JAN ZWETSKOUS

Screenshot_19

(Door: “Driek”)

De bijna onverdraaglijke betogen van sommige lieden om de misdaden der mohammedanen alsmaar goed te praten grenst soms aan waanzin. Wanneer ik de uitspraken lees van die verzameling nitwits waarmee Nederland rijkelijk is toegerust, slaat de angst mij om het hart. Want, lezer van deze krijgshaftige site van E.J. Bron, nog altoos zijn er arglistige lieden die met elkander wedijveren om die islamitische moordenaars met hun ingeprente haat een excuus te geven voor hun misdadig gedrag. Zwetskousen zijn het. Eén van die zwetskousen is die socialistische vrijheidsapostel Jan Marijnissen. 

Onlangs las ik op de site van Joods.nl dat  Jan Marijnissen (Oss – 1952), voormalig leider van de Socialistische Partij, Israël linkt aan de aanslagen in Parijs. Jan Marijnissen is in het Radio 1 programma Kamerbreed ingegaan op de oorzaken van de terreuraanslagen. Naast mislukte integratie en het feit dat de immigranten zich “massaal gediscrimineerd” voelen, speelt volgens Marijnissen het Israëlisch–Palestijns conflict mee in de psyche van de terroristen.

Met deze uitleg heeft onze held uit Den Haag in één klap ruim 1300 jaar internationaal jihadisme witgewassen door het mede in de schoenen te schuiven van de moderne Joodse staat, opgericht in 1948, en zich – al dan niet onbewust – schuldig gemaakt aan een eeuwenoude traditie. Een traditie die zo oud is uit als de bijbel en zo nieuw als de krant van vandaag.

“Het Palestijns-Israëlische conflict is een metafoor voor de achterstelling van de Arabische wereld en de moslimgemeenschap, Jan Marijnissen”.

Waarde lezer, dit wilde ik even onder uw aandacht brengen.   Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, SP, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op JAN ZWETSKOUS

 1. mijn-idee zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Midden-Oosten-experts-Migrantencrisis-EU-is-uiterst-ontvlambare-situatie-en-invasie

  Heeft wellicht geen verband met het artikel……… maar moet het toch even kwijt…..

  Like

 2. Anna. zegt:

  Zei hij ACHTERSTELLING????? Jan Marijnissen……. Hoe stom ben je…… De Arabieren hebben zoveel olierijkdom dat ze de hele wereld economie vrijwel plat kunnen leggen……. NOEMT jantje dat achterstelling..? Dan ben je wel heeeeeeel dwaas…….
  Vanwege die alles lamleggende islam religie komen ze niet en nooit tot ontwikkeling…….
  Want bij alles roepen ze Inshalla deze Arabische domoren vergeten dat ze wel zelf moeten werken………. Ze willen zeker dat Allah het doet……
  Zonder olie worden wij in west Europa iets anders geleerd; Bid en werkt…….. En het werkt want de ” gewone man ” is doorgaans rijker dan al die domme Arabieren

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Nitwit dat is het goede woord en dat geldt voor alle linksen!

  Like

 4. D. G. Neree zegt:

  Het wordt tijd dat Nederland (weer) als 1 man achter Israël gaat staan

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal met u eens !!!

   Like

  • Ja…..Ooit was dat het geval. Ik heb er vorig jaar nog weleens een theorieetje over ontwikkeld, dat het de na-oorlogse generatie indertijd misschien té geforceerd opgedrongen is, met als gevolg dat zij de kont tegen de kribbe gooide tijdens de Mei ’68-revolutie en daarna, zoals dat met meer ‘heilige huisjes’ het geval was. Uiteengezet in “De rebelse roots van het Goedmenschendom.”
   https://ejbron.wordpress.com/?s=de+rebelse+roots

   Like

  • Verwarde Man zegt:

   Uit het hart gegrepen.

   Shalom, volgend jaar in Jerusalem.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ D.G. Neree op 6/12 om 19:00

   Volledig mee eens!
   Wat is de reden dat onze overheid Israël de rug heeft toegekeerd? Heeft dat land het er naar gemaakt dat wij geen bevriende natie meer genoemd willen worden?
   Israël treft geen blaam. Dat is zeker.
   Wij, en daarmee bedoel ik allen die Israël en warm hart toedragen, steunen dit bijzondere en democratische land, zéker in deze voor hen zo moeilijke tijden!

   Shalom!

   Like

 5. jungleelephant zegt:

  Die flapdrol verdient een wel zo ontiegelijk harde schop onder zijn achterste dat de schoen er in blijft steken!

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  ” het feit dat de immigranten zich “massaal gediscrimineerd” voelen ” ……Dat is juridisch toch te weerleggen lijkt me. Het is een gevoel , zoals ze het beweren , maar dat gevoel hoeft toch niet juist te zijn in de opinie van een rechter . Of zie ik dat nu verkeerd ? Ik bedoel , dan zouden wij als NLers , toch ook kunnen zeggen , “Wij voelen ons bedreigd , en geintimideerd door de moslim gemeenschap in NL cq Europa” En dat is dan nog niet eens gelogen of onwaar . Kijk maar naar Opsporing verzocht . Zijn gewoon KEIHARDE feiten in tegensteeling tot hun vermeende gevoelens . Toch ?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ik heb niets met het gepeupel van de SP de partij van Harry HAMAS van Bommel, weg ermee !!

  Like

  • Nou, zeg dat wel! trouwens, ik heb die Marijnissen altijd al een afschuwelijke potentaat gevonden! (Echt een vent voor een Marxistisch-leninistisch-maoïstische beweging als de SP!)
   Snapte nooit wat veel mensen -niet eens SP-stemmers- in die vent zagen: IK werd er onpasselijk van! (En nóg: Moet je die rótkop zien…..)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Edjan zegt:

   Van Boemel, was dat niet die hoogstaande goedman die na de rellen bij de Schilderswijk waar eerst moslims met IS vlaggen hadden gezwaaid en riepen “alle joden moeten dood” en waar later diezelfde moslims zich zwaar gediscrimineerd voelden omdat een stel Nederlanders riep “dit is Nederland” zodat die arme, achtergestelde moslims zich genoodzaakt voelden met stenen te gaan gooien waarop de Nederlandse politie de Nederlanders wegleidde, nouja, was het niet deze vanboemel die toen extra geld naar de arme moslims in de Schilderswijk wilde sturen? Onbegrijpelijk dat er nog mensen op dat rotpartijtje stemmen!

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad, onbegrijpelijk dat er nog mensen op de SP stemmen! Het zijn gewoon landverraders! Alles voor anderen, eigen volk het laatst of helemaal nooit.

    Like

 8. Taljaard zegt:

  Zo lalt (geen schrijffout) links, door hun constant in een ideologische roes verkerende verziekte psyche, zichzelf steeds dieper de put in.
  En maken zij zichzelf steeds ongeloofwaardiger.
  Ze worden in een hoek gedreven, realiseren zich dat hun invloed afkalft, en slaan van de weeromstuit steeds grotere onzin uit.
  Jammer dat een groot deel van het Nederlandse volk, vooral het deel onder de 40, tot op het bot is geindoctrineerd door het culturele marxisme en die onzin daarom nog steeds slikt als zoete koek.
  Maar de feiten loochenstraffen deze luchtfietserij steeds meer.
  En daarom is links nu de dode tak aan de boom van de evolutie geworden. Gedoemd tot afval.

  Like

 9. jadus zegt:

  Jan halalworst.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  De SP heeft veel geld en veel fanatieke stormtroepers. Dat maakt het een enge partij, die we niet mogen onderschatten.

  Like

  • Inderdaad, vooral wat betreft dat geld. En hoe komt dat? Doordat ze hun politici -en wie weet ook hun gewone leden, daar sta ik buiten- tot een bestaansminimum veroordelen vanwege die afdrachtregeling! Alles moet naar de partijkas.
   En die robotten het maar toelaten! Weet U, waar ze volgens mij perfect op hun plaats zouden zijn? In Rusland: Die staan ook nog steeds mechanisch te juichen bij alles wat de regering verordonneert!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja, als je loon van je eigen mensen afperst, dan kun je ook wel ‘veel geld’ hebben…..!

   Like

 11. paulzwueste zegt:

  Die gewezen communistische worstenmaker moet zijn communistische bek houden

  Like

 12. likoednederland zegt:

  Professor Afshan Ellian bij de boekpresentatie van ‘150 Palestijnse fabels’ over Jan Marijnissen en dergelijke types:
  “Ik had altijd verwacht dat mensen die Kant lezen en Hegel en Shakespeare, die goed zijn opgeleid in Europa en Noord-Amerika dat die verstandiger zouden zijn dan die in het Midden-Oosten.
  Dat die niet door fabeltjes zouden worden opgevoed. Maar dat is helaas niet zo.”

  http://likud.nl/2015/12/lancering-boek-150-palestijnse-fabels-zeer-geslaagd/

  Like

 13. Republikein zegt:

  Een Noorse krant heeft excuses
  aangeboden voor een overlijdensbericht
  van de Kerstman.

  Tussen de familieberichten stond deze
  week ook de dood van Olausen Julenisse,
  oftewel “onze geliefde Vadertje Kerst”,
  aangekondigd in Aftenposten.Volgens de
  advertentie was Julenisse geboren op
  12 december 1788.Hij zou donderdag zijn
  overleden in Nordkapp,het noordelijkste
  puntje van Noorwegen.

  De uitvaart is op 28 december in de
  Noordpoolkapel,meldt het bericht verder
  nog.De krant onderzoekt hoe het bericht
  in de krant heeft kunnen komen.”Dit had
  nooit gepubliceerd mogen worden.”

  Like

 14. Republikein zegt:

  Kijk dan Jan!

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Ab en Sal interviewen SP’er Jan Marijnissen

  Like

  • jungleelephant zegt:

   “Marokkanen sluiten zich nergens bij aan;die profiteren alleen”!Zo,dat had Wilders eens moeten zeggen!Dan had iedereen over hem heen gevallen!

   Like

  • fleckie zegt:

   Heer Bron, ik heb hier een reactie geplaatst,als antwoord op Cathja 7.12., maar is helaas meteen VERDWENEN.( waarschijnlijk wordt mijn p.c.weer ‘ontlast’ van dergelijke informatie? )

   Like

 16. fleckie zegt:

  Ja, Heer Driek, : af en toe krijgt men het gevoel dat men tegen de bierkaai strijdt..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s