Kabinet wil geen aparte opvang homoseksuelen

Screenshot_29

Minister Asscher van Sociale Zaken arriveert op het binnenhof voor de wekelijkse ministerraad. 

DEN HAAG – Het kabinet is het er niet mee eens om homoseksuele “vluchtelingen” die in de asielopvang te maken krijgen met geweld of bedreigingen, apart op te vangen. In Amsterdam gebeurt dat sinds september wel, bleek vrijdag.

Het gaat om een “incidentele oplossing”, zei een woordvoerster van de Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim (diversiteit). Zo’n tien tot twaalf homoseksuele “vluchtelingen” krijgen nu elders onderdak, omdat de huidige noodopvanglocatie in Zuidoost te “onoverzichtelijk” is. “Ze zijn naar eigen zeggen bedreigd en voelden zich niet veilig. Wij hebben dat signaal heel serieus genomen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kabinet wil geen aparte opvang homoseksuelen

 1. Wachteres zegt:

  Als ‘vluchtelingen’ zich bedreigd voelen, dan wordt dat serieus genomen.

  Wat, als dit tuig strak in de maatschappij komt; geen respect voor vrouwen, geen respect voor homo’s en geen respect voor andersdenkenden.

  En alles en iedereen waar je het niet mee eens bent, moet gewelddadig aangepakt worden.

  Blijkbaar hoeft het feit dat wij ons bedreigd voelen – want daar is alle reden toe – niet serieus genomen worden.

  O ja, ze krijgen vast wel een cursus waarin hun wordt verteld hoe wij hier denken.

  Dat zal’ m helpen…. alsof fundamentalistische moslims naar ‘kuffars’ luisteren.

  Like

 2. Pingback: Multiculti Nederland vangt christenen en moslims in AZC’s apart op wegens moslimagressie ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. Realist zegt:

  Volgens het kabinet kunnen we homo’s dus maar beter meteen van hoge gebouwen laten gooien zoals moslims dat graag in hun eigen landen doen. https://www.google.nl/search?q=muslim+building+gay&rlz=1C1ASUC_enNL609NL609&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwib2Ja9n8XJAhWFgw8KHVhcAWAQ_AUIBigB

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat gaat er toch een berg tijd, energie en geld zitten in dat gedonder met die ‘vluchtelingen’!
  De eigen bevolking telt helemaal niet meer mee.
  Even voor de duidelijkheid: ik reken de ‘goedmensen’, de islam-knuffelaars, NIET tot de eigen bevolking; zij houden nl. meer van de islamieten en staan graag met de pink op de naad van hun broek voor de ‘vluchteling’ klaar, terwijl ze niet omkijken naar bijv. de Hollandse bejaarden, die écht hulp nodig hebben.

  Man, man, dat dit ooit tot zó veel gespreksstof zou leiden…

  Like

 5. Het wil tot lui als Rutte en Asscher nog maar steeds niet doordringen, maar…..Het gaat hier niet om “just people,” het gaat om m.o.s.l.i.m.s !
  Nou ja, volg je kop ook maar; zet ze allemaal lekker bij elkaar: De nodige bloedige gevechten en ingeslagen schedels verder zullen we er weer eens over gaan práten…..
  Dat stel onnozelaars is al die lui gaan opvangen zonder te beseffen, waaraan ze begonnen; zoveel is wel duidelijk!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Driek zegt:

  Maar gedragen die vluchtende homo’s zich dan zo extravagant dat ze meteen opvallen? Het zijn in die opvanglocaties bijna allemaal alleenstaande mannen, dus je kunt je als homo dan toch gewoon gedragen? Ik vind het allemaal weer een overdreven gedoe, we leven in Nederland, wij maken geen onderscheid tussen mensen met een andere voorkeur. Maar ja, misschien trek ik weer voorbarige conclusies. En nu ineens zitten we plotsklaps met vluchtende nichten, vroeger hoorde je daar nooit over, ik snap het niet hoor! Ik weet maar één oplossing: allemaal terug naar de zandbak.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Lekker criterium is dat weer, totaal niet verifieerbaar. Homosexuele islamieten uit Iran, Irak en Afghanistan asiel verlenen. Volgens mij zijn jonge mannen daar in aanleg allemaal homosexueel dan wel bi-sexueel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s