Hoe Justitie, de politiek, de politiek-correcten en de MSM de mensheid verraden

Screenshot_22

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Nog nooit was er in de geschiedenis der mensheid een dictator die zijn eigen volk tegen een ander volk wilde inruilen. Een dictator, die ervoor zorgde dat in zijn land het geweld – door de intrede van andere volkeren in zijn land – steeds meer toenam. Zoveel tegenwoordigheid van geest bezaten zelfs de grootste dictators in de geschiedenis der mensheid. Ze mogen dan hun volk in vele opzichten op andere manieren verraden hebben, maar niet in dit opzicht. Hierdoor was er, ondanks het vele lijden dat de mensen onder de verschillende dictators uit te staan hadden, steeds de garantie dat de mensen hun land weer konden opbouwen en aldus nog steeds in het bezit van hun land waren. Op deze basis kon ieder volk zich zo weer herstellen en een nieuwe start maken. Dat is er nu, in het geval van Duitsland, niet meer bij. De Duitsers zullen onherroepelijk hun hele land verliezen door de massale instroom van mensen uit andere naties en andere culturele kringen.

Terwijl weliswaar die mensen uit culturele kringen die op dezelfde Duitse wortels gestoeld zijn, met hun waardigheid, hun ontwikkeling, hun religie en hun inzet geen gevaar voor de overname van Duitsland vormen, hebben moslims, dankzij de opdracht van hun profeet, namelijk een land volledig te islamiseren en de bewoners tot onderwerping aan de islam te dwingen, het op de controle over – en de overname van Duitsland voorzien.

In vrijheid leven, zoals het meer dan 60 jaar voor alle nationaliteiten, geloofsgemeenschappen en vrijdenkers in Duitsland mogelijk was, zal er in Duitsland dan niet meer bij zijn. Dat is zoiets van de islam, om door middel van geweld zijn doelen te volgen en te realiseren. Hoe meer moslims het land binnenkomen, des te meer het geweld daar op de scholen, op straat en in de woningen toeneemt, zodat de levenskwaliteit van de oorspronkelijke bewoners van een land verder afneemt, tot het voor hen uiteindelijk niet langer mogelijk is als niet-moslim in dit land te leven. Wie het toenemende geweld in Duitsland aanschouwt, zal erkennen dat het meeste geweld in Duitsland van moslims uitgaat, gericht tegen vreedzame mensen. Op de scholen, op straat en in de woningen.

Wie dat niet gelooft, zou het simpelweg bij onze politie, onze Justitie, en mensen die met gewelddadigheden te maken hebben, moeten navragen, maar ze zullen van die kant geen informatie krijgen, aangezien hen een muilkorf werd omgedaan door onze Justitie, onze politiek, de politiek-correcten en onze MSM. Alleen zo wordt gewaarborgd dat de invasie van moslims in Duitsland zonder grotere hindernissen doorgang kan vinden. Eens heeft de geschiedenis aangetoond dat in landen die door moslims worden gedomineerd minder vrijheid voor elk individu heerst, minder zelfbeschikking, in het bijzonder voor de vrouwen aldaar, en minder ontwikkeling. De mensen daar regelen over het algemeen alles door middel van geweld, wat geen wonder is, aangezien hun grote voorbeeld Mohammed het precies zo gedaan heeft.

Op deze gewelddadige man oriënteren de moslims zich in hun manier van handelen, hun manier van denken en hun wetten. Moslims krijgen van jongs af aan aangepraat dat zij zo, door middel van geweld, in het Paradijs komen. Het is daardoor geen wonder dat door de steeds verder uitbreidende toevloed van moslims het geweld in elk land toeneemt. De overwegende meerderheid onder de moslims kent geen liefde, geen medegevoel, geen moraal en geen naastenliefde. Dat blijkt alleen al hieruit dat ze geen enkele liefde, medegevoel, moraal en naastenliefde voor hun vrouwen bezitten, die ze door middel van geweld een huwelijk in drijven, ze aldus hun zelfbeschikking ontnemend.

Voor de overwegende meerderheid der moslims hebben vrouwen geen eigen wil om zo zelf over hun leven te kunnen beslissen, maar is zo goed als iedere islamitische vrouw onderworpen aan de wil van willekeurig welke man in haar omgeving. Deze beslist hoe zij haar leven te leiden heeft en met wie zij het moet doorbrengen. Vije beslissingen over haar leven? Vals alarm! Dit toont aan dat de overwegende meerderheid der moslims nog ver verwijderd is van het beleven van liefde, medegevoel, moraal en naastenliefde. Ze worden nog té zeer door hun geweldideologie gevormd.

Moslims geloven echter dat ze, wanneer ze door middel van geweld andere mensen in hun omgeving domineren, daardoor boven de ongelovigen staan. Zo gehersenspoeld werden moslims sinds hun geboorte. Ze hebben iedere band met de realiteit verloren. Spreekt men ze daarop aan, dan verdedigen ze nóg hun profeet, die Joden onthoofd, vrouwen onderdrukt, kinderen ontmaagd en in 8 jaar tijd 8o rooftochten tegen vreedzame volkeren ondernomen heeft. Het is verbijsterend hoe moslims er omheen draaien wanneer het om deze feiten gaat.

Helaas werden de westerse landen door hun regeringen verraden, aangezien zij hun volkeren niet bijtijds over deze omstandigheden hebben ingelicht, teneinde op die manier een invasie van moslims in hun landen te verhinderen. De aanslag van Parijs was slechts een logische consequentie van het feit dat moslims geweld niet als zonde beschouwen, maar als hun heilig recht. Geweld tegenover ongelovigen en mensen die zich niet wensen aan te passen aan hun onderdrukkende wil. Zo heeft Mohammed het gedaan en aldus doet de overwegende meerderheid der moslims het ook. Een vreedzaam mens zou nooit een gewelddadig mens als Mohammed volgen als profeet. Dat alleen al toont de ware inslag van moslims aan.

Alleen is de vraag: Kan men het de moslims echt kwalijk nemen als ze reeds als baby in zo’n gemeenschap geboren en vanaf dit tijdstip dusdanig geïndoctrineerd werden? Heeft een moslim dan nog überhaupt de mogelijkheid zich uit deze indoctrinatie te bevrijden? Sporadisch lukt het moslims uit hun gewelddadige ideologie te ontsnappen en als zij dan ook nog in een land terechtkomen dat de ware islam met de mantel der liefde bedekt heeft, dan hebben ze pas echt niet meer de mogelijkheid om zichzelf en hun gewelddadige ideologie te spiegelen aan een geheel van Verlichting, naastenliefde, medegevoel en moraal.

Door het verraad van de westerse justitie, politiek, de politiek-correcten en de MSM aan hun eigen bevolkingen werd ook de moslims de mogelijkheid ontnomen om zich verder te ontwikkelen. Aldus verraden de westerse justitie, politiek, de MSM en de politiek-correcten alle mensen op deze planeet in gelijke mate door hun stilzwijgen, hun negéren en hun ontoereikende opheldering over de ware islam.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hoe Justitie, de politiek, de politiek-correcten en de MSM de mensheid verraden

 1. Harry zegt:

  Het verraad heeft een rotkop !
  Wat ben ik dat kreng gaan haten !
  Er gaan zo veel mensen dood , waarom die nou net niet ?

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Verraad heeft helaas veel meer gezichten, bv de landverraders die ons regeren…

  Like

 3. Gasso zegt:

  Ik kan niet wachten totdat dat gore zwijn aan de galg bungelt, neem er zelfs nog twee snipperdagen voor.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De tranen branden in mijn ogen als ik mij realiseer dat we achter een EU en een vrouwtje merkel aanlopen die allebei hun verstand hebben verloren, maar wat nog erger is dat de mensen die echt een verschil kunnen maken niets doen om dit te stoppen, tante merkelwop moet gestopt worden zij is niet meer bij zinnen punt.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die ogen van dat loeder stralen een angstaanjagende krankzinnigheid uit; wát een zielloze blik!
  De blik van iemand die in staat is tot ultieme wreedheid, zonder er ook maar één seconde van wakker te liggen.
  Volgens mij is Merkel het prototype van een psychopaat.

  Like

 6. patie kotie zegt:

  ISLAM = I(k) S(lacht) L(iever) A(ndersgelovige) M(ensen).
  De moslims zijn zooo dom, dat ze zelf niks meer kunnen (nadenken), daarom kan de islam ook niet zonder geweld, onderdrukking, enz. Dat is voor hun de enige uitweg om te overleven.
  De islam is helaas ook een vorm van een godsdienst, maar dan van die zielige satan.
  satan weet dat hij (te) weinig tijd heeft, daarom sleurt hij zoveel mogelijk slachtoffers (incl. ook de eigen moslims) met zich mee.
  satan wist al veel langer dat hij nooit kan winnen (hij zal altijd en eeuwig elke keer weer verliezen), maar toch gaat hij gewoon stug door, (je weet maar nooit, misschien win ik het wel een keertje, wat een sukkeltje zeg).
  Ben ik blij dat er een hogere macht is, die alles kan oplossen , zeg.

  Like

  • maria zegt:

   Jammer dat het dan ten koste moet gaan van zoveel onschuldige mensen .
   Het staat allemaal al geschreven in de boeken onder Openbaring.
   Dus kunnen we het wel voorkomen ?
   Ik merk in mijn omgeving dat niemand gelooft wat er momenteel gebeurd , de vluchtelingen zijn zielig…………………..
   En ze verslijten je voor onmenselijk en een racist , maar hoe krijg je nou Nederland wakker?

   Like

 7. Jan zegt:

  Syrische Pässe kauft man am Kiosk

  Athen ist ein wichtiger Anlaufpunkt für Flüchtlinge auf ihrer Reise nach Nordeuropa. In den Einwanderervierteln hat sich eine ganze Passfälscherindustrie etabliert.

  http://www.zeit.de/wirtschaft/2015-12/paesse-syrer-faelscher-griechenland-athen

  Like

 8. geebtvkijker zegt:

  en wat te denken van DIT ….oook verraad van het EIGEN volk !
  http://nos.nl/artikel/2073475-politie-treedt-op-tegen-agenten-die-vluchtelingen-discrimineren.html
  we zien dus duidelijk WELKE kant het op gaat….
  politie wordt dus ook tegen ons opgezet .

  Like

 9. Enrico zegt:

  Vreemde, walgelijke blik van Merkel in haar ogen… Alhoewel, dat is een normale Ooste Duitse blik. Die mensen neem je niet serieus.

  Like

 10. Johan zegt:

  Korpschef Gerard Bouman is het prototype van de Neo-NSB’er. Dit soort lieden verraadt het Nederlandse volk in naam van het politiek correcte establishment en helpen aldus mee aan de ondergang van Nederland.

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  er gaat steeds iets fout nu, met die b daar !
  moet zijn geentvkijker met een n dus
  help bron ??

  Like

 12. Joshua zegt:

  geebtvkijker zegt:

  Als politie moet je alleen voor de veiligheid zijn, hoe geindoctrineerd ben je dan als politie baas.
  Welke veiligheid harlekijn, alleen voor de zielige vakantiegangers die hier de boel komen terroriseren?
  Dus de stasie is hier ingevoerd door VOLKSVERRADERS.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   hierboven is ook iets fout gegaan , joshua
   ( je hebt wel gelijk hoor, maar ik ben het niet die dat gezegd heeft.) mijn naam moet er tussen uit

   Like

   • Joshua zegt:

    Sorry, zo heb ik het ook niet bedoeld, het was alleen een reactie op de link die jij voorstelde, waar ik op reageerde, niet om jou te scanderen.
    Vriendelijke groet

    Like

 13. Theoden zegt:

  Jammer dat hier steeds gesproken wordt over alleen moslims. Afrikanen zijn ook een groot probleem, christenen of niet. Ik denk nu al een tijdje alleen in rassen. Wij blanken zijn anders door ons ras.

  Like

 14. Joshua zegt:

  Theoden, islam is geen ras, de afrikaan is geen ras, de christen is geen ras, hoe kan jij in rassen denken????

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  De duivel heeft vele gedaantes en een ervan is Merkel. Zolang we dit toelaten en niet in opstand komen heeft de duivel macht. Dus……..

  Like

  • Edjan zegt:

   Guardiacivil, dit bericht heeft mijn dag weer goed gemaakt.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik ben blij dat je hier wat energie uit put, elke dag doe ik een wens dat deze duivelse krachten terug in de duisternis treden, diep naar de hel vallen, vandaar uit zijn ze opgestaan door de roep en de wens van die genadeloze en vernietigende elite die de aarde aan het opeisen zijn. Nou ik vecht ertegen met de “Positieve Kracht van het Denken”. Dit is ons door God gegeven om met deze positieve kracht mooie dingen te verkrijgen, zolang je in het goede denkt en vraagt vanuit liefde dan worden deze wensen werkelijkheid. Hetzelfde doet de NWO maar dan met gebruik van de slechte en zwarte krachten. Koop eens het boek : De kracht in jezelf. van Dr.Joseph Murphy
    Bestellen bij: http://www.altamira-becht.nl ISBN-10: 90 2300673 9
    Ook een heel mooi boek is: Geleid door het Licht van Betty J.Eadie bestellen bij: awbruna.nl ISBN 978 90 229 9408 5
    Deze twee boeken heeft niets met sekte te maken, maar puur met de mens. Het tweede boek beschrijft door Betty een reis. Zij overlijdt tijdens een operatie en is een paar uur dood, maakt een reis van een paar uur en komt weer tot leven, echt gebeurd! en wonderbaarlijk en mooi.

    Like

 16. geentvkijker zegt:

  Boek van Pim van Lommel
  jarenlang onderzoek gedaan naar Bijna Dood Ervaringen
  beste boek wat er is op dit gebied

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Het mooiste waargebeurde om te lezen, bestel het als dit nog kan : Geleid door het licht
   1992 door Betty J. Eadie ISBN 078 90 229 9408 5 Betty is een paar uur dood geweest en ging op reis, kwam daarna weer tot leven en geeft nu cursus zelf inzicht en persoonlijke groei

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s