Wenen: enorme gebreken bij islamitische kleuterscholen – geen gewilde integratie

Screenshot_44

Op de islamitische kleuterscholen in Wenen wordt alles behalve onze waarden doorgegeven.

(Vertaling: E.J. Bron)

Al enkele jaren is in Oostenrijk het bezoek aan het laatste jaar van de kleuterschool verplichtend. Dit had vooral tot doel om niet-Duitstalige kinderen op de basisschool voor te bereiden. Op ettelijke islamitische kleuterscholen in Wenen is echter precies het tegendeel het geval, zoals nu na een officieel onderzoek door de minister van Integratie, Sebastian Kurz, bekend werd gemaakt. Op deze kleuterscholen is deels sprake van enorme gebreken, maar ze zijn desondanks tot op de dag van vandaag nog steeds niet gesloten.

Integratie wordt bewust afgewezen

Na een onderzoek kwamen er fatale resultaten over de ongeveer 150 islamitische kleuterscholen in Wenen aan het licht. Van integratie is daar geen sprake en ook de waarden van onze samenleving worden openlijk slecht gemaakt.

“Er worden opvoedingsmethodes gepraktiseerd die de kinderen voor onze – Europese – samenleving willen beschermen, omdat zij waarden in Oostenrijk, de manier hoe men hier leeft en ook het vrouwbeeld afwijzen”, vat de schrijver van het onderzoek Ednan Eslan, die doceert aan het Instituut voor Islamitische Studies van de Universiteit Wenen, zijn onderzoekswerkzaamheden samen.

Verantwoordelijke verenigingen als terreurondersteuners

Hoewel de controle met een aankondiging vooraf plaatsvindt, vonden veel van deze instellingen het niet de moeite waard om in ieder geval de uiterlijke schijn te bewaren. De kleuterleidsters spraken vaak zelfs niet genoeg Duits om met kinderen in de landstaal te kunnen communiceren. Bovendien vielen echter ook twijfelachtige verantwoordelijke organisaties negatief op. De bestuurders onderhouden deels contacten met extremistische organisaties zoals de Moslimbroederschap, die terreurnetwerken ondersteunt.

FPÖ ziet verantwoordelijkheid bij burgemeester Häupl

De “Kronen Zeitung” laat de lieveling van de media Sebastian Kurz (ÖVP) met het oog op de resultaten met zijn vuist op tafel slaan en zeggen: “De politiek van wegkijken is nu afgelopen, wij eisen een duidelijke bekentenis tot onze waarden, tot onze manier van leven.”

“We mogen niet toekijken hoe extremisten onze kinderen opvoeden. Want wat begint op zulke kleuterscholen eindigt in de terreurkampen van de Jihadisten”, is parlementsafgevaardigde Maximilian Kraus van de FPÖ het met Kurz eens. Terwijl Kurz echter nog geen enkel recept tegen de gevaarlijke kleuterscholen presenteert, noemt Kraus de SPÖ-burgemeester van Wenen, Michael Häupl, als verantwoordelijke. Hij zou er nu “toe zijn opgeroepen om een opvoeding door extremisten direct in de kiem te smoren en een mogeljike maatschappelijke catastrofe te verhinderen. De Weense stadsregering mag niet toekijken hoe kleine kinderen uitgeleverd worden aan de ideeën van Jihadisten”, aldus Kraus.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wenen: enorme gebreken bij islamitische kleuterscholen – geen gewilde integratie

 1. Joga zegt:

  What’s new pussycat?

  Like

 2. geentvkijker zegt:

  jaaaa……probeer een sneeuwbal die van de berg afrolt, maar eens tegen te houden…onderweg
  zou dat lukken denk je ????????? neee dus…..die wordt steedssss groooooter
  pfffffff
  jongejongejonge, toen mij gevraagd werd, daarboven, voor mijn geboorte,
  of ik me opnieuw in een volgend leven wilde storten ….heb ik JA gezegd…..
  wat ben ik toch dommmm geweest…..HOE kom ik hier nou weg van die achterlijke
  aardbol, op een beetje fatsoenlijke manier ??? ( hahahahahaha )

  Like

 3. Gewoon de families met hun kinderen massaal terugsturen , die onopgevoede Fok beesten horen hier niet

  Like

 4. Cathja zegt:

  Oostenrijk is Oostenrijk niet meer. Nog maar 5 jaar geleden was ik daar voor de laatste keer, en ik kan naar waarheid vertellen dat ik toen vrij weinig moslims heb gezien. Wat is er sindsdien veel veranderd, maar niet ten goede!
  Ik begrijp niet dat de Oostenrijkers het toestaan dat hun land en volk wordt overgenomen door zoiets kwaadaardigs als de islam. Overal is te zien dat ze onze waarden en normen, onze cultuur en onze feestdagen met voeten vertrappen. Behalve ons geld, daar zijn ze gek op! En waag het niet om de uitkering een dag te laat over te maken, want dan zijn de rapen gaar! Dan weten ze precies waar ze moeten zijn met hun agressie!

  Ik vrees dat het alleen maar nog veel erger gaat worden. Elke moslim die Europa nu nog binnenkomt maakt dat gevaar groter. Het is te hopen dat de islam-kritische partijen in Europa de handen ineen slaan, en dat we samen proberen het gevaar af te wenden.
  Lukt ons dat niet, dan is binnen tien jaar de islamisering van Europa een feit.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ach, m’n lieve Cathja, hier in Nederland is het helaas niet anders…

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Hendrik M. om 21:43

    Dat is helaas zo, lieve Hendrik, maar ik heb me hier uitsluitend gericht op het mooie Oostenrijk. Ik vind het zo ontstellend jammer dat zo’n mooi land zo verziekt wordt door die hordes moslims, die je overal tegenkomt! Ze zwermen als sprinkhanen over het hele land, en óveral drukken ze hun stempel op! In Zwitserland is het trouwens al niet veel beter.

    Maar u heeft helemaal gelijk. We moeten maar in ons eigen land rondkijken, en dan zien we eigenlijk hetzelfde beeld als in Oostenrijk.
    Helaas, helaas…..!

    Like

 5. SPÖ……Een Sociaal-Democraat dus…..
  Tja, dat herkennen we, hè: Wegkijken, wegkijken en vergoelijken….. De lafaards!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Hier gebeurt niets anders; hoe komt een tweede en zelfs derde generatie aan die zotte ideeën… en met name het laatste decennia is het mega geïntensiveerd.

  Like

 7. Pingback: Wenen: enorme gebreken bij islamitische kleuterscholen – geen gewilde integratie | Rechtsaf doorzee

 8. Pieter zegt:

  Hier zie je dus precies waar de islamieten mee bezig zijn. Integreren doen zij per se niet, als mollen wroeten ze onze maatschappij overhoop met het indoctrineren van hun eigen spruiten. Zo worden wij van binnen uit opgegeten door deze parasieten. Geef ze een vinger je hele arm wordt eraf gehakt.
  Dat is wat iedere maatschappij te wachten staat die de islam de vrije hand geeft en niet op de winkel past.

  Like

 9. Pingback: Nu worden ook de islamscholen in Wenen onderzocht | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s