Het Nederlandse volk bestaat wel degelijk!

Screenshot_33

(Door: Joost Niemöller)

Er bestaat niet eens een Wikipedia-pagina over ‘Het Nederlandse volk.’ Wel over ‘De Nederlanders’, en dan treed je binnen in een onnadenkend moeras van verwarring, inhoudelijk uitgehold en geformaliseerd in holle kreten. Alsof we het allemaal niet meer weten.

Er wordt, zo vertelt Wikipedia ons, nog steeds vaak geschreven over ‘Het Nederlandse volk’, maar dit zou geen wetenschappelijke betekenis hebben. Maar kennelijk heeft het voor veel mensen wel degelijk betekenis. Waarom wordt er dan zo ontwijkend over gedaan? We beseffen niet dat die ontwijkende houding pas van korte tijd is.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het Nederlandse volk bestaat wel degelijk!

 1. Pingback: Het Nederlandse volk bestaat wel degelijk! | rechtsaf doorzee

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Er zijn meer echte Nederlanders dan men ons wil doen geloven. Hoeveel? Daar komt men wel achter als de pleuris uitbreekt. En dat gaat beslist geen jaren meer duren. Want de shit hits almost the fan.
  Ik ben er een, net als mijn broers en zonen.

  Like

 3. Teunis zegt:

  Volgens mij zijn er eerder Nederlandse volkeren. Ik bedoel, ik ken veel aardige Limburgers, maar ze hebben toch een heel eigen cultuur, ze spreken een ander Nederlands, ze hebben een ander geloof dan het zogenaamd typisch Nederlandse calvinisme.
  In de grensregio’s zijn de verschillen aan weerszijden van de grens een stuk kleiner dan de verschillen binnen Nederland. En als je ver genoeg uitzoomt om de culturele verschillen tussen Friezen, Hollanders, Limburgers en Tukkers weg te laten vallen, dan zijn we eigenlijk gewoon Duitsers of die toevallig een aparte staat hebben. En ook van de Denen verschillen we minder dan onderling.

  Like

 4. Seculiere Kemalist zegt:

  stop dan met drinken als je het zat bent…
  Trouwens wil ik EJB. bedanken met een kus voor zijn goeie werken!

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Ze hebben altijd zo’n medelijden gehad met Mandela omdat hij door de blanken gevangen werd gezet omdat hij de waarheid sprak en voor zijn mening uit kwam. De hele wereld sprak er schande van… En hoe doen die zelfde “wijze” blanken het nu tegenover een andere normale blanke dan? Neem de reacties t.o. Geert Wilders, die maakt nu toch zeker het zelfde mee als Mandela toen? Wordt ook aan alle kanten tegengewerkt, als Geert een bruine huidskleur had gehad, dan had iedereen er schande van gesproken zoals hij in de tweede kamer behandeld wordt als een melaatse. Ze zitten hem net zolang dwars, dat hij straks de rechtbank, via het OM tegen hem in krijgt of nog erger hij vermoord wordt. Maar echt Nederlanders bestaan wel hoor, wel degelijk maar al die andere NEP Nederlanders zijn zo bezig beneden ons intellect niveau dat we niet echt begrijpen hoe dat we daar nu echt mee om moeten gaan. Omdat wij als volwassen mensen denken en niet in de Trent zoals die laag bij de grond figuren.

  Like

 6. Driek zegt:

  Dat boek van Jan en Annie Romein onlangs weer eens uit de kast gepakt om iets op te zoeken, ik vind het echt een boek om in deze tijd te lezen. Het zou op alle scholen verplicht moeten worden.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s