Frankrijk: De restaurants van de “voedselbank” gaan over op “halal”

Screenshot_10

(Door: Salem Ben Ammar – Vertaling: “delamontagne”)

Ook de “Restos-du-coeur” passen zich aan bij de islam. Wat we tegenwoordig al niet doen in Frankrijk om bij de moslims te “hielenlikken”! Het begint erop te lijken dat ze alleen donateurs willen hebben die hen voedsel geven dat voor 100%  halal is. Weg varkensvlees dat door de moslims verafschuwd wordt. Zou dat de beste oplossing zijn om hun dodelijke ijver te smoren ? Er is toch alle reden om aan te nemen dat al het geweld geen verband heeft met hun “fobie” voor varkensvlees.

Het is heel belangrijk om de goede moslims niet in verwarring te brengen met hun voedingsverboden als men geen last wil hebben van hun legendarische woede om  heel Frankrijk in vuur en vlam te  willen zetten. Van nu af aan moeten de genereuze weldoeners gehoorzamen aan de geboden van de koran als ze niet willen dat hun goede gaven in de vuilnisbak terecht komen. Je begint je toch af te vragen of je nog steeds in Frankrijk woont of dat alle “behoeftigen” voor 100% uit moslims bestaan. Als dit “anti-republikeins” criterium met ja kan worden beantwoord, wordt er niet alleen verraad gepleegd aan het “laïcisme”, maar veel erger nog, het markeert de definitieve islamisering van Frankrijk.

De armen zijn gewoonlijk niet zo kieskeurig over de verstrekte gaven, zolang de houdbaarheidsdatum maar niet verstreken is. Dit is iets anders dan niet voldoen aan de criteria van een “geloof”. Als dat “geloof” voor hen alles is, moeten ze maar aan Allah om geld vragen in plaats van dat zij zich voor de gek laten houden met beloofde overvloedige “feesten” in het hiernamaals. Een hongerige maag hoeft zich niets van “voedingsgeboden” aan te trekken, maar mag blij zijn dat er nog goede gevers zijn, die hun de hand uitstrekken om de pijnlijke honger en dorst te verlichten. Als ze ondanks alles toch volharden, moeten ze maar naar liefdadigheidsinstellingen gaan die onder de vlag van hun geloof opereren. Beter dan dat wij voedsel weggooien in plaats van hongerige monden te voeden.

Bron:
http://lesobservateurs.ch
Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Frankrijk: De restaurants van de “voedselbank” gaan over op “halal”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De moslim die honger lijdt, dus niet een die “best wel trek heeft in een patatje” mag ook eten wat niet halal is. Dus geen enkele reden voor de voedselbanken om over te gaan tot het leveren van halalvoedsel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Bas zegt:

  De overheid van Frankrijk neemt het kennelijk niet zo nauw met dierenwelzijn.. Echter als men halal vlees uitdeelt en eet, is men in feite akkoord met dierenmishandeling !

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Je ziet het wel misdaad loont

  Like

 4. Qvic zegt:

  Dat wordt leuk. Want in elk brood wat in Europa gemaakt wordt, zit namelijk broodverbeteraar. Dit toevoeg middel in het meel is van varkens afkomstig. De regel is bij moslims, dat wat ze niet weten wat in de voeding zit, ze dit gewoon opeten. Dus dat gedoe over halal zit puur tussen hun oren.

  Like

 5. Felix zegt:

  Resto van Harte in Nederland.
  http://www.restovanharte.nl/

  waar “diervriendelijk” geslacht halal vlees geserveerd wordt en er “ïntegratiediners” verzorgd worden, en van allerhande linkse clubjes langskomen om hun standpunten te promoten, Vluchtelingenwerk, Humanitas, AZC’s die komen helpen in de keuken zodat er begrip gekweekt wordt voor de “asieligheidsindustrie”. En dan natuurlijk een agressieve verkiezingscampagne van de PvdA, geleid door de AFA-lover Lutz Jacobi.

  Like

  • Maria zegt:

   Laat ik daar nu net een melding over gemaakt hebben bij het discriminatiebureau (en het werd ook in behandeling genomen)
   De tegenreactie van Resto van Harte kwam erop neer dat je pech hebt als je geen halal eten wilt hebben.
   En dat wil dan buurtbewoners uit alle lagen bij elkaar brengen?

   Like

 6. Cathja zegt:

  Dan eten die moslims maar geen vlees! En als ze dat persé wel willen, dan houden ze het leefgeld wat ze uitsparen door naar de voedselbank te gaan maar voor de aankoop van halal-vlees. Ze bekijken het maar.
  Als in Frankrijk kerk en staat gescheiden zijn, dan moeten de voedselpakketten van de voedselbank neutraal zijn! Het is toch te zot voor woorden dat zowat de halve wereld rekening moet houden met de eetgewoonten van moslims?
  Ze passen zich maar aan.

  Like

 7. tjonge zegt:

  worden hier nou niet de niet-moslims en alle niet religieuzen zwaar geschoffeerd ?
  mag een atheïst ook nog een keuze hebben of motten ze verplicht aan het gemartelde voer ????

  Like

 8. Pieter zegt:

  Laat moslims maar gaan eten in de gaarkeuken van een moskee, maar maak niet dat mensen die niets met de islam hebben halal moeten gaan vreten. Slaat werkelijk nergens op en veroorzaakt bovendien veel meer dierenleed dan nodig is.
  Als alternatief zou er ipv halal vegetarisch gekookt kunnen worden. Dat is ook gezond en lekker.

  Like

  • Driek zegt:

   Pieter zegt:Als alternatief zou er ipv halal vegetarisch gekookt kunnen worden. Dat is ook gezond en lekker.

   En dat vind ik een uitstekend idee, beste Pieter, dan zijn we van dat gezeur af. Ze moeten maar eten wat de pot schaft.

   Like

   • Pieter zegt:

    Beste Driek, Helaas worden moslims steeds opdringeriger en krijgen meer gedaan. Ik zeg altijd geef ze een vinger en ze hakken je hele arm eraf. Wij westerse stomkoppen gaan veel te veel mee in hun gemekker, dus gaan ze steeds een stapje verder.

    Like

 9. jungleelephant zegt:

  Na alle ellende gaan ze toch nog buigen in Frankrijk????Ik snap de mensheid niet meer,echt niet!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Wat J. C. Th. Köhler zegt is correct!
  Een moslim mag alles eten om te overleven, geen enkel probleem.
  Voedselbanken met alleen maar halal vreten zijn een belediging voor de niet mohammedanen.
  Helaas gebeurt dit niet alleen in Frankrijk, ook in Nederland zijn al vele bedrijfs en school kantines halal.
  Zelfs in gevangenissen wordt halal voer geserveerd…

  Like

 11. Treintrien zegt:

  Ik hoop dat ze heel veel varkensboeren als donateur hadden.
  Mooi gezicht lijkt me dat: al die economische niet meekomende muzzies voor de lege gratiesboodschappen-schappen. Misschien gaan ze dan eens terug naar het huis van de islam. Het huis van de oorlog vindt het niet meer zo gezellig, al die meevreters.

  Like

 12. hans zegt:

  Noteer zoals ik ook heel goed en correct doe ieder bedrijf wat zich overgeeft. de afrekening komt, geen zorgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s