VIDEO Joe Walsh: de Amerikaanse Geert Wilders

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De dag nadat islamitische terroristen 14 Amerikanen vermoordden, beloofde de Amerikaanse hoofdofficier van justitie Loretta Lynch iedereen te vervolgen die “anti-islamitische retoriek” gebruikt die “beweegt richting geweld”. Wat betekent dat in hemelsnaam? Ik heb het recht van het First Amendment, mevrouw Lynch, om alles te zeggen wat ik wil over moslims. U wilt het proberen en me vervolgen voor wat ik zeg? Kom maar op:

De meeste moslims in de wereld zijn terroristen, ondersteunen terrorisme, en/of ondersteunen sharia-recht. Zij zijn onze vijand. Ik wil ze niet in Amerika. Iedere moslim die zich  niet wil assimileren, moet als de sodemieter opdonderen uit Amerika. Iedere moslim die een terrorist is of terrorisme ondersteunt, zou gedood moeten worden. Als “gematigde” moslims zich niet uitspreken tegen terrorisme, dan zijn ze onze vijand en zouden we ze uit ons land moeten zetten. Ik hoop dat er een reactie tegen moslims komt, omdat islam, zoals deze wordt gepraktiseerd door de meeste moslims, geen “religie van vrede” is en iedereen van ons die in vrede leeft, zou alles in het werk moeten stellen om de islam te verslaan.

Zo, mevrouw Lynch. Als een Amerikaan heb ik het recht om alles te zeggen wat ik zojuist deed. En ik zal de waarheid blijven uitspreken over de islam in de hoop dat anderen wakker zullen worden en we zullen alles doen wat we kunnen om dit kwaad in ons midden te verslaan.

Als dat geen “anti-islamitische retoriek” is die “beweegt richting geweld”. Ga je gang en vervolg me. Kom maar op.

Bron:
https://www.youtube.com
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Obama, Overheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Joe Walsh: de Amerikaanse Geert Wilders

 1. Elena zegt:

  Die Lorreta Lynche spoort van geen meter, ook zij buigt bij voorbaat voor de extremistische islam.
  Het is de omgekeerde wereld.
  Dat idiote mens verdient de galg.
  Men zou massaal de extremistische islam preventief moeten ruimen, te beginnen bij de haatbaarden in Saoudi Arabië.
  Daar komt alle ellende vandaan.
  De Westerse wereld heeft nooit haat gevoelens naar de moslim gehad..maar sinds die haatbaarden de Westerse wereld veroveren door hier te komen wonen, verafschuwen de westersemensen hun achterlijke moordzuchtige ideologie.

  Like

 2. Cor Ozinga zegt:

  Dus in de USA hebben ze ook een OM wat gehersenspoeld is door D66. Eens kijken of het First Amendment stand houdt tegen de Goedmens retoriek. Wij hebben de ervaring, dat Justitie nog wel eens de verkeerde bril op heeft gezet.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Waar blijven onze broekschijters die precies hetzelfde
  voor Europa verlangen en daar evenzo wie deze man
  voor opkomen ?
  WAAR BLIJFT DE WEERSTAND ?

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Aan het kleurtje te zien van deze hoofdofficier van justitie moet je al niet ver gaan zoeken welke haar lievelingsgeloof is.

  Like

 5. Anna. zegt:

  Dat is de Obama doctrine alle woorden en taal gebruik over moslims moeten als vredelievend voorgesteld worden…… De buren van het stel moslims die moordden in het verzorgingshuis durfden de politie niet te waarschuwen want dan zou je dicrimineren….. Deze Obama doctrine is heel gevaarlijk het is mensen monddood maken…… Straks wordt het recht op vrijheid van meningsuiting ook nog geschrapt………… Zo ver is Amerika onder Obama afgegleden……. Ik snap niet dat ze hem niet afzetten….

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat een kerel uit één stuk is dat! Die zie ik liever dat de slappe onderdanige mannetjes die ‘vluchtelingen’ verwelkomen.
  Hulde, Joe Walsh, hulde!

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat filmpje is wat off, maar die vent gaf me animo!
   Ik heb ook zo’n overhemd.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dit is ook waar de heer Poetin zo bang voor is dat de moslim vanuit Tsjetsjenië weer naar Rusland komen voor aanslagen. Het hele ZuidOosten van Rusland is moslim. En hij heeft al een grote aanslag in een bioscoop mogen ervaren. Zouden mensen misschien wakker schrikken als zoiets morgen in Nederland gebeurd en te zien is op NOS journaal. (kreeg zomaar deze gedachte)

   Like

 7. tjonge zegt:

  gezien de afkomst van Lorreta Lynche snap ik direct het “islam is lievvv”
  .
  vroeger, toen er nog fijn apartheid was….

  Like

 8. Pogo zegt:

  Meer, meer, meer van dit slag graag.

  Al moet ik er wel bij zeggen wat ongelooflijk triest sommigen kunnen reageren op dit soort terroristische daden.
  Hoe meer terroristische daden vanuit de islam, hoe meer sommigen de islam in bescherming menen te moeten nemen.
  Dat is toch de wereld op z’n kop.
  I.p.v. de bevolking te wijzen op de gevaren van de islam, gaat men de islam bij voorbaat al in bescherming nemen.
  Dit leidt juist tot het ‘wij/zij-denken’ (Waarvan ik van mening ben dat het die kant op moet gaan. Al willen onze regeringen ons anders doen geloven.)

  Ik vind het ook erg vreemd dat we nu (het is bijna 2016) nog steeds geen open debat kunnen voeren over de islam.
  We debatteren over alles en nog wat maar niet over de islam en de rol die zij (het) speelt op het wereldtoneel.
  Het is niet zo moeilijk om de islam te kakken te zetten; Je nodigt een imam uit in een tv-programma en vraagt hem wat de islam wil in deze wereld. Van mijn part zet je die David Wood ernaast die de uitspraken van die imam controleert en waar nodig is wijst op de taqqiya die de imam pleegt n.a.v. de koran/soenah/sira of hoe die duivelsboeken ook maar mogen heten.
  Dat geneuzel van al die zogenaamde ‘gematigden’ moeten we dan ook maar achterwege laten want niemand zit te wachten op een mening van iemand die schippert (als dat al zo zou zijn) met de leer.
  Het onderwerp is de islam; de enige weg tot onderwerping aan allah ingegeven door de enige ware ‘profeet’ mohammed.
  Dus niet de interpretatie van een enkele individu.

  Like

 9. Jan zegt:

  Negers steken blanken in brand

  http://www.liveleak.com/view?i=8bc_1449337410

  Gedegenereerd als moslims. En die zwarte racist in het Witte Huis zal je niet horen want die heeft hetzelfde vunzige karakter en zal deze praktijken alleen maar aanmoedigen.
  Een van de gedegenereerden:

  http://www.liveleak.com/view?i=8bc_1449337410

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s