Nieuwe terreurdaad: steekpartij metro Londen

Screenshot_4

(Door: Emile Kossen)

In de Londense metro heeft een man zaterdagavond meerdere mensen aangevallen met een mes. Hij schreeuwde bij zijn actie dat hij het ‘voor Syrië’ deed.

De politie noemt de steekpartij een ‘terroristisch incident’. Bij de steekpartij zijn zeker drie mensen gewond geraakt, waarvan een ernstig.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nieuwe terreurdaad: steekpartij metro Londen

 1. Elena zegt:

  Wederom het bewijs van de islamitische achterlijkheid. Vorig jaar er was nog niet één persoon of kogel van buitenlandse afkomst daar aanwezig geweest.
  De moslims hebben onderling minsten 200.000 Syrische doden op hun geweten (cijfers van vorig jaar).
  Hopelijk gooit men die messensteker na zijn straf ergens in de woestijn.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De geesteszieken die ik riep ?
  Besteld -Geleverd !

  Like

 3. Astrid zegt:

  En nog vele dergelijke terreurincidenten te gaan…..

  Het betrof overigens een machete, wat toch wel iets meer is dan een standaard zak- of broodmes. De NOS sprak natuurlijk alleen van een ‘mes’ en een ‘steekincidentje’, lekker afvlakken weer. Nu vanochtend nemen ze voorzichtig het woord ‘terreur’ in de tekst op, alsof we hun getraineer niet door zouden hebben, de verraders.

  Ik hoop dat vandaag in Frankrijk de kiezers verstandig zullen stemmen, anti-links en anti-EU, anti Hollande, anti-islam. En dat de Britten komend jaar ook maar eindelijk eens verstandig zullen kiezen en dat er een strenge controle op de gang van zaken uitgevoerd zal worden, ivm de inmiddels aangetoonde fraude. Hier in NL gaan ze dat natuurlijk ook proberen [zie de tegenwerking ivm het GeenPeilreferendum], vandaar dat GeenStijl zelf ook tellingen bij gaat houden.

  We hebben vandaag de dag met meerdere vijanden te maken, die onze democratie om zeep willen helpen. Eigenlijk is ’t het gewone volk tegen de rest.

  Wat een wereld, wat een puinhoop.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Onze grootste vijand is de gehersenspoelde ‘Gutmensch’ die meer van eis-moslims, klaagnegers, ‘vluchtelingen’ en ‘asielzoekers’ houdt dan van de eigen bevolking, en die de ‘socialist’ in het zadel helpt en houdt.

  Daarna komt de ‘socialist’ die ons de wet voorschrijft, onderdrukt en financieel kaal plukt om in de eerste plaats zichzelf te verrijken en om in de tweede plaats onze islamitische moordenaars en andere kwelgeesten/parasieten op onze kosten uitgebreid te faciliteren.

  En tot slot is daar de islamiet, die we met z’n allen gemakkelijk het land uit kunnen trappen, ware het niet dat de vele landverraders dit verhinderen!

  Wie dit niet inziet, is een rund!

  Like

 5. likoednederland zegt:

  De berichtgeving is opvallend: als zoiets in Israel gebeurt, plaatsen de media een andere kop dan nu.
  Dan lees je iets als “moslim op straat neergeschoten”.

  Like

  • Edjan zegt:

   Terwijl ze de man hier nog relatief netjes arresteren. Misschien krijgt hij wel een taakstrafje! In Israël lossen ze dat anders op. Duurt nog wel een paar jaar voordat ze dat hier door hebben.

   Like

 6. Alweer een terroristisch “incident!” Van dat “Incident” komen ze maar niet los!
  Maar enfin, het woord “terroristisch” is tenminste nog eens gevallen; hoera!
  Nu nog even het woord “islamitisch” er aan toe durven voegen,dan komen we aardig in de goede richting.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. delamontagne zegt:

  UK: Muslim who attacked eight women in ten days in London had only been in the country a few months.
  The BEARDED defendant spoke to confirm his name and date of birth and told the court he had no address.
  Prosecutor Charlotte Chirico told the court Midani is accused of eight offences against lone females between 22 and 31 October.

  She said: ‘He’s only been in the UK for a few months’. ( m.a.w; äch, hij weet niet beter )

  HIJ WAS ER DUS PAS EEN PAAR MAANDEN………………….het zij hem vergeven.

  Like

 8. tjonge zegt:

  ik begin steeds meer begrip te krijgen voor die wanhoopsdaden van die immigranten/vluchtelingen, let wel, ik keur het absoluut niet goed dat zij willekeurige onschuldige burgers vermoorden, maarrrrrrrrr,
  .
  het westen, met die gore usa voorop, steekt het hele midden oosten in brand, onder het huichelachtige motto daar democratie te brengen (waar de bewoners zelf nooit om gevraagd hebben).
  natuurlijk is dat “democratie brengen” een gore kut smoes en gaat het alleen maar om geopolitiek, olie/gas en de dollar.
  .
  .
  stel je eens voor, puur een fictieve gedachte, we zitten geen van allen in de nato, dat duitsland ons nederland begint te bombarderen, wij nederlanders vluchten naar belgie,
  wij vertoeven een poosje in belgie, maar belgie heeft een verbond met duitsland wat al jaren bestaat,
  duitsland doet op een gegeven moment een beroep op belgie om mee te bombarderen op nederland, en jij als nederlandse vluchteling ziet met lede ogen aan hoe jouw opvangland (belgie) jouw familie doodvermoorden met bommen ?
  .
  hoe radeloos zou JIJ zijn ?
  .
  eerlijk gezegd zou ik ook gaan moorden als mijn dierbaren om zeep geholpen werden, maar dan niet willekeurige burgers, ik zou gaan voor de hoofdverantwoordelijken.
  .
  .
  dus ja, ik snap die radicalisering wel.
  .
  en ja, we moeten af van de betrokkenheid van dat smerige spel van geopolitiek, olie/gas en de dollar.
  .
  ik wil hier als nederlandse burger helemaal geen aandeel in hebben…..

  Like

  • Pieter zegt:

   De moderator zal u wel kennen dat uw commentaar geplaatst werd.
   Laten we maar aannemen dat uw reactie cynisch bedoeld is namens groepen personen die hier normaal gesproken niets te zoeken hebben…

   Like

   • tjonge zegt:

    pieter, is absoluut niet cynisch bedoeld.
    .
    laat ik eerst voorop stellen dat mijn reactie geheel los staat van mijn mening over de islam plus zijn volgers. wat die mening is weet iedereen wel hier op bron, overbodig om toe te lichten.
    .
    .
    ik probeerde alleen maar een voorbeeld te schetsen dat er volledig onschuldige gevluchte mensen uit vreemde landen dol draaien en tot moorden overgaan door toedoen van geopolitiek, olie/gas en de dollar, waar de usa de hoofd-dader van is.
    eerlijk gezegd wil ik niets met dergelijk usa/het westen/eu-geboefte te maken hebben

    .
    nogmaals, staat los van mijn mening over moslims/islam.

    Like

  • Edjan zegt:

   Radicalisering veroorzaakt door fouten van het Westen is een veelgehoorde smoes van moslims en linksen. Fouten worden overal en door iedereen gemaakt maar uitgerekend de moslims moeten op grond van (vermeende) Westerse fouten gaan moorden.

   De werkelijke oorzaak van hun moordzuchtige gedrag kun je eerder vinden in hun Koran die zegt dat moslims het leidende volk behoren te zijn maar dat verrekte Westen is rijker en machtiger dus dat moet kapot. En de feitelijke reden voor hun achterlijkheid is niet onze onderdrukking maar hun eeuwige stammenstrijden en hun eeuwige Koran-lezerij die niets anders toelaat. Een soort vrijwillige hersenvernauwing.

   Verder lijkt het mij dat de “echte vluchtelingen” die je aanvoert het minst van allemaal zullen radicaliseren: het zijn juist de Koran-lezers die dat doen.

   Like

   • Edjan zegt:

    Sorry, dit was een reactie op tjonge

    Like

   • tjonge zegt:

    edjan, dus usa/het westen doet dus niet aan machtsspelletjes omwille van geopolitiek, olie/gas en de dollar ?
    .
    ennuh, hoe vaak moet moet ik benadrukken dat mijn mening los staat van islam?

    Like

   • tjonge zegt:

    “Fouten worden overal en door iedereen gemaakt”
    .
    fouten maken is wat anders dan moedwillig landen totaal ontwrichten/plat bombarderen omwille van geopolitiek, olie/gas en de dollar.
    .
    en laat het nu “toevallig” hoofdzakelijk islamlanden zijn die aangevallen worden door het westen, dus kans op wraak van een moslim-achtige is relatief groot.
    maar nogmaals, mijn reactie staat los islam,

    Like

 9. Tistochwat zegt:

  tjonge 6 december 2015 om 15:18

  [quote] hoe radeloos zou JIJ zijn ? [/quote]

  Die ‘radeloze’ schijtmachines hebben anders nog een beste grote bek als het hun aangeboden voedsel of de accommodatie niet naar wens is.

  Like

  • tjonge zegt:

   tistochwat, zie ook mijn reactie op pieter.
   .
   mijn reactie staat volledig los van islam.
   het gaat er mij om dat er zo maar landen zijn (usa voorop) die omwille macht te verkrijgen, zomaar landen willens en wetens ontwrichten.
   er wordt gepokerd met miljoenen mensen die allemaal verliezen en een klote toekomst tegemoet gaan.
   .
   probeer je nu eens voor te stellen dat nederland door een vreemd land morgen aangevallen wordt, en dat wij ons boeltje kunnen pakken, onze dierbaren aan flarden worden geschoten ?
   en dat je dan door het gastland, waar je naar toe gevlucht bent, dat dat gastland OOK nog eens bommen op jouw vaderland gooien ?
   .
   nogmaals, staat volledig los van islam, en gelukzoekers.
   .
   en wil ook niet meer vluchtelingen in nederland/europa, maar snap best dat er bij doodnormale niet-islamitische mensen eens flink de stoppen door kunnen slaan.
   en dat heeft alles te maken met dat gore spel van geopolitiek, olie/gas en de dollar.
   .
   daar zijn u en ik en alle gewone burgers niet aan schuldig maar wel al dat politieke geboefte wat het westen vertegenwoordigt….

   Like

 10. Republikein zegt:

  Vreemd volk.
  Van de Pygmee hoor ik nooit wat.
  Zie ik die over het hoofd?

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  De laatste 10 reacties geeft aan dat een paar mensen twee zaken met elkaar verweven. ” Waar” is dat de geopolitiek een op grote schaal machtmisbruik, uitbouwen van deze macht en opzettelijk veroorzaken van oorlogen om hun doelstelling te bereiken. Ten tweede, de Islam opereert vanuit Het Project met ondersteuning van hun god die hen alles veroorloven om hun doelstelling te halen. Eigenlijk twee verschillende zaken en de ene gebruikt cq profiteerd van steun, leveringen, bezettingen, politieke verwarring en verdeeldheid, van de ander en andersom. Op het hele speelveld zijn dus twee krachten bezig (NWO-Bilderberg de Geopolitiek) en de (Islam met het geheime Broedergenootschap Project) en de met daarbij betrokken landen (NAVO-NATO), rebellen en een grote speler als Rusland om dit alles buitenspel te zetten. Maar geef me gerust kritiek als ik dit verkeerd zie.

  Like

  • tjonge zegt:

   Guardiacivil , ik weet niet of uw reactie betrekking heeft op mijn reactie, maar ik vermoed van wel dus hier mijn reactie terug.
   .
   ik maak toch aardig duidelijk in mijn bovenstaande reacties dat de islam volledig los staat van geopolitiek, olie/gas en de dollar.
   .
   ik probeer ook niet met mijn voorgaande reacties een lans te breken voor de terrorist die onschuldige burgers om zeep helpt.
   ik geef enkel aan dat ik het (soms) kan begrijpen dat er mensen zijn die verdreven zijn uit hun land en dierbaren hebben zien sterven (en nog steeds zien sterven) door smerig spel van westelijk geopolitiek, olie/gas en de dollar,
   dat er dan sommigen door draaien en wraak nemen (helaas op onschuldige burgers), begin ik steeds meer te begrijpen.
   .
   let wel, ik heb geen begrip voor degenen die door draaien uit islamitische overtuiging, want dat is jihad, en die gasten mogen van mij op de brandstapel.
   .
   .
   voor de mensen die mij nog niet begrijpen, nee, ik ben niet pro vluchteling/pro terrorist, ik ben anti nato, obama, vn, eu en den haag, want die staan allang niet meer aan de kant van de gewone burger .

   hoop dat ik duidelijk ben nu….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s