Goedpraten politieke islam maakt bestrijden jihadisme onmogelijk

Screenshot_3

Federica Mogherini is de buitenlandwoordvoerder van de EU.

(Door: Afshin Ellian)

Na alle ellende, terreur en geldverspilling aan multiculturele projecten, is het de vraag of we hiervan iets hebben geleerd. Een blik op een speech van Federica Mogherini, de buitenlandwoordvoerder van de Europese Unie, biedt weinig hoop.

Traditionele ideologische stromingen hebben gefaald. In een aantal opzichten is hun nalatigheid ernstig. De crisis van de Europese Unie is er een: hetzij via de euro-crisis, hetzij via de migrantencrisis.

De drie pijlers van migratie, integratie en islam hebben ze verwaarloosd. De sociaaldemocraten en liberalen zijn de kinderen van de Verlichting. Juist zij hadden de idealen van vrijheid, democratie en rechtsstaat moeten vooropstellen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Goedpraten politieke islam maakt bestrijden jihadisme onmogelijk

 1. peter de koning zegt:

  Dweilen met de kraan open. Islamieten zijn niet het probleem. Het is de koran met zijn dwaalleer en zijn god en zijn profeet, die de hoofden van hen dol draait, al 1400 jaar lang en een plaag is voor deze wereld. Dat is de kern van het probleem.

  Like

 2. peter de koning zegt:

  ER bestaat geen politieke islam. Wel een islam die zich met politiek bemoeit. Maar het is dezelfde islam. Geen onderscheid. Ieder onderscheid, dat je maakt is een vals onderscheid. islam is islam, soms met een ander gezicht, met het doel te misleiden, Daar is de islam goed in en seculiere mensen zoals deze tante zijn in dit opzicht onbenullen.

  Like

 3. Ik krijg meer en meer de indruk, dat deze Mogherini geen complete persoonlijkheid is: Het vermogen tot all-round redeneren ontbreekt haar.
  En zelfs met haar Communistische achtergrond wordt dit curieuze verschijnsel niet verklaard; hier is, ronduit gezegd,sprake van een ernstig defect in het denkvermogen.
  Zo ’n geestelijk minvermogende plaats je niet ‘per ongeluk’ op een dergelijke post; hier kan alleen maar sprake zijn van kwade opzet!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Weet je wat mijn conclusies zijn? Openbaring 13, het laatste boek van de bijbel, spreekt over twee beesten. Het ene beest is de islam en draagt het getal 666. 666=6+6×6=72 Maagden!!! Een ieder die zijn leven verliest in de Jihad voor Allah verdient 72 maagden in het hemels paradijs. Zo hebben de moordenaars van Charlie Hebdo ook 72 maagden beloofd gekregen en werden daarmee gehersenspoeld. Het andere beest in Openbaring 13 geeft het ene beest, de islam, macht. Dus het andere beest is niets minder dan de Linkse politiek, de vrienden en bondgenoten van de islam. Zoals de EU, PvdA, Merkel en Obama. Ook wordt er in de Openbaring gesproken over bepaalde mensen die niets met die twee beesten te maken willen hebben. Dat zijn bijvoorbeeld Donald Trump, Geert Wilders, Afshin Ellian en aanhangers!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s