eigen partij snap ik niet, volgens mij is zij geestelijk aan het aftakelen, ze is ten opzichte van haar eigen volk onverantwoordelijk bezig en ook Europa brengt ze in gevaar..

  Like

 2. Jan zegt:

  Denk ich heut’ an Deutschland in der Nacht,
  Dann bin ich um den Schlaf gebracht,
  Ich kann nicht mehr die Augen schließen,
  Und meine heißen Tränen fließen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En vandaag in de Televaag !
  De politie zit met PC schrot opgescheept !
  Tjakka !
  Open grenzen voor de troyaner IS moslims !
  Wanneer dit geen komplot is,
  vreet ik een bezem met steel !
  Burgeroorlog besteld !
  Burgeroorlog geleverd !
  Fuck the eu !

  Like

 4. Leannie zegt:

  Het is toch krankzinnig dat je niet op basis van feiten regeert maar op een geïdealiseerd beeld van Europa, dat allang de vuilnisbak in kan. Je hebt verantwoordelijkheid voor mensen, ik vind het schandalig. Menselijke eigenschap: niet toegeven van fouten en foute aannames maar gewoon doorgaan! De schijn is alles.

  Like

 5. Muurbloempje zegt:

  Zo Angela Merkelmisbaksel, oeps, nu sta je even met je waffel vol tanden, is het niet?? Mooi, je hoeft niet te denken dat je God bent en dat je het in de hele EU voor het zeggen hebt. Hou je nu maar eens een poosje op de achtergrond. Dank u!!

  Like

 6. Pingback: Mehr Leute von aussen der EU, immer mehr, millionen mehr, sagt Merkel ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 7. fransdewit zegt:

  Ze moeten dat mens elke bevoegdheid afnemen en als vrijwilliger laten werken in Afrika.

  Like

 8. Jan zegt:

  Overheidsmedewerkers spreken duidelijke taal: ‘vluchtelingen’ te dom om de wasmachine aan te zetten

  Like

 9. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 10. Jan zegt:

  Berliner Polizisten drohen Geld her – oder wir wählen AfD!

  Kein Weihnachtsgeld, kein Urlaubsgeld, jahrelang keine Gehaltserhöhungen: Berlins Beamte sind frustriert. Sie fordern vom Parlament einen ordentlichen Nachschlag. Wenn der nicht bald kommt, könne man auch anders, droht eine Volksinitiative.

  http://www.berliner-zeitung.de/berlin/berliner-polizisten-drohen-geld-her—oder-wir-waehlen-afd-,10809148,32721382.html?originalReferrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&originalReferrer=https://www.facebook.com

  Like

 11. Jan zegt:

  Time kürt Angela Merkel zur “Person des Jahres”

  Mit dem Titel werden seit 1927 jährlich Menschen geehrt, die nach Ansicht der Redaktion die Welt im jeweiligen Jahr maßgeblich verändert haben.
  ..
  http://de.sputniknews.com/panorama/20151209/306314285/angela-merkel-person-des-jahres.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s