Kookavondje met “vluchtelingen” afgeblazen om internetterreur

Screenshot_55

NIJMEGEN – Het kookavondje met een groepje Syrische vrouwen, dat zou worden gehouden in het Nijmeegse woon-zorgcentrum Boszicht, is afgeblazen. Het idee om te koken met “vluchtelingen” van noodopvang Heumensoord is op internet zo onder druk gezet dat de locatiemanager van het tehuis zich bedreigd voelt. Er is inmiddels overleg geweest met een advocaat.

De cliëntenraad en locatiemanager Grete Visser, tevens in Nijmegen gemeenteraadslid voor D66, waren in principe voor. Een zoon van 1 van de bewoners kwam echter in verzet en ook de Gelderse PVV-leider Marjolein Faber sprak zich tegen het plan uit.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Kookavondje met “vluchtelingen” afgeblazen om internetterreur

 1. geentvkijker zegt:

  ja….goed nieuws dus….
  ik hoop van harte dat wij hier ook ons steentje aan bijgedragen hebben
  prima !

  Like

 2. wim zegt:

  Goed dat er internet is. En internetterreur mag van mij tussen aanhalingstekens: wie wind zaait moet weten dat hij storm zal oogsten…
  Deze mevrouw is al aardig geconditioneerd: gelijk in de slachtofferrol

  Like

 3. Driek zegt:

  Als ik zo de reacties lees in de Gelderlander, zijn er nog altijd erg veel mensen die niet opkomen voor de hulpbehoevende bejaarden, doch voor dat zooitje schorremorrie dat zich vluchteling noemt. De Nederlanders moeten zich diep schamen, door achter die landverraders van D66 aan te hollen. Toen ik dat artikel las op Geen stijl heb ik me wezenloos zitten ergeren.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ja, wat is dit ook voor een achterlijk plan? De keuken moet niet voor iedereen toegankelijk zijn!
  Niets lijkt blijkbaar gek genoeg om de ‘vluchtelingen’ te plezieren.
  Goed dat er een streep door de plannen is gehaald.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind het ook onhygiënisch dat die asielzoekers zich in de keuken mogen begeven van een verzorgingshuis, want die mensen dragen allerlei bacteriën met zich mee, en bejaarden zijn daar erg vatbaar voor, die hebben geen enkele weerstand. Ik begrijp werkelijk niet hoe iemand zoiets kan verzinnen, dan ben je toch echt dom.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik denk niet dat ze echt dom zijn, maar met “ouderen” valt natuurlijk geen “eer” te behalen……..
    Ik bedoel dit niet Laatdunkend, ben zelf ook al gevorderd, maar je met vluchtelingeltjes bemoeien,,, dat is natuurlijk veel interessanter.
    Verder heb ik ,t idee dat je als “oud-mens” in NL veel minder meetelt dan b.v. in zuidelijker landen.
    Ik ken hier mensen op leeftijd die teruggingen naar NL, maar later weer besloten naar Fr terug-te-gaan.
    De reden ? ? De verre-gaande betutteling in NL als je niet meer aan ,t arbeidsprocess deelneemt.

    Like

   • Bert zegt:

    Als de c.v. ziet van dat gutmensch die het bedacht had op LinkedIn zie je dat ze alleen maar advies dit en dat gedaan heeft en nog nooit werkelijk op de werkvloer heeft meegelopen, dat verklaart waarom zulke figuren totaal wereldvreemd zijn. Na een dure opleiding direct sjieke baantjes en zelf in een blanke wijk met groot hek eromheen wonen, die mensen geloven ook werkelijk dat ze goed bezig zijn.

    Like

  • Giny zegt:

   De bewoners mogen zelf niet eens in de
   keuken komen!
   Goed dat het afgeblazen is!
   Wat een schandalige reacties en zeker
   die van het tweede Kamerlid van de SP!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 7 december 2015 om 21:59

   Een instellingskeuken dient zeer hygiënisch te zijn en inderdaad moet het daar verboden toegang zijn voor allerlei exotisch barbaars volk! Het ene moment vegen ze hun reet af met hun vingers en het andere moment zitten ze aan de pannen. En dan de ziektekiemen die ze met zich meedragen! Het blijkt toch elke keer weer dat rooie linksen geen flauw idee hebben van waarmee ze bezig zijn; stel onverantwoordelijke dociele domme dwazen!

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] Niet dat alle bewoners tegen zijn, helemaal niet [/quote]

  Wat is dít een smerige slinkse opmerking!

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Misschien zouden de reageerders van de Gelderlander die dit zo’n schande vinden zelf hun keukens ter beschikking kunnen stellen in plaats van los te gaan op de PVV en boe en ba te roepen.
  Ik ben tegen bedreigingen, maar vraag me af wat daarvan waar is. Tegenwoordig voelt zowat iedereen en zijn moeder zich beledigd of bedreigd. Maar de dreiging die uitgaat van de instroom van onbekende alleenstaande mannen uit weet ik waar, daar wordt niet over gesproken. Misschien is het tij nu toch eindelijk aan het keren?

  Like

  • Eh….Daar moet ik even over nadenken, D.G., want weliswaar ís het tij waarschijnlijk inderdaad aan het keren, maar dan toch níet met betrekking tot die reageerders van de Gelderlander!
   Overigens deed je comment mij spontaan in de lach schieten vanwege het droge gehalte: Ik ben nu eenmaal gevoelig voor zinsneden als: “…..in plaats van los te gaan op de PVV en boe en ba te roepen.”
   Hartelijk bedankt, want dat was net wat ik nodig had, na wat om privé-redenen een rótdag geweest is.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Sjaak zegt:

  Het is een van links introduceerde theatervoorstelling en
  met alle macht door de strot geduwde linkse propaganda !
  Geen mens heeft iets tegen goed bedoelde doelen , maar
  deze onkontroleerbare uit de hand gelopen invasie van
  merendeels economie-vluchtelingen, en de arogante
  houding van de linkse landverraders laat geen andere
  reaktie toe !

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Internetterreur? Het arme kind van D66 bedoelt toch niet de begrijpelijke cynische commentaren op GS op het onzalige plannetje om zelf als Gutmensch te kunnen scoren ten koste van de gezondheid van weerloze mensen? Zijn er al doden gevallen dan? Ze mag nog blij zijn dat er geen bejaarden ziek geworden zijn van de onbekende bacillen en virussen die nauwelijks gecontroleerde mensen van ver meebrangen.
  .
  Overigens kan ze toch nog steeds bij haar thuis met Syriërs gaan koken zonder de gezondheid van bejaarde mensen in de waagschaal te stellen? Waarom stelt ze die daad niet?

  Like

 9. Bert zegt:

  Zien jullie nou dat verzet wel degelijk helpt ! Als ‘wij’ ons nou net zo opstellen en nét zo brutaal worden als de zeurinamers en black panthers klopt het gezegde ‘een brutaal mens heeft de halve wereld’. Dus niet alleen meer vanachter de PC veilig een beetje klagen maar ga de deur uit, hang posters op, pak de telefoon etc… Het kan nu nog voor het te laat is. Kom in verzet !

  Like

 10. Republikein zegt:

  En ook nog familieberichten.

  Like

 11. Jade zegt:

  Arme, arme ouderen…
  Er is hier sprake van misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Had ook de indruk dat het restaurant opengesteld werd voor alle asieldreigers op Heumens Oord.
  Gesloten voor de bewoners vanwege de kosten en weer open gesteld voor asieldreigers.
  Vind het ook geen goed plan om asieldreigsters met allerlei exotische ziektes onder de leden de keuken te laten besmetten.
  Wil je zo nodig met hun kookkunsten kennis maken, doe dat lekker thuis.

  Like

 13. tjonge zegt:

  als ik de reactie lees op die gelderlander dan kom ik tot de hopeloze conclusie dat heel nederland is gebrainwashed en dus hopeloos verloren.
  .
  zie het somber in met dat npo 1, 2 en 3 kijkend volk…..

  Like

 14. Pingback: Kookavondje met “vluchtelingen” afgeblazen om internetterreur | Rechtsaf doorzee

 15. leefbarbaar zegt:

  Vreemd dat het sluiten van de keuken voor bejaarden en openstellen voor bijstandstoeristen is veranderd in “een kookavondje met Syrische vrouwen”. Dit riekt naar een persvoorliegert, iemand de wordt betaald om te liegen voor de linxe kerk. Dit stond ook niet de nieuwsbrief van de zorginstelling.

  Like

  • Edjan zegt:

   Klopt! Verleden week zat het nog zo: die keuken was voor de bejaarde inwoners ’s avonds gesloten vanwege bezuiniging. Toen zou hij ’s avonds weer open gaan voor geregelde kookavonden voor asielzoekers. Konden ze fijn halal koken.

   Daar is vast commentaar op gekomen en nu durven de linksmiegels niet meer. Dus nu hebben de rechtse fascisten opeens een enkel gezellig avondje samen koken met getraumatiseerde Syrische vluchtelingenvrouwen via dreigingen verhinderd. Het begint steeds meer op 1984 (Orwell) te lijken. Nadenken verboden!

   Nog even en de brainpolice komt aan de deur.

   Like

 16. koddebeier zegt:

  De D66 landverraadster was voor ! Lekkere lui die D666 ers

  Like

 17. Kraftavilqa zegt:

  Welke Syrische vrouwen? Die in Syrië zijn achtergebleven/achtergelaten voor Isis om mee te spelen.of zijn er onder al die ‘verrijkers’ zoveel crossdressers? En het lijkt mij inderdaad uiterst onverstandig of zo men wil gutmenschlich om de keuken van een zorginstelling te laten besmetten met de complete biojihad die die gore invallers bij zich dragen maar ja als je je nieuws alleen uit de msm lepelt weet je natuurlijk ook niet dat die lui wandelende biowapens zijn.

  Like

 18. Geweldig toch , het begint met onze ouderen de bejaardencentra uit TRAPPEN , door het mooie woord participatie maatschappij uit te vinden , dat totaal niet werkt , en terwijl NU de keuken voor bejaarden aan het einde van de middag en s,avonds word gesloten , daarvoor in de plaats wel gezellige kook avonden organiseren , kan het nog bizarder worden

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frits ter Weele 8 december 2015 om 09:58

   “Participatiemaatschappij”, breek me de bek niet open, stel gewetenloze zichzelf verrijkende bandieten die dit heeft (of is het nou ‘hebben’) bedacht!
   Er wordt van mij verwacht dat ik mijn bejaarde ouders zowat compleet zélf verzorg.
   Van wassen en aankleden tot hulp bij de toiletgang en het in bed stoppen, van het toedienen van medicijnen (voor zover ik het lijstje met taken goed interpreteer) tot het geven van injecties (op eigen risico!), van het boodschappen doen tot het schoonmaken van de kamer. Hoe meer je kunt doen, hoe beter, vindt de ‘socialistische’ ‘wetgever’.
   Als ik die ‘mantelzorg’ taken zo eens bekijk, hadden mijn ouders beter bij mij thuis kunnen blijven wonen, maar dat GING NU JUIST NIET MEER! Ze zijn volledig afhankelijk en ik kan onmogelijk zorgen voor twee zeer hulpbehoevende loodzware ‘baby’s’ want ik ben zelf onderhand toe aan hulp; ik krijg mijn eigen huishouding al niet op orde en ik heb niet eens een stoel waarin ik zonder pijn kan zitten.
   Bovendien is het emotioneel niet op te brengen om je ouders te verzorgen tot letterlijk aan hun graf. In feite is het ook tegennatuurlijk om je ouders te verzorgen alsof het kinderen zijn.

   Het is niet de bedoeling om hier aan jullie hoofd te gaan zitten zeuren ende klagen hoor -er reageren hier mensen die het veel en veel slechter hebben dan ik- maar ik ben zó ontzettend woedend vanwege dat gedonder in de ‘zorg’, vanwege dat gelieg dat de ‘zorg’ zo duur is vanwege de ‘vergrijzing’!
   Nee, stel smeerlappen in Den Haag (en Brussel); het is de schuld van de ‘VERZWARTING’!!! Die VERZWARTING en JULLIE HEBZUCHT zorgen er voor dat jullie smijten met miljarden; geld dat WIJ moeten afdragen aan de belastingdienst, aan dat instituut van de legale diefstal!

   Ik ben héél bang voor de toekomst, want wie zorgt er straks voor ONS???
   De ‘zorg’ is immers nu al niet meer te betalen, zeggen de liegende graaiende ‘socialisten’!

   En de ‘Gutmensch’ gelooft de liegende ‘socialist’ en houdt hem in het zadel en hij breit nóg een stel lekker warme oorkleppen of een elastische peniskoker voor de zielige ‘vluchteling’.

   Like

 19. Pingback: Alsnog etentje “asielzoekers” in Nijmegen | E.J. Bron

 20. Realist zegt:

  Zoals we allemaal weten en aan den lijve zullen ondervinden brengen vluchtelingen allerlei ziektes met zich mee zoals het norovirus.

  Toeval of niet?

  ‘Vluchtelingen’ met bussen naar Eelde.

  http://www.ineeldepaterswolde.nl/politiek-tynaarlo/item/4065-vnn-staat-open-voor-opvang-vluchtelingen-in-legen-panden-eelde

  Noro-virus treft oudjes in bejaardenhuis Eelde.
  http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/norovirus-steekt-kop-op-in-zorgcentrum-eelde-13390443.html

  Volgens mij zijn de mensen die de bejaarden verzorgen deels dezelfde mensen die worden ingezet om ‘vluchtelingen’ te verzorgen. 1+1=2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s