PVV zoekt Tweede Kamerleden (+ video)

Screenshot_1

De Partij voor de Vrijheid is op zoek naar volksvertegenwoordigers voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Onderschrijft u de standpunten van de PVV en wilt u zich inzetten voor een Nederland voor de Nederlanders? Dan is de PVV op zoek naar u!

Wie bent u?

U heeft lef, liefde voor Nederland, en een afkeer van islam. U heeft een goed ontwikkeld analytisch vermogen, een ruime algemene kennis, en weet wat er leeft in de samenleving. Daarnaast bent u politiek geïnteresseerd, PVV-er in hart en nieren en tot het bot gemotiveerd om onze standpunten uit te dragen. U kunt zich uitstekend uitdrukken in woord en geschrift, bent van onbesproken gedrag en staat sterk in uw schoenen.

Heeft u interesse om PVV-volksvertegenwoordiger te worden, stuur dan een sollicitatie met een uitgebreide motivering en een cv naar kandidaat@pvv.nl

Bekijk HIER de oproep van Geert Wilders

PVV normale grootte

Bron:
http://www.pvv.nl (Nieuwsbrief PVV)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op PVV zoekt Tweede Kamerleden (+ video)

 1. dendieje zegt:

  GESOLLICITEERD!!!!
  Ben benieuwd of er hier nog gegadigden zijn.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  ook ik heb gesolliciteerd….

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders kijkt al vooruit en dat moet ook, want regeren is vooruitzien.
  Hij maakt een gelukkige indruk terwijl hij zijn oproep doet en daar ben ik blij om.
  Ik vind wél dat die journalist iets té fel bedankte voor het aanbod van Geert.

  Theresa Geissler, HenkV., Wachteres en Cathja zouden ook uitstekende kandidaten zijn!
  En ongetwijfeld zijn er hier nog veel meer bekwame mensen te vinden!

  Ik hoop dat Geert heel veel kandidaten nodig zal hebben en ik hoop vooral dat het domme stemvee tegen verkiezingstijd niet wéér is omgepraat door de gluiperige ‘socialist’!
  En laat er in vredesnaam niet worden gefraudeerd met de uitgebrachte stemmen!

  Ik wens iedereen hier die heeft gesolliciteerd, heel veel succes!

  Like

 4. Pingback: PVV zoekt Tweede Kamerleden (+ video) | Rechtsaf doorzee

 5. Mijn suggestie: Joost Niemöller en Afshin Ellian!

  Like

 6. janchik zegt:

  En wat dacht u van ons aller Hr. Bron.
  Als er in mijn opinie iemand hiervoor geschikt is, is het Bron wel, waarmee ik andere kandidaten uiteraard niet te kort wil doen.
  Enne, Hr. Köhler?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   janchik 9 december 2015 om 12:45

   Uiteraard, heer Bron ook!
   Dat is zó vanzelfsprekend, dat ik hem niet eens noemde.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het is een eer dat er aan me gedacht wordt. Een paar jaar geleden heb ik gesolliciteerd naar een plek in de Eerste Kamer. Ik meen aan alle eisen te voldoen (Ik heb lef, liefde voor Nederland, en een afkeer van islam. Ik heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen, een ruime algemene kennis, en weet wat er leeft in de samenleving. Daarnaast ben ik politiek geïnteresseerd, PVV-er in hart en nieren en tot het bot gemotiveerd om onze standpunten uit te dragen. Ik kan me uitstekend uitdrukken in woord en geschrift, ben van onbesproken gedrag en sta sterk in mijn schoenen), toch heb ik taal noch teken vernomen toen.
   Inmiddels ben ik zeventig jaar en denk alleen daarom al niet meer in aanmerking te komen. Dus geloof ik dat ik me de moeite beter kan besparen. Maar in m’n hart…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • janchik zegt:

    Onbegrijpelijk dat men u toen geen antwoord gegeven heeft, maar wel idioten als die van Doorn heeft aangesteld.
    Ik ben er van overtuigd dat u uitermate geschikt zou zijn. Waarom? Ach u neemt geen blad voor de mond en geeft helder uw mening. Daarnaast bent u 1 van de weinigen die altijd onder zijn eigen naam en mailadres reageerde. En ja, daar moet je echt lef voor hebben.
    Zulke recht door zee mensen (zie ook oud marinier) hebben we hier nodig in NL. Beschaafd en het toch fijntjes weten te vertellen, en Hr.Köhler niet geschoten altijd mis!!

    Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Heer Bron kan best heel geschikt zijn maar heeft u er wel aan gedacht wat er dan met deze toch ook niet onbelangrijke site gaat gebeuren want ik zie niet goed hoe heer Bron dat er dan nog even bij kan doen. Maar wat het zwaarst is moet her zwaarst wegen en wellicht komt er dan toch iemand naar voren die dit belangrijke werk wil overnemen, laten we het beste er maar van hopen. In geval van nood heb ik al iemand, die regelmatig schrijft op deze site en goede artikelen ook nog, in gedachten, en dan bedoel ik niet mijzelf.

  Like

 8. Dutchie zegt:

  Ik ben eigenlijk benieuwd tot welke leeftijd je kunt solliciteren naar deze PVV Tweede Kamerleden functie? Ik ben 62 jaar en zou deze uitdaging heel graag aangaan.

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Wat zou ik onze Geert een goeie club kamerleden wensen , die man verdiend het gewoon om premier van NEDERLAND te worden . Ik zag vandaag een opmerking op het net van een man en die zei ,als iedere PVV stemmer 1 iemand weet over te halen om PVV te stemmen dan kan hij alleen regeren . Een utopie natuurlijk , maar wat zou ik willen dat , dat zou lukken zeg . Want de rest is geen knip voor de neus waard. Allemaal landveraders. Dit noemen ze nog een democratie , waar je met zijn allen(alle partijen) de grootste partij , opzij kan zetten , en de wil van het grootste gedeelte van het volk kunt negeren . Mijn GEUZENBLOED begint al te koken bij de gedachte http://depatriotten.weebly.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s