Minder migranten aan de Grieks-Macedonische grens wegens invallen van de kou

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De toestroom van “vluchtelingen” aan de grens van Griekenland met Macedonië is vanwege het ongunstige weer verminderd, zoals het persbureau in Athene meldt.

Volgens de politie bevinden zich nog steeds ongeveer 3.500 migranten in de bufferzone. De helft van hen is afkomstig uit Iran en uit Marokko. Hun aantal is de afgelopen dagen wegens invallende kou verminderd. Velen van hen durven niet voor hun vertrek naar het buurland in de open lucht te slapen en blijven in Athene en Thessaloniki.

Volgens de chef van de Vereniging voor sociale ondersteuning van jongeren, Nikos Gavalas, heeft de organisatie al aan acht migranten uit Iran een onderkomen gegeven. Zij waren in hongerstaking gegaan en hadden geëist hen door te laten naar Macedonië.

“Parallel daaraan hebben we nog eens vijf migrantengezinnen ondergebracht…, die nu met steun van de juridische dienst asiel hebben aangevraagd”, aldus Gavalas.

Sinds het begin van het jaar zijn er volgens ambtelijke informatie meer dan 600.000 migranten de Republiek Macedonië binnengekomen. Donderdag hadden zich aan de Griekse kant van de grensovergang Idomeni 3000 mensen verzameld. Hun pogingen om door en over het hek van prikkeldraad te komen respectievelijk dit te mijden, werden door de Macedonische politie verijdeld. Tientallen migranten blokkeerden het treinverkeer op de route Thessaloniki-Skopje.

Slovenië, Kroatië, Servië en de Republiek Macedonië laten sinds 18 november alleen nog “vluchtelingen” uit de oorlogszones, dus uit Afghanistan, Irak en Syrië, op hun grondgebied. De overige asielzoekers werden erkend als economische migranten.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Macedonië, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Minder migranten aan de Grieks-Macedonische grens wegens invallen van de kou

 1. Edjan zegt:

  Schande! Die arme vluchtelingen in de kou laten zitten. En dat met Kerstmis, toen werd het kindeke Jezus ook niet geaccepteerd en moesten zijn vader en moeder door de sneeuw en de kou op zoek gaan naar een stal. En dat vieren wij, maar die arme vluchtelingen laten we in de kou staan! Ik roep daarom op tot een inzameling zodat wij vliegtuigen kunnen charteren die de arme vluchtelingen ophalen en hierheen brengen waar wij ze warm in ons midden zullen verwelkomen.

  Jaha, nu lacht u nog, maar over een paar dagen zult u zien dat dit profetische woorden zijn. Geeft daarom allen gul aan Edjan, uw profeet en het bankrekeningnummer kunt u bij E.J. Bron opvragen. Het nummer is van hem maar hij zal het geld doorsturen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !

  Meer-meer-meer ?

  Brandstichting om komst vluchtelingen

  LOSSER –
  Een container in Losser is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan.Op de container lag een briefje waarin werd gedreigd met brandstichting als er vluchtelingen in Losser zouden worden opgevangen.
  De container stond aan de Langenkamp, om de hoek van de Braakstaat waar in sporthal ‘De Fakkel’ binnenkort tweehonderd vluchtelingen zullen worden opgevangen.
  Volgens RTV Oost stond er op het briefje: ,,Geen vluchtelingen in Losser, anders gaat alles in brand.” De politie heeft het briefje veilig gesteld en doet onderzoek naar de herkomst ervan.

  Like

 3. Elena zegt:

  Wat een toepasselijke naam “De Fakkel” tsja dat is vragen om in de fik te gaan..lol.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Aktueel de Invasoren en vakkrachten die Merkel/Ferkel bestelt heeft !

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Bij Callais is het liften ook niet meer zo eenvoudig !

  Like

 6. Avidia zegt:

  Wat een zooitje daar, in wat voor toestand is de wereld in beland, belachelijk en angstig tegelijk. Al die jonge mannen die proberen hier te komen, hopend op een huis en uitkeringen, het is te erg voor woorden. En als ze hier beland zijn krijgen ze het vaak ook nog, ten nadelen van jullie kinderen die graag willen trouwen en een gezin stichten, ik kan hier zo witheet over worden. Dat brutale spul die stenen gooit naar een vrachtwagens die gewoon doorrijden, hoe erg wil je het hebben????? En er wordt niets aan gedaan, een paar politie auto’s!!!! Ik zie het echt somber in, de regeringen in Europa moeten vervangen worden door stoere en strengen aanvoerders die NEE durven zeggen, en niet het slappe zooitje wat er nu zit. Stem PVV, koele Wilders voor President, is het zo over!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Hij ligt al, nu nog een mooie, witte deken van sneeuw er over.

  Like

 8. Jan zegt:

  En de volgende islamitische terreuraanval is er weer:

  “Das ist für Syrien”Polizei wertet Messerattacke als Terrorismus

  Ein Blutbad erschüttert die britische Hauptstadt. Die Polizei spricht von einem “terroristischen Zwischenfall”, der Zeitpunkt der Tat scheint die Annahme zu stützen: Erst seit wenigen Tagen bombardiert die Royal Air Force Stellungen des IS in Syrien.
  ….

  http://www.n-tv.de/politik/Polizei-wertet-Messerattacke-als-Terrorismus-article16509286.html

  Zie ook:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3347632/Tube-terror-knifeman-screaming-Syria-blood-spilled-slashes-man-s-throat-Tasered-police.html

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ze mogen gelukkig allemaal terug richting warme zandbak…

  Like

 10. fleckie zegt:

  Wat is dat nu toch zielig: de binnendringers zijn ook nog ‘weergevoelig’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s