Wenen: 10-jarig jongetje in zwembad door Irakees verkracht

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Onze media willen ons maar al te graag wijsmaken dat de plaatsvindende immigratie een reden tot vreugde zou moeten zijn. Wat daarmee echter gepaard gaat, noemen deze media nauwelijks. Zo lees je deze dagen ook verbazingwekkend weinig over de ongelooflijke zaak van de verkrachting van een 10-jarig jongetje. Deze werd in een zwembad in Wenen door een 20-jarige buitenlander seksueel misbruikt. De vermoedelijke dader is een Irakees staatsburger.

In het toilet getrokken

Zoals de gedrukte editie van de “Kurier” op 4 december bevestigt, gaat het bij de man om een immigrant zonder Oostenrijks staatsburgerschap. De Irakees zou deze week een kleine jongen in een zwembad in Wenen het toilet hebben ingetrokken en zich daar aan hem hebben vergrepen.

Pas toen bezorgde burgers, die het tumult hoorden, alarm sloegen bij de badmeester, werd er ingegrepen. Deze opende de toiletdeur en hield de 20-jarige immigrant vast totdat d epolitie arriveerde. Deze bevestigde het incident, maar wil om redenen van bescherming van het slachtoffer geen nadere details publiceren. Terwijl het onderzoek nog loopt, zit de man in voorarrest.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Wenen: 10-jarig jongetje in zwembad door Irakees verkracht

 1. Elena zegt:

  -zucht- was er nu niemand in dat zwembad om die pedofiel even 5 minuten onder water te houden?
  Had ik trouwens nooit verwacht van een hoog opgeleide sieluuhguh vluchteling.

  Like

  • Anna zegt:

   Het is toch vreselijk,dit is nog maar het topje van de ijsberg,hier durven de kinderen niet eens meer naar het zwembad,ze zijn ook vreselijk lastig gevallen door asielzoekers

   Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Castratie alleen is niet genoeg voor deze smerige rat. Meteen het hele zaakje eraf. Gatver, ik word compleet onpasselijk van dit bericht en krijg moordneigingen.
  Arm kereltje. Ik denk aan je.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Dat is hun culturele achter(lijk) grond. Onze eigen troepen in Afghanistan (en alle andere westerse troepen) keken politiek uiterst correct de andere kant op toen ze in aanraking kwamen met de zeer wijd verbreide jongens prostitutie aldaar. Zo ongeveer iedereen (m, uiteraard, geen v) die het zich kan veroorloven gebruikt zo op z’n tijd een knaapje.

   Het is ook geen schande, want homoseksualiteit daar is de positie die je inneemt. Niet je seksuele voorkeur. Met andere woorden: de vent die ‘boven’ zit is geen homo, want hij doet het ‘normaal’. De man die ‘onder doet’ is wel een homo, want dat is de positie voor vrouwen.

   Jongens kunnen doen wat ze willen, tot ze baardgroei krijgen. Vanaf dat moment dienen ze zich conform de norm te gedragen. Vandaar dat het aantal Turkse en Marokkaanse knaapjes dat met ‘hand en spandiensten’ hun zakgeld ruimschoots bijspijkert zo groot is.

   Verder zijn mohammedaanse samenlevingen zonder veel uitzonderingen tribaal. Natuurlijk mag en kan je je niet vergrijpen aan een ventje van je eigen stam. Je stamgenoten komen echt wel verhaal halen. Als je geluk hebt, met een heggenschaar. Als je minder geluk hebt met een heggenschaar en een jerrycan.

   Maar wat je buiten je stam doet, dat is je eigen verantwoordelijkheid. Deze Irakese ingenieur deed dus (binnen zijn denkraam) maar een ding verkeerd: hij werd betrapt.

   Like

  • xadner zegt:

   Amputatie mag van Allah, dus je komt met de goede oplossing.

   Maar in die cultuur is pedofilie heel acceptabel, als het maar een vrouw of meisje betreft. Als het een jongen is valt het onder homofilie, mag dus niet van Allah. Voor hun is verkrachten van meisjes en vrouwen heel normaal. En is het doen met jongens en mannen een misdaad. Amputatie mag dan weer wel, dus gepaste straf.

   Dus het is nogal gevaarlijk om zo’n cultuur massaal binnen te laten. Dat gaat mis.

   Like

 3. D.DAY zegt:

  Dit is hun cultuur en daarom zo gevaarlijk, want de moslims vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. En deze barbaarse cultuur nemen ze mee naar het Westen. Onze waarden en normen bestaan voor moslims niet, behalve als het hen voordeel oplevert.

  Like

  • Gerda181 zegt:

   Is zo maar stel dat een irakees of wie ook in ons land komt wonen dan moet die ook weten dat wij rechts van de baan rijden en niet links. Dus als je in een ander land woond moet je je aan de normen en gewoontes van dit land houden tenslotte kiest die persoon om hier te wonen .wil die zich niet aanpassen moet die een van de landen kiezen waar ze dat allemaal maar mogen doen

   Like

 4. Cathja zegt:

  Direct uitzetten. Hij heeft zijn kansen op een verblijfsvergunning wel verspeeld, toch?

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Die schurfthonden bij voorbaat de toegang tot zwembaden ontzeggen!Het liefst in heel Europa!En deze smeerlap oftewel 20 jaar onvoorwaardelijk de bak in of,als dat wettelijk niet mogelijk is linea recta Irak met een duidelijke foto van zijn rot kop op alle tv-stations,kranten en internet!Zodat hij de rest van zijn miezerige leven met de nek wordt aan gekeken!

  Like

  • kruisridder zegt:

   In Irak wordt hij als een held gevierd want daar is kinderseks incl.verkrachting en kindhuwelijken toegestaan en als hij een kind van een dhimmie heeft verkracht, gaan ze daar allemaal uit hun dak.

   Like

  • Treintrien zegt:

   Jamaar da mag nie:
   http://www.express.co.uk/news/world/624187/Calais-mayor-bans-jailed-discrimination-migrants-local-swimming-pool
   De burgemeester van Calais liep óók tegen dergelijke problemen aan, maar als ze de calaisnegers de toegang ontzegt kan dit haar duur komen te staan:
   50.000 euro of 5 jaar gevangenisstraf.
   Ter vergelijk:
   als ik in elkaar wordt geslagen tijdens mijn werk door een geschifte psychotische kerel met een strafblad zo dik als een telefoonboek dan krijgt die idioot een jaar. (1. Eén. One. Ein…..Echt) Gelukkig wel met TBS. Dat wel. Kan hij rustig playstationen op zijn cel de komende tijd.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Het is te gek voor woorden dat je eigenlijk voor alles beveiligers zou moeten inhuren!We worden met de rug tegen de muur gezet zo langzamerhand!Ben benieuwd wanneer de emmer eindelijk overloopt en het gierend uit de klauwen loopt!

    Like

  • delamontagne zegt:

   En dit dan:
   BENZINE OVER SLACHTOFFER GOOIEN EN HAAR VERBRANDEN……………..

   Muslims WorldWide
   Finland: Afghan migrant poured petrol on his 17-yr old rape victim and burned her to death
   The facts are now coming out about the brutal Muslim rapes taking place in Finland by these fake “refugees” and migrants. Muslim “refugees” now commit more rapes per percentage of total population than the entire Finnish native population. . . Bing translated and adapted into English: Life sentence for the murder of a teenage girl … Continue reading →
   ………………….
   Ik ben van de generatie die EU nog heeft meegemaakt zonder een enkele moslim. De 0.00001% daargelaten.
   Heb toch vroeger 50 jaar geleden, nooit kunnen vermoeden dat men zulks achterlijke cultuur/volk toe zou laten.
   Dat gaat nog tot grote rampen leiden.

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Daarom moeten al die hoofddoeken natuurlijk alleen zwemmen, want het manlijke geslacht van de zelfde orde kunnen zich niet inhouden. En de goed moeten weer onder de kwade lijden.

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Gaat het nou om bescherming van het slachtoffertje? Of gaat het nou om bescherming van deze islamitische kinderverkrachter in wiens ideologie kinderverkrachting-en seks is toegestaan?

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Na fysieke castratie retour zandbak; gewoon straffen die dit soort lieden begrijpen.

  Like

  • tjonge zegt:

   castratie is niet genoeg ! ook de pik er af EN de handen er af !
   kan die never nooit meer iemand lastig vallen !
   .
   en bijkomend voordeel is, als die jeuk heeft, kan die niet krabben 🙂

   Like

 9. Geronimo zegt:

  Hele horden geteisem, dat is wat we over ons krijgen uitgestrooid. De verantwoordelijken hiervoor zitten zelf wel veilig weggeborgen, samen met vrouw en kind.

  Like

 10. asjemenou zegt:

  actie moet er komen echt!!!!
  ik heb het volgende bedacht:
  we gaan massaal aangifte doen.
  iedereen belt de pliessie, en ook echt iedere dag.
  we doen aangifte voor landveraad.
  iedereen moet dan zeggen dat ze aangifte willen doen tegen mark rutte.
  voor landveraad
  volgens het wetboek van strafrecht staat daar een hoge straf op.
  de telefoon bij de pliesie moet zo roodgloeiend worden, dat ze ovenwanten aan moeten trekken om op te nemen.

  deze link is uit 2011.
  we moeten gewoon massaal de regering aangeven voor landveraad.
  de politie is onze beste vriend.

  Like

 11. gelijk levens lang geven die idioot

  Like

 12. rikie zegt:

  Lelijk vies zwijn!!!!!! Castreren die handel.

  Like

 13. tjonge zegt:

  niet zeuren mensen, beetje begrip voor deze getraumatiseerde vluchteling, zonder die vreselijke oorlog had ie het waarschijnlijk nooit gedaan..

  Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Met dank aan de Gutmensch…………..

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Het is volkomen terecht dat er ophef gemaakt wordt over dit incident.
  Vergeet echter niet dat we meer dan 50 miljoen mensen(?) met ialamitische achtergrond in Europa hebben die dit NIET afkeuren.
  Echt veilig zullen wij en onze kinderen pas zijn als wie die 50 miljoen INDRINGERS er uit geflikkert hebben. De islam hoort niet in (West)-Europa. Beter gezegd: De islam heeft wereldwijd geen bestaansrecht omdat het een verachtelijke, criminele organisatie is, die zich gedraagt tegen zo ongeveer alle internationale rechtsregels.
  ISLAM – weg ermee !!!
  malsion@oerange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 16. Pingback: Wenen: 10-jarig jongetje in zwembad door Irakees verkracht | rechtsaf doorzee

 17. Hans zegt:

  Geen muur.
  Geen celdeur.
  Geen agent.
  Houdt mij tegen als het mijn kind was.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Ophangen !!!

  Like

 19. ravindra zegt:

  Die immigranten brengen al het onheil zoals pedofilie naar ons beschaafde wereld. Het is meer dan tijd geweest om de grenzen potdicht te sluiten voor dat onheil en de islamiseren!!!

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  H. Numan 6 december 2015 om 01:45

  Die onreine hypocriete moslims weten kennelijk wél een draai te geven aan hun (pedofiele) homoseksualiteit; als je als vent bovenop zit / ligt, schijn je dus niet van een hoog gebouw geflikkerd te worden.

  Dit moeten ze bij die smeerlap doen (voor mensen die om dieren geven: gruwelijke beelden)

  Like

 21. Theoden zegt:

  Niemand heeft het over het slachtoffertje. Schande. Dat kindje zal geen normaal leven meer leiden. Getekend door dat sommige mensen welcome refugees bordjes ophielden.

  Like

 22. Pingback: Zweden: Burgerwacht tegen seksuele intimidatie in zwembaden | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s