POLITIEK PROCES

Screenshot_23

(Door: “Peter Selie”)

Geachte Minister,

Ik vraag me al lang af in wat voor land wij eigenlijk leven? Is er nog recht in dit land, of liever, hebben wij als etnische Nederlander en Europeaan überhaupt nog  recht op  een mening , maar ook op bescherming? Of zijn we vogelvrij door allerlei gespuis op ons los te laten en moeten wij het er het zwijgen toe doen? Ja, dat is de praktijk vind ik en vinden velen met mij. Wij hoeven niet beschermd te worden. Wij “hoeven” slechts de rekening te betalen om anderen privileges te geven. Een land met verschillende rechtssystemen voor diverse groepen en/of personen anders te berechten, bewees eergisteren de Rechtbank in Breda, want de beledigingen en bedreigingen  van een rapper tegen homo’s  en Joden was niet strafbaar. 

En nog! Ik was met stomheid geslagen toen in de Haagse Schilderswijk  enige tijd geleden de ISIS-vlag wapperde, de vlag die dood en verderf symboliseert en zaait en dan speciaal tegen ongelovige honden, zoals we ‘charmant  en respectvol’  door  de aanhangers  van de ideologie  van vrede, ‘verrijkers’ zoals ze hardnekkig door politici  – m.u.v. de PVV – en  politiek correct genoemd worden. De politie sloeg  het schouwspel  gade, maar greep niet in! Ook dankzij de politieke partijkaart  burgemeester geworden van Aartsen  hield zich onzichtbaar, die lafaard!

Ook bij het voornamelijk zware criminelen zoekmakende belangrijke stukken of zelfs hele dossiers, Openbaar Ministerie ofwel Justitie, was in dit geval weer eens doof en blind. Maar datzelfde Openbaar Ministerie is er als de kippen bij om op elk politiebureau in Nederland voorgedrukte formulieren klaar  te leggen om aangifte te doen tegen Wilders vanwege zijn: “Wilt u meer of minder Marokkanen in Nederland?!”. Deze zgn. onafhankelijke rechters die worden benoemd, niet  om hun bekwaamheid, maar hun politiek gekleurde partijkaart. We kunnen er dus van verzekerd zijn om andermaal een politiek proces tegemoet te zien tegen parlementariër Geert Wilders. Het is bar gesteld met de eens toch min of meer  functionerende rechtsstaat!

Vindt u niet dat het tijd wordt om de bezem te halen door die  augiasstal van politiek benoemde  ‘rechters’ en hen te vervangen door kundige en onafhankelijke rechters,  die benoemd worden  om hun kwaliteit?

Mensen, pas op, de DDR is dichterbij dan u denkt! Als het aan Justitie en de politiek ligt, hebben we hier binnen afzienbare tijd de sharia om over ons te oordelen.

Leve Nederland, Leve Europa, Weg met de EU!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op POLITIEK PROCES

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Attentie: Volk van Nederland, onderteken deze brief ook a.u.b.!

  Like

 2. Tja, Peter Selie, dit zou, zoals anderen hiereerder al opmerkten, dus een ultieme test moeten zijn, in hoeverre het Nederlandse rechtssysteem al dan niet functioneert:
  Doet het dat nog enigermate, dan zou er voor Wilders dus vrijspraak, zo niet sepot in moeten zitten, na de vrijspraak van rapper Ismo.
  Leidt één en ander daarentegen tot veroordeling, dan weten we meteen officieel, dat er met twee maten gemeten wordt en dat autochtonen anders worden beoordeeld dan allochtonen,
  oftewel, dat jurisprudentie niet voor iedereen geldt.
  En mocht dat worden vastgesteld……Tja, tijd voor burgeroorlog, vrees ik.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 10 december 2015 om 12:43

   Beste Theresa, er wordt al járen gemeten met twee maten; als je ‘autochtoon’ bent MAG je NIETS en MOET je ALLES. En die burgeroorlog? Ach, waarmee moeten wij ons dan verdedigen? De linkse landverraders zijn ver in de meerderheid en zij hebben de steun van de ‘socialisten’ die aan de macht zijn.
   Ik zie hier geen massaal gewelddadig verzet tegen de gevestigde orde ontstaan. Degenen die zich wél op die manier zouden willen verzetten, zijn hiervoor meestal te oud of te krakkemikkig.
   Van de jeugd hebben we niets te verwachten; die is al helemaal klaargestoomd voor het ‘socialisme’ en die jonge linksen brallen allemaal al hetzelfde.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Iedere Nederlander staat terecht, met meneer Wilders en loopt dus het risico veroordeeld te worden door de D66-rechtbank.
  Tevens staat de democratie terecht, wanneer rechters bepalen wat er gezegd mag worden in het parlement..
  Zou de linxe kerk nou niet doorhebben dat ze politiek bedrijven via de rechtbank en dat dit even makkelijk tegen hen zelf gebruikt kan worden?
  De linxe kerk zou er beter aan doen om zelf uit te leggen waarom ze meer, meer en meer Finnen willen, als daar goede argumenten voor zijn, moeten ze dat ook kunnen verdedigen in het debat. Moeilijk, want salafistische scooterdieven / Marokkaanse kansenparels voeren nog steeds alle verkeerde lijstjes aan, dus leg dan maar eens uit, dat je er meer van wilt.(stemvee??)
  Een loopje naar de media of naar de rechtbank bewijst alleen maar het gelijk van meneer Wilders. We willen allemaal minder.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Ik deel de zelfde gedachte

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Dit is op fldewit herblogden reageerde:
  Helemaal mee eens met deze opmerkingen

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Heer Selie, ook ik zie man land afglijden naar anarchie en ben daar zeer bezorgd over.
  Lafheid viert hoogtij in bestuurlijke kringen niemand behalve Geert durft de OLIFANT bij de naam te noemen in wiens kielzog dat alle plaats vindt! Ik wel het is de islam die ons allen lam ,aakt!

  Like

 7. rs zegt:

  Die “rapper “is ook vrijgesproken, omdat de Rechter vond dat “harde taal “in een rap”lied “toegestaan wordt…………
  En MINDER MINDER MINDER zou wel bestraft worden???

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Tja, de moslim is nu eenmaal een zeer geliefde, met uitsterven bedreigde diersoort hè, en daarmee ga je natuurlijk uiterst behoedzaam om! Net zo gewild als bijv. de panda[/sarcasme]

  Like

 9. Qvic zegt:

  Nederland is de meest corrupte E.U. land. Democratie is al 200 jaar een illusie, want een monarchie kan nooit een democratie zijn. Want anders kan het volk het koningshuis wegstemmen.
  Zodra een kabinet beëdigd wordt, treedt het in dienst van het koningshuis en alleen dat vertegenwoordigen ze en hebben eigenlijk niets meer met het (domme) volk te maken. Net als alle belastingen, dat niets anders is dan pure afpersing. Want anders wordt er onder grof geweld of vrijheid beroving of onteigening als nog het geld gevorderd. De PVV/Wilders werkt hier niet aan mee en is daarom al een gevaar voor het gehele corrupte overheidssysteem, want stel dat de vele doofpotten open gaan en ministers geen overbetaalde baantjes meer kunnen krijgen na hun politieke loopbaan en dat de gevestigde order hun daden moeten verantwoorden. Om dat te voorkomen moet alles uit de kast getrokken worden om de PVV/Wilders in een kwaad daglicht te plaatsen en met de minst of geringste mogelijkheid hem proberen te veroordelen, om maar Wilders klein te krijgen en hopen dat hij ooit de handdoek in de politieke ring gooit. Zodat de corrupte bende door kan gaan op kosten van de belasting betaler.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Peter Selie, juist. Leve Nederland, Leve Wilders, dat we eindelijk weer in vrede mogen leven, zonder bang voor aanslagen te moeten zijn.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel van Peter Selie. Ik ben verdorie NIET VERGETEN, wat de RODE FASCIST RIESSEN verklaarde op de TV, voor enkele jaren terug. Deze vuile RODE riep op Wilders te vermoorden, en PVV kiezers te deporteren! En wat deed Justitie hiertegen: HELEMAAL NIETS! Ik KOTS van het smerige laffe zooitje in Den Haag. Ik krijg notabene veel meer respect voor GENERAAL FRANCO, die wist hoe hij de RODEN moest aanpakken. En democratie in Nederland….die is morsdood. Tenzij we met 100 duizenden optrekken naar Den Haag, verandert er NIETS!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Dit kabinet van Rutte is DOOF…BLIND….STOM…en….ONBESCHOFT NALATIG.!!!

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Massaal de PVV als enigste partij uitdragen die alle ellende van de Nederlandse burger aan het hart gaat …….aan het hart……PVV heeft een Hart voor het volk van Nederland.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ondanks dat ik het met Peter Selie eens ben dat dit een politiek proces wordt ben ik het niet eens met “Het is bar gesteld met de eens toch min of meer functionerende rechtsstaat!”
  Althans niet in de ze context, je hoeft het boek van Joost Niemöller maar open te slaan en de diverse rechtszaken tegen Janmaat en de Centrumpartij golven je tegemoet. En dan ook nog met veroordelingen voor one-liners als Vol is Vol. Kreten die nu zelfs door zogenaamd gematigde partijen (in andere bewoordingen) heel normaal worden bevonden. We hebben dus al decennia lang politieke processen, maar ik gok erop dat Wilders door zijn nog dagelijks groeiende aanhang te hoog gegrepen is voor het Openbaar Ministerie, met name de voorgedrukte formulieren zal ze nog zuur opbreken.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Tijl, als we er in slagen dat dit kabinet voorgoed valt dan trekken we die beerput van hun open nadat Justitie helemaal is ververst met nieuwe onafhankelijke rechters en dan zal je eens wat zien, dan is niemand meer veilig.

   Like

 15. Avidia zegt:

  ik hield al min hart vast tijdens de overwinning van Wilders, ik dacht hij wordt vermoord zoals onze Pim. Maar ik houd no steeds mijn hart vast, hij is nog steeds niet echt veilig. Laat er aub niets gebeuren.

  Like

 16. ron zegt:

  Het kabinet bestaat uit marionetpoppen,de bilderberg groep zijn de echte machthebbers,hun trekken aan de touwtjes.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Ook rechter kunnen voor een tribunaal moeten verschijnen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s