RESPECT!

Screenshot_2

16.000 Koerdische vrouwen bleven om te vechten tegen ISIS, terwijl miljoenen jonge mannelijke Syriërs/Irakezen in de strijdbare leeftijd naar de EU vluchtten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Irak, ISIS, lafheid, Syrië. Bookmark de permalink .

30 reacties op RESPECT!

 1. hendrikush zegt:

  Ondertussen hoopt Putin dat er geen atoomwapens nodig zijn in Mohammedania !???

  Like

 2. danny zegt:

  Respect voor deze dames!!
  Ze hebben in ieder geval meer ballen dan Obama en de hele EU bij elkaar. Nog leuke dames om te zien ook.
  Ik hoop dat deze dames er zonder kleerscheuren vanaf komen, en zo veel mogelijk van die IS-moordenaars om zeep helpen

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik doe mijn hoed af voor deze “dames” en heb walging in kwadraat voor die eikels die naar Europa komen “om te parasiteren en tussendoor onze kinderen en vrouwen verkrachten”. Het is me nu duidelijk waarom ze zich niet durven vergrijpen aan deze dames!!! Ik denk dat ze dan ergens een stukje vlees gaan missen….

  Like

 4. S Breget zegt:

  Bewondering voor deze vrouwen die weten waar hun verantwoording ligt.Niet die grootbekken van kereltjes die wat we altijd zijden het d..d trappen niet waard zijn ,en hun mannelijkheid uit verkrachtingen halen .

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die mannelijke ‘vluchtelingen’ willen -behalve dat ze ons uitvreten- alleen maar bij ons komen schieten met hun puddingbuks, de smeerpijpen!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit zijn degenen die wij hier naar binnen hadden moeten halen! Zij zijn de ECHTE slachtoffers!

  Like

 7. Pingback: RESPECT! | Rechtsaf doorzee

 8. ildiko zegt:

  Logisch toch wat soort deserteurs, Allah gekken hier parasieten, wachtend tot ze met geweld alles weer in de naam van Allah mogen vernietigen.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Boze ouders en leerlingen van het Rijswijks Lyceum zijn in de bres gesprongen voor een moslimdocent die van de directie niet meer mag bidden op school.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4204037/2015/12/08/Biddende-docent-is-niet-welkom-op-Rijswijks-Lyceum.dhtml

  ,,Als openbare school vinden wij dat religieuze uitingen privé zijn en privé uitgeoefend moeten worden. Een docent die per se in het schoolgebouw wil bidden past niet bij die opvatting.”

  +

  Like

  • Realist zegt:

   Wat zullen deze boze ouders toch ‘geschokt’ zijn als deze leraar ‘spontaan’ besluit te radicaliseren en de ongelovige kinderen 1 voor 1 gaat onthoofden na zijn duivelsgebed.

   Like

 10. Charles Martel zegt:

  Dit is wat het westen moest steunen in het Midden-Oosten, niet die halve eikel van een Erdogan.

  Like

  • Edjan zegt:

   Charles Martel. Ik denk zo dat Putin ze de laatste tijd wel goed van wapens zal voorzien. Nadat zijn vliegtuig is neergeschoten is het verdacht stil in die hoek. Laatst hebben de Koerden al het turkse leger verslagen dus ik geloof dat mijn vermoeden juist is.

   Like

 11. “Dit is echt ziek”: Wat gebeurt er als je mensen voorleest uit Bijbel maar zegt dat het de Koran is?

  De mannen van het YouTube-kanaal ‘Dit Is Normaal’ hebben voor veel opschudding gezorgd op social media. Met schokkende Bijbelteksten gingen ze de straat op. Ze deden alsof de passages uit de Koran kwamen. Uiteraard werd dit gefilmd.

  In enkele dagen is het filmpje al meer dan vijf miljoen keer bekeken. De reacties in de video zijn gelijkgestemd: we moeten niet zo snel oordelen. De video is bedoeld om de onwetendheid over het christendom en de vooroordelen over de islam aan te tonen.

  Sacha Harlan en Alexander Spoor leggen in de straten van Den Haag schokkende passages uit het heilige boek voor aan willekeurige mensen. De fragmenten uit de Bijbel staan haaks op onze normen en waarden. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde passage uit Leviticus waarin staat dat mannen die met elkaar naar bed gaan vermoord moeten worden. Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/dit-is-echt-ziek-wat-gebeurt-er-als-je-mensen-voorleest-uit-bijbel-maar-zegt-dat-het-de-koran-is/

  Like

  • hendrikush zegt:

   Vreemde logica!!
   De bijbel is net zo slecht als de koran; dus de koran is beter?
   Gij zult niet doden t.o.v. Gij zult wel doden?

   Like

   • Realist zegt:

    Stelletje lafbekken zijn het en dat heb ik ze al laten weten ook! Heb ze verteld dat ze met een echte koran de straat op moeten gaan om moslims te confronteren hun genodice-ideologie. Losers!

    Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Framing heet dat.
   Een ander kader om het boek en het past in de bedoeling die je wilt overbrengen.

   Like

  • Edjan zegt:

   Ach lieve hemel, linkse politiek correcte goede mensen gaan de straat op om aan te tonen dat niet die arme moslimpjes maar vooral wijzelf heel, heel erg slecht zijn.
   Een goede raad: strooi de volgende keer as op het hoofd, ontbloot het bovenlichaam en gesel je eigen rug tot bloedens toe! Jammer en jank dat wij ter helle zullen varen als wij ons niet terstond bekeren. Dan zult gij het hemelrijk beërven.

   Like

 12. anna zegt:

  deze foto’s lijken onecht, met name de emblemen …. ben wel van mening dat vrouwen in staat zijn de wereld te verbeteren

  Like

 13. Al die miljoenen moslims die naar Europa komen zogenaamd uit angst voor IS en niet tegen IS willen en durven te vechten maar wel terugkeren uit Europa naar IS om samen met IS te moorden, willen niet tegen IS vechten omdat moslims niet tegen elkaar mogen vechten, staat in de koran, maar is de zoveelste kutsmoes van de heidenen!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jack Terrible 9 december 2015 om 17:14

   Off topic:

   Jack, ik probeer je al sinds 5 december te mailen, maar ik krijg steeds het bericht dat de mails niet kunnen worden afgeleverd. Ik wilde weten of je weer heelhuids was thuisgekomen, maar dat weet ik inmiddels. 😉

   Like

 14. Guy van der auwera zegt:

  Vrouwen hebben dikwijls meer moed

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Krijg door dit meteen een goed idee, al onze vrouwen van een wapen/pistool en kogelvrij vest voorzien, als ze inderdaad als de dood zijn voor een vrouw met wapen dan is het snel afgelopen.

  Like

 16. Pingback: RESPECT! | De Mensheid Kronieken | Scoop.it

 17. Hebben ze in belgie frankrijk in de wereldoorlogen moesten die van 18 jaar verplicht naar het front nu kommen ze naar hier voor geld de schijters

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s