Obama na islamitische terreur in San Bernardino: “Moslims zijn onze vrienden en buren” (+ video)

Screenshot_39

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Barack Obama heeft in zijn met spanning verwachte toespraak tot de natie na de terreuraanslag in San Bernardino de islam verdedigd. “We mogen niet toestaan dat de oorlog als strijd tussen Amerika en de islam wordt bestempeld. Ook dat willen groeperingen zoals ISIS.” ISIS zou “niet in de naam van de islam” spreken, aldus Obama. Islamitische gemeenschappen zouden veelmeer als een van de sterkste bondgenoten in de strijd tegen de terreur moeten gelden. Zij zouden niet door haat en verdachtmakingen buitengesloten mogen worden.

“Islamitische Amerikanen zijn onze vrienden, onze buren, onze collega´s, onze sporthelden en ja, zij zijn ook onze mannen en vrouwen in uniform, die voor de verdediging van ons land zouden sterven. Dat mogen we niet vergeten.”

Donald Trump, de kandidaat van de Republikeinen met de meest kans van slagen als VS-presidentschapkandidaat, becommentarieerde Obama´s toespraak droog: “Is dat alles wat hij te bieden heeft?”

 Video:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Obama na islamitische terreur in San Bernardino: “Moslims zijn onze vrienden en buren” (+ video)

 1. Edjan zegt:

  Wat een lul, die molimnikker.

  Like

 2. geentvkijker zegt:

  Donald Trump : ,,,,met de meeste kans van slagen als presidents-kandidaat…….GRAPJE

  Obama = 2 0 jaren geleden al bepaald dat hij 7 jaar geleden PRESIDENT werd !
  Hillary Clinton = de VOLGENDE en eerste vrouwelijke PRESIDENT
  ( maar er is nog iets : indien het ECHT een officieel `afgekondigde ` oorlog wordt, en die kans is zeer grooooot …) dan heeft Obama het recht, om te blijven zitten, en die kans is ook groot
  indien dit laatste het geval is, wordt Hillary Clinton in 2021 PRESIDENT
  dit ligt al lang VAST !

  En zoooo zit het. Kiezen bestaat niet ! Nergens !

  Like

 3. Pogo zegt:

  Tja……als je zelf ook een moslim bent zekers.
  (Ben geen Amerikaan maar toch; praat voor je zelf.)

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Obama heeft met deze landsverraderlijke bull-shit definitief wel zijn masker laten zakken!…
  Als er al amerikanen waren die hem het voordeel van de twijfel gaven zijn die nu ook over de streep! Deze man is de allerslechtste keus van het Amerikaanse volk geweest.
  Dat is nu volkomen duidelijk.
  Ook het feit dat toonaangevende media geen stuk heel lieten in hun commentaar over Obama’s speech, bewijst dat Obama alleen nog maar bij moslims en de onderste regio van negers en Spaans sprekende inwoners van USA bijval krijgt.
  Ook in Amerika zal rechts overwinnen!
  Leve Trump!

  Like

 5. S Breget zegt:

  Je bevuild niet je eigen nest ,dus is wat hij zegt grote nonsens zoals een ieder weet.

  Like

 6. Johan zegt:

  De toespraak was weer een boel shit. Zoals te verwachten van Obama.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  De Kennedy’s zijn voor weiniger uitspraak gestorven !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  SMEERLAP !

  Like

 9. Realist zegt:

  Ik ben ervoor opgebleven vannacht en natuurlijk wisten we allemaal en kon iedereen hier voorspellen dat precies dit gezegd zou gaan worden.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Die vlieger gaat ALLEEN op wanneer deze moslims , zich OPENLIJK distantieren van het islamitische geweld in de vorm van terrorisme . Wanneer zij OPENLIJK en gezamelijk als GEMEENSCHAP afstand nemen van het geweld en terrorisme jegens anders denkenden en gelovigen. Tot op heden gebeurt dit echter NERGENS , in de hele wereld niet. Ze kunnen dan wel “gematigd” genoemd worden ….en als zodanig gezien. Feit is echter dat er maar 1 islam is …..met 1 leidraad , Koran, die NERGENS verschilt. Dus de zgn. gematigde mossels , hopen vurig dat de radicale mossels , anders gelovigen-/denkenden , de strot door snijden. Ze hopen allemaal vurig dat het “kalifaat” werkelijkheid wordt en dat alles en iedereen onderworpen wordt aan de islam. Alleen ze hebben het lef niet om zich als de radicale moslims te gedragen. M.i. zijn deze zgn. gematigden dus NET zo hard schuldig als de radicalen. Verder zou iedere “gematigde” mossel , zomaar kunnen veranderen in een radicaal . Dus …Ja , het kunnen onze buren zijn….Neen , het zijn NIET onze vrienden , enkel bekenden , Neen , ik wil hen niet als buren ….Ja , ik heb een gezond WANTROUWEN jegens hen .

  Like

  • geentvkijker zegt:

   je hebt helemaal gelijk !
   Behalve dan, dat je niet kunt zeggen….ik wil hen niet als buren
   als naast jou een huis leeg komt, heb je daar geen tot weinig invloed op.
   Verder, ziet het ernaar uit inderdaad, ( ik heb dat de laatste weken toch wel even moeten verwerken….totdat het BESEF echt doordrong ) dat we hier allemaal
   wel vrienden of kennissen hebben ( zelfs familie ooit….) die dus FEITELIJK volgens
   hun geloof, ONS mogen afslachten hier….
   tjaaa….als je er goed over nadenkt, realistisch, is dit toch TE GEK VOOR WOORDEN
   ik kan het bijna niet geloven, ook daar probeer ik me een beeld van te maken….
   waar gaat dit naar toe ???

   Like

 11. geentvkijker zegt:

  Obama is GEEN moslim !

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  De vuige moslim Obama verdedigt z’n moslim vriendjes…

  Like

 13. Of Obama nu zelf een moslim is, daar ben ik persoonlijk, om heel eerlijk te zijn, nog steeds niet helemaal uit.
  En vóór ik de halve site over me heen krijg: Daarmee wil ik n i e t zeggen, dat het probleem, dat we met deze man hebben, daardoor minder ernstig zou zijn;integendeel! Alleen, dat we het op de juiste manier in kaart moeten brengen, willen we het nog eens kunnen aanpakken.
  Welk beeld kunnen wij ons zo langzamerhand vormen van zijn achtergrond? Het is in elk geval tamelijk duidelijk, dat zijn moeder, Ann Dunham, het prototype geweest is van een hippie-studente, die destijds, zoals veel van haar soortgenoten, voor alles ‘open stond,’ ook voor exotische mannen.
  Om te beginnen Obama Sr., die best moslim geweest kan zijn, vanwege zijn rechtstreekse Afrikaanse roots. Die relatie liep echter stuk toen Barack nog maar één jaar oud was. Vervolgens bleek Ma haar exotische smaak nog niet kwijt te zijn, want haar volgende relatie begon ze met de Indonesiër Soetoro, met wie zij -aanvankelijk met haar zoon- naar Indonesië vertrok. Intussen is er wel doorgesijpeld, dat Obama dààr tenminste enige tijd islamitisch onderwijs heeft gevolgd, tot hij rond zijn elfde of daaromtrent naar zijn grootouders op Hawaiï werd gestuurd. Vanaf dat ogenblik is hij dan definitief religieus gevormd door the Southern Baptist Church,daar kun je wel van uitgaan.
  De vraag is nu: Hebben we hier te maken met een verkapte moslim, óf met iemand, die, zoals zovelen van zijn generatie, van jongsafaan met de paplepel ingegoten heeft gekregen om voor
  alles en iedereen open te staan, wat onder meer inhoudt, de moslims door dik en door dun te steunen en ‘lievv….’ te hebben?
  Kortom: met het gebruikelijke, hopeloze product van de Mei ’68 generatie, zoals we dat inmiddels maar al te goed hebben leren kennen, óók overal in Europa, óók in Nederland?
  Met excuses aan diegenen, die zich met hart en ziel aan het ‘complot’ van de verkapte moslim wensen te houden: Ik neig er tóch toe, de laatste mogelijkheid de meest waarschijnlijke te vinden.
  En niet omdat ik het probleem wens te bagatelliseren; ik zei al: Integendeel!
  Want in dat geval maakt deze Obama doodgewoon deel uit van díe categorie mensen, die, daar zijn we inmiddels wel achter, de schuld is van alle ellende: DE GUTMENSCHEN.
  Uit-ge-re-kend één vertegenwoordiger van déze categorie moest President van de Verenigde Staten worden. Ergens wel een logisch gevolg van de tijdgeest, maar absoluut catastrofaal!
  Geloof me: De eenvoudigste verklaring lig meestal het dichtst bij de realiteit. Maar het maakt de uitkomst niet minder ernstig.
  Zegt U nu zelf: De abominabele, levensgevaarlijke mening, die deze figuur hier in zijn speech uitkraamt, komt die ons ook maar één ogenblik onbekend voor?
  Ik dacht het niet: In ons eigen Nederland had iedere willekeurige Gutmensch het hem na kunnen zeggen, de prominente “volksvertegenwoordigers” voorop!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Ach Theresa, je hebt vast gelijk. Alleen, in mijn woede, ben ik bereid alles uit te krijsen. Dat hij een moslimnikker is en, als hij nog even zo doorgaat, wil ik hem ook nog wel voor gecamoufleerde aliën/reptiel uit de vierde dimensie uitmaken. Hij luistert toch nergens naar.

   Ik vrees dat de tijd van praten snel opraakt. Onze “aliëns” versnellen hun plannen steeds meer naarmate er meer democratische tegenstand komt. Meer moslims, meer turken, meer Oekraiënse fascisten. Meer meer meer, sneller sneller sneller. Het lijkt wel alsof de ondergang van Europa al voor 2020 op de rol staat. Wat krijgen die hondsvotten daarvoor?

   Like

   • Ach, Edjan, wat dat betreft bevind je je in goed gezelschap, want de halve site zit nu al sinds minstens twee jaar te blèren van: “Hij is een moslim, hij is een moslim!” Het werkt nog aanstekelijk ook, want ik moet toegeven, dat ik me er een paar maal door liet meeslepen, tot ik bij mezelf moest toegeven, dat ik die mogelijkheid wat vergezocht bleef vinden, ook gezien de feiten over zijn achtergrond, die ons wèl bekend zijn. Typerend is ook, dat zowat alle moslims over de hele wereld hem metterdaad vervlóeken, dus als hij er één zou zijn, dan herkent niemand van hen dat in hem. Is hij echter een gutmensch, dan klopt het wonderwel, want alle gutmenschen vervloeken ze evenééns,al hebben die dat zelf hardnekkig niet in de gaten.
    Je hoeft de kern van een probleem meestal niet al te ver te zoeken: niet zelden ligt die vlakbij.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • geentvkijker zegt:

    je 3e en 4e regel…..daaarom, is hij ook geen `echte ` moslim !

    Like

 14. Peter selie zegt:

  De geest die hij met zijn companen EU, Navo, VN en FBI heeft opgeroepen , is uit de fles en hij krijgt er die niet meer in. Het is gelukt, want het is altijd de bedoeling geweest om Europa te destabiliseren.
  Hoe loopt het af ???

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  Ik kreeg er één als buurman en vrienden zijn we niet bepaald geworden; sterker nog ik ben verhuisd! Met alle kosten van dien geheel voor eigen portemonnee, die nu pas echt portemonnix geworden is!

  Like

 16. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24843479/___Vluchteling_weren__sterkt_terreur___.html

  VN: landen die “vluchtelingen” weren, zijn zelf de oorzaak van terroristen. Aldus deze fascistische organisatie.

  Like

 17. Jan zegt:

  CNN panelist: ISIS Will Laugh At Obama Oval Office Speech….

  Like

 18. Jan zegt:

  Hussein Obola: I’ve Confronted “Evolving Threat” Of Terror “Each Morning” “For 7 Years” In Intel Briefings. But He Missed More Than Half, Ignored Those He Heard And Regime Cooked Reports


  http://www.breitbart.com/national-security/2014/09/29/report-obama-has-missed-over-half-his-second-term-daily-intel-briefings/

  Like

 19. Ron zegt:

  Obama huichelt waarschijnlijk dat hij Christen is. Heb even de wikipedia er op na gekeken:
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

  Citaat:
  In 1967 verhuisde het gezin naar Jakarta. Tijdens deze periode volgde Barry Soetoro, zoals hij toen genoemd werd, gedurende twee jaar onderwijs aan een katholieke basisschool die door de Nederlandse kapucijn Bart Janssen is gesticht.
  Hij was er ingeschreven als moslim. *****
  Daarna vervolgde hij zijn lagere school aan de State Elementary School Menteng 01, die Janssen omschrijft als een
  “elitaire moslimschool”.[1] *******
  /Einde citaat

  Hij heeft dus 4 jaar lang moslimomderwijs gevolgd en was als moslim ingeschreven vanaf zijn tweede jaar. Dat zal zijn stiefvader die moslim was vast niet voor niets hebben gedaan. De stiefvader heeft hem mogelijk vele keren naar de moskee genomen, dus Obama kan genoeg geïndoctrineerd zijn geweest om voor moslim te kunnen doorgaan. Een elitaire moslimschool zal vast genoeg huiswerk geven in de vorm van stampen van koran-verzen vermoed ik.
  Zijn gedrag als president bij de moslimgeestenlijken in Egypte spreekt boekdelen: hij presenteerde zichzelf als onderdanig, onderworpen aan de moslimgeestenlijke, dus als moslim.

  Mijn vermoeden is dat Obama tussen 2 werelden in staat, doet alsof hij christen is maar in werkelijkheid merendeels moslim is.

  Like

  • Ron zegt:

   Aanvulling: Vanaf zijn 5e tot 7e als moslim ingeschreven bij de katholieke school, vervolgens 4 jaar op de moslim eliteschool tot in zijn tiende jaar hij naar Hawaii verhuisde.

   @Theresa, ik zie je verhaal nu pas staan.
   Mogelijk heb je gelijk met je verhaal (Ockhams scheermes, de simpelste verklaring is vaak de juiste).
   Als hij een Gutmensch is dan is hij nog erger dan als hij een moslim zou zijn.
   In het geval van een moslim kunnen we ongeveer weten wat we aan hem hebben, in het geval van een Gutmensch is dat minder voorspelbaar en dus gevaarlijker.
   “De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens”, dus alle Gutmensch dingen die hij probeert leveren alleen maar meer ellende op.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Islam is islam en gematigde moslims bestaan niet.
    Geen grijswaarden alstublieft…, daar is het probleem te ernstig voor.
    Obama is een besneden moslim en zal altijd kiezen voor de islam!

    Like

 20. Thoth zegt:

  (..)Islamitische Amerikanen zijn onze vrienden, onze buren, onze collega´s, onze sporthelden en ja, zij zijn ook onze mannen en vrouwen in uniform, die voor de verdediging van ons land zouden sterven. Dat mogen we niet vergeten.”(…)

  Tuurlijk. Is hetzelfde als de major Nidal, die in Fort Knox, weet ik veel hoeveel, in de naam van allah vermoorde… Ik ben het eens met Trump, die alle moskeeën in de VS wil sluiten. Het is niet anders. En als mensen die toch hun geloof willen betuigen, hup, naar hun eigen land…

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  Hoe krijgt die idioot het zijn strot nog uit?Onvoorstelbaar!

  Like

 22. Avidia zegt:

  Obama is een moslim, klaar uit, die stomme Amerikanen krijgen waar ze voor gestemd hebben, wij in Nederland wisten beter, Amerikanen zijn een stom volk, alles om woorden en uiterlijk, verder denken ze niet.

  Like

 23. M.A.L. Sion zegt:

  Allahu Akbar – A l l a h u A k b a r – ALLAHU AKBAR – A L L A H U A K B A R enz. enz.
  Tienduizenden malen is deze afschuwelijke kreet gehoord op momenten dat hondderdduizenden (HONDERDDUIZENDEN) onschuldige mensen het leven lieten omdat islam-moordenaars zo hun god wilden dienen.
  En maar stug volhouden dat al dat terroristisch geweld niets met de islam te maken heeft. Islamitische geschriften, de koran voorop, BEVELEN de aanhangers de JIHAD te beoefenen. De JIHAD houdt in dat alle niet-moslims gedood MOETEN worden.
  Decennialang worden we overspoeld met berichten dat de ISLAM-OPDRACHT tot JIHAD is uitgevoerd. Soms met een klein aantal slachtoffers, soms met massale slachtpartijen. En toch zijn de GOEDMENSCHEN wereldwijd bereid om te ‘geloven’ dat dit alles niets met de islam heeft te maken.
  Het is de hoogste tijd om wakker te worden voor deze ‘dwazen’. Als we willen overleven en ook onze kinderen en kleinkinderen een lang leven gunnen dan moet de ISLAM bestreden worden. Een gigantische opdracht aan onszelf. De islam zal in het hart getroffen moeten worden wil het effect sorteren. Maar voor we zover zijn zullen de neuzen in dezelfde richting moeten staan.
  ISLAM – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 24. Pingback: Obama na islamitische terreur in San Bernardino: “Moslims zijn onze vrienden en buren” (+ video) | Rechtsaf doorzee

 25. Joost Visser zegt:

  Kan die man niet iets aan zijn spraakgebrek doen? Zoals hij de ‘essen’ uitspreekt, is hogelijk irritant.

  Like

 26. Jan zegt:

  Maffiabaas besteed in zijn toespreek (voorlezen van teleprompter) 27% er vaan aan kankeren op Amerikanen dat zij racistisch zijn en wapens hebben en 8% aan ISIS
  http://dailycaller.com/2015/12/07/obama-spends-a-quarter-of-speech-scolding-americans-on-guns-racism/

  Like

 27. Jan zegt:

  Het vertrouwen in de kliek in Washington is zo laag dat er in de periode van Hussein Obola 100 miljoen wapens zijn verkocht

  Stunning=> Over 100 MILLION Guns Sold in US Since Obama Became President

  Like

 28. Jan zegt:

  Rush Limbaugh: Obama Says “ISIL” to Insult and Threaten Israel
  Obama calls the Islamic State “ISIL” to threaten and insult Israel.


  ISIS stands for the Islamic State in Syria and Iraq, or Iraq and Syria, that’s the I-S, and ISIL, the Islamic State in Iraq and the Levant includes more than Iraq and Syria. It would include Israel, which, to these people, Israel is a fraud. Israel doesn’t deserve to be there. That’s all Palestine and that’s what I think is behind the pronunciation, this insistence that it be called ISIL. He’s the only one that does it. I mean, others in the Regime do. Even the media calls it ISIS, but he sticks with ISIL.

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/12/rush-limbaugh-obama-says-isil-to-insult-and-threaten-israel/

  Like

 29. Jan zegt:

  Egyptische TV-presentator: de Amerikanen zouden Obama aan een paal moeten spietsen

  Like

 30. Jan zegt:

  Maffialeider Hussein Obola: ISIS verkoopt de olie aan Assad

  In the aftermath of Russia’s exposure of the illegal oil trade between Daesh (ISIL/ISIS) and Turkey, the US has decided to come up with its own ‘revelation’: the US Treasury admits that the jihadist group is profiting from oil exports to the tune of as much as $40 mln per month, but claims the terrorist group is selling it to President Assad.
  ….
  http://sputniknews.com/world/20151211/1031597006/us-daesh-oil.html

  Ik weet wel zeker dat die gek dit werkelijk gelooft

  Like

 31. Jan zegt:

  Is Hussein Obama een moslim? Het maakt niet uit, hij islamiseert Amerika:

  Like

 32. Jan zegt:

  Psychopaat Hussein gaat potje janken:

  “Every time I think about those kids, it gets me mad.” pic.twitter.com/sdd7AMvoCL

  Like

 33. Jan zegt:

  De imbeciel en psychopaat:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s