Alsnog etentje “asielzoekers” in Nijmegen

Screenshot_24

“Vluchtelingen” in tentenkamp Heumensoord.

De Nijmeegse gemeenteraad is ontsteld over de bedreigingen en beledigingen die zijn geuit rond het plan om een kookavond voor “vluchtelingen” te organiseren. In plaats van in een woon-zorgcentrum, de oorspronkelijke locatie, worden “vluchtelingen” nu uitgenodigd voor een diner bij de gemeenteraad.

Het woon-zorgcentrum Boszicht waar de kookavond zou plaatshebben, moest de bijeenkomst op het laatste moment afgelasten vanwege de dreigende sfeer die ontstond, nadat de PVV zich op internet tegen het initiatief keerde. Om een gebaar te maken, nodigt de gemeenteraad nu “vluchtelingen” en vrijwilligers uit aan de gemeentelijke kerstmaaltijd.

Lees verder>>>
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Alsnog etentje “asielzoekers” in Nijmegen

 1. DE VVD-LEUGENMETER

  klik en schrik: http://www.destaatsschuldmeter.nl/

  Bij de regering Rutte, betekent dat je om de staatsschuld te verkleinen (?) je de bevolking gewoon nóg harder afperst. Maar nu blijkt dat zelfs het harder afpersen van de bevolking niet heeft geholpen om de schuld te verkleinen maar dat die zelfs oploopt.

  “In 2001 was de staatsschuld 227 miljard euro, binnen een paar jaar liep de schuld hard op onder het kabinet Balkenende & Bos. Mede door de redding van de banken en de kredietcrisis liep de staatsschuld in 2009 tot 350 miljard euro op.”

  Na Balkenende kwam Rutte I en II en die hebben dus de staatsschuld nog verder laten oplopen tot de genoemde 476 miljard. Lees verder >>> https://eunmask.wordpress.com/2015/12/10/de-vvd-leugenmeter/

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Om een gebaar te maken, nodigt de gemeenteraad nu vluchtelingen en vrijwilligers uit aan de gemeentelijke kerstmaaltijd(..)

  Tuurlijk. Terwijl de meerderheid van de bevolking tegen het opnemen van de ‘vluchtelingen’ zijn… je moet het maar durven. Maar enfin, ik hoop dat zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen aankomen, ook de gemeenteraden. Dan kunnen zij tevens een nieuwe baan gaan zoeken…

  Like

 3. De Nijmeegse gemeenteraad is ontsteld over de bedreigingen en beledigingen die zijn geuit rond het plan om een kookavond voor “vluchtelingen” te organiseren. Ja joh is dat zo, op mij komt het over dat de Nijmeegse gemeenteraad een hoog gehalte van ‘Weg met jullie’ ten toon spreidt. De democratie als die ooit heeft bestaan sinds 1848 brokkeld per dag, week en per maand zienderogen af.

  Nee jôh, de journalistieke propaganda-adepten steken liever hun kop in het zand. Misschien moeten ze deze zes afleveringen die hier achter elkaar staan en die de moeite van het kijken dubbel en dwars waard zijn, maar eens helemaal bekijken! Voor wie het niet gezien heeft; het is actueler dan ooit en het vraagt vandaag de dag echt dringend om een reactie vanuit de samenleving!

  Bron
  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Pure zwendel dit, nu zou het etentje een initiatief zijn van omwonenden. Die er niet zijn natuurlijk. Bos, hooguit een kabouter of een Kwetal.
  Het ging om structureel toeslagentoeristen te verwennen en onze bejaarden te kort doen. Dat was de bedoeling van D66. En dat kan makkelijk wanneer je zowel in de politiek zit als graaier bent in een woonzorgcentrum.
  De leugenmachine draait dus weer volop.
  Ook is de aanleg van het kamp onwettig. Het is een natuurgebied, recreatiegebied en een waterwingebied. Zo is de weg er naar toe illegaal en de olieopslag in tanks voor de kachels is illegaal. En is de bewoning illegaal.
  Waar is de tijd gebleven dat werkschuwen zich vastketenden aan een boom en voor de bulldozers gingen liggen om een bos te beschermen? De linxe idealisten van toen, zijn de zakkenvullers van nu, die verwoesting van onze cultuur belangrijker vinden, dan het behoud van een bos. Ze hebben de natuur en het boerenbedrijf kapot gereguleerd en vegen zelf hun mestkokers af met dezelfde regels. Besluitvorming rond de aanleg van dit kamp is volkomen illegaal.
  Maar goed, zolang de hongerige tentbewoners TBC hebben en schurft, vind ik het prima dat ze zich mengen onder de raadsleden. Dat dan weer wel.

  Like

 5. Hans zegt:

  Gelukkig maar.
  Onze bejaarden worden ook elk jaar bij de gemeenteraad uitgenodigd voor een etentje, gewoon omdat ze het land hebben opgebouwd.
  Toch?
  TOCH?

  Like

 6. tjonge zegt:

  de gemeenteraad declareert natuurlijk wel alle extra uurtje die dit met zich mee brengt, waarschijnlijk ook nog eens 100% extra voor overuren.
  .
  daarbij zullen er dure koks worden ingezet want die komen niet voor niks en de gemeenteraad wil natuurlijk wel goed eten.
  .
  misschien word het wel op 25 of 26 december gepland, 2 vliegen in 1 klap, de gehele gemeenteraad plus aanverwante familie een gratis kerstdiner, en als kers op de taart kunnen ze het allemaal fijn declareren.
  .
  EN natuurlijk maken ze een goeie sier tegenover de pc maatschappij…

  Like

 7. Pieter zegt:

  De raadsleden moeten dat etentje wel uit eigen zak bekostigen en niet op kosten van de gemeenschap.
  Ik neem aan dat dat voor zich spreekt, want het lijkt mij een particulier initiatief. Bovendien zijn zoveel mensen tegen dit etentje dat je wel het gore lef moet hebben om deze meningen aan de kant te zetten.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] Om een gebaar te maken, nodigt de gemeenteraad nu “vluchtelingen” en vrijwilligers uit aan de gemeentelijke kerstmaaltijd. [/quote]

  Welja joh, hang maar weer de weldoener uit op kosten van de belastingbetaler!
  Besteed ons geld liever aan een leuke dag voor onze eigen bejaarden!
  Strontziek word ik ervan!

  Like

 9. Muurbloempje zegt:

  Haal maar lekker binnen hoor. Je krijgt als toetje helemaal gratis schurft en TBC. 👹🤑

  Like

 10. Driek zegt:

  Ik lees zojuist dat het verzet van de asielzoekers in Nijmegen tegen het tentenkamp groeit. Nu, dat begrijp ik, die lui is een huis beloofd, inrichting en gezinshereniging. Dus de hele zooi over laten komen op onze kosten. Ja, dat valt tegen. Maar ik verwacht dat ze binnenkort allemaal een huisje hebben. Met alles erop en eraan. Plus vrouw met een hoofddoek en een schare kinderen en familieleden. Nederland – gekkenland.

  NIJMEGEN –
  Ruim honderd asielzoekers demonstreren donderdagmiddag in Nijmegen tegen hun verblijf in het tentenkamp op Heumensoord. In de nacht van woensdag op donderdag was er ook al een protestactie in het Nijmeegse paviljoendorp en maandag trokken ongeveer 75 vluchtelingen uit het tentenkamp in Apeldoorn naar het stadhuis.

  De vluchtelingen vinden dat hun wachttijd in de noodopvang veel te lang duurt. “We are human”, staat op spandoeken die de demonstranten in Nijmegen bij zich hebben. “We zitten al 75 dagen opeengepakt in tenten.” De medische zorg en de hygiëne zouden te wensen overlaten, terwijl er geen enkele privacy is.

  In Apeldoorn wilden de vluchtelingen op de stoep van het stadhuis gaan slapen. In Nijmegen hebben enkele tientallen mensen de nacht doorgebracht bij de hekken van het paviljoendorp.
  Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) erkent dat de opvang in tenten sober is “maar humaan. Er is 24 uur per dag medische zorg beschikbaar.” Het COA en de Immigratie- en Naturalisatiedienst IND gaan opnieuw uitleggen waarom het zolang duurt voor de asielprocedure van start gaat.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Maar de eigen mensen, de geboren Nederlanders, kunnen stikken, van de RODEN/PvdA/SP, de rest van de “linkse kerk”, en de hypocrieten van de zogenaamde christelijke partijen! Over de ruggen van zieke, gehandicapte, en arme -geboren Nederlanders- bekreunen deze huichelaars van de politiek, en de GOEDMENSEN zich niet! Het is om te kotsen!

  Like

 12. Wijnand Stam zegt:

  Prachtig dat de gemeenteraad van Nijmegen ontsteld is.
  Ik zou zeggen wen er vast maar aan, er zullen ongetwijfeld meer zaken volgen die voor
  teleurstelling zullen zorgen.
  Aan de ene kant ben ik blij dat de gemeenteraad de kookavond overneemt, alleen al vanwege
  het feit dat de oudjes van Boszicht niet in aanraking komen met de verschillende meegebrachte
  virussen, die vaak resistent zijn tegen de bij ons beschikbare medicijnen.
  Ik hoop dat het een gezellige kerstmaaltijd wordt met een kerstboom, kerststalletje etc. met
  op het menu een voorafje als erwtensoep met een lekkere vette Hema rookworst en
  daarna een overheerlijke “Schweinehaxe mit Sauerkraut..
  Maar Spass beiseite merk ik dat de gemeente Nijmegen nogal goed in zijn slappe was zit.
  Dan zouden ze ook kunnen overwegen het etentje te houden in bijvoorbeeld de Librije (***)
  of Klein Marieënburg in Amersfoort, een prachtig klooster ( De keuken heeft ook een *)
  Kunnen ze ook overnachten, en als bijkomstigheid, ze hebben daar ook nog kerkers.
  Maar hier bedoel ik uiteraard niets mee.
  Maar nog los van alles, denken wij nu echt dat B.en W. van Nijmegen bij dit etentje aan-
  wezig zal zijn. Laat me niet lachen. Dit etentje wordt geregeld door het “voetvolk”.

  Maar aan de andere kant is het toch ” the bloody Limit” dat de gemeente Nijmegen ons
  belastinggeld gebruikt om het die achtelijke stinkende zooi naar de zin te maken.
  Voor onze oudjes is geen ene penning beschikbaar om het die mensen het enigszins
  naar de zin te maken. Maar ik zeg nu iets heel hards; de gemeente Nijmegen ziet liever
  dat onze oudjes kreperen cq, doodgaan. Want anders kan ik het niet interpreteren.
  En als slot van dit alles; denken wij nu echt dat B.en W. van Nijmegen bij dit etentje
  aanwezig zal zijn. Geloof niet aan sprookjes. Dit boeventuig zal eigenlijk verboden moeten
  worden hun kinderen een andere waarheid te vertellen.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Flyers uitdelen in alle COA,s met de mededeling, gratis halalfeest op het Binnenhof

  Like

 14. Jade zegt:

  Nu maar hopen dat ze een flinke voedselvergiftiging oplopen.
  Dat zou wat zijn… Is er een kok in de zaal die daar voor kan zorgen???

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Gloeiende gloeiende –weliswaar wat off topic, maar ik wil het hier graag even kwijt- het is toch gewoon niet te geloven dat het ‘verzorgingstehuis’ waar mijn ouders wonen, voor een zeer groot gedeelte drijft op ‘vrijwilligerswerk’?!
  Dit ís eigenlijk geen ‘vrijwilligerswerk’, want zónder dat ‘vrijwilligerswerk’ zou dat ‘verzorgingstehuis’ niet eens kunnen blijven bestaan!
  Hetzelfde geldt uiteraard voor alle andere ‘verzorgingstehuizen’.
  Daar waar geen ‘vrijwilligerswerk’ wordt gedaan, is het helemáál een droeve boel!

  Ik heb aan diverse personen uitgelegd waarom ze eigenlijk geen ‘vrijwilligerswerk’ zouden moeten doen. Mark Rutte en de zijnen krijgen het hierdoor nl. véél te gemakkelijk; Mark zal schaterend concluderen dat er nóg meer zal kunnen worden ‘bezuinigd’ op de zorg! Er zijn immers genoeg ‘vrijwilligers’ voorhanden? En DIE kosten niets! Kan hij zijn eigen zakken nóg meer vullen, want dáár komt het in de praktijk tóch steeds op neer: op zelfverrijking!
  De vrijwilligers die ik hierover aansprak, waren het wel met me eens, maar ja, wat dóe je eraan hè, wordt er dan gezegd.

  Vrijwilligerswerk (dit soort werk NIET tussen aanhalingstekens want de ‘Gutmensch’ is er verzot op en doet dit écht dolgraag vrijwillig) verricht voor ‘vluchtelingen’, wordt door de ‘socialistische’ ‘elite’ al helemáál beschouwd als een zegen omdat dit natuurlijk schitterend in hun plan m.b.t. het vernietigen van ons en onze cultuur past!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Alsnog een etentje …. Die vervloekte landverraders blijven ook aan de gang !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s