EU: voorlopig geen permanente grenscontroles binnen Schengen

Screenshot_3

Een Duitse politieagent voert controles uit aan de grens met België.

(Door: Servaas van der Laan)

De 26 landen van de Schengenzone zijn voorlopig niet van plan het vrij reizen op te schorten. Ook nu buitenlanden falen in de grensbewaking blijft het interne vrij verkeer van personen van kracht.

Dat heeft EU-voorzitter Luxemburg besloten na een debat met de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie van de 26 Schengen-landen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op EU: voorlopig geen permanente grenscontroles binnen Schengen

 1. sammy zegt:

  dat is het jammere van dit soort lieden zij weten dat ze helemaal fout zitten in dit geval een afbrokkelende Europese gemeenschap. maar houden net als Hitler tot aan de laatste dagen hoop dat alle gemaakte fouten vanzelf verdwijnen. vaak gepaard met oorlog en ellende noem ze maar de Spanjaarden. tweemaal de fransen napoleon 2 maal de duisters laatste keer met Hitler daarvoor romeinen en allemaal helemaal mislukt. en deze keer de Europese gemeenschap een ondemocratisch monster geleid door de harlekijnen van Europa Rutte Hollande en noem maar op. vooral de alcoholist Juncker samen met zijn schandknaap Timmermans alles onder strenge controle van De Bilderberggroep onder het mom The New World Orde.
  Als je nsber Rutte samen met verrader Acher hun berichten op de staatstelevisie hoort uitkramen is er toch geen normaal mens die denkt dit komt nog goed. zij doe precies wat hun verteld word en dat is het. en toch ook nog die 250000 euro elk jaar. misdaad loont
  het zou mij niet verbazen dat er binnen nu en een half jaar een oorlog uitbreekt in Ukraine veroorzaakt door de dictators van Europa tegen de Russen ongelofelijk. nog geen mensenleven geleden begon de tweede wereldoorlog en nu dit weer. lang leve Israel de Russen en Wilders.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Totdat de volgende aanslag komt ?
  Of toch liever wanneer we midden in een burgeroorlog zitten ?
  Val dood om jullie linkse vaderlands-verraders en verkwanselaars !

  Like

 3. Jean zegt:

  Het is toch niet zo dat 26 misdadigers iets beslissen dat 500.000.000 Europeanen dat zo maar slikken?
  Die 26 misdadigers heel snel voorzien van een strop rond hun nek is de enige redding van Europa. Wij “eisen” grenzen sluiten en geen moslim/islamiet er nog doorlaten en starten met het massaal verwijderen van alle aanwezige moslims/islamieten want wij haten die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en zeker dat boekje van- én die vulgaire pedofiel mo.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Van mij mogen ze een bom op de Brusselse maffia gooien;en snel graag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s