Het EU-eindspel is begonnen

Screenshot_71

(Door: Peter van Dijken voor “OpinieZ.com”)

Mijn gevoel, een betrouwbare compagnon die mij nooit in de steek laat, zegt me dat as we speak het eindspel wordt gespeeld. Het eindspel van de EU.

In Brussel worden beslissingen genomen die niet anders zijn uit te leggen dan als pure paniek, zoals bijvoorbeeld de ridicule en potentieel gevaarlijke Erdogan-deal. In Europese hoofdsteden trekt niemand zich meer wat aan van de onderlinge afspraken. Merkel sleurt Europa mee in haar megalomanie om alle vluchtelingen een onderdak te bieden. Leiders als Orbán – wat is dat een baas – kiezen niet voor het Brussels gedram, maar voor hun eigen volk.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het EU-eindspel is begonnen

 1. Henk.V zegt:

  Ik onderschrijf jouw mening, Peter!

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Wat mij betreft kunnen talloze EU-hatende Europeanen, onder wie ikzelf, zo snel mogelijk de ondergang van de akelige EU heel snel meemaken. Dat de linkse EU-elite verachtte dat met het binnenhalen van achtergebleven moslims en asielzoekers de EU groot en machtig zou worden blijkt een illusie of als een ballon die net zolang wordt opgeblazen tot hij uit elkaar springt.
  Nou weet ik dankzij het lezen van allerlei geschiedenisboeken dat de Amerikanen, na het einde van WO II, bereid waren om duizenden nazi’s (waaronder wetenschappers, ingenieurs, politieagenten, kampbeulen e.v.a.) naar de VS over te hevelen om hen tot collaboratie te bewegen in hun nieuwe strijd tegen de communisten. Van een groot aantal geallieerde soldaten (waaronder ook George Patton) bleek later bekend dat zij bij het bevrijden van concentratiekamp-gevangenen dezen soms, doordat ze zo vies, mager en uitgehongerd waren, als ongedierte zagen of als verderfelijke joden en soms nog aardiger waren tegen Duitse soldaten! Onder het mom van “oorlogsvluchtelingen” brachten de Amerikanen, vaak ook nog geholpen door Europese nazi-sympathisanten van ODESSA (Organisatie van voormalige SS-leden) duizenden nazi-beulen naar de VS waar zij decennia’s onbekommerd konden leven zoals Adolf Eichmann, Franz Stangl, Klaus Barbie en John Demjanjuk.
  Zo bleek Wernher von Braun, de ontwerper van de beruchte V1- en V2-raketten die werden ontworpen in Peenemünde waarbij duizenden krijgsgevangenen en dwangarbeiders omkwamen en waarmee tienduizenden Nederlanders, Belgen en Britten werden gedood, als technisch directeur te hebben gewerkt bij Walt Disney om de ruimtevaart te ontwikkelen en dus zou de VS, dankzij de opgenomen nazi’s, na WO II nooit zo machtig zijn geweest.
  Hier in de EU gebeurd feitelijk precies het omgekeerde daar talloze moslims, “vluchtelingen en asielzoekers” helemaal geen Verenigd Europa willen onder de EU maar meer een moslim-Europa dat zichzelf, door het ontbreken van kennis bij deze verfoeide groep en hun terreur, nog sneller gaat vernietigen! Zoals in het Oude Sparta bekend was werden jongens opgeleid, via een Spartaanse opvoeding, tot keiharde soldaten waardoor zij in staat waren om oorlogen te winnen maar omdat ze te weinig kennis bezaten konden de Spartanen de veroverde gebieden nauwelijks besturen. En datzelfde geldt ook voor de gehate moslimextremisten die nog dommer zijn dan holbewoners!

  Like

 3. Jan zegt:

  Links volk schopt steeds wilder om zich heen.

  Beck: Sarrazin und Pirinçci gefährlicher als Hitler

  Der Grünen-Bundestagsabgeordnete Volker Beck hat mit scharfen Worten vor den Büchern von Thilo Sarrazin und Akif Pirinçci gewarnt. Diese seien gefährlicher als Hitlers „Mein Kampf“.

  Anläßlich der bevorstehenden kommentierten Neuauflage von Adolf Hitlers Buch sagte Beck der Bild-Zeitung: „‘Mein Kampf’ ist ein ekelhaft antisemitisches Werk, das so schlecht geschrieben ist, daß es kaum jemand zu Ende lesen wird. Heutzutage halte ich die Publikationen von Elsässer, Pirinçci und Sarrazin für gefährlicher.“

  https://jungefreiheit.de/kultur/2015/beck-sarrazin-und-pirincci-gefaehrlicher-als-hitler/

  Like

 4. Jan zegt:

  Das erste NWO Gesetz ist da – es ist soweit!

  Like

 5. Edjan zegt:

  Tja, dat glorende licht aan de horizon zie ik nog niet zo. Ook weet ik niet helemaal zeker dat aan het (schijnbaar krankzinnige) gedrag van merkel en haar slaafjes geen strategie ten grondslag ligt. Maar ik hoop dat Peter van Dijken en Henk.V gelijk gaan krijgen.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  [ …………………Maak u daarom klaar voor het eindspel. Aan de horizon gloort het licht……….]
  En dat houdt in voor de gewone mens ???????????

  Like

  • Edjan zegt:

   Meestal gaan de “gewone mensen” in dit soort verhalen even een beetje dood. Jammer voor ons, delamontagne, maar laten we eerlijk zijn, wij waren toch maar plebs. En door een stapje opzij te doen kan de rest gezamenlijk een betere, warmere, meer invoelende samenleving opbouwen.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  Twee optimisten! Ik mag hopen dat zij gelijk krijgen!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Denk dat het belangrijk is om voor het vallen der €U een eigen munt te hebben, nu gelijk gewaardeerd aan de €uro, en dan maar zien hoe de koers loopt.
  Voor ons dan geen problemen wanneer de €U en de €uro instorten.
  Oww ja, svp niet zulk onbenullig zwaar muntgeld; loop nu gewoon scheef met een handje vol muntgeld in de broekzak…
  De Gulden was wat dat betreft veel beter.

  Like

 9. Agossie! Die arme Eurofielen van D66!
  Je zou ze dit artikel met líefde eens onder hun neus duwen! (Gna gna gna….zou mijn zoon er aan toevoegen.)http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De EU bureaucraten willen de Europeanen wijsmaken dat de EU gelijk staat aan Europa. In dezelfde lijn willen ze de boodschap verkopen dat EU critici tegen Europa zijn. Niets van dat alles is waar. EU critici houden juist veel van Europa. Houden van een Europa dat bestaat uit louter soevereine landen die op basis van zelfbeschikking maximaal samenwerking met elkaar zoeken. De EU staat de economische en culturele kracht van het oorspronkelijke Europa in de weg en zal het Europa zoals ik in mijn herinnering heb vernietigen. De EU is een rottend kadaver gelijk zoals de islam dat ook is. Hoe eerder de mensen hier afstand van nemen hoe meer onze veiligheid, welvaart en saamhorigheid in de toekomst gewaarborgd is. De Europese volkeren werden door de politieke elite en hun meelopers bedrogen rest alleen nog het electoraal affakkelen van dit gedrocht. Lukt dat niet staan Europa breed grootschalige burgeroorlogen te wachten op onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 11. Pingback: Het EU-eindspel is begonnen | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s