VERKNIPT NEDERLAND

Screenshot_19
Het “vluchtelingen”gezin Diaa en Zainab uit Syrië.

 (Door: “Driek”)

Soms zijn er dagen dat ik ’s ochtends na het lezen van het nieuws op mijn laptop de rest van de dag met bijkans sidderend hart rond wankel. Net als Mark Rutte ben ik dan vreselijk geschokt. Zo ook nu weer. Want wat wil het geval? Nu, spitse  lezer van deze alles ontsluierende site van E.J. Bron, onze verknipte Nederlandse regering heeft op speciale uitnodiging vijfhonderd “vluchtelingen” over laten komen uit Syrië. Het gezin van Diaa en Zainab hoorde daarbij. Wel ja, we halen de mohammedanen hier naartoe met de vliegmachine. Alsof wij nog niet genoeg bedoeïenen uit die woestijnlanden hebben onthaald. Levenslang een uitkering, mooi ingericht huis, wasmachine en een taalcursus. Het kan niet op!  

En nu ga ik het niet weer hebben over Joden die in de jaren-30 Duitsland moesten ontvluchten en door de Nederlandse regering weer terug werden gestuurd. Dat komt een andere keer wel. Neen, lezer, ik moest plotsklaps denken aan die Vietnamese bootvluchtelingen van ruim dertig jaar geleden. Ik kan mij dat nog goed herinneren. Meelijwekkende stumpers waren het. Heel wat anders dan dit goed doorvoede keurig uitziende echtpaar uit Syrië. Zogenaamd gevlucht voor de islam. Maar hier pronken met een hoofddoek. Ik vind dat net zoiets als een gevluchte Jood uit Duitsland in de jaren-30 met een hakenkruisspeldje. Dat is misschien ver gezocht, doch ik zeg het hier ronduit, of u het er nu mee eens bent of niet.

Teruggaand in de geschiedenis. Uit angst voor het communisme ontvluchtten tussen 1975 en 1982 duizenden Vietnamese gezinnen hun land.  In 1979 kwam een grote groep Vietnamese vluchtelingen op Schiphol aan. Het was de grootste groep die tot dan toe in Nederland werd opgevangen. Deze groep van 154 vluchtelingen bestond grotendeels uit kinderen. Zij waren opgepikt door het schip Steenkerk. Hartverscheurende taferelen waren dat. Kinderen zonder ouders. Gelukkig zijn al die mensen allemaal goed terecht gekomen. Dank zij onze Hollandse gastvrijheid. Daar mogen wij ons best voor op de borst slaan.

Zo ook het verhaal van Nedlloyd. Een Vietnamees jongetje dat werd geboren in april 1980. De vernoeming is een dankbetuiging aan de rederij die het gezin op zee heeft gered. Soms zonken hun wrakkige bootjes voor de ogen van de Nederlanders, die langs voeren op de drukke scheepvaartroutes tussen Singapore en Hongkong. Met man en macht werd geprobeerd de vluchtelingen uit het water te vissen.

Screenshot_21
Vietnamese kinderen opgepikt uit zee

In netten werden ze aan boord van vrachtschepen gehaald. Het opnemen van deze vluchtelingen kostte toen veel tijd en geld en zorgde voor problemen met de Vietnamese autoriteiten. De vluchtelingen werden in Nederland hartelijk ontvangen en in gastgezinnen geplaatst. Zo kwamen er zestienduizend bootvluchtelingen in Nederland terecht. Ik ben daar nog blij over. En in tegenstelling met die onbeschofte mohammedanen hebben we van die bescheiden Vietnamese vluchtelingen nooit een cent last gehad. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Krankzinnigheid, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

57 reacties op VERKNIPT NEDERLAND

 1. tjonge zegt:

  en wat hebben de vietnamezen en de huidige “vluchtelingen” gemeen ?
  .
  zijn toentertijd, de jaren 70, en afgelopen jaren door toedoen van die gore geopolitieke spelletjes van de usa/nato hun land ontvlucht en europa kreeg en krijgt de wrange vruchten ervan…
  .
  wordt hoog tijd om onze usa/nato “bondgenoten” te evalueren, of ze eigenlijk wel echt aan onze kant staan.
  .
  want het ging ruim 50 jaar geleden toen al om de vermeende dreiging van het communisme/rusland/china,
  maar we zijn nu nog steeds in “oorlog” met rusland/china willen ze ons doen geloven.
  .
  weg met de nato/usa…

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  mét Driek wens ‘k hen die toen ÉCHT in de netten hingen
  nog vele dagen vol gegunde zegeningen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Bert zegt:

  Hoezo geen cent last van gehad? Zo aangepast waren ze niet hoor. Plotseling waren er geen eenden meer in de sloot , bleek dat ze die met grote netten eruit vingen en daar de loempia’s mee vulden om maar een onaangepast voorbeeld te geven. En dan nog niet te denken aan de drugshandel en andere criminaliteit. Alleen ze hangen niet in groepjes rond te sissen zoals mocro’s maar dat maakt ze niet netjes en dankbaar. Zeggen ze ook van chinesen nooit last van, maar die kwamen met de handel in coke en illigale casino’s en lieten de negers op straat het verkopen. Dus misschien minder opvallend dan winkelovervallen maar niet minder erg.

  Like

  • Driek zegt:

   Bert zegt:Plotseling waren er geen eenden meer in de sloot , bleek dat ze die met grote netten eruit vingen en daar de loempia’s mee vulden om maar een onaangepast voorbeeld te geven.

   Ja, en zo is er altijd wel wat, beste Bert, bij u deugt er nooit wat. Ach, en dat van die eenden, toch een stuk minder erg dan een moskee of minaret naast je huis. We barsten in Nederland van de eenden. De Nederlanders vissen toch ook? Ik kan mij werkelijk niet heugen ooit last van die mensen te hebben gehad. En ik kan van de Nederlanders ook een hoop onaangepaste voorbeelden geven. Maar dat vergt zoveel tekst, daar heb ik nu geen zin in.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Het grote verschil is natuurlijk de islam.
  Al de duizenden vluchtelingen die voor de grote vloedgolf van moslims naar EU of NL kwamen, zijn voor ,t merendeel geruisloos opgegaan in de bevolking.
  In NL 1956 de Hongaren, iets eerder vluchtelingen uit Oost-Duitsland. En dan al die repatrianten uit voormalig N.O.I.
  Weer later Vietnamezen en als Bhuddisten kennen die geen haat-boek als de koran.
  Ik lees hier net dat in Fr een groot percentage van de Fr moslims aanslagen of “zelf-opblazingen” goedkeuren als dit in het
  “belang” is van de islam!
  Maar er zijn nog politici, zoals de beoogde U.S Presidents Kandidaat Trump, die zich afvroeg; waarom het is dat moslims DIT doen ? ?
  Lezen die mensen nooit iets over islam, er is toch literatuur genoeg !

  Like

 5. Feniks zegt:

  Inderdaad, ik ken ook een van die destijds als kind gevluchte bootvluchtelingen.
  nu een zelfstandige lieve vrouw en van harte oogevangen en volledig geintegreerde persoon in de nederlandse samenleving.
  ze is nu advocaat en zorgzaam voor haar nederlandse “vader”
  Een man die mij vertelde ” wat prijs ik mij gelukkig dat ik zoiets liefs in mijn leven mag meemaken”.

  Hoe staat dit in tegenstelling tot de agressieve zgn. “Asielzoekers” die ons land overspoelen en eisen en eisen stellen..
  Dit wat ons nu in Nederland overkomt zijn geen asielzoekers, ( de echte stumpers daargelaten).

  Wat er nu binnenkomt is een salafistische bezettingsmacht.

  Like

 6. Ze zorgden ook voor hun eigen onderhoud, al was het maar als loempiaverkoper met een stalletje in weer en wind op de markt!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tja Driek, denk dat een miljoen Vietnamezen een kleiner probleem is da 10.000 moslims…

  Like

 8. Philippine zegt:

  Beste Driek,
  PrimaDeLuxe!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het kan echt niet gekker, en wij maar werken en dokken!!!

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Heb jaren naast een Vietnamees gezin gewoond. Vader werkte in de brouwerij van Heineken in Zoeterwoude. Oudste dochter werd arts. Jongste dochter studeerde rechten en de zoon, de jongste, werd fysiotherapeut. Waren voorbeeldige buren, iedereen zou zich zulke wensen. Zijn ook mensen die dankbaar waren voor de mogelijkheden die ze in Nederland hadden en hebben er volop gebruik van gemaakt. En waren daarna druk bezig hun bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Het waren dan ook geen moslims.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Geheel met u eens Driek . En zo behoren de zgn. “vluchtelingen ” uit Syrie en Irak en enkele Afrikaanse landen , zich ook te gedragen. Indien niet…zonder pardon …..TERUG naar waar ze vandaan komen. Ondankbaar en onbeschoft volk.

  Like

 12. Xander zegt:

  En dan de reden dat ze hierheen mogen komen, het journaal vertelde: financiële malaise en gezondheidsproblemen. Laten we het vliegtuig tot aan de nok toe volstouwen met ongewenste mohammedaanse elementen en terugsturen.
  EJ Bron bedankt voor het facilteren van deze site, een daad van verzet en gezond verstand!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Leuk je hier te treffen Xander kan ik gelijk je even melden dat ik op Jouw blog niet in kan loggen met mijn nick die ik hier gebruikt, deze nick is al oud hoor en ontstaan uit een noodzaak .

   Maar in ieder geval mijn dank voor de vele vertalingen, persoonlijk volg ik alles in het Engels

   Nu ik toch even of topic aan het kleppen ben, Heer Bron ik mis de pen van Pennings, heb ik iets gemist ? toch niets ernstig is hem overkomen ?

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Pennings heeft op zijn blog in een artikel meegedeeld dat hij ermee stopt, althans dat is wat ik begrepen heb.

    Like

   • tjonge zegt:

    nou klepzeiker, pennings schrijft al een jaar of wat niet meer op bron.
    pennings is geradicaliseerd en loopt nu met een bomgordel om een moskee te zoeken…

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wat overigens de eigen keuze van Pennings was!

    Webmaster

    Like

   • Nou, Joop, dat is iets van ca. een halfjaar geleden en iets weet ik er nog wel van af: We hadden hier een topic over de één of andere Britse ‘splinter’ waarvan de partijleider een nogal opmerkelijke uitspraak had gedaan over de asielzoekers in Calais, die op hun kans wachtten om illegaal naar GB te komen. Had, geloof ik te maken met een kanon, waarmee ze uit de Kanaaltunnel geschoten moesten worden of zo…..
    Enfin, verschillenden hier meteen enthousiast, je kent dat wel zodra het om gespierde taal m.b.t. asielzoekers gaat, En (Martien) Pennings opeens er tussen, wítheet omdat die man en zijn nationalistische ‘splinter’ bekend stonden als antisemitisch.
    Ik denk wel, dat je Martien kent in dit opzicht: Olie op het vuur! “Dat Bert het weer niet laten kon en dat dit niet de eerste keer was en dat dit al zo vaak ter sprake was gekomen waarna er al compromissen gesloten waren enz., enz., waarna het eindigde met “Je hoeft me niet meer te mailen: Ik antwoord niet, je hoeft me niet meer te bellen, ik neem niet op…..!”
    En dat was het, zo ongeveer….
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Klopt, iets in die geest was het inderdaad.

    Webmaster

    Like

   • delamontagne zegt:

    weer een “ruzietje” om een-of-andere te grove bewoordingen.
    Terwijl hij daar zelf toch ook niet vies van was.
    Vind het wel jammer hij hier niet meer schrijft.
    Wel een “moeilijk” karakter, maar de dingen die hij schreef ik ik heel goed waarderen.
    Schrijft nog steeds op z,n eigen blog.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    delamontagne zegt:

    “Schrijft nog steeds op z’n eigen blog.”

    Het blog van Martien Pennings bestaat nog steeds, maar het lijkt er op dat hij gestopt is met schrijven. Lees z’n laatste bijdrage “Mijn-Kees-van-Kooten-moment.”

    In het kort komt het erop neer dat hij op z’n eigen blog veel te weinig lezers heeft en het de moeite niet waard vindt om voor zo weinig mensen te blijven schrijven.

    Een week of twee geleden heb ik geschreven dat heer Bron zichzelf en de site geen goede dienst bewijst als hij bepaalde reacties (ik heb toen aangegeven waar het om ging) liet staan. Gescheld en verwensingen, zonder ook maar het minste tot de discussie bij te dragen. Als dergelijke reacties kunnen blijven staan, vraag ik me af wat het nut of de zin is van het vooraf modereren.

    Waar ik me aan stoorde kwam overeen met waar Martien Pennings zich aan ergerde. Sommige misselijkmakende postings, die kennelijk toch aan de voorwaarden voldeden. Nou weet ik wel dat het woordgebruik van Martien Pennings ook niet altijd parlementair was/is. Maar hij beargumenteerde zijn kwaadheid wel altijd, deed z’n huiswerk en het nodige onderzoek.

    Aan E. J. Bron én aan Martien Pennings (ik ben ervan overtuigd dat hij dit leest) zou ik willen zeggen: komop jongens “ALLEEN WIE NIET DENKT VERANDERT NIET VAN GEDACHTEN.” Het heeft nu lang genoeg geduurd. Begraaf die strijdbijl en ga je vooral niet druk zitten maken over wie er begonnen is. Heer Bron, geef Martien Pennings weer een podium, geef ons zijn artikelen weer en laten we er een “leermoment” van maken. Dan is iedereen weer gelukkig.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Helaas heer Köhler. Dat is een gepasseerd station. Martien Pennings heeft zijn principes, ik de mijne. Ik zal u de verdere details besparen.

    Webmaster

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Zoals gezegd, heer Bron (ik zou het zo prettig vinden hier van Martien Pennings een reactie op te krijgen), alleen wie niet denkt verandert niet van gedachten. Vergelijkingen zijn altijd omkeerbaar. Dat wil zeggen, dat wie niet van gedachten verandert, dus kennelijk niet denkt. Jammer…

    Wat zijn principes waard, als ze tegen je principes ingaan? Dan moet je kijken welk van je principes je laat prevaleren en van welk je afstand zou moeten doen. Is stijfkoppigheid (karakter tonen, yeah right!) belangrijker dan redelijkheid? Is gelijk hebben belangrijker dan gelijk krijgen? Waar zou je, in retrospect, gelukkiger van worden? Een beroemd Amerikaans psycholoog stelt dan de vraag: “Do you wanna be right, or do you wanna be happy?”

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • @J. C. Th. Köhler, 01.19u.: Die kennen we in het Nederlands ook, Mijnheer Kóhler: “Wilt U gelijk, of wilt U geluk?” Maar om U de waarheid te zeggen: Ik heb dat altijd wel watsimplistisch gesteld gevonden en ik vraag me af, in hoeverre iemand het geluk kan vinden door herhaaldelijk afstand te nemen van hetgeen hij/zij zèlf belangrijk vindt.
    Een enkele keer misschien wel, maar dze stelling propageert het als lévenshouding. En dàn moet je toch uitkijken dat het niet op jezelf wegcijferen gaat lijken!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dank voor de antwoorden. het gebeuren geheel gemist , of wegens de balenrijkheid ervan niet in het geheugen opgeslagen.
    Heb ik even in de poep zitten roeren zonder het zo bedoelt te hebben.

    Like

 13. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 14. Joshua zegt:

  Van die onbeschofte bedoeienen hebben wij elke dag last niet alleen fysiek ook onze sociale zekerheid moet er aan geloven, door nitwits op gelegde regels.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Video: Knife-brandishing Muslim threatens Donald Trump: “I will circumcise you!”


  ISLAM: Inderdaad; vrede, liefde, medemenselijkheid,barmhartigheid,tolerantie en nog heel,veel meer moois……….
  Shalem Aleikum………..

  Like

 16. Moordpartijen IS(IS) zijn niet willekeurig

  prof. dr. Ab de Jong

  De gruwelijke moorden die IS pleegt op christenen zijn niet zo willekeurig als ze lijken, stelt prof. dr. Ab de Jong.

  De Amerikaanse onderzoeker Raymond Ibrahim heeft een dagtaak aan het bijhouden en beschrijven van het tragische lot van de christelijke gemeenschappen in het Midden-Oosten. Zijn eigen wortels liggen daar en hij wordt ontegenzeglijk gedreven door gevoelens van wanhoop, weerzin en verontwaardiging. Het gebrek aan distantie dat hem door velen verweten wordt, is in zijn geval dan ook begrijpelijk.

  In een recent, onthutsend, verslag rapporteert Ibrahim over de marteling, verkrachting en executie van twaalf Syrische christenen door IS in de buurt van de stad Aleppo (RD 7-10). Het is een weerzinwekkende gebeurtenis, beschreven tot in gruwelijk detail: een jongetje van twaalf wordt voor de ogen van zijn vader verminkt, met de toezegging dat hij gespaard zal worden als de vader zijn geloof in Jezus opgeeft. De vader weigert en hij en zijn zoon worden beiden, met alle anderen, eerst vermoord en dan gekruisigd en publiekelijk tentoongesteld; hun lichamen mogen niet verwijderd worden. De berichtgeving meldt dat zij sterven met de naam van Jezus op hun lippen, en een gelaats­uitdrukking die doet denken aan een glimlach. In dat laatste detail wordt duidelijk verwezen naar de literatuur over vroegchristelijke martelaren, die ook allen zingend, jubelend en lachend hun gruwelijke einde tegemoet gingen. Lees verder >>> http://www.refdag.nl/opinie/moordpartijen_is_niet_willekeurig_1_958918

  Like

 17. ildiko zegt:

  Deze vluchtelingen zijn dus allemaal soennieten, zeer radicale moslims, die tegen Assad en tegen de sjiieten zijn, dus ook tegen alevieten, joden, christenen, tegen een seculiere samenleving! anders ze waren toch bij Assad gebleven en voor hun land gevochten????? Dus meer en meer vijand hier in NL. maar dat mogen we niet zeggen dat heet discriminatie…… fuck deze politieke en schijnheilige elite.

  Like

 18. Bob Fleumer zegt:

  Onze overheid is ons tot vijand geworden, het is helaas niet anders.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Beste Driek,

  volgens mij waren het 500 vluchtelingen, er is een programma van gutmenschen dat internationaal regelt, dat ieder land een aantal zielepoten opneemt.
  Eigenlijk is dat mooi, je kunt dan mensen helpen, die echt geholpen moeten worden. Een druppel op een gloeiende plaat wellicht, maar daarom ook geen gevaar voor eigen land en cultuur.
  Krankzinnig natuurlijk dat naast dit programma de overheid bezig is om duizenden profiteurs hier toe te laten. Dat heeft niks met hulp te maken, maar dat heeft alles te maken met hebzucht, wanbeleid en onbenul.
  Persoonlijk vind ik het opnemen van 500 vluchtelingen per jaar prima, maar het moeten natuurlijk geen moslims zijn. Ze verpesten eerst hun eigen land en daarna ons land. Niet doen.

  Like

  • Driek zegt:

   @leefbarbaar zegt: volgens mij waren het 500 vluchtelingen, er is een programma van gutmenschen dat internationaal regelt…

   U heeft helemaal gelijk, beste leefbarbaar, ik had inderdaad dat moeten vermelden, er zijn 500 vluchtelingen uitverkoren waaronder dit echtpaar, ik heb mijn zin niet goed geformuleerd.

   Like

 20. Verknipt Noord-Korea!

  Kim Jong-un: Noord-Korea heeft waterstofbom

  Noord-Korea heeft behalve nucleaire wapens ook waterstofbommen. Dit heeft de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un gezegd, meldde het staatspersbureau KCNA donderdag. Het is volgens Zuid-Koreaanse waarnemers de eerste keer dat Kim zegt dat zijn land een waterstofbom heeft. Lees verder >>> http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4205170/2015/12/10/Kim-Jong-un-Noord-Korea-heeft-waterstofbom.dhtml

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 10 december 2015 om 10:43

   Ondankbare honden, de ‘machtigen’ der aarde! Zo’n schitterende planeet!
   Maar ze zullen niet rusten voor ze deze helemaal naar de donder hebben gejaagd!
   Steeds vaker denk ik: “Was ik maar nooit geboren; ik zat lekker rustig, daar waar ik zat; vele miljarden jaren zijn voorbij gegaan en ik had nergens last van…”

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Een ander verhaal die Kim Yong v Noord Korea, op dit moment de meest beluste fanatieke oorlogzuchtige gestoorde die de wereld kent en China en meerdere omringende landen zijn heel erg op hun hoede want deze man is levensgevaarlijk

    Like

 21. Doornroosje zegt:

  Een goed artikel Driek. Ik lees ze graag. Ze zijn raak gezien.

  Like

 22. Driek, je vraagt je af of je vergelijking van een moslima met hoofddoek met een gevluchte Jood met hakenkruisspeldje misschien vergezocht is:
  Nee hoor, vind ik niet! Ik vind het juist de spijker op de kop!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa zegt: Nee hoor, vind ik niet! Ik vind het juist de spijker op de kop!

   Dank je wel, lieve Theresa, ik vond de vergelijking eerst nogal cru, maar het is natuurlijk wel de waarheid, want die hoofddoek vertegenwoordigt een verderfelijke religie die ons leven veronaangenaamd en ons straks allemaal de das omdoet. Ik vind Nederland met al die mohammedanen onleefbaar. Mijn lol is er allang af.

   Like

 23. jowitteroos zegt:

  Dank Driek voor deze zeer goede en bondige vergelijking als het over vluchtelingen hebben, inmiddels is dat een woord geworden met tegenovergestelde betekenis, maar het ‘verkoopt’ blijkens wel. Ik kreeg rillingen en tranen in mijn ogen van het lezen van uw artikel. Waarom? Omdat ik vermoedelijk ongemerkt de slechte mantra’s die mij worden toebedeeld door politiek correcten vanwege een trouw PVV stemster zijn en kritische islam-mening heb. Dan lees ik uw prachtstuk over de ware vluchteling en realiseer ik me opeens dat ik eigenlijk ook wel een goedzakje ben, alsof ik de slechte mantra’s ongemerkt al geregistreerd had in mijn hersens, ik zou het nog gaan geloven ook en ongemerkt accepteren………. De geest is een raar ding. Enfin, de echte vluchteling en de verhalen hierover raken mij en zie net als u een groot contrast hoe politiek daarmee omgaat, toen en nu. Echter de Joden die toen werden teruggestuurd is een ander verhaal, een verhaal wat politiek op zijn geweten heeft. Net als nu, kent Nederland zo zijn voorkeur v.w.b. de ‘vluchteling’ en nemen liever de Jodenhaters op dan Joden zelf door ze in woord en daad te beschermen, opdat we nooit vergeten….. Dit land, met name de politiek correcten, zijn geestelijk zwaar ziek. Dank Driek dat ik me weer even menselijk mocht voelen………..

  Like

 24. Jean zegt:

  Zolang de burgers het blijven pikken zullen de politieke lafaards de burgers doen slikken, er is maar een weg en dat is de weg van de revolutie. Keihard terugslaan is de boodshap en heel die vreemde troep verwijderen en voor 100% heel die islamitische smerige troep.

  Like

 25. gielah zegt:

  Zowel het ( heel goede) artikel van Driek als de reacties eronder zijn – wat mij betreft- balsem voor de ziel.
  Kijk… dat zijn Néderlanders, die ik hier aan het woord vind… nuchtere gezond- verstand-vaderlanders!
  Het is déze mentaliteit, in jullie woorden tot uiting komend, die de rijkdom vormt van onze cultuur.
  Daarom is het zo ergerniswekkend dat juist deze goede cultuur nu zo aangevallen en onderuit geschoffeld wordt.

  Ik heb de gewoonte aangenomen om ’s nachts, op het nachtkastje, de radio te laten spelen, niet zo hard, maar als ik wakker wordt … dan komt tenminste het nieuws langs… en soms ( met name op de donderdagnacht, deze komende nacht dus… heb je het programma Nachtzuster, waar altijd leuke mensen naar opbellen, waar ze vragen mogen stellen, waar ándere luisteraars dan oplossingen voor proberen te geven).

  Maar afgelopen nacht, die van woensdag op donderdag, was het weer schrikbarend politiek correct of…. in mijn visie dan… schreeuwend politiek INcorrect.
  De omschrijving ‘schreeuwend’ past uitstekend bij de presentator, die zich daar aan het misdragen was.
  Deze vent heet Thijs Maalderink en hij doet mijn bloeddruk tot gevaarlijke hoogten stijgen!
  Hij hoort bij BNR Nieuwsradio… ze zullen daar wel een jong talent in hem zien, maar het is dus een blaaskaak van het zuiverste water.
  Vannacht mochten luisteraars opbellen over de vluchtelingen, die hier in zo groten getale worden toegelaten.
  Nu is dat opbellen naar een programma, waar enge Thijs aan meedoet, in feite alleen maar aan te raden als men óf volstrekt onverstoorbaar is, of een regelrechte masochist.
  Drie mensen na elkaar belden op en hadden een fantastisch verhaal, goed afgewogen… en alle drie die mensen wezen op het enorme gevaar van zóveel islamieten, die wellicht in dit land zouden gaan worden opgenomen… en wat voor gevólgen dat voor onze cultuur kon hebben.
  Thijs begon zowat te stuiteren van woede…. dit ging naar zijn mening helemaal de verkeerde kant uit!
  En dan… als mensen rustig doorgaan met hun verhaal… een en al houtsnijdende argumenten… en als ze de onzin, die Thijs voortdurend dwars door hun verhalen heen probeert te gooien…
  hij is een stoorzender van het zuiverste water…!….
  zoveel mogelijk negéren… en hun betoog trachten áf te maken,
  wordt BNR-Thijs geméén.
  Hij wilde NIETS meer horen als de goedgebekte luisteraars niet zélf… persoonlijk…aan wisten te tonen dat zij door moslims en would-be vluchtelingen lastig gevallen waren.
  Hij wilde FEITEN.
  Persoonlijke feiten.
  Anders moesten ze, zo vond hij, hun mond liever houden.
  “Ik praat over de situatie in het algeméén”, zei een van de inbellers gestoord, ” over wat wij allemaal weten”.
  ‘Dus uzélf bent dus nog nooit belaagd door een moslim?’, kwam Thijs voor de 24e keer, alsof wij niet tegen een verkrachting zouden mogen zijn als ons dat zelf niet overkomen was.
  “Woont u náást een moslim?
  Hebt u moslimcolléga’s?”
  Nee… dat hadden de verstandige inbellers niet.
  Hup… maar gauw afkappen dan… en een dom plaatje er overheen.
  Gelukkig voor Thijs kwam er toen een mevrouw, die zich… zorgvuldig sprekend en articulerend… afvroeg waarom er toch zoveel mensen waren die er plezier in hadden anderen te háten…!
  Ja… dat vond Thijs ook onbegrijpelijk.
  Je hóórde hem bijna opgelucht ademen.
  Dat zijn manier van doen tegen echte, normale, verstandige Nederlanders zo’n beetje het schoolvoorbeeld was en is van HATEN… dat zal dit vileine schreeuwertje wellicht liever niet tot zich door laten dringen.
  Hij hoort, zo meent de lamlul ongetwijfeld… immers bij de góeden?

  Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Dan zeg ik ook nog wat, de Vietnamnezen lopen niet met een mes te zwaaien om je kop er af te laten rollen, zij zijn toch wel heel goed aangepast en dragen bij in lasten en belasting en zijn een belangrijke bijdragen in het hele horecagebeuren. De moslims is gewoon een ander slag volk.

  Like

 27. Pingback: VERKNIPT NEDERLAND | Rechtsaf doorzee

 28. Ethan Luu zegt:

  Hoi Driek,

  Mn familie werd gered door de Steenkerk en wij waren een van de 154
  vluchtelingen op dat boot.
  Ik heb mooie herinneringen van mn jeugd in Bussum. Hoe kan ik meer informatie (fotos ed) vragen over deze periode?

  Groet,

  Ethan Luu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s