Linkse extremisten vallen politiepaarden aan

Screenshot_74

Aanhangers van PEGIDA demonstreren voor het hoofdstation in Duisburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

DUISBURG – Linkse extremisten hebben maandagavond geprobeerd een manifestatie van PEGIDA-Duisburg te bestormen. Ongeveer 100 vermomde linkse extremisten vielen de politie aan en gingen los op politiepaarden met pepperspray en slagwerktuigen. Bovendien werden er flessen naar de politieagenten gegooid.

“Daarbij konden de ordeverstoorders opgepakt worden. Tegen hen is nu een onderzoek wegens landvredebreuk ingesteld”, deelde de politie van Duisburg mee. Tijdens de PEGIDA-manifestatie zouden aanhangers van de linkse scene steeds opnieuw geprobeerd hebben om PEGIDA-deelnemers aan te vallen. Ook daarbij bekogelden ze de politie met flessen.

“Een 16-jarige, die vermomd met een vlaggenstok had ingeslagen op een politieagent, werd door de agenten na het opnemen van zijn persoonsgegevens overgedragen aan zijn ouders”, bericht de politie. Een 17-jarige linkse extremist werd als stenengooier geïdentificeerd en werd eveneens gearresteerd. De politie zette pepperspray en gummiknuppels in om een bestorming van de PEGIDA-manifestatie te verhinderen.

Zie eveneens:
www.google.nl

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", Barbarisme, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Linkse extremisten vallen politiepaarden aan

 1. Joga zegt:

  De prelude voor een burgeroorlog. Idioot links en christengekkies tegen realistisch rechts is aan het beginnen. In heel Europa zullen brandhaarden ontstaan, aangewakkerd door de misdadigers van de EU onder aanvoering van Merkel en Hollande.

  Like

 2. !Politiepaarden aanvallen? En dat noemt zich naar alle waarschijnlijkheid nog ‘milieuvriendelijk’ ook!
  Kun je nagaan, wat een in-gemeen tuig het is!
  Ze zijn trouwens stom: Een betere manier om de politie op den duur voor 100% op de hand van Pegida te krijgen is nauwelijks denkbaar.
  Gaat hier ook nog gebeuren, let maar op!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Helena zegt:

  Aha, de nieuwe generatie ‘gutmenschen’ is weer bezig!! We zagen ze ook weer in Rotterdam bij de demo: wat een verwende zelfingenomen smoeltjes kwamen er tevoorschijn toen de politie de gezichtsbedekking aftrok om ze daarna op de foto te zetten, nee toen waren ze nergens meer!! Ik zou zeggen: flink straffen voor het aanvallen van moedige demonstranten en politieagenten en lieve paarden!!! Opvoedingskampje??

  Like

 4. Linkse extremisten hebben maandagavond geprobeerd een manifestatie van PEGIDA-Duisburg te bestormen. Agent-provocateurs, Politie heeft in Utrecht historie met agent-provocateurs.

  http://vrijetribune.nl/2015/11/politie-heeft-in-utrecht-historie-met-agent-provocateurs/

  Politie Utrecht: cartoon tegen islamgeweld is cartoon voor geweld (update)
  Update: OM zegt sorry!

  Op de rumoerig verlopen demonstratie van Pegida vandaag in Utrecht werden de borden met cartoons van Mohammed in beslag genomen door de politie. Waarom gebeurde dat? Omdat hier de sharia heerst en we Mohammed niet mogen afbeelden?

  http://joostniemoller.nl/2015/11/politie-utrecht-cartoon-tegen-islamgeweld-is-cartoon-voor-geweld/

  Like

 5. Sjaak zegt:

  16 en 17 jaar ?
  Twee haren op hun zak en nog geen cent in de
  maatschappij inbetaald maar om zo grotere
  smoelwerken ?

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Linksextremisten zijn net als hun zogenaamde bondgenoten, de moslimextremisten, het grootste uitschot dat ooit na WO II is voortgekomen! Ze geven geen ene zak om degenen waar ze ooit uit voortkwamen en hoe spijtig is het niet dat de politiepaarden daar in Duisburg het ongedierte een paar stevige trappen onder hun kont of in hun kruis hebben verkocht! Als de desbetreffende agenten in Duisburg nou lid van de SA of SS waren geweest was er niets eens iets van de linkse ratten overgebleven en wat mij betreft maken de moslim-, links- en rechtsextremisten (Pegida niet meegerekend), plus de akelige regeringen en besturen daar elkaar maar af! Je hebt gewoon niets aan dat zooitje monsters daar ze alles, inclusief hunzelf, naar de knoppen helpen.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Links is crimineel,anders doe je zo iets niet;iedereen heeft recht om te demonstreren!En dan ook nog politiepaarden aanvallen?Dieren die er niets aan kunnen doen en ook maar ingezet worden!Heel jammer dat die paarden hun smerige smoelen niet in elkaar gestampt hebben!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Die lui vind je overal.
  Hiero heb je altijd een leger met beroepswerklozen gehad, met geen 100 paarden aan het werk te krijgen.
  Waarom weet ik niet, mijn opleiding laat niet toe daar dieper op in te gaan.
  Zou Erik Mouthaan het weten?
  Die man is zo ad rem.

  Like

 9. Elena zegt:

  Volgende keer zou de Politie beter een sneeuwschuiver inzetten, om het linkse tuig in het riool te schuiven….nadat het tuig even flink aangestampt is.
  Die arme paarden mogen geen slachtoffer worden van het smerige tuig.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Wat een misselijk makende smerig linkse creaturen…

  Like

 11. Avidia zegt:

  Dit is weer te erg voor woorden, dieren mishandelen vanwege opstandigheid, kun je nagaan wat voor rotzooi er rondloopt, je bent je leven bijna niet meer zeker, wat haat ik dit soort mensen!!!!

  Like

 12. Pingback: Linkse extremisten vallen politiepaarden aan | Rechtsaf doorzee

 13. D. G. Neree zegt:

  de knokploegen van de policor goedmensch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s