Onderzoek: De islam is de meest gewelddadige religie ter wereld

Screenshot_12

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: M. V.)

De Deense taalkundige Tina Magaard spendeerde samen met een aantal onderzoeksassistenten drie jaar met het onderzoeken van de teksten van de tien grootste religies. Het doel was om te onderzoeken of een van deze religies zou aanzetten tot geweld. De conclusie was duidelijk: “De teksten van de islam onderscheiden zich duidelijk van de andere religieuze teksten, omdat zij in hoge mate oproepen tot geweld en agressie tegenover de volgelingen van de andere religies. Bovendien staan er in de koran honderden uitnodigingen om tegen de mensen van de andere religies te vechten.

De verzen zijn in zwart-wit en zonder een verzachtende context. Een van de verzen die gaat over het omgaan met niet-moslims is: “En wanneer jullie hen die ongelovig zijn ontmoeten, tref dan hun nek totdat je een bloedbad onder hen hebt aangericht” (koran, 47:4)

Geweld in de praktijk

De islam is niet alleen schriftelijk de meest gewelddadige religie ter wereld. Een grote studie, gebaseerd op diepgaande interviews met 45.000 personen, bevestigt dat hij ook in de praktijk de meest gewelddadige religie ter wereld is. Het onderzoek toont aan dat de islam de enige religie in de wereld is waarvan de mensen gewelddadiger worden wanneer zij meer geloven in hun religie.

Terreur

Het feit dat de islam de meest gewelddadige religie ter wereld is, is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom de moslims sinds 11 september 2001 meer dan 27.000 dodelijke terroristische aanslagen in naam van de islam hebben gepleegd. Dit komt overeen met ongeveer 2000 per dag of vijf per dag.

Een ander feit is dat het aantal moslims in de westerse wereld aanzienlijk is toegenomen en dat ze nog religieuzer zijn geworden: 75% van de moslims binnen Europa denkt dat de teksten van de meest gewelddadige religie in de wereld letterlijk moeten worden genomen.

Dit is het waarschijnlijk waarom 80% van de jonge Turken in Nederland “niets verkeerds” zien in het voeren van jihad tegen niet-moslims. En dat 27% van alle jonge Fransen en 14% van alle jonge Britten onder de 25 sympathiseert met de genocidale terreurorganisatie “Islamitische Staat”. Dit is hoogstwaarschijnlijk inclusief de overgrote meerderheid van de jonge moslims in deze twee landen.

Europa staat tegenover haar grootste uitdaging ooit.

Bron:
http://10news.dk
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
M.V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

26 reacties op Onderzoek: De islam is de meest gewelddadige religie ter wereld

 1. Joshua zegt:

  Alleen onze verrotte overheden willen het niet horen, zij lopen liever met hun onnozele kop in de wolken, dan zien of horen zij niets over de waarheid die al vele malen verkondigt is.
  Onze harlekijnen in den haag voeren alleen de hun opgedragen idioterie uit die door nog grotere IDIOTEN uitgedacht zijn.

  Like

 2. Heer M zegt:

  En onze Christenen zijn/waren bang voor Satan, maar niet voor de Islam..Ik zou wel eens willen weten waarom.

  Like

  • Wat dat betreft kan ik de gedachtengang van “onze” christenen enigszins volgen: Ik blijf op het standpunt staan: De Islam is zowat alles, behalve satanisch!
   Met name van de vrouwen vraagt de islam kuisheid en onderworpenheid, die Satan níet van ze vraagt, om nog maar te zwijgen van het ultieme zelfbeschikkingsrecht!
   Satan verbreidt het Kwaad op een andere manier, zonder toepassing van genoemde elementen.
   Leest U anders mijn artikel van twee jaar geleden over dit vraagstuk nog maar eens na:
   https://ejbron.wordpress.com/2013/10/27/de-islam-gewelddadig-hypocriet-pervers-maar-satanisch/
   Als christenen niet bang zijn voor de islam, is dat onder andere, vrees ik, omdat ze van die elementen ‘kuisheid’ en ‘onderworpenheid’ onder de indruk zijn. Ofwel, simpelweg samengevat: “Die (de moslims) geloven tenminste nog íets.”

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Ik denk dat je helemaal gelijk hebt inzake die christenen die onder de indruk zijn van die zogenaamde eis van kuisheid en onderworpenheid van vrouwen.
    Christenen zijn verzot op huisje boompje beestje, en het enige recht van de vrouw is en blijft het aanrecht. Voorbeeld: die NL-christelijke partij die niet wenste dat vrouwen in de partij een functie mochten hebben. Is nog zo hoor.

    Like

  • Deborah Menorah zegt:

   Er zijn inderdaad christenen die de islam omarmen, maar er zijn ook heel veel christenen die wel degelijk het gevaar zien.

   Like

 3. Leannie zegt:

  De grootste uitdaging is het logge bureaucratische gedrogt EU een halt toeroepen om ons vervolgens te kunnen gaan verdedigen tegen de islam.

  Like

 4. ron zegt:

  Aan joshua,onze overheden weten precies waar zij mee bezig zijn,pure kwade opzet.De politiek voert een agenda uit van de bilderberg groep.Dat zijn degene die achter deze ellende zitten.

  Like

 5. elisah zegt:

  Doden, 2000 per dag of 5 per dag??

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] ongeveer 2000 per dag of vijf per dag. [/quote]

  Ik denk: 2000 per JAAR? 😉

  Like

 7. danny zegt:

  Wisten we natuurlijk al. Een wereld zonder islam, religie of ideologie is altijd een betere wereld.
  Wel goed dat de gewelddadigheid van de islam eens goed tegen het licht is gehouden.
  Maar helaas zal het de linkse en rechtse islamknuffelaars niet overtuigen, die zien de islam alleen als vredelievend.
  Maar ze weten dondersgoed hoe de vork in de steel zit. Smerige huichelaars. Dan bedoel ik de EU leiders en Obama. Lafbekken en volksverlakkerij eerste klas!

  Like

 8. Republikein zegt:

  De Deense taalkundige Tina Magaard spendeerde samen met een aantal onderzoeksassistenten drie jaar met het onderzoeken van de teksten van de tien grootste religies.

  Wie is er nou gek.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ach, dit weten we allang; niks nieuws onder de zon.
  Tja, alle Godsdiensten vergelijken kost wat tijd, die hebben ze ook genomen.
  Islam is geen Godsdienst doch een kwalijke levens doctrine.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik wil eigenlijk niet reageren,het moslim geloof is het geloof van de DUIVEL. zit vol met dood en verderf, het is te erg voor woorden, ik wil niets aanhalen, lees zelf maar

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Resultaat van mijn nuchtere verstand, waar ik geen 3 jaar studie voor nodig had.
  Allah is niet dood want Allah heeft nooit geleefd. Allah is gewoon NIET BESTAAND.
  Hetzelfde geldt voor ALLE andere goden van alle godsdiensten.
  Als dat nu eens tot de nuchtere verstanden van zoveel mogelijk mensen zou willen doordringen.
  Leannie zegt: 9 december 2015 om 18:55
  – ” om ons vervolgens te kunnen gaan verdedigen tegen de islam. “.
  We kunnen niet wachten op een ‘vervolgens’. En we moeten niet gaan verdedigen maar aanvallen.
  Er is VERZET nodig tegen degenen die ons in deze situatie hebben gebracht.
  Daarna moet het grote verplaatsen beginnen. Iedereen die vast wil houden aan de islam/koran zsm naar de zandbak.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Pingback: Onderzoek: De islam is de meest gewelddadige re...

 13. Guardiacivil zegt:

  In volgorde div processen: Putin doorgaan met vernietigen IS, Brussel komt in fase besluitloosheid, meer kleine Europese landen komen in opstand tegen Brussel, meer Europese volken komen massaal in opstand, diverse regeringen gaan in collaps, verschuiving van links naar rechts.
  Door het MO conflict zal dit Brussel opbreken, nu ook Duitsland F16 inzet tegen de IS? IS of is het Amerika tegemoet komen? Dit Europese pact om in het MO conflict deel te nemen breekt Brussel op, dit is een verkeerde keus, om je paard op Amerika te zetten. Putin sluit een pact met China om vanuit het Oosten Afganistán nu goed aan te pakken, zodat Putin zich verder kan concentreren op het MO. Er zijn twee gevaarlijke Islamtische Fronten, het MO en het Oosten die nu serieus het Europese continent bedreigen. Dit is mijn voorlopige visie.

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Ik wil hieraan toevoegen, dat hoe meer de EU uit elkaar dreigt te vallen, hoe meer dit psychopatenmonster zijn toevlucht zal nemen in oppressie en repressie. Rutte gaat bewaakt worden door zwaarbewapende marechaussees, terwijl de bevolking overgeleverd is aan de steeds brutalere en agressievere islamieten. Alles zal worden ingezet om tegenstand de kop in te drukken en tegenstanders te neutraliseren en de EU zal steeds openlijker een fascistische politiestaat worden. Nu al geldt in Frankrijk de noodtoestand voor een half jaar, waardoor de vrijheden van de mensen afgenomen wordt.

   Geniet trouwens maar van het internet, want reken maar dat er vergevorderde plannen liggen om dit ongecontroleerde aan strakke banden te leggen.
   Ook het proces tegen Wilders is een stap in die richting. Als hij veroordeeld wordt betekent dat praktisch het einde van de vrije meningsuiting en schept het een precedent voor grootscheepse vervolgingen wegens uw en mijn mening.

   Dit zal echter op den duur leiden tot grote opstanden en chaos in Europa, waardoor zelfs de grenzen van staten zullen veranderen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ D.G. Neree: 18.18. uur. Met U eens. De EUSSR is een vuile smerige RODE DICTATUUR, met als führer, de jenever zuipende, Juncker! En Merkel is zijn schoothondje!

    Like

 14. Tistochwat zegt:

  http://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/12/gelekte-documenten-tonen-plannen-is-voor-kalifaat

  [quote] „Ze zijn niet enkel irrationele, bloeddorstige fanatiekelingen”, voegt een onderzoeker daaraan toe. „IS is een zeer calculerende politieke organisatie met een weldoordacht plan.” [/quote]

  Like

 15. Realist zegt:

  Deze zogenaamde weldoordachte plannen (IS-kindertekeningen op een A4-tje gepresenteerd als de IS-‘blauwdruk’) werden laatst ‘geanalyseerd’ bij Nieuwsuur door de Duitse putluchtjournalist, beroepsleugenaar en IS-‘expert’ Christoph Reuter.
  Hier te bekijken: http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2073032-fascinerend-inkijkje-in-de-wereld-van-is.html

  Ik maakte net twee screendumpjes uit dat putluchtinterview.
  Laten we hopen dat hij spoedig wordt onthoofd op 1 van zijn reizen door koppensnellersgebied.
  http://postimg.org/image/cns5k4vpx/
  http://postimg.org/image/m5sg8e8rx/

  Like

 16. Joshua zegt:

  Als je de verhalen van een moordenaar/pedofiel ,mensenhater als godsdienst betiteld en aanhangt mankeert er wat aan je verstand, en het nog een religie van vrede te noemen, hoe veel geld krijg je daarvoor SMEERLAPPEN overheid?????????????

  Like

 17. Pingback: Onderzoek: De islam is de meest gewelddadige religie ter wereld | Rechtsaf doorzee

 18. b. gast zegt:

  De kuisheid van de vrouwen is in de islam alleen te danken aan de jaloezie van de mannen. In het paradijs krijgen de mannen heel veel houris om zich op uit te leven, dus zo kuis is de islam niet. Alleen maar hypocriet.

  Like

 19. Fokke zegt:

  Onze regering is kompleet gek ,met links voorop want zij ontkennen terwijl het om ons heen gebeurd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s