Militiecommandant: IS is bang voor meisjes

Screenshot_30

Twee Koerdische vrouwelijke militiesoldaten in juni in Kobane 

(Door: Jurgen van der Hoeven)

IS-strijders hebben genoeg te vrezen: verschillende landen voeren luchtaanvallen uit in gebieden waar IS opereert en Anonymous probeert de groep online aan te pakken. Maar de strijders zijn pas echt ‘bang voor meisjes’ en vrezen oog in oog te komen staan met vrouwelijke soldaten. Dat heeft een Koerdische militiecommandant gezegd. Dat meldt The Daily Mail.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Koerden, koran, lafheid, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Militiecommandant: IS is bang voor meisjes

 1. Claudia M. zegt:

  Mmmm, kan dit psychologisch nog niet iets verder uitgebuit kunnen worden? Mythes zijn immers sneller de wereld in geholpen dan ze er ooit weer uit te krijgen zijn…

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Ja kan me best voorstellen, komt dat ze zeer onzekere van zich zelf zijn, daarom provoceren ze ook zo, door oude gebouwen op te blazen en filmpjes online te zetten hoe geweldig moordlustig ze zijn

  Like

 3. Pingback: Militiecommandant: IS is bang voor meisjes | Rechtsaf doorzee

 4. Jules Vismale zegt:

  De Egyptische farao Thoetmosis II, die het joodse volk ten tijde van Mozes onderdrukte, was niet bang voor vrouwen en meisjes en hij liet vooral joodse jongens doden opdat ze hem niet konden bedreigen. Wie weet kennen sommige leden van IS ook het verhaal over de rechtse Jakobijnse leider Jean-Paul Marat (1743-1793), een architect van de Terreur tijdens de Franse Revolutie en een vriend van Maximilien Robespierre. Marat was ooit bijna zelf eens veroordeeld geweest door het beruchte Revolutionary Tribunal maar toch vrijgesproken wat hem zijn leven uiteindelijk niet kon redden. Hij werd namelijk in zijn bad, Marat leed aan huidziektes en hij ging daarvoor in een schoenachtig bad met geneeskrachtig water zitten, door Charlotte Corday, een lid van de linkse Girondijnen, doodgestoken omdat zij wilde voorkomen dat Marat de Girondijnen zou uitroeien en ze zei hierna triomfantelijk: “Het is volbracht; het monster is dood!”
  Corday moest hierna voor dezelfde rechtbank terecht staan als Marat en ze voelde niets dan minachting voor de rechters die haar veroordeelden. Op een spotprent van dit proces hebben deze rechters een soort apengezichten of reusachtige lippen als van primitieve inboorlingen! En toen ze naar de guillotine werd gestuurd, tijdens een hevig onweer, liet Corday zelfs haar minachting voor de beruchte beul Charles-Henri Sanson blijken toen deze haar wilde beletten dat zij de valbijl zou waarnemen. Charlotte Corday zei tegen Sanson: “Meneer, u kunt mij niet beletten naar dit apparaat te kijken daar ik het volste recht heb het te zien!” Na haar onthoofding werd haar hoofd geschonden door een beulsknecht die daarvoor de gevangenis werd ingegooid en Robespierre zei later al dat vrouwen gevaarlijker waren dan men dacht al was zijn zus Charlotte Robespierre evenmin een katje om zonder handschoenen te pakken!
  De Duitsers hadden tijdens WO II vaak ook een gruwelijke afkeer van Russische vrouwelijke soldaten en scherpschutters en dezen werden vaak zonder pardon opgehangen, gefusilleerd, levend verbrand, opgehangen, verkracht enz. en de meest bekende Russische partizane, Zoja Kosmodemjanskaja (1923-1941), werd door de nazi’s gemarteld nadat zij Duitse schuren in brand stak en veroordeeld tot ophanging. Voor ze stierf aan de galg riep Zoja tegen de Duitsers: “U kunt in geen eeuwigheid alle 190 miljoen Russen gaan ophangen!”

  Like

 5. danny zegt:

  Lol zijn het toch mietjes.
  Echte mannen vrezen niks en niemand.
  Wat vallen die IS mietjes toch door de mand.
  Dat zal Allah niet appreciëren, dat worden geen 72 maagden maar voor straf 72 nichten. Hahaahaa schijtlaarzen.;)

  Like

 6. elisah zegt:

  Of een maagd van 72

  Like

 7. Jade zegt:

  Zoiets moet je uitbuiten, lijkt me…
  Meer vrouwen er naar toe!!!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Alle bommen en kogels bedrukken met het hoofd van een Amazone. Moet je zien wat er gebeurd, is de beste reklame voor de geemancipeerde vrouw

  Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Insmeren met varkensvet en hetzelfde doen met elke levende en dode jihadi die je treft. Dat is goedkoper en het nieuws verspreidt zich vanzelf wel. Daarnaast moet een offensief met publicaties worden gestart waarin de vertellingen van Mohammed worden gescoord op mensenrechten, individuele ontplooiingskansen, en zichzelf tegenspreken. Mohammed was een gewone fraudeur, roverhoofdman, sexverslaafde en notaire leugenaar die de goedgelovigheid rondom hem uitbuitte voor eigen financieel en maatschappelijk gewin. Het wordt tijd dat steeds meer mensen dat zèlf uit de vertellingen van en rondom Mohammed gaan halen zodat de politieke ideologie die zich religieus presenteert als dat zo uitkomt en die Mohammed tot onaanraakbaar verklaarde haar plek op de mestvaalt van de geschiedenis kan gaan innemen.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Een meisje waar IS eigenlijk niet bang voor hoefde te zijn en een prinses was die echter WEL heeft bestaan, Marie Thérèse-Charlotte (1778-1851) oftewel Madame Royale of de hertogin van Angoulême, leidde al helemaal GEEN leven van een sprookjesprinses daar zij als een kwartje werd geboren maar als een dubbeltje eindigde. Zij leefde altijd in de schaduw van haar beroemde ouders Lodewijk XVI (1754-1793) en Marie Antoinette (1755-1793), die zo tragisch omkwamen in de Franse Revolutie en zelfs haar broertje Louis Charles oftewel Lodewijk XVII (1785-1795) werd in de geschiedenis veel beroemder.
  De arme meid kon al geen leven van een kapitalist of vrijheidstrijdster leiden en daar kwam bij dat ironisch genoeg de aartsvijand van haar familie, Maximilien Robespierre (1758-1794)t een enorme hekel had aan luxe en rijkdom! Zo had hij Madame Royale en Lodewijk XVII ooit tijdens hun gevangenschap in de Temple opgezocht maar helaas weinig medeleven met hen getoond terwijl Robespierre niettemin in 1775, na de kroning van hun vader, nog wel op het college van de Rue St. Jacques in Parijs (waar hij voor advocaat studeerde) en Latijnse rede voorlas voor Lodewijk XVI en Marie Antoinette!
  Beiden leken wat verveeld hierna geluisterd te hebben ofschoon Robespierre beleefd voor het echtpaar knielde en de koning hem omhoog trok waarna Robespierre zelfs de hand van Lodewijk XVI mocht kussen! En de vrouwen in het Midden-Oosten zullen tegenwoordig de handen van vrouwen-verachtende radicale moslims NOOIT gaan kunnen maar hen beter recht tegen hun schenen aan schoppen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s