Een stukje culturele verrijking gearresteerd voor verkrachting en brutale overval

Screenshot_1

(Door: “rommel”)

Twee veel belovende tienerjongens uit het midden in het oosten, 16 en 17 jaar oud, zijn afgelopen woensdag in Oslo gearresteerd. Ze worden verdacht van een gewelddadige gewapende overval op een kiosk. De jongste uit het gebied van de islamitische verrijking heeft tijdens de roofoverval een 17-jarig meisje verkracht die in de kiosk werkte. Beide ambitieuze jongens worden ook verdacht van een andere verkrachting die heeft plaatsgevonden in een hotel in Oslo. Beide arrestanten hebben een asielgerelateerde allochtone achtergrond.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Tanzania, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een stukje culturele verrijking gearresteerd voor verkrachting en brutale overval

 1. Muurbloempje zegt:

  Zie maar. Alles wat binnenkomt meteen castreren. Doen we in populaties zwerfkatten ook die zich ongewenst en ongelimiteerd voortplanten. Die woestijnbarbaren planten zich ook ongelimiteerd voort. Dat zorgt ook nog eens voor overbevolking van de aarde. Een groot en onwenselijk gevaar. Gatver, wat een goor min volk.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als mensen twee paspoorten bezitten, dus een dubbele nationaliteit hebben, dan lijkt het mij zeer wenselijk om de mogelijkheid open te houden om één van de nationaliteiten definitief ongedaan te maken. Ben je geboren in Tanzania, dan heb je daar je roots, en kan de Noorse nationaliteit je zonder meer afgenomen worden als je misdrijven pleegt.
  Dat tweede paspoort mag nooit een garantie zijn voor de houder ervan, dat hij/zij nooit uitgezet kan worden. Het zou beter zijn als landen de mensen met een verblijfsvergunning een tijdelijk paspoort zouden verstrekken, voor onbepaalde tijd. Dit paspoort zou ten allen tijde ingenomen moeten kunnen worden.
  Nu zitten veel landen met mensen opgescheept die ze niet kunnen terugsturen omdat ze in feite rechten hebben in beide landen.
  Stom dat ze dit ooit mogelijk hebben gemaakt!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Catja !
   Niet mee eens !
   EEN PASPOORT met een proeftijd van 20 jaar !
   Het andere word inbehouden en bij een strafbaar
   feit of het niet willen aanpassen aan de Nederlandse wet,
   hun oude pas terug, de Nederlandse pas ingetrokken en
   een enkeltje terug naar hun zandbak !

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Hoop dat Noorwegen toch een weg vindt deze vuige criminelen de Noorse nationaliteit te ontnemen en ze terug te sturen naar hun zandbak.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De galg zou voor dat tuig de beste oplossing zijn !!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Hebben de twee ambitieuze jongens geen medaille gekregen voor hun snelle inburgering? Zolang de Noren ze niet ergens bij de Noord Pool zouden smijten, is het business as usuall. Het alle beste dat de Noren kunnen doen is een interneringskamp voor asielzoekers bouwen zo’n 50 kilometer van Hemmerfest vandaan Daar zouden ze elkaar in het donker verkrachten en als hobby kannibalen opvreten. Daar vallen ze niemand lastig. Wat zijn de Noren toch stom om van zo’n gelegenheid geen gebruik maken. Had Nederland maar een stukje Noord Pool daar ging de hele tyfus morgen al heen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s