Dat die erwe van ons vad’re…..

Screenshot_20

…..vir ons kinders erwe bly:
Knegte van die Allerhoogste, teen die hele wêreld vry.
Uit: Die Stem

(Door: “eg regs”)

Voor wie het op PowNed gezien heeft, was het natuurlijk een kostelijk stukje amusement: de asielzoeker die ons trakteerde op een onvervalste proeve van typische Arabische pantomime. De handpalmen eerst nog ritmisch bijeen gewreven in een soort van ‘was-gebaar’, maar alras (met de armen breder uitgestrekt) zich aanbiedend aan de toehoorder: een bezwerende geste van vermoorde onschuld (‘ik heb niks gedaan’, ‘ik wil er niks mee te maken hebben’). Onderwijl ons deelgenoot makend van zijn minder dan ruimhartige taxatie van het niveau van de opvang ter plekke: “No service…no service”. Zelfs nog gerekend buiten Quinsy Gario en de ontelbare loslopende Jihadisten is het geen wonder dat multiculturalisme aan populariteit heeft ingeboet. En dat, zoals een over het paard getilde Surinaamse ‘tv-persoonlijkheid’ deze week nog mocht ervaren, ook meer en meer mensen bereid zijn deze weerstand in niet mis te verstane bewoordingen te articuleren. Wat ontbreekt is echter een veel meer fundamentele evaluatie van wat ons de voorbije decennia is aangedaan.

We zijn tegen massa-immigratie, omdat deze in de praktijk blijkt te leiden tot zulke afzichtelijke gevolgen. Maar wat als deze ‘schaduwkanten’ niet bestaan hadden; hadden we er dan wél vrede mee gehad? Natuurlijk zal dit het nodige vergen van ons inbeeldingsvermogen, maar laten we ons een Nederland proberen voor te stellen waarin de ‘nieuwe landgenoten’ zich allen wél op een perfecte manier hebben weten in te passen in onze maatschappij.

Dus geen ‘activisten’ die zich er in hun blinde blankenhaat zelfs niet toe kunnen brengen om -dan toch op z’n minst – onze allerkleinsten te ontzien. Verder, geen lanterfanterig gependel tussen moskee, koffiehuis, Marokko en de sociale dienst. Ook geen bontgekraagde  ‘kwajongens’, noch  door ‘stigmatisering en islamofobie geradicaliseerde kansarmen’. Daarentegen een droomwereld waarin zelfs de asielzoekers zich geen bedrieglijke parasieten betonen, maar moreel hoogstaande individuen zijn die onafscheidelijk kunnen bogen op een authentiek en legitiem ‘vluchtverhaal’. En dit overschrijdt mogelijk de buitenste design-parameters  van onze menselijke faculteiten, maar laten we ook fantaseren over een situatie waarin deze ‘nieuwkomers’ blijk geven van enige ‘goede wil’ of – wie weet – zelfs van dankbaarheid jegens de gastheer-populatie.

Zelfs in dit meest ideale scenario was veel-rassige massa-immigratie evenwel nooit vrijblijvend of ‘gratis’ gebleken. Ten eerste had ons ras deze infusie (ook onder dit meest gunstige – zij het onmogelijke – gesternte) niet kunnen overleven. De meeste mensen vinden het ‘leuk’ als hun kinderen en kleinkinderen enige uiterlijke gelijkenis vertonen met henzelf en met het nog vroegere voorgeslacht. Dit zijn puur-natuur-sentimenten die ook waardevol zijn als een soort van subliminale herinnering aan diepere overwegingen die raken aan plicht, recht en orde. Maar een dergelijke gelukkige omstandigheid zal in de toekomst dus zeldzamer en zeldzamer worden, totdat we uiteindelijk allemaal geassimileerd zijn tot een mokkakleurige melange van eenvormigheid. We maken ons druk om de panda en de zeehonden; waarom zijn we dan zo gelaten wanneer het aankomst op het behoud van onze éigen soort?

Ook is Nederland natuurlijk nú al het op één na dichtstbevolkte land ter wereld. Niet alleen moeten we met de ‘nieuwe Nederlanders’ concurreren om onderwijs, huisvesting en werkgelegenheid, het ‘samen delen’ van dit beperkte territorium zal ook betekenen dat voor een ieder van ons afzonderlijk een steeds kleiner deeltje overblijft.

En dan is er nog de ‘verkleuring van het straatbeeld’. Het gaat natuurlijk dwars in tegen alles wat ons aangeleerd is, maar als we eerlijk zijn, geeft dit nou nooit aanleiding tot een gevoel van Unheimlichkeit? Denken we nooit: ‘Dit zijn buitenlanders en dat zullen het ook altijd blijven’, of  ‘Ze hebben allemaal al hun eigen land;waarom moeten ze zo nodig ook nog het mijne hebben’?

In het kort komt het erop neer dat immigratie maakt dat die erwe van ons vad’re niet langer als een erfenis aan de volgende generaties doorgegeven wordt; een schending van het natuurrecht en in scherpe afwijking van wat wij gewoonlijke onder ethisch correct zouden verstaan. Het grondgebied – de fysieke ‘levenssfeer’-, de materiële en immateriële rijkdom die over eeuwen is opgebouwd, en tot slot ook de biologische integriteit zélf: dit alles maakt deel uit van een erfenis die volksvreemden simpelweg niet toekomt. En de vraag of het gaat om hoogopgeleide, vlijtige en wetsgetrouwe model-immigranten (of niet natuurlijk) is dan ook volstrekt irrelevant.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dat die erwe van ons vad’re…..

 1. Tistochwat zegt:

  Ik blijf het doodzonde vinden dat de landverraderlijke elite er de schuld van is dat er straks geen blonde en roodharige mensen meer bestaan; alleen nog maar ‘getinten’ met zwart haar.
  Variatie binnen een diersoort is toch veel leuker?

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, eg regs, we hebben daarover iets verschillende gedachten en zullen hier nog wel vaker een beetje botsen; moet kunnen!
  Noem mezelf autochtoon Nederlander hoewel m’n voorouders rond 1600 zich hier pas vestigden, afkomstig uit Schotland/Ierland.
  Ben dus niet zo’n verheven ariër..
  Ben gehuwd (4 jaar) met een Filipijnse, die nu ook de Nederlandse nationaliteit heeft en volledig geïntegreerd is en de Nederlandse taal behoorlijk beheerst.
  Eerste huwelijk was met een Surinaamse (creoolse) ging prima tot ze me betrapte met haar nicht.
  Tweede huwelijk was met een Indonesische; prima huwelijk tot een Molukse….tja, einde huwelijk.
  Steeds mijn schuld dat het misging, dit dankzij m’n nieuwsgierige löl.
  Enige ervaring met andere culturen kan me niet ontzegd worden.
  Voor wat betreft de massa immigratie, daar ben ik het met u eens en ben daar ook tegen, vooral omdat het moslims betreft die nooit zullen integreren en assimileren.
  Denk ook, dat als er dan toch massa immigratie moet zijn, we beter Filipijnen, Thai en/of Vietnamezen konden importeren; IQ gelijk, en ze willen werken.
  Zwart Afrika lijkt me minder geschikt; IQ laag, werklust te laag.
  Mensen die onze normen en waarden volledig respecteren, willen werken en zich aanpassen waar nodig.
  Integratie en assimilatie zouden plaats vinden, en ja, uw Aries ideaal zal geweld aan worden gedaan, Nederland zou in goede harmonie wat verkleuren.
  Kortom, ben het niet met u eens, doch wel waar het moslims en islam betreft.

  Like

  • Theoden zegt:

   Door dat donkers te trouwen zijn je kinderen niet meer blank, noch nederlander noch schots, en dat is schadelijk. Normen, waarden iq aziaten importeren is net zo schadelijk voor ons. Je lul heeft de hele wereld uitgewoond omdat je zelfhaat hebt, en je geen blank meisje hebt (je natuurlijke lotsbestemming), maar welke blank meisje wil een bruin werker. Als je die aziaten samenleving zo geweldig en gelijkwaardig vindt aan die van blanken (multicult), dan immigreer je toch na daar in plaats van ons nageslacht met je slechte sexkeuzes te besmetten. Maar je woont daar niet, omdat het hier beter is. Je bent vast zo’n tropische vakantie kinderliefhebber

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Uw eerste zin, ben helaas kinderloos, doch denk dat als er wel kinderen waren die uw niveau ver zouden overstijgen.
    “maar welke blank meisje wil een bruin werker.”; Ow, die blanke meiskes waren er zat, doch konden qua karakter en manieren niet tippen aan de dames waar ik op viel.
    Ben nu gepensioneerd, zorg samen met m’n echtgenote voor m’n hoogbejaarde moeder; wat ons voorlopig en hopelijk lang, belet naar Azië te vertrekken.
    Denk dat uw laatste zin u zelf karakteriseert; een soort spiegel…
    Tegen de tijd dat u zich anaal laat uitwonen door zo’n islam Arabier, ben ik wel vertrokken.

    Like

 3. Ron zegt:

  Als.ze in de tijd van de gastarbeiders nu chinezen hier naar toe hadden gehaald dan hadden er nauwelijks problemen hoeven te zijn.
  Chinezen zijn intelligente mensen die volmaakt integreren en hard werken.

  Maar dat paste natuurlijk niet in de doelstelling van de regenten. Die wilden dat het volk gemiddeld zou verdommen zodat het makkelijker onder controle te houden is. Toen kwam de EU nog en was de doelstelling compleet.
  Chinezen passen zich te goed aan naar het idee van de regenten. Het was natuurlijk de bedoeling dat de oorspronkelijke bevolking zich zou aanpassen aan de immigranten om een egale domme massa te krijgen, niet omgekeerd.

  Zouden daarom ook ooit die onderwijshervormingen inclusief mammoetwet hebben plaatsgevonden waardoor bijvoorbeeld het rekenniveau zo is ingestort?

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Mijn voorouders kwamen uit Sleeswijk-Holstein in ca 1650, ik moet zeggen daar merk ik niets meer van, ik was nooit zo’n patriot maar nu ik ervaar dat mijn landje aan de zee wordt uitverkocht aan de EU en de islam,, word ik verdomde kwaad op de mensen die dat mogelijk maken.
  Rutte u bent hoofd van dit land doe er verdomme iets en hou op met lullen maar DOE wat nodig is om ons land te redden!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Bob Fleumer 6 december 2015 om 20:52

   [quote] Rutte u bent hoofd van dit land doe er verdomme iets en hou op met lullen maar DOE wat nodig is om ons land te redden! [/quote]

   Ja maar, die vent WIL dit land helemaal niet redden; het enige wat hij wil, is een luizenbaantje met een vet inkomen! En om dat te bereiken, zou hij zelfs z’n eigen moeder nog verraden.

   Like

 5. tjonge zegt:

  de multiculti is niet mislukt !
  chinezen, indonezen, Filipijnnen, thai, koreanen, italianen, grieken, argentijnen, spanjaarden, etc, etc, etc zijn 100% GEEN probleem !
  je leest, hoort, en ziet er zo goed als niets op negatieve wijze van in de media !
  wil dat zeggen dat ze volledig integreert zijn ? echt niet, er zijn nog zat chinezen die weinig tot niets nederlands spreken.
  maarrrrr…… de chinezen e.a. houden WEL hun eigen broek op, stellen geen eisen, haten nederland/blanken niet, etc.
  .
  en DAT is het GROTE verschil met het islam-ongedierte, die willen ons kapot, en dat zal dus nooit gaan functioneren met onze maatschappij…..

  Like

  • Theoden zegt:

   Andere rassen en etniciteiten zijn ook een probleem. Een miljoen aziaten importeren in Frankrijk betekend niet meer franzen. Aziaten haten blanken ook. Het zijn alleen de blanken die denken aan broederschap en rassenloze samenleving. Omdat je niets negatief hoort over chinezen zegt dat nog niets. In rotterdam heb je chinatown en dat is een ghetto (no-go-zone) chinezen maffia en chinezen wantrouwen voor politie speelt allemaal mee. Je hebt al zoveel chinezen dat ze niet meer uit blanken hoeven te kiezen. Vietnamezen en afrikanen net zo. Ik vind Aziaten ook lelijk volk om te zien, met geen neusbrug. Platte neuzen. Mengingen en samen hokken dat is blanke genocide, zeker op de schaal. We hadden nooit die Indische mensen moeten laten komen, dat was begin van alle ellende. Hoeveel blanken zullen er over 100 jaar zijn? Dom blanken kiezen voor multicult/ras

   Like

   • fleckie zegt:

    Waren de Indische mensen dan geen afkomstige KNIL-soldaten geweest? ( Koninklijk Nederlands Indisch Leger). ..wat Chinezen betreft,: Wie zijn eigenlijk de ‘TONGS’ ?

    Like

   • tjonge zegt:

    niet eens met uw reactie.
    ik heb geen problemen met mensen die een kleurtje hebben zolang ze maar meedoen/betalen aan onze maatschappij.
    zolang ze positief bezig zijn, niet domineren, niet eisen, niet de hoogste misdaadcijfers vertegenwoordigen, etc, etc, dan heb ik absoluut geen moeite met een ander kleurtje !
    .
    wat boeit mij een kleurtje nou ? ik wil rust in de maatschappij, een fijne en op nederlandse normen en waarden gebaseerde maatschappij.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Theoden 7 december 2015 om 08:57

    Ik heb al heel lang het gevoel dat blanken worden beschouwd als een inferieur ras; als slappe ‘bleekscheten’. Maar ik geef -als bleke ‘bleekscheet’ met groene ogen zijnde- nu eenmaal qua partnerkeuze het meest om ‘bleekscheten’. Een blanke huid, blauwe ogen en zwart haar is best een mooie combinatie voor een man. Trouwens: van alle haarkleuren vind ik goudblond (NIET geblondeerd) de allermooiste kleur voor een vrouw.

    Like

   • Hendrik M. zegt:

    Ach, u heeft wat tegen Aziaten?
    Wellicht omdat hun IQ duidelijk hoger is dan het uwe?
    Misschien dat een serie bezoeken aan een psychiater en zware psychische medicatie u van uw minderwaardigheidscomplex af kan helpen?
    Ondanks uw minderwaardige opmerkingen wens ik u succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s