EEN ENGE KERSTMUTS

Screenshot_9

Kerstmuts Angela Groothuizen

(Door: “Driek”)

Nu de weergalm der beierende kerstklokken in de oren der vrome lieden in de verre verte alreeds te beluisteren valt, doch Kerstmannen en Kerstliederen en Kerstbomen zoveel mogelijk worden geweerd om de valshartige volgelingen van de profeet Mohammed niet te kwetsen, word ik in deze donker sombere dagen soms overrompeld door een weeïg gevoel. Want, lezer van deze gerechtigde site van E.J. Bron, wat wil het geval? Nu, sinds de komst van al die snode islamitische goudzoekers, zijn er tal van ‘Bekende Nederlanders’ die zich gaarne over al die baardige grafdelvers ontfermen. Het feest ter herinnering aan Josef en Maria, die in een stal moesten overnachten omdat er in de herberg geen plaats meer was, blijkt een bron van inspiratie voor derderangs televisieartiesten.

En omdat in de herberg Nederland al heel lang geen plaats meer  is, want we zijn hartstikke vol, staan ze bijkans te dringen om die herbergzoekers onderdak te verlenen. Doch let wel, voor één nachtje. Niet langer. Ze zijn nog niet helemaal van de pot gerukt. Was het onlangs griezelmuts  Katja Schuurman die zich uitsloofde als zuster Theresa, nu is het de bejaarde doch redelijk jong uitziende zesenvijftig jarige tut-hola Angela Paula Groothuizen, zangeres, presentatrice en actrice, die zich plotsklaps ontpopt als een engel  der barmhartigheid.

Angela werd bekend bij het grote publiek als zangeres bij de Dolly Dots. Na het uiteenvallen van de band maakt ze televisieprogramma’s. Doch gelukkig heb ik alreeds lang geleden de televisie verre van mij geworpen. Ik vind het leven soms  al zwaar genoeg.

En nu komt het, lezer, onze goedertierende zuster Angela van de Lage landen neemt woensdagavond na een bijeenkomst met ‘Bekende Nederlanders´ en ‘vluchtelingen’ waarschijnlijk voor één nacht een “vluchteling” uit Eritrea mee naar huis. Zij is één van die bekende Nederlanders die meedoen aan ‘Nacht Van De Vervanging’, een initiatief van het ‘Amsterdamse Steunpunt Vluchtelingen’ om de situatie van uitgeprocedeerde “asielzoekers” onder de aandacht te brengen.

Kijk, en hier word ik nu gans onpasselijk van. Hij mag even proeven van de slagroom, want den volgende dag wordt dien onwelkome gast de deur weer uitgeflikkerd. Hup, weg ermee, zoek het maar uit. ‘Aan mij alleen zij de glans en de glorie’, denkt dat enge beeldbuis-figuur Angela natuurlijk.

Lezer, de onbeschrijflijke walging die mij overweldigd, die komedie van zogenaamde menslievendheid van die artistieke onbenullen komt mij den strot uit. Ik kan het woord “vluchteling” nu werkelijk niet meer horen.

De Heilige Angela zegt:  “Ik ben nu druk aan het stofzuigen, het moet er wel een beetje gezellig uitzien. De gast kan in de kamer van mijn oudste dochter slapen, die nu buiten de deur is voor filmopnames”. Wat de zangeres betreft, is het contact met de “vluchteling” niet eenmalig. “In noodsituaties is er altijd ruimte. Er is eten en we hebben heel veel matrassen.”

Lezer, ik laat het hierbij. De zwavelachtige walm der valse barmhartigheid vervuild bijna mijn woonvertrek. Ik zoude Angela aanraden op het nachtkastje van de man uit Eritrea een Bijbel neer te leggen. Dan kan zij hem ’s avonds bij het haardvuur misschien wat voorlezen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Dhimmitude, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op EEN ENGE KERSTMUTS

 1. Een beetje normale ouwe doos gaat op die leeftijd naar Kenia met haar vriendin om daar een kudde jonge strandgoden met een enorm zwart paard te doen. Die dochter zal nu trouwens het huis wel uitgaan nu haar kamer verkracht is.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Waarschijnlijk heeft ze behoefte aan een grote negertplassert, wie weet, dus win-win voor haar???
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  zó Groot van huis
  en toch ook weer zo vér…
  ooit lieve angela, was je voor mij een ster
  nu belast je mij zelfs met ’n extra kruis…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Ik had het al gelezen en ik deel uw gevoelens!

  Like

 5. Geen walgelijker volk dan BN ‘ers, Driek, leg je daar nu maar bij neer.
  Komt ook al omdat de Nederlandse showbizz zo kleinschalig en daardoor kleinzíelig is: Even buiten onze gren….pardon, territória in dezetijd, grenzen hebben we niet meer, vragen ze al schaapachtig: “Katja en Angela……wíe…..?”
  Ons land herbergt geen grote sterren, alleen maar ingebeelde aanstellers, die wàt moeten. Daarom zijn ze “Grachtengordel-links.” En stemmen waarschijnlijk D66.
  (Compliment trouwens: “Griezelmuts” is een goeie!)

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Theresa Geissler

   En dat vind ik nou een goeie: “ingebeelde aanstellers”.

   Ik zoek al langere tijd naar een passende duiding voor die steeds verder uitdijende groep zogenaamde BN’ers, voor wie mij de vaak hysterische persoonsverheerlijking (door vooral de andere “BN’ers”) volledig ontgaat. En allemaal zo deskundig en of bijzonder getalenteerd. Wat ze veelal gemeen hebben, is hun afschuw jegens de heer Wilders. Hadden deze Gutmenschen maar de helft van de moed, die de heer Wilders doorlopend toont.

   Met uw welnemen noem ik de zogenaamde BN’ers voortaan maar: opportunistische ingebeelde aanstellers…………………….

   Like

 6. Harry zegt:

  Ze heeft kennelijk dezelfde bestiale verlangens als Trijntje Oosterhuis .
  Die heeft zichzelf ook al door zo’n dropstengel laten bevruchten en zit de rest van haar leven met zo’n hevig getint product opgezadeld .
  Nou zal Oosterhuis wel niet meer drachtig worden op haar leeftijd , maar de behoefte blijft kennelijk .
  Ik koop nooit meer muziek van dat soort landverraders , geen theaterbezoek , geen boeken , niks !
  En zelfs zap ik onmiddellijk weg als ze op tv verschijnen .

  Totaal negeren dat soort subversievelingen !

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ze heeft een mongool, is dat niet zielig?

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Driek ik kon weer even lachen .
  Deze “dames” kunnen niet zonder applaus. Maakt ze niet uit hoe. Enge figuren. Die zijn er veel op TV dus de meeste tijd is hij bij ons dan ook uitgeschakeld . Ik ben het met Theresa eens, ons land heeft geen grote sterren meer. Wat zeggen we hier, etistroep.

  Like

 9. Eline zegt:

  Angela Groothuizen de selfmade psycholoog met de zalvende stem voelt zich nu nòg beter.
  Het is bijna zielig.

  Like

 10. Ik ben jaren geleden eens naar een concert geweest van Angela Groothuizen omdat ik het een lekker ding vond. Nu krijgt ze ander publiek. Haatbaarden die bij mij mijn kop eraf willen snijden omdat… tal van redenen!!! (Mooi aan de buitenkant maar lelijk van binnen!!!)

  Like

 11. Asgard zegt:

  @ Bierbrouwsel zegt.

  Een beetje normale ouwe doos gaat op die leeftijd naar Kenia met haar vriendin om daar een kudde jonge strandgoden met een enorm zwart paard te doen. Die dochter zal nu trouwens het huis wel uitgaan nu haar kamer verkracht is.

  Prachtig verwoord,…..ik heb echt ff moeten bijkomen van het lachen, ik vind ‘m echt goed, prachtig man! Whahahahahahahahahaha :-))

  Like

 12. H. Numan zegt:

  En waarom moesten Jozef en Maria in een stalletje overnachten?
  Omdat ze een super voordelige last minute aanbieding boekten die bij aankomst volgeboekt bleek!

  Like

 13. Hans zegt:

  Geachte Driek,
  Uw duidelijke en zingevende schrijfsels worden gewaardeerd en zijn hard nodig.
  Maar Driek, er zitten enkele harde en wederkerige fouten in die een verkeerde indruk zouden kunnen wekken. Namelijk respect voor de islam, het geloof op de wrede woestijngod.
  Zo schrijft u mohammed met een hoofdletter.!
  Ik ijver er al jaren voor om de islamieten het zelfde respect terug te geven als wij van hen ontvangen.
  Dus mohammed de sadistische, pedofiele verkrachtende lafaard, plus degenen die zijn duivelse naam willen dragen moet(en) geheel niet met een hoofdletter geschreven worden.
  En alles wat eraan gerelateerd is, ook niet.
  Ik ben zo vrij geweest even een voorstel-tabel te maken:
  Israël – palestina
  Maria – mohammed
  Joden – palestijnen
  Christenen – moslims
  Kruisvaart – jihad
  Bijbel – koran
  Christendom – islam
  etc etc etc

  Beste Driek,
  Ik hoop dat mijn verzoek weerklank vindt en u en de uwen deze nodige taalkundige wijzigingen consequent en met het nodige plezier en drift toe wilt passen.

  Like

 14. JAN zegt:

  ” Ik zoude Angela aanraden op het nachtkastje van de man uit Eritrea een Bijbel neer te leggen. ”

  Like

  • Driek zegt:

   Jan zegt: ” Ik zoude Angela aanraden op het nachtkastje van de man uit Eritrea een Bijbel neer te leggen. ”

   Ja, meneer Jan, ik weet het, de meerderheid daar is christen, ik heb in vroeger jaren die landen bezocht, maar ik vind een ‘Bijbel op een nachtkastje’ nu eenmaal leuker. Tenslotte is het mijn verhaal. En U hoeft mij niet altijd te verbeteren.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Buurland Somalië daarentegen vrijwel helemaal islam, DUS………….
   De R.K.Kathedraal in de hoofdstad Mogadishu

   VOOR

   NA

   de barbaren van de tolerantie te werk gingen.

   Like

   • Driek zegt:

    @delamontagne: Allemachtig, wat zijn die lui tekeer gegaan, wat een vernielzucht, ik stel mij zo voor dat onze mooie Europese kathedralen er ook zo uit komen te zien. Wat een grafvolk is het toch, er blijft niets meer over. Dat onze beschaving dit allemaal toelaat is ongelooflijk.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Dat moesten ze op die zwarte truckendoos doen!

    Like

 15. Avidia zegt:

  Angela Groothuizen?? Ik kan haar niet velen, sap meteen weg, er is iets aan haar wat ik niet uit kan staan. De manier waarop ze spreekt, de manier waarop ze kijkt en de onechtheid, ik denk dat dat het is.

  Like

 16. Thoth zegt:

  Ach ja, die ‘BN’ers. Ik kijk er nog geeneens naar. Het zijn de populistische egoïsten die door het publiek en later door media bekend zijn geworden. Die totaal niets hebben met de normale nederlanders. Die met behulp van de media, c.q. de NPO, nu een goed jaar salaris verdiend. Huh, ik wacht tot er nieuwe zijn gekomen die ik na 2 jaar ook kan afschrijven…

  Like

 17. Cathja zegt:

  U heeft weer een zinvol artikel geschreven @ Driek; uw bijdragen lees ik altijd met instemming!
  Dank daarvoor!
  U ook een mooie dag toegewenst.

  Like

 18. delamontagne zegt:

  UIT DE BRETONSE KRANT:

  In Brest lag een “binnendringer” te slapen in het bed van een studente.
  Nare verrassing afgelopen woensdag voor een studente toen ze in haar studio-“apartement” terug keerde.
  Ze zag dat er een ruitje was ingeslagen en vond een vreemde in haar bed.
  De man, een “migrant” verklaarde dat hij te horen had gekregen dat ,t apartement “vrij” was en hij er in mocht.
  Nadat ze de politie had gebeld, die de man mee nam, ontdekte ze dat er spullen waren verdwenen.

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Al deze mensen zijn de kunstmatige foute elite. Niets meer niets minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s