De islam is een totalitaire ideologie, die al 1470 jaar de mensheid bedreigt!

Screenshot_30

(Door: “Balkanske priče”)

Wijlen Mustafa Kemal Atatürk („Vader van Turkije“) zei over de islam: „Deze absurde theologie van een immorele bedoeïen is een rottend lijk dat onze maatschappij vergiftigt“.….

Na het nazisme en communisme is de islam de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt. Ze is een verderfelijke en leugenachtige ideologie, net als nazisme, die zich vermomt als een “godsdienst”. Politieke islam ziet de wereld als eeuwig verdeeld in twee tegengestelde kampen: 1) “Dar al-Harb” (land van oorlog, geregeerd door de ongelovigen); 2) “Dar al-Islam” (land van vrede, geregeerd door moslims). Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van oorlog.

Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb”, het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend veranderd moet worden in het “Dar al-islam”, het land van de islam. Maak je geen enkele illusie! Nederland behoort net als andere Europese landen tot de “Dar al-Harb” en moet worden onderworpen. De islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen! De islam heeft in 1470 jaar nog nooit iets anders gedaan dan dood en verderf zaaien!

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

18 reacties op De islam is een totalitaire ideologie, die al 1470 jaar de mensheid bedreigt!

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Een radicale moslim wil uw hoofd afhakken,terwijl een gematigde moslim wil dat de radicale moslim uw hoofd afhakt. Je bent moslim of je bent het niet. [/quote]

  Daarom zit ik me altijd te verbijten als Geert Wilders spreekt over “gematigde” moslims, want die BESTAAN niet! Ze lezen allemaal hetzelfde ‘handboek’, de koran, en de ‘gematigden’ protesteren NOOIT luidruchtig tegen de gruweldaden van hun moslimbroedertjes.
  Ik begrijp wel waarom Geert het steeds heeft over “gematigde” moslims; want hij moet natuurlijk een béétje ‘politiek correct’ doen om niet nóg meer gedemoniseerd te worden.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Klachten over de islam kunnen worden ingediend bij :
  De Terreur Fabriek te bereiken op adres:
  Masjid Al-Ḥarām
  Mecca 24231
  Saudi Arabia

  Phone: +966 011-405-0614
  Fax: +966 011-402-6583
  ( alleen in arabisch gestelde vragen worden behandeld…………….)

  Like

 3. Astrid zegt:

  Het toelaten van de islam in de westerse wereld is als een schoolklas die voorheen vrij homogeen qua niveau was, en waarbij ineens allerlei leerlingen geplaatst worden die ver onder dat niveau zitten, dit onder het mom van ‘differentiatie’ en ‘iedereen gelijke kansen’. Maar de lagere leerlingen trekken de hogere leerlingen daarmee wel het niveau naar beneden. En dat doen moslims dus met de met de hele wereld, samen met al die zogenaamde gutmenschen, die feitelijk ordinaire opportunisten of dwangmatige dwazen blijken te zijn. Alsof de wereld zich laat maken.

  Ik gok nog steeds op de krachten van Moeder Natuur, die op een moment de boel wel even gaat ‘re-setten’, want de welwillende mensen van de planeet worden volledig onder de voet gelopen door bezetenen. Ja mensen, wij zitten op leerschool Aarde en in een zeer gedifferentieerde klas, maar wie had gedacht dat de islamkleuters bij de universitaire afstudeerders in één hok gezet zouden worden en dat dat hok ook nog eens heringericht wordt naar islamitische eisen, zoals aparte bidruimtes.

  Tja, de moslims zijn inderdaad héél apart. Aan hen is het volgende dan ook niet besteed: “All things are a part, maar voor de moslims is alles slechts ‘apart’.

  Vraagt iemand hen wel eens wat ze uiteindelijk dan gaan doen, zodra ze de wereld hebben veroverd? Gaan ze dan ineens wel constructief te werk in het leven en bouwen ze dan eindelijk eens iets duurzaams op, behalve de sharia dan, die puur voor, door en van de super onzekere heteromosselmannetjes is? Kijk naar Gaza, kijk naar Afrika en het hele Midden-Oosten en alle andere landen waar het mohammedaanse zwaard regeert. Oordeelt u zelf.

  Sinds de eindeloze stroom van miljarden aan Westers ‘ontwikkelingsgeld’ zijn vooral terroristen en dictators uit de grond geschoten, de landen zelf zijn nog even droog en de bevolking even arm. Maar ach, waarom zou men überhaupt in de hitte op het land gaan werken, als de UN wekelijkse voedselpakketten in hun dure Hummers in de dorpen komt afleveren? De lokale bevolking geeft het zelf ook toe: dat ze er lui en ongemotiveerd van worden. Argggggh gutmenschen!
  Ik weet niet wie ik meer haat, die genetisch door inteelt gedegenereerde kudtlui die zich moslim noemen, of onze bloedeigen opportunistische handlangers- en faciliteerders. Beide groepen hebben gemeen dat ze onhebbelijk en bezitterig zijn, ja tot het bezetene af.
  Maar mij zullen ze nooit hebben. ‘Sticks and stones may break my bones, but they can’t take my rock ’n roll’ – en zo is het. Verloochenen is voor ontevreden huichelaars, ik zoek juist het Licht.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Deze Syrische vrouw werd door ISIS gedood in de buurt van Aleppo, Syrië.
  De reden !!!!!!!!!
  Zij werd betrapt met een blikje bier in haar hand.
  Werd vastgebonden en met een bordje met haar naam aan de voeten, waarop ook aan de “vrome” gelovigen werd gevraagd haar te bespuwen.
  Islam: VREDE, VREDE EN LIEFDE

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vergat te vermelden dat ze eerst werd doodgeschoten, UITERAARD.
   Koranische gerechtigheid moet er zijn.

   Like

   • Republikein zegt:

    Wat is het nou, eerst vermoord en daarna dood geschoten of andersom!
    Ik wil het wel kunnen blijven volgen.

    Like

  • Astrid zegt:

   Je zal maar zo zijn, dat je dit een medemens aan kan doen. Volgens mij moet je jezelf eerst helemaal vol verdovende middelen pompen om dit soort supersadistische daden überhaupt uit te kunnen voeren.

   Gezellig hoor, dat gemiddelde straatbeeld daar, met op iedere hoek van de straat wel een toegetakeld lichaam van iemand die zomaar ineens opgehangen werd, zomaar expres platgereden, zomaar expres van een gebouw geduwd, tot ontploffing gebracht, of verzopen in een al dan niet brandende kooi met explosieven, maar altijd vooraf met de handen vastgebonden op de rug en dan – reeds danig toegetakeld, en al meer dood dan nog levend, de laffe eindexecutie. How low can you go?

   Like

 5. delamontagne zegt:

  De moskeet van de”martelaar” voor allaha in
  Californië

  Zijn vrome “gebeds-toebehoren”……………

  http://www.dreuz.info/wp-content/uploads/2F0A4D1800000578-3344350-An_additional_1_400_rifle_rounds_were_found_inside_the_bullet_ri-a-77_1449198818529-500×335.jp

  Hier onderweg naar de 72 “maagden”>>>

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Kleine opmerking: 632 is het sterfjaar van Mohammed. Vanaf dat moment in de geschiedenis zijn anderen in de weer gegaan om op de zelfde manier misdaden te plegen als hij. En pas vanaf dat moment is er een groei geweest van de islam. Plotseling kon iedereen rijk worden met Allah. En vanaf dat moment komen er steeds vaker mensen achter dat roven en moorden veel makkelijker gaat als men in opdracht werkt van een onzichtbaar vriendje.

  En de som van 2015 (dit jaar) minus 632 (sterfjaar Mohammed) is dus 1382 jaar dat de islam de wereld kwelt, en niet 1470. De islam bestaat in feite al langer dan Mohammed zich er mee bemoeide want Allah is de bekende Arabische maangod, maar in die tijd was het nog niet gebruikelijk dat men misdaden zoals diefstal, moord, roof en afpersing pleegde onder het mom van een soort ‘geloof’!

  Moslims tellen niet de jaren sinds de dood van de eerste misdadiger maar de onzinnige perioden van elf maanden en een paar weken sinds de eerste succesvolle verovering van Mohammed. Het moslimse jaar is geen normaal natuurlijk jaar gebaseerd op de omwentelingen van de Aarde rond de Zon, maar van omwentelingen van de Maan om de Aarde. Niet iets om je druk om te maken. Valt ook niet mee te werken. Want als extra kolder komt er ook nog bij de de Maan zichtbaar moet zijn vanaf de Aarde, er zit dus soms ook nog wel eens een dag verschil tussen de moslim-datum hier en daar. Op sommige plaatsen op de wereld is het dan een dag eerder begonnen. Dan loopt een regio gewoon bijna een maand een dag uit de pas met de anderen. De moslimse kalender is niet mee te werken, gelukkig heeft men al jaren geleden besloten om de moslimse tijdberekening voorgoed af te schaffen.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Vraag: Zouden er ook moslims bestaan die zich eigenlijk schamen voor hun “godsdienst?”

  Like

 8. Republikein zegt:

  Babe staat aan, eerst wielercross, nu Babe!
  Sporza!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Bestaan er geen mensen die net als hun in die landen geboren zijn die niet moslim zijn? Bedoel hier heb je toch ook katholieken, protestanten, christelijken enz enz. Je maak mij toch niet wijs dat ze alleemaal gek geboren worden daar?

  Like

 10. Fubar zegt:

  Ben er wel klaar mee dat alle islamcritici altijd blind denken dat Ataturk een toffe peer was, ik verwijs naar de eerste alinea hierboven.

  Lees dit eens:
  Mustafa Kemal Ataturk: A Maniac, Psychopath and Mass-Murderer
  http://www.liveleak.com/view?i=866_1424615880

  Dan ben je wel genezen neem ik aan. Een uitgebreider artikel over deze genocidalist staat in de planning (al een tijdje), maar voor nu is deze link ook wel de moeite.

  Zonder deze übernationalistische Turk, was het ottomaanse rijk na WO-I netjes in stukken gesplitst. Hadden de Koerden nu hun eigen staat, waren er misschien geen 1,5 miljoen Grieken omgebracht, en de lijst is nog veel langer.

  Dat die ooit een quote de toekomst ingeworpen heeft mag geen reden zijn, zijn immense misdaden te vergeten of te vergeven.

  Hij deed simpelweg wat alle Turken voor hem gedaan hebben en ook na hem doen. De grootste islamitische massamoordenaar zijn van alle islamitische barbaarse volkeren.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Over welke Turk hebben wij het hier? Aub geen onderscheid, alle Turken zijn gelijk en alle mohammedanen zijn gelijk en alle moslims zijn allemaal gelijk en allemaal liegen en huilen ze even hard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s